I de fleste tilfeller den opprinnelige ideen om kvinner av guttene dannet bare noen få sekunder etter at de legger merke til dem. Derfor er den viktigste rolle i den nye inntrykk tar mote og, selvfølgelig, utseende. Mitt antrekk er vanligvis nødvendig å velge, avhengig av hvilken type mann som er du ønsker å forføre (ektemann, venn, bekjent eller en fremmed gift mann), og avhengig av sosial status og livsstil. Derfor bør vi prøve å gjøre dette dine ferdigheter og teknikker for forførelse for menn.
3 hemmelig hvordan å forføre en mann

 Hemmeligheter om hvordan du raskt forføre enhver mann
 Første hemmelighet: den riktige måten å bestemme formålet med dating!
 Elegant klassisk mote, og tilbyr en sjanse til å bli kjent med den virkelige omgjengelig mann som er alvorlig til valg av partner. Over tid kan en person være pålitelig støtte, som skal knytte sin skjebne.
 Hvis kroppen din er et minimum av klær, og i tillegg til det fra klærne vil se flørtende undertøy, i dette tilfellet, er sjansene dine er nær å bli gjenstand for oppmerksomhet Lovelace-samleren eller en gift mann. Dessverre er disse kvinnene er bare interessert i menn i flere netter og ikke mer. Følgelig fra slike preferanser til klær, er sjansene for et seriøst forhold minimal, med mindre du bare ønsker å forføre ham i sengen.
3 hemmelig hvordan å forføre en mann
 2. hemmelighet: en vakker gangart fascinerende!
 På tidspunktet for utseende i samfunnet enhver kvinne ønsker å ta turen er alle menn, tilbake bare i hennes retning. Kommer inn i rommet, kan du prøve å holde visningen i dag. Mest bære lite smil og skuldrene tilbake å forbli rett holdning. I denne stillingen vil hun føle seg trygg og føler denne indre frigjøring. Hvis en dame ikke tviler i sitt appell og mener at hvem som helst kan kaste en spell, menn føler det. Disse kvinnene virkelig liker sterkere sex.
 Tredje hemmelighet: capture strategi - nøkkelen til suksess i mannlig forførelse!
 Når velger likte mann - ta over rollen oppmerksomhet. Oppfører seg så at du "glow" er ikke overfladiske damenes mann, som i hans sinn bare primitive sex og seriøs person. Vis nye venn alle sine positive egenskaper som du er verdig til å bli en pålitelig partner - folk vil sette pris på det, og vil flytte til møtet. Vi bør ikke være påtrengende hvis folk tydelig demonstrerer vilje til å kommunisere med deg.
3 hemmelig hvordan å forføre en mann
 Alle dine handlinger bør vurderes nøye. Rozplanuyte kvelden i forveien, være forberedt på noen og slår av mannen. Vurdere hvordan vil gå snakke med disse emnene eller problemer som du ikke ønsker å røre denne kvelden.  
 For mange mennesker på en avstand forhold er ikke personlig innfall og tilfeldigheter er vanskelig å endre eller omvendt. Hvordan, da, være?! Havoc relasjoner og søke nye muligheter? Nei, det er ikke det beste scenariet. Vi ønsker å forsikre dere om at relasjoner er mulig på avstand, og de praktiserer mange par.
 Måter å spare relasjoner på avstand, som ikke kan
 Først av alt, folk begynner å korrespondere e-post eller kommunisere i videomodus SMS. Ja, dette er et meget godt alternativ, fordi kommunikasjonen foregår i sanntid, men det mangler viktig komponent - fysisk tilstedeværelse.
 Gammeldags håndskrevet Kort og brev - Er også litt romantikk, minner om hva du liker og huske, men de kan ikke sammenligne med den levende person av kjøtt og blod, som du kan klemme.
 Telefonsamtaler gi deg muligheten til å høre stemmen til en du er glad i sanntid, men de også minne om den avstanden som ligger mellom deg.
Forholdet i en avstand
 Den eneste veien ut av denne situasjonen, etter din mening, er de hyppige besøk til hverandre, fordi følelsen av ensomhet noen ganger rett og slett uutholdelig.


 Hyppige møter som den beste måten å holde forholdet
 Hvor ofte besøker nyttig? Vil de opprettholde og utvikle dine relasjoner på avstand? Mange par virkelig bor hver for en rekke årsaker: arbeid, bolig, militærtjeneste, møte over Internett. Å være i forskjellige byer, ulike land på ulike kontinenter - du er alltid nervøs, tenker på hvordan det din kjære hva han gjorde, hvem han er og gjør. Hvis du ikke kan kommunisere på person, du gjør har en følelsesmessig og moralsk ubehag. I tillegg kjøler batteriet i en avstand på følelse og lidenskap. For par som er klokt å denne situasjonen, kan hyppige besøk være svært nyttig og effektiv måte å holde deres forhold fordi de forstår at det er visse omstendigheter som skiller dem.
 Imidlertid kan ikke alle relasjoner stiftes på avstand ved hjelp av hyppige besøk. Ja, skjemmer noen ganger alt banale økonomiske spørsmål: flybilletter, en felles ferie eller bare holde seg borte fra hverandre, det vil si under ett tak. En annen irrasjonell frykt: besøk - et forsøk på å bekrefte troskap partner eller egoistisk angrep det umiddelbart sett å komme tilfredshet. I slike tilfeller er det nødvendig å finne en balanse mellom ønsket om å uutholdelig nå og her for å se en kjær, og de virkelige kostnader og tap (inkludert moralsk) for tilfredsstillelse av dette ønsket.
Forholdet i en avstand
 Et annet punkt: som forårsaker din innkvartering separat? Hvis mannen (partner) gikk på jobb, eller i forbindelse med militærtjeneste, dine hyppige besøk kan være spesielt ønskelig, uavhengig av styrke og pålitelighet av relasjoner. Noen ganger er det beste du kan gjøre - det er bare å vente. Paradoksalt nok er det faktum at noen mennesker er bedre selv mens du er borte fra sin andre halvdel, slik at ingenting forstyrrer deres privatliv eller familie.
 Omvendt kan et forhold på avstand egentlig bare bli bedre fra hyppige besøk til hverandre. For eksempel:

 De triste versjon: gutta som tjenestegjør i hæren, er ivrige etter å se kjæresten sin. Tross alt, er soldater løslatt, slik at du kan få et par dager i byen, der den militære enhet og holde utløser paremias med sine soldater.

 Ungdom versjon: studenter som bor borte fra hjemmet, vanligvis fryder hyppige besøk hans kjæreste / venn. I stedet for alltid å finne tid til møter, kanskje bedre samlet flat - så det vil skape noen problemer, men på kveldene du sammen.

 Det er tilfeller når en mann og kvinne blir vant til denne livsstilen: noen dager sammen og deretter en lang separasjon. På grunn av dette, når de begynner å leve sammen, er det vanskelig å bli brukt igjen og tilpasse seg hverandre. Det er én ting når du kjeder deg og med et par dager, den andre - når du igjen trenger å "prytyratysya" til hverandre og har et felles liv. Når du begynner å leve sammen igjen, kan du oppleve at hele bukta mellom deg, og du har svært ulike interesser og syn på livet. Så prøv å finne en balanse i avskjed til ikke å glemme hverandre.
Forholdet i en avstand
 Forresten, er stikkordet i reise og møter deres frekvens. Hvis relasjoner er sterke, og de forholdene som gjorde at separasjon er faktisk midlertidig, fra hyppige besøk til hverandre ingen skade vilje. Etter denne perioden av livet før eller senere vil ende, og du vil være sammen. Men dette gjelder ikke for alle relasjoner. Ikke alle av dem tåler hyppigheten av slike besøk og tvunget samleie.
 Et godt alternativ som kan delvis erstatte møtet - videosamtaler ved hjelp av Skype. Det fine med programmet er at gjennom det du sanntid snakke og se din kjære, men dessverre, vil du ikke være i stand til å klemme ham eller henne, lukte, kyss, etc. Si hva du vil, og relasjoner på avstand med sin varighet, enten med deg eller avstanden vil ødelegge forholdet.
 En veldig vanlig situasjon - en bekjent på Internett. Takket være ulike ressurser, for å møte en fyr med en jente, som bor i ulike byer og land - svært enkle, men hvis fakler mellom dem er følelsen som kjærlighet - da blir det veldig vanskelig. Hvis følelsen nådd toppen, så du definitivt trenger å møte. Dette møtet vil sette alt på sin plass - eller du er laget for hverandre, og etter det være med eller forstå at online bilde og det du ser faktisk - to forskjellige personer. Hvis redd for å komme på besøk - ta en tur sammen for å slappe av på feriestedet der og kjenner hverandre.
Forholdet i en avstand
 Noen ganger, i stedet for dyre og lange turer hver helg, ville det være bedre å holde virkelig varm og god kommunikasjon på avstand. Hyppige turer til styrke ikke særlig stabil eller ikke ennå etablert forhold kan føre til tvangs følelser, forskjeller og misforståelser. Gi forholdet utvikle seg naturlig, og hvis du er bestemt til å passere denne testen faseforholdene på avstand, kan det ta ham, uansett hva utfallet av dem.

 Vse-Sekrety.ru gnister ønsker deg lykke til, og holde forholdet selv på avstand.  
 Når kjæresten din eller kjæresten i dårlig humør, din primære oppgave - å muntre henne opp og spre sorg, som om det ikke var vanskelig. Selvfølgelig, vil mye avhenge av hva forholdet mellom deg og hva årsakene var årsaken til sorg. For eksempel, hvis du er årsaken til dårlig humør, er din oppgave skremmende for utvinning. Men uavhengig av årsaken til sorg, hvis du er tålmodig og forståelse person og en god lytter, du kan løfte hennes humør på kort tid! I dag i denne artikkelen vi anser de mest effektive måter å forbedre humøret!
10 tips om hvordan å heie en jente

 10 teknikker som bidrar til å heie elskede!

 Alltid bo nær jenta. Hun må føle seg nær en støtte. Spør henne om fremgangsmåten og det føles godt. I slike tider, jentene trenger vyhovoryuvatysya til tristhet venstre. Men hvis hun ikke ønsker å snakke om det og fortelle om det, det er fortsatt en husker din oppmerksomhet, fordi du er likegyldig og omsorg for hennes humør. Hvis hun ber om å få være alene med ham, fortell ham at du ikke kan la henne være alene i denne tilstanden, og du vil ikke gå før hun viser hennes vakre smil.

 Forberede for din kjæreste deilig middag. Hvis du bor sammen med paret, og deretter prøve denne kvelden for å frata det av ulike typer hlopotav knyttet til kulinariske saker. Spesielt prøve å lage den mest deilig middag. Det faktum at denne okkupasjonen, til tross for sin enkelhet ganske tidkrevende og krever tålmodighet (klippe like stykker, nøye rengjort, venter den avsatte tiden, husker et par retter, telle antall produkt beredskap sjekk, etc.). I tillegg er hun mer urolig hvis kokt middag viser seg bortskjemt (ikke klar eller vice versa peresmazhytsya om bysten av krydder, etc.). Derfor, etter å ha utarbeidet sin egen middag, du demonstrere ikke bare deres elsket oppmerksomhet og omsorg til henne, og hans vilje til å hjelpe i vanskelige tider.

 Send en SMS eller ringe. Heve sprudlende humør kan spøke om det ser også riktig fordi du kan sende sms morsom jente som sørger, spesielt hvis du ikke rundt. Velge en spøk eller anekdote, må du bevisst forstå hennes humør, ikke alle kan være passende vitser og morsom. Vi naturligvis også kan ikke tilby deg enda flere muligheter for gode SMS-meldinger. Fordi årsakene til fattige kvinners humør kan være mye som er frelse bare være et godt nettsted med anekdoter. Hvis årsaken til dårlig humør begynte å handle eller setning sa i sin adresse, så du bedre ringe og snakke med henne. Selvfølgelig, først og fremst bør beklager til henne og prøve å forklare denne loven og lover å aldri gjøre. I tillegg, i løpet av dagen prøve det "overmanne" amorøse meldinger, selv når hun lei av dem, men du vil forstå hvordan å realisere sine feil og raskrayvaetes kriminalitet. Prøv å plukke opp ord og anerkjennelse som vil være mest relevant, og de som ikke ser veldig patetisk, som det kan synes at dette er bare en SMS og helt uekte. 

 Lag en plan for dagen. Uansett hvilken stemning jenta falt, kan det øke utforme fremtidig regelverk helg, spesielt hvis den inneholder vekt hobbyer av din andre halvdel (eller kjæreste). Dette er en god distraksjon fra aktuelle problemstillinger og gjøre jenta tenke på hva som har skjedd i det siste, og det vil i nær fremtid. Dersom planen interessant og god vilje, vil sinnet nå hvile naturlig nyttig å sette stemningen. Et slikt tiltak som vil vesentlig endre stemningen, vil det være mer glad og lykkelig. I en plan kan fortsette, en piknik, en spasertur i parken, slapper av på stranden, en tur til en annen by, etc. Frisk luft ikke bare øker appetitten, men også forbedrer humøret.

 Spør en jente i en klubb eller et diskotek. Det er vanskelig å forestille seg en jente som liker å danse, å bevege kroppen, med musikalske rytmer. Dans - det er et flott sted å ta presset av, som hadde samlet seg for så lenge i dusjen. Har du ikke en veldig god danser og ingen fanklubber, viktigst av alt, vil det vurdere selskapet selv eller selv tilbyr offer. Og med et diskotek bedre ikke forsinke - gå rett på samme dag som det var i dårlig humør, fordi i så fall det heller glemme alt. Forfattere weblog Vse-Sekrety.ru sikrer deg etter at jenta danser i klubben vet bare ikke. Også under denne ferien, prøv å være glad, ikke sende inn skjemaet hvis du er lei. Flere vitser for å gjøre den halve oppriktig latter.

 Spør henne shopping. En av de mest populære kvinneforskning - er, selvfølgelig, shopping. Og gjør ikke noe, hun vil eller ikke vil kjøpe ting. Det viktigste valget av prosessen: turgåing, diskutere ting, montering, etc. Og shopping kan ordnes ikke bare en venn, men med sine kjære, har som overalt sine fordeler. En venn kan sette pris kjøpte ting for status og stil, men i stedet kjære vil ikke bli misunnelig ser på kjoler så bra "sitter" ikke hennes figur. Også god mann som komplimenter dusjet mer enn selv beste venn. Så spør henne shopping eller kjæreste (tidligere avtalt med det), eller la deg talestøtte i butikkene. Her vil du vitne selv hvordan den lagrer i humør begynner å klatre høyere og høyere, fordi den vil prøve på nye antrekk, kjøpe ting - som alle gjør elske deg selv mer og tristhet forsvinne til ingensteds. Det viktigste å ha nok penger for disse kjøpene.

 Gå på kino eller ordne hjemme å se på film. Filmer, spesielt komedier, er den virkelige kur for dårlig humør. Mens du ser jenta glemme alle dine problemer eller vanskeligheter, helt oppslukt i handlingen i filmen. Gå på kino fjerne en liten jente, og ser bedre komedie i den store hallen, hvor mange folk ler som andre tilskuere og du blir morsommere. Men hjemmevisning er ikke så ille som det ikke trenger å kle pent, maling, snakke med folk og se dem i det hele tatt. I dårlig humør (avhengig av årsaken) rundt kan også irritere enn å vedlikeholde. Hvis du ønsker å vise noen nyhet, men kino er ikke et alternativ for deg, er i dag i storbyene en full-service, utleie plate - bringe det rett hjem.

 Gjør overraskelse. Overraskelsen kan noen muntre opp, spesielt hvis det er en jente. Men du bør ikke bare gi en gave, en liten potomyty hennes historier og hint av overraskelse. De fleste jenter er nysgjerrig av natur, så tro meg, hennes tanker er fokusert kun på denne overraskelse. Og jo lenger du utsetter, jo bedre. Gi det å gjette gaven. Gjør hint, men i alle fall ikke tilstå, selv om hun gjettet. La det da være bedre å si "Jeg fortalte! Jeg si! ". Og selvfølgelig han skulle være en hyggelig overraskelse og gjennomtenkt. Hva det er, vet vi ikke, eller engang gjette det er din jente (eller kjæreste). Det viktigste at det var det hun hadde lenge drømt.

 Engasjere seg med det hun elsker mest. Hver jentas favoritt aktiviteter er at hun elsker å engasjere seg med deg, men av ulike grunner (mangel på tid, ditt ønske, eller noe annet) det ikke klarer å gjøre. Prøv å organisere en date, slik at du kan gjøre med ting du liker, gå rundt i byen sammen (holde hender), selv lufte hunden på plenen (og leke med den), spille ditt favorittspill hjemme, lage middag sammen, gå til foreldrene etc. smp. Når du noe å gjøre, vil det ikke være låst et sted i seg selv, og derfor ikke forverre humør og vice versa - stige.

 Gi jenta en pause. Det siste alternativet er mer passive. Som vi sa i begynnelsen av denne artikkelen - dårlig humør er bare et spørsmål om tid, så hvis du ikke kan påvirke jenta (coax gå på kino, for å gi deg en overraskelse, etc.), kan du bare gi henne tid til å hvile. Vanligvis er denne metoden egner seg i de øyeblikkene når årsaken til sorg for deg selv. Prøv ikke å gå til jenta hvis hun vil spørre seg om det. Gi henne litt rolig ned og sove. Søvn er kjent for å være den beste medisinen, og det ikke bare forbedrer helsen, men også psykologisk helbredende sår (bilde, sjalusi, osv).

10 tips om hvordan å heie en jente

 Noen tips for å kommunisere med en jente som har en dårlig humør:

 Ikke prøv å klage om hennes dårlige humør! Hun begynner mer psyhuvaty hvis du velger det du ser, liker ikke den negative stemningen. Husk, hun har også rett til å elske og være ute av slag!

 Vær tålmodig og lære å lytte. Når en person er i dårlig humør, det er ganske skarp, og ofte snakker om urettferdighet og svik. Lære å beherske deg selv, ikke krangle med henne, selv om det ikke er riktig i sine uttalelser. Selv i dårlig humør jeg ønsker å snakke med mannen og at han forsto og støttet deg. Så lære å lytte til historien om kjæresten sin. Og gjør det ikke bare å krysse, og prøver å forstå sin posisjon og støtte de uttalelser eller handlinger. Det er svært viktig for en jente!

 Hvis hun ikke ønsker å snakke om årsakene til dårlig humør - ikke nødvendig å stille spørsmål ved det! Noen ganger jenter prøver ikke å snakke om årsakene til lidelsen, ikke å bekymre deg mer eller rozrevitysya. Så ingen grunn til å stille spørsmål ved det, fordi ofte er du bare nysgjerrig på å vite årsaken til sorg, og som rentene er ikke bare irriterende, men også bringer smerten. I tillegg kan avhør føre til at du fraser som vil se ut som en bebreidelse i hennes retning, eller tvist som også avslutter ikke noe bra for deg, ikke for en jente. Være kompatibel i sine handlinger og ønsker, ikke bøy deres linje, som om du hadde rett.

 Du trenger ikke å fortelle henne om sine problemer. I de vanskelige øyeblikk av tristhet ikke prøv å starte og i sin tur aksje "problemer" som skjedde med deg. Hvis du tror at måten du vil støtte henne og viser at i andre ikke så glatt, er det ikke. Poenget er at jenter er bekymret for sine kjære, så det vil starte og problemene dine til å tro at ytterligere forverre hennes humør.

 Plasser din leilighet i orden. Igjen, hvis du bor sammen med kjæresten min, men hun er ikke hjemme, men vet at det kommer, så anbefaler vi at du tar hjem en komplett rot: vaske, rene og la alle ting på plass. Ellers elsker jeg kommer hjem, vil ha mer erfaring og nervøs fordi det vil ha deg opp og rydde opp den resulterende misliker som ikke gjør det naturlig positiv effekt på humøret.

 Ikke kall forårsake dårlig humør - PMS! Menn, vel vitende funksjoner kvinnelig karakter, prøv alle tilfeller kalle et nervøst sammenbrudd årsak - kvinnelige kritiske dagene. For å gjøre dette absolutt ikke burde være. Først, dette faktum ikke hjelpe kvinnen, og for det andre, hvis dette er virkelig grunnen til at hun ikke tror, ​​men tar anstøt til din innsats, slik som den fornærmende funksjonen kvinnekroppen.

 Prøver alltid å se det i dårlig humør. For kvinner er det viktig å føle bekymring for deg, så prøv å være oppmerksomme på det skiftende humør av din halvdel. Når det verre umiddelbart spørre hva som er opp og tilbyr sin støtte (moralsk eller fysisk). Let løpende saker vil irritere din lille elskling, men hun vet at hun ikke er likegyldig til deg.

 Mest klemme henne og kysse henne !!! Og til slutt, gi viktige råd som sannsynligvis bør kalles i begynnelsen av denne artikkelen - Vær forsiktig med jenta, holde henne i hånden, kysse henne på kinnet og leppene, klem og snakke ord om kjærlighet. Slik emosjonell støtte for å hjelpe muntre opp raskt og ikke miste motet. Og det spiller ingen rolle hva årsaken til lidelsen og dårlig humør.

10 tips om hvordan å heie en jente
 Det er alle teknikker som vil hjelpe løfte humøret jente!
 Hvilken metode vil dra nytte av deg - vi vet ikke, men vi er sikre på at hver av dem i ikke liten hjelp. Psykologer kaller den viktigste våpen mot dårlig humør jente - et smil, klem, ører (for å lytte jente) og hjerte som vil fortelle deg hvordan du skal handle i en gitt situasjon.  
Яндекс.Метрика