Veldig ofte på forum, blogger og sosiale nettverk kan bli sett på som enkel ved første øyekast, spørsmålet: "Hvorfor har jeg ingen venner? ". Selvfølgelig er det vanligvis venstre anonym, men fortsatt er det ikke redusere størrelsen på problemene i verden i dag. For mange mennesker mangler i virkelige venner. Ja, venner kan være mye, men egentlig venner kan ikke være.
Hvorfor har jeg ingen venner
 I dag bestemte vi oss for å se nærmere på dette problemet, og gi deg et konkret svar på hvorfor du ikke har noen venner.

 De mulige årsakene til mangelen på dedikerte venner

 Du er en dårlig mann! Vær ærlig med dem, og jeg spør deg hvor vennlig og hyggelig person. Hva føler du om dine venner, hvordan de snakker, og hvor ofte hjelpe. Husk ordtaket?! Behandle folk som ønsker at de skal behandle deg. Noen ganger kan vi ikke legger merke til elementær sannhet - venner at du er en person som ikke ønsker å ha noen relasjoner.

 Vær oppmerksom på hvordan du ser ut og kjole! Dette gjelder spesielt for jenter, er det viktig å ha en stil på kjolen som er mest nøyaktig beskrevet det. For eksempel, en blond med lyse lepper i rosa kjole - alltid forbinder med dumme jenter pomeshennыmy i stil, penger og kosmetikk. Ja, det er en stereotypi, men det fortsatt fungerer. Et annet eksempel: i uformelle girl kjoler vil alltid bli betraktet som en jente lett dyd. Med slike folk rett og slett ikke ønsker å ha noen vennlige forbindelser.

 Vin miljø. Det er mulig, og det faktum at årsaken er ikke dere og andre. Fordi vi ofte velger feil selskap, hvor vi ikke respekterer og ikke setter pris på. I dette miljøet ikke finne ekte venner!

 Du bruker mye tid på datamaskinen. Med utviklingen av Internett, sosiale nettverk, fora og andre tjenester. Folk trenger ikke lenger å se hverandre, snakke med dem i virkeligheten. Men vi glemmer det faktum at det å finne en sann venn, bare i den virkelige verden, ikke virtuelle. Internett og falske venner vil, som om det ikke høres trist.

 Du tilbakeholden mann. Vennskap - er først og fremst åpne, så er det viktig å lære å åpne opp for andre. Aksjer med dem deres følelser, tanker. Og, selvfølgelig, alltid være klar til å hjelpe.

Hvorfor har jeg ingen venner
 Hvis du ikke er vanlig person (har uvanlige hobbyer, tenkning eller prinsipper), bør du søke etter venner tematiske møter, dating nettsteder eller sosiale nettverk. Bare husk at vennskap bør skje ikke bare virtuelle, men egentlig, hvis du aldri spørre deg selv slike spørsmål som "hvorfor har jeg ingen venner?! ".
 Les også vår artikkel om hvordan å få venner.  
 yprobuvaty ensomhet ville ikke ønske enda verste fiende, fordi hvis du befinner deg i denne verden helt alene, uten støtte, uønsket og ikke interessant - du begynner å føle deg vill frykt for at spiser du alt inne. Selvfølgelig, hvis du er 7 år er ikke spesielt om hva fortsatt foran, men hvis du allerede passert merket av 16 det er virkelig på tide å begynne å slå alarm. Tross alt, du ønsker å gjøre din fremtid var fornøyd?!
 I dag vil vi prøve å gi deg de mest effektive tips om hvor du finner dem som venner og deretter ikke tape.
Hvordan finne en venn


 Hvor og hvordan å finne vennene dine
 Før du ser etter en venn, må du elske deg selv. Og det må være kjærlighet, til tross for alle feilene som du hater en (materialisme, forfengelighet, griskhet, stor mage, korte ben, sprøtt hår, etc.). Inntil du gjør dette, kan du aldri finne en god og lojal venn. Tross alt rundt oss mennesker ser bare den personen som vi skaper oss selv hvis vi tror på oss selv, la oss si at vi er god, snill og morsom - verden også vil tro det og bli nærmere oss.

 Hvordan finne venner på nettet
 Finne venner på nettet - er en av de beste måter å søke etter personer med visse systemer i det virkelige liv. Nettverket gjør godt kjent med folk, som i det virkelige liv er du neppe kommer til å møte. Et slående eksempel på utlendinger. I tillegg kan Internett kommunisere med flere brukere samtidig, noe som sterkt reduserer tiden.
 Prøv å ikke se for folk som ikke har, og er i stor etterspørsel, og de som, som du kan gå glipp av på Internett. Venner kan bli funnet i spesielle tjenester som dating-nettsteder, men du kan vanligvis møtes på noen forum eller sosiale nettverk. For å glede den andre personen, må du være en interessant personlighet. Tenk på hva du har det, er det ikke i andre. Hvis rosiner i seg selv ikke er funnet, ikke bekymre deg, du kan opprette en slik bisarr hobby eller hobbyer.
 Hvis du ønsker å gjøre bildene dine mer som en ny venn, sørg for å behandle dem i Photoshop, fjerne feil og domalovuyuchy verdighet. Lær å håndtere bilder som det kan ikke bare være nyttig i livet. Men ikke overdriv med behandling, fordi hvis du møter i livet, dere kan bare aldri vite og passerer.

 Hvordan finne klassekamerater venner
 For å finne vennene dine i et sosialt nettverk "Klassekamerater" Du må, fremfor alt, for å registrere det, og for å fylle siden din, som det vil bli å se alle dine venner og potensielle venner. Prøv å samle henne mest positive aspekter av sitt liv, og forteller om alle sine positive egenskaper. Men gjør det uten løgner eller bokstavelig talt, å gi opp smokk.
 Vanligvis positive, vellykkede og åpne mennesker som alltid trekke slike gode mennesker. Derfor legger på siden din bare de bildene som du gikk godt og vakkert. Legg til bilder fra ferien, kanskje med noen som reiser sett, der gang. For en stor informasjonsinnhold, ikke bare navnet på bildet: "Yalta beach" og legg til kommentar: ". Her har vi ofte gikk om natten og så på stjernene" Et slikt forslag vil indikere til deg romantikk, ro og en positiv holdning til livet.
 Føl deg fri til å uttrykke siden din dine kreasjoner, som bilder kokte retter eller baking reparert bilder, foto perler, eller selvbrygget såpe, etc. Denne måten du peker på dine interesser eller hobbyer, og dermed bevise at du er en person som beundrer og har visse ferdigheter.
 Når vi leter etter venner klassekamerater prøver å kommunisere med dem som har reelle bilder i stedet for "fake" (falsk). Hvis brukerne av disse menneskene puste godhet og oppriktighet, så du ziydetesya sannsynligvis med ham, og mellom dere heller ha vennskapelige forbindelser.
Hvordan finne en venn


 Hvordan finne venner Skype (Skype)
 Program Skype er sjelden brukes til å søke etter venner, men, og det tilbyr interessante personligheter som senere blir gode venner for livet. Først av alt må du se for folk som er mest lik deg - og ofte nettverket liker også å chatte venner eller videomodus, og selv alder kan være like.
 Prøv å se for venner av samme kjønn, eller mellom deg kan ha sympati heller enn vennskap, men selvfølgelig er det ikke noe galt, men bare se etter jente eller gutt for forholdet trenger litt annerledes enn den andre.
 Som i forrige avsnitt, oppfordrer vi deg til å fylle maksimal informasjon om deg selv. Ikke glem at du får på nettet og finne ut kan du bare kommunisere eller form. Som åpenbart i de første minuttene av kommunikasjon vanskelig, kan du åpne opp søknadsskjemaet. Ved å fylle inn profilen din Skype, en link til deres sider på sosiale nettverk, de også bidra til å finne ekstra person. Under "Om meg" skrive ikke bare alvorlige ting, men også fleiper. Selv banale vitser, som "Jeg har svart belte i kryss-sting", er det fortsatt i stand til å bringe et smil til ansiktet til leseren.
 Programmet ble opprinnelig opprettet for Skype videokommunikasjon, så å finne venner du må være oppmerksom på muligheten for at en potensiell venn kan ikke bare skrive deg en melding, men også ringe eller sende en videosamtale. Gjør deg klar for det! For ikke å skremme folk på skjermen, kan du prøve å rengjøre skikkelig rommet hennes: Få orden, fjerne unødvendige ting bak, og vice versa legge tilbake de elementene som ville best fange din fanget.

 Hvordan finne venner i "VKontakte"
 Venner ofte søke midler til sosiale nettverk "VKontakte". På den ene siden er den riktige avgjørelsen, fordi den fokuserer maksimalt antall personer som bruker internett. Selvfølgelig, ble dette nettstedet opprettet for området, men i visse tilfeller kan det betraktes som sådan. Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til det faktum at brukerne først kommer i kontakt med kjedsomhet eller ensomhet, så du har en sjanse til å finne en her. I tillegg velger folk med hvem du ønsker å kommunisere, må du huske på at alle ønsker å kommunisere bare med enda en person, eller deg selv lykkes. Fordi du ser, hvis du skriver til en person som bor i New York, har en høyt betalt jobb, hans elskede kone og barn, er han neppe ønsker å kommunisere med fjerne bosatt i Kazan, som bak ingen penger, ingen utdannelse, ingen hensikt. Hvorfor vellykket mann en gang varene?! Og så, tenker folk fra New York som ønsker å kommunisere med ham bare for personlig bruk. Derfor, i første omgang folk velge sin status. Hvis alt er satt opp bare for kommunikasjon med vellykkede mennesker, prøver du å fylle siden din som følger:

 Slå av alle hennes bilder der du bærer klønete og smakløst;

 Fjerne bildene, som viser hvordan du lever (hvis leiligheten din er langt fra perfekt);

 Ikke ta bilder hvor dine venner eller familie ikke oppfyller status eller tilstand som du ønsker det;

 Opprett en egen album av sine ønsker, som offentliggjør alle målene (biler, hus, fritidssentre, etc.) som du ønsker i livet ditt.

Hvordan finne en venn


 Hvordan finne venner i Facebook (Facebook)
 Sosiale nettverket Facebook er svært populær i utlandet vår straыn fordi nettverket faktisk brukes hvis du ønsker å få venner rundt om i verden. For eksempel, i USA Facebook enda mer populær enn søkemotoren Google. For å søke etter venner som bor i utlandet, må du vite fremmedspråk, så prøv dem friske opp, selvfølgelig, kan du alltids bruke online oversettere, men dette er ikke den mest praktiske måten ut.
 Vi anbefaler ikke start bekjentskap med innvandrere, som ikke alle av dem er gode mennesker. Ofte er de fiksert bare på hans fremtid, og venner av liten interesse, spesielt fra land som de flyttet. Urbefolkningen i fremmede land (USA, Tyskland, Italia, etc.) er mye mer vennlig.
 Ved kontakt med deg snart vil en person mindre populær på nettet, at han ikke skulle være mange venner, fordi ellers er det bare ikke vil ha tid til å fysisk møte hver melding, og spørsmål. Starte et vennskap langveisfra, er det ikke nødvendig å skrive en lang melding om at du er på jakt etter venner, og det kan være akkurat den mannen. Pålegger ikke seg selv. Først begynner å kommentere hans bilder, statuser, linker osv blir undervist Snarere, i kommentarer zavyazhetsya kommunikasjon. Ikke glem å sette «Som» under din favoritt bilder og morsomme dupliserte linker på siden din. Det vil si, gjøre alt for å vise hvor interessant denne personen. Komplimenter for kommentarer også en positiv faktor.
 Men ikke bare bruke tid på hans side, men på hans også. Prøver å publisere de mest interessante nyheter, bilder, personlige bilder, interessante tanker og hendelser. Hvis du er fokusert på engelsktalende folk, da, selvfølgelig, og siden din bør være på dette språket, at de kunne lese den.

 Hvordan finne venner på Twitter (Twitter)
 Twitter - er en av de mest populære tjenestene på Internett i dag. Han brukte nesten alle moderne mennesker, fra barn til Tver verdensberømte stjerne Madonna. Du kan raskt finne venner med samme interesser, spesielt hvis du beundre enn noe uvanlig (samle tørket sommerfugler, lære historien om vampyrer, lære magi, etc.). I tillegg, på Twitter kan du finne folk som er "fanatikere" av samme artister eller grupper som deg.
 Å finne venner, bare bruk søk ​​og søke tweets på emne som interesserer deg. Finne interessante personligheter, prøv å umiddelbart "folovyty" dem, og legger til hans tape, samle 10-30 kandidater, stoppe nå og prøver å lese deres belter, mest sannsynlig, ikke alle av dem vil like, elimineres halvparten igjen fortsette søket etter den samme måte. Dermed ca 100-200 Velg interessant tvyteryan. Begynner da å overvåke dem ved å lese deres tweets, retweets gjør, forlater spørsmål, gi råd, å uttrykke sine tanker om et bestemt emne, etc. dvs. gjøre alt for at du legger merke til hvor aktiv den personen du er interessert i det samme emnet.
 I denne kommunikasjonen ikke glem å publisere de mest interessante tweets om de vil være unikt og interessant, du sannsynligvis også "zafolovyat" og begynne å lese. Etter 2-4 uker med dette skriftlig, må du bygge deg fra 5 til 15 mennesker som viser størst interesse for deg. Det er noe de trenger for å starte og vennskap. Skriv dem en personlig melding, be dem om å skrive en side eller sosiale kontakter (ICQ, QIP, skype, osv) der du kan snakke direkte til et felles tema.
Hvordan finne en venn


 Finn en penn-pal
 Datingside - det er et flott sted å finne penn-pal. Ingen grunn til å skamme seg over hva du har registrert på nettstedet. Hvis du ser nøye, vil du finne det mye folk og sannsynligvis selv venner som har lenge hatt nær denne tjenesten. For fem år siden ble online dating ansett som noe skammelig hvis ikke, så absolutt ikke hva de skal være stolte av den jente eller gutt. Men tiden gikk, og ting har endret seg. Den yngre generasjonen bokstavelig talt vokst opp med World Wide Web, er det ingen overraskelse at de site tjenester er så populære blant dem.
 Men registrering på dette nettstedet, helt klart finne ut formålet med kortet, svarer deg ærlig - du er på jakt etter en make eller, som de er to helt forskjellige områder, som hver krever en spesiell tilnærming. Selv om det ofte skjer at man søke og finne sin kjærlighet til livet.
 Bli kjent på nettstedet, prøv å være åpen og oppriktig mann, som det er en slik person er i stand til å tiltrekke seg positiv og interessant personlighet til ham. Snakke om meg selv, ikke overdriver, snakke med alle som er, uten hykleri. Slik ærlighet er fengslende følgesvenn, men i stedet du også vil begynne å åpne.
 Prøv ikke interessert i å snakke de tingene han sier ikke fornøyd hvis han vil - han vil fortelle, men hvis ikke, så er det ubehagelig å fortsette samtalen på det valgte temaet. Ikke rush for å gå videre korrespondanse i ICQ eller e-post. Gi ham og deg selv muligheten til å bli kjent med hverandre, kan du ikke matche hverandre og gi sine kontakter ville være vanskelig å "bli kvitt" av kommunikasjon.
 Vi vil ikke skjule det faktum at Internett-svindlere er fortsatt på dating-nettsteder, så aldri jag for å nevne den eksakte adressen til bolig, trenger telefonnumre til folk og selvfølgelig ikke gå til et møte med den personen egentlig ikke vet. Vi snakker ikke om at ikke sende penger til andre mennesker og ikke fortelle sine kredittkortnumre. Generelt, første gang med hver mann følger fokus, være forsiktig og følge grunnleggende sikkerhetsregler.
Hvordan finne en venn


 Hvordan finne venner med samme interesser
 Finn venner interesse kan ikke bare på nettet, men i det virkelige liv, er det fortsatt eksisterer ulike seksjoner og kurs hvor du kan danse, fitness, aerobic, kampsport, modellering, maling, og andre hobbyer. Du kan møte nye venner.
 Men hvis du fortsatt tiltrekker seg mer online dating partner, kan vi tilby deg registrere deg for innholdssider fordi hvert anfall har skapt områder og til og med hele portaler der du kan chatte fora og chatterom, snakke med interessante emner.
Hvordan finne en venn


 Til slutt, vil gjerne ønske deg finne så mange mennesker i nær fremtid vil være for dere ekte venner. Gi aldri opp i sine søk, selv om du tror at verden har vendt seg bort fra deg, husk at ensomhet - er ikke den beste veien ut.
 Og vi har veldig lyst til å vite, og hvordan du er på utkikk etter nye venner?! Hvor kjent med dem i det hele tatt når det skjer?!  
Яндекс.Метрика