Det kan bety en klem?
 Hendte det at armene er en integrert del av vår kommunikasjon, visning av følelser, er dette å si uten ord. Som barn vi omfavne foreldre, vi obnimayemosya med brødre, søstre, besteforeldre, tanter og onkler, venner og obnimayemosya med venner. Men du skjønner, vi konkludere i armene bare folk vi stoler på. Når vi blir eldre vi vidstoronyuyemosya av klemmer, sette dem bare familie og venner, og med gjøre selv det sjelden.
 Innholdet i artikkelen:
 Hvordan og hvorfor å omfavne?
 Eksempler menn omfavne

 stress. Når kroppen er utgitt omfavne større antall av endorfiner, stoffer som direkte lindrer smerte og forårsake en følelse av eufori. Inkludert omfavnelse stimulere immunforsvaret.
 Barn som har foreldre klemte og kjærtegnet mange har mye bedre mental og fysisk helse.
 Omfavne muliggjøre en person for å føle seg elsket, beskyttet, nyttig, og redusere følelsen av angst.
 gjennom klemmer økte nivåer av lykke.

Det kan bety en klem?
 Vedrørende forholdet mellom mann og kvinne klem i så fall si veldig mye. På den tiden da en mann omsorg for sin elskede, berører han det oftere enn gjør det når den tid kommer deres liv sammen. Dette er fordi det viser et ønske om å eie, men uten å få tillatelse til seksuell rørende, uttrykker han det som en touch hvor tillatt.

 Omfavnelse er også en av de mest vanlige typer touch. Klem kan være hvor som helst, når som helst. Kvinner og menn som varme og direkte følelse av sikkerhet som de mottar direkte fra omfavnelse. Men for kvinner omfavne høyere utvasking er at de blir tvunget til å føle seg elsket. Som for menn, de gir mening - å føle seg elsket - i vurderingen omfavnelse først.
 Mellom menn og kvinner er det store forskjeller i følelse i armer. Kvinner i sin tur betydelig følsomme for emosjonell kommunikasjon som oppstår under omfavnelse, men som menn, de liker følelsen av å berøre en kvinnes bryster.
 Menn ser ut til å omfavne:
 1.  Omfavne skape en følelse av sikkerhet;
   en følelse av varme og omsorg;
   en følelse av at den neste sann venn;
   tilfredshet;
   Omfavne komfort;
   de kan lukte den elskede;
   armene kan føle seg elsket.

  Det kan bety en klem?
   Kvinner ser ut til å omfavne:
  1.  Omfavne skape en følelse av varme;
    det er en følelse av sikkerhet;
    til en viss grad en slags psykologisk støtte;
    la armene føler koblet til hverandre;
    følelsen av at du er elsket;
    du kan føle at alt er bra;
    Omfavne tvunget til å føle at du trenger;
    Omfavne konsoll og gi en følelse av omsorg;
    som fysisk kontakt;
    Omfavne gi muligheten til å dele følelser når gode eller dårlige.

    Sammenligning av mannlig og kvinnelig synspunkt, ser vi at menn har ingen slik mulighet er voiced kvinne av følelsen nødvendig. Kvinnene selv gir mye mer verdi en følelse av intimitet og slektskap.
    kjærlighetserklæring, bør det ta initiativ i sine hender.
    Ifølge eksperter, mannen omfavner kvinne bakfra, viser henne alvoret i forholdet deres. Således har det en dominerende stilling, viser til en viss grad som er klar til å beskytte sitt valgt fra alle problemer. Men det bør også bemerkes at det finnes unntak. For eksempel, hvis partneren holder deg tilbake, kan dette i sin tur bety at, til tross for tegn på varme følelser, likevel tror han du har tilgjengelig. Han ville gjerne ha noe mye større, men tror du er ham fortsatt likegyldig. Hvis oppsummere, er det rett og slett redd for å se deg i øynene, og passer derfor bak. Hvis du la ham vite at det ikke er det, vil det snart bli din omfavnelse mer mangfoldig.
    Hugging, det skyver du til deg selv
    Det er åpenbart at man trekker sammen. I dette tilfellet, ikke nødvendigvis trenger å være ekspert for å forstå at han vil ha deg. Derfor presser deg hardt og gjør hendene frie. Det bør også ta hensyn til det faktum at hvis han klemmer deg, berører pannen hodet, noe som igjen betyr at ditt forhold til ham bety mye mer som bare lidenskapelig sex. Selv om du nettopp har møtt. I tilfelle hvor forholdet sist for noen tid, så dette taler ut om hva din kjære en er klar til å gå til den neste fasen av forholdet.
    Hvis folk i min egen måte klapper deg på ryggen når hugging, deretter:
    I dette tilfellet, mer sannsynlig at han oppfatter deg som en venn. Når du er på et bestemt sted, så det viser at alt er gratis. Mer sannsynlig at dette forholdet vil være svært vanskelig å utvikle et romantisk.
    Men vi bør ikke anta at alle endelig og ugjenkallelig tapt, som i tilfellet med flip flops ble sett flere ganger, og det var en spesiell grunn. For eksempel kan dette være på grunn av en situasjon hvor du måtte være en ansvarlig mål, og han klappet deg på ryggen, mens du sier at du kan håndtere. I tilfelle når han var opptatt og bare distré klappet deg på skulderen. Ikke bare ta disse situasjonene til din konto. Bedre å vente litt lenger, kan han selv omfavne deg så tett som du foretrekker.

    Hvem ville trodd at en enkel klem så mye innflytelse på våre liv, vår psykologiske og fysiologiske tilstand. Hva du kan fortsatt lese om holdning til oss nærmest oss. Det viser seg at vi rett og slett ikke merke til mange ting som umiddelbart sier noen ganger til mye mer enn ord.  
Hvorfor menn elskerinner føde?
 Ett av problemene med familieforhold er at menn ofte føder et kjærlighetsforhold. Hvorfor skjer dette? Det som ikke passer dem? Det er blitt ganske vanlig. Menn vind både engangsavgift og langsiktig forhold på siden. Dette igjen har nesten ingen er overrasket, fordi det skjer ofte. Men fordi hver kvinne oppriktig ønsker familien hennes svik problemet ikke er berørt.
 Den vanligste mening, både menn og kvinner er at folk flest får en elskerinne når hans kone blir lengre. Men egentlig er dette bare en del en av mange grunner.
 Grunnene til at folk klar til å gå til venstre mye kan det ønsker å diversifisere sitt liv, og tap av seksuell interesse og felles interesse. Årsaken til utroskap kan være et ønske om å bevise noe for noen, slik som venner, elskere som går til venstre. Dette ønsket kan forekomme hos menn på grunn av dårlig utdannelse eller upassende oppførsel, som på den tiden var arvet fra sin far, som forrådte mor. En mann kan også være en skjørtejeger som er villig til å krype på alle skjørt, og også her ligger årsaken i utdanning, miljø, etc. Regelmessig alkohol kan utløse et svik av tilstedeværelsen av denne grobunn. Inkludert gir en dårlig innflytelse og innvirkning samfunnet, siden i dag nivået av ansvaret faller, men nivået på egoisme og callousness blir høyere og høyere. Fremfor alt, ikke glem om virkningen av Internett, TV og andre medier.
 Planen av artikkelen:
 Som framvoksende forræderi?
 Mulige årsaker
 Hvordan å leve?

 Mannen er forrådt ikke det samme. Feil kone - det absolutt falt kvinne og så videre, men mannen gjorde akkurat det motsatte, macho, Casanova, rullator, det liksom identifisere alle skjellsord som vektlegger styrke, mot og flatere gjennomsnittlig nevdasi. Enda mer fremkaller ideen om at en mann som starter et kjærlighetsforhold, men snarere en taper enn Casanova. [/ Quote]
 Menn også ofte føder en elskerinne i løpet av midtlivskrise - 30-40 år. Som for den unge mannen, ca 25 år gammel, utsatt for svik, de heller foretrekker kortsiktig obligasjon.
 Grunn til å gå til venstre kan være Sex for bilde. Noen menn føder et kjærlighetsforhold, påvirket av deres sosiale status. Hvis du setter den på en annen måte denne statusen forplikter menn til å gå til slike handlinger. Elskerinne - dette i sving en naturlig samtidig av denne sjefen. Det er en del av hans bilde. Slike menn ikke engang bryr seg slik at kona ikke visste om hans opplevelser, men om utseendet hans elskerinne. Siden det må være en modell, trenger du alt dette som en demonstrasjon av deres situasjon og smak.
Hvorfor menn elskerinner føde?
 Vindelskerinner også til huske og vise alle at mannen i sin beste alder etter også å kompensere for eller som mangler andre kvaliteter og prestasjoner. I slike tilfeller, feil folk føler meg mye mer selvsikker og yngre, hardere og mer attraktivt. Her bør det bemerkes at den yngre elskerinne er, jo høyere selvtillit av menn.
 I slike tilfeller, folk opplever ny spenning. Og det er ikke bare emosjonelle følelser, men sexy. For ham er det som et spill eventyr. Denne mannen nok en gang forsøke å bevise at han er seksuelt sterk og har en haug med forskjellige muligheter.
 En mann kan føre en elskerinne gjennom noen fordeler for eksempel, for å få en ny jobb. For en mann selvrealisering er også viktig mye som for kvinner. Men det er denne forskjellen, innser hun selv delvis, å ta ut hennes elskede ektemann. Men mannen helt gitt sin karriere. Han kunne lett bruke all sin magi for å oppnå den ønskede beskyttelse. I slike tilfeller er det mulig at en av seksuelle tjenester er ikke et mål, og mannen utfører sine ekteskapelige plikter ikke med hans kone og hans elskerinne. Det hender også at menn føler anger og skuffelse.
 Benekter ikke det faktum at i møte med fremmede menn er oppmerksomme lytteren. Hun er alltid klar til å støtte det, det er mulig å snakke om sine følelser, følelser, og det vil ikke fordømme.
 En annen drivkraft til å finne en elskerinne er spenninger hjemmeBegynner å påvirke livet hjemme og problemer. Feil mann synes ofte at kona ikke forstår ham, ofte skrikende, klamrer seg, etc. Men elskeren for sin mann - en slags ferie. Hun er alltid klar til å lytte og støtte, er det alltid mild og kjærlig.
Hvorfor menn elskerinner føde?
 Den vanligste årsaken til mannlig utroskap er tørst etter nyhet. Svik mann - dette i sin tur flukt fra monotonien, ønsket om å føle igjen en fest i hans sjel. På den ene siden er forståelig handling av menn, som årsak til en kone, eller at der utviklet det. Med hensyn til ekteskap, bør det ikke ligne et tog som beveger seg akkurat og kan ikke avvike fra kurset. Holidays - dette er normal ønske for hvert menneske er en nødvendighet.
 Det kan skje slik at folk er rett og slett sluttet å elske sin kone dessverre, skjer, men dette. I denne situasjonen, vil den mest ærlige handle rett og slett gi opp, selv om familien har barn.
 [Quote] Barnet vil være svært vanskelig å leve i en familie der foreldrene skal elske ham og hater hverandre, å leve alene, eller barnet kan vokse ubalansert. [/ Quote]
 Det kan bare være en mann Uniformer skjørtejeger i dette tilfellet bare knølhval grav riktig. Han og hans kone kan være vakker og smart, men han vil fortsatt hevde på siden.

 Hvordan å leve?
 Sjelden sett mannlig elsker som sin fremtidige kone, til tross for at hans virkelige ekteskap vil være i en svært vanskelig situasjon. Og veldig ofte skjer at ekteskapet oppløst, og tilsynelatende lykke her er det, men man kaster ikke bare hans kone, men også hans elskerinne. Fordi i hans sinn elskerinne ønsker også en del av hans ekteskap.
 Teller i dette tilfelle, er en gunstig utfall ikke nødvendig. Et slips til mannen sin ved hjelp av barnet, ikke den beste og pålitelig trinn. Kvinner som fikk dermed undergang seg til stadige skandaler og problemer. Uansett at mannen var glad for å bli enige. Det skjer så, at det bodde folk i gifte 15 år, møter sin store kjærlighet, den viktigste stakk av hans liv. Men dette betyr ikke garantere at det vil gå med henne til registret kontor, ofte bare ren vane gir ikke opp og radikalt forandre liv. Ikke glem om kjærlighet trekant til en tredjepart.
Hvorfor menn elskerinner føde?
 Bare så ingen vil la familiemann og far barn. Mange kvinner er villige til å tilgi svik mot sin mann, så lenge familien ikke blir stående uten et hode av familien. Denne tilsynelatende kaste en familie, barn og utstyrt livet så lett, faktisk er det ikke. Så ofte i slike situasjoner får unge og ikke veldig erfarne jenter, som synes å være den ideelle mannen for voksne og modne menn. De færreste tror at de har en slik kone.
 Å leve med en mann i harmoni og fred må passere langs den vanskelige banen for å vokse opp og bli en person, gjennom lapping tegn. Noen kvinner tror at menn er født. Så hvordan hver person vil bygge sitt liv - en rent personlig sak. Men på en annen bakke kan ikke bygge lykke. Det skjer så, at menn skjule sine elskerinner av sivilstand. Og selv om hun finner ut om det for sent, fortsatt den beste måten er å kutte denne kjærlighetstriangel.
 I tilfelle når en kvinne ønsker å holde henne lykkelig familie, bør hun forstå en mann å regne med de interesser, meninger og følelser. Samtidig må det være attraktiv kvinne og en interessant personlighet. Ganske stor rolle i ekteskapet spille en full sexliv interessant og felles fritid.
 Ingen sa at livet - det er lett. Situasjonene er av forskjellig karakter. Men menn sannsynligvis ikke for ingenting som heter sterk sex, dermed deres oppførsel må være stabil og modig, klok oppførsel. Hvis det er noen problemer i familien de trenger for å bestemme seg for ikke å løpe vekk fra dem hvis problemet ikke forsvinner, og bare lagt til, så kanskje det er verdt å vurdere om alt er gjort riktig, kan noe som mangler, kan det være verdt noe for å endre kan forlate.
 Minst, vil det være mye mer ærlig enn å kjøre fra sin kone for en elskerinne, og stadig kommer opp med en slags unnskyldning. Selvfølgelig, alle gjør slik han ser passe, men gjør ikke vondt de som elsker deg folk. Du kan tilgi mye, det er bare å glemme det lite sannsynlig å lykkes og leve med sedimenter i dusjen ikke alle kan.  
Яндекс.Метрика