Kvinne - alltid en meget spennende og utfordrende tid for enhver mann i alle aldre. Så for å overvinne denne fasen forholdet, mange gutter ty til online dating-tjenester, samt å møte en jente på nettet er mye enklere enn i det virkelige liv, men det er også nyanserikdommen som må tas i betraktning, og det er om dem vil være dagens artikkel.
Hvordan å møte en jente på nettet

 Hvordan starte dating kvinner på Internett?
 Starte noen fortrolighet, om virtuell eller ekte beste av oppmerksomhet, kompliment eller gave. Hvis du ønsker å møte på en datingside med en vakker jente, har jeg umiddelbart å akseptere det faktum at du vil ha mye mer konkurranse enn vanlig, så må liksom skiller seg ut fra den grå massen. Heldigvis er det ganske enkelt å gjøre, ville være bare penger. Mange tjenester lar deg lage en gave i form av virtuelle leker eller blomster, som da vil bli plassert på siden spørreskjema jente. For spesielle gaver er det enda mulighet til å gi VIP-status på området, som i betydelig grad kan forlenge Profil jenter (for å dekorere siden din, være usynlig, skjule alder, etc.).
 Vi er enige om at for dagens behov penger, som ikke alltid er tilstrekkelig, men vi snakker om din potensielle fremtid. Ikke allerede, kan du bli lei for 1-5 dollar?! Også, hvis du har møtt i det virkelige liv, mest sannsynlig, ville ha invitert henne til en kafé, restaurant, kjøpt blomster, etc., ville det være mye mer harmløs gave.
 Fra alle de ovennevnte, summere det første resultatet: starte online dating med en jente som står med virtuell kompliment - blomster, VIP-status, kosedyr, etc. En slik gave på noen måte som en jente, vil hun legger merke til deg, forstår at du likte det, og du kan ta det neste steget.
Hvordan å møte en jente på nettet

 Hva skrive når møte en jente fra Internett?
 Nå går til hjernen og kan til og med si det endelige skrittet mot kortet. Så hvordan akkurat det vil avhenge av din generelle forholdet videre, er de vennlige, kjærlighet eller være fraværende.
 Det er noen regler, herunder blant annet tips som du kan skrive jenta og hva som ikke:

 Aldri avsløre den fulle sannheten om formålet med bekjent. Svaret bør alltid være det samme: "Jeg ser først og fremst kjæreste, og det er en skjebne vil utvikle seg." Selv om du ønsker å gifte seg med henne, vil hennes barn å leve sammen og til slutt - ikke skriv det. Noen forstår dette som en spøk, andre oppfatter av barnslighet og lettsindighet. Og selvfølgelig ingen grunn til å skrive om sex, hvis du er ute etter en kjæreste intime relasjoner. Ja, zlukavyte deg, men i dette tilfellet, kan du vinne jenta.

 Start en samtale med komplimenter for hennes adresse. Sats skjønnheten hennes hår, øyne, midje, lange ben, flat mage, etc. Men ikke gå til vulgaritet - du trenger ikke på det første punktet å legge merke til hennes bryster, rumpe eller lår. Dette bør nevne, men ikke nå!

 Ikke rush å ta telefonnummeret hennes eller planlegge møter, 80% nektet umiddelbart. Du må være interessert i det til å begynne med, men etter Inviter en kafé.

 Følg tegnsetting og uttrykk. Mange av dere vil fortelle din frazooborotы og feil. Dreven "litterær" vise din pedanteri, alvorlighetsgrad og kan selv skremme en liten jente. Hold det enkelt, konsise forslag bygge.

 Mest stille spørsmål, i det minste fortelle meg om deg selv, med mindre hun ikke spør om det.

 Ofte kalt henne ved navn, det trollbinder enhver mann, når han ser eller hører hans vakre navn.

 Før du spør et spørsmål - utforske sin profil, og gjennom ham stille spørsmål. Så, som du har samtaleemner, hobbyer, arbeid, liv prinsipper, smak, osv

 Føler ideer som aksjer på slutten - avslutte samtalen (bare ringe og spørre viktig grunn til å fortsette det i kafeen for en kopp kaffe.

 I samtalen være sant, men hver faktum tjene pent. Selv om du er en vanlig selger i butikken, kalle deg en konsulent innen handel. Kan du være et mysterium.

 Hvis hun spurte deg om tilgjengeligheten av maskinen, som du ikke. Avslutter stolt ut: "I bilen ville jeg ikke velge selv kaste bort billig bilindustrien! ". Hvis skamme bilmerke (Taurus), fortelle at til bilen din er ikke en luksus, men et middel for transport.

 Ikke ta pause i samtalen! Prøv å spørre ham så mange spørsmål, og når du ser at et bestemt tema skaper bekymring - utvikle det ved å spørre ledende spørsmål og fortelle sine egne historier eller lese nyheter.

 Hold det enkelt! Ikke zauchuyte visse fraser eller setninger, bør fokus være naturlig, men interessant.

 Hvis du ikke kan komme opp med temaer for samtale, lese vår artikkel: Hva skal man si til en jente.
Hvordan å møte en jente på nettet
 Lykke til!  
 Mer nylig skrev vi om hvordan vi skal møte en jente i dag skal vi snakke om hvordan vi skal møte en fyr på nettet. Til tross for det som synes å være noen forskjell i kommunene - det er det ikke. Sigarett kort og dens prinsipper er ganske forskjellige, så har vi skrevet en egen artikkel. Så fortsetter vi til råd.
Hvordan å møte en fyr på nettet
 Hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten til en fyr når dating på Internett?!
 Å trekke oppmerksomhet til fyren på Internett - ikke vanskelig, som for alle statistikker, det overveldende flertallet av dating nettsteder er de gutta som er på jakt etter jenter. Derfor, selv banalt: "Hei! Hvordan har du det! "Få deg en skikkelig oppmerksomhet. Men det var du at han egentlig svarte og reagerte positivt på deg, du må gjøre det riktig profil og legge til de ønskede bildene. Det er fra disse to tingene vil avhenge av hvordan du behandler en fyr, som en vakker jente sulten etter et seriøst forhold eller en fryktelig kvinne av Easy Virtue. Med andre ord, før møte nye gutter, forberede dine beste bilder og lage en form slik at folk skal forstå hensikten med kortet ditt!
 Avhengig av svarene, bør du måle ut din personlige informasjon og aktivitetstiltak. Stol på instinktene dine - hvis det tyder på at du trenger å være aktiv - være sånn!
Hvordan å møte en fyr på nettet
 Hva å fortelle fyren når dating på nettet? Og hva de skal gjøre neste?
 Som vi har sagt, ordene er ikke viktig i møte. Enhver mann ikke glipp kommunikasjon med jenta, spesielt vakker, selv om han allerede er "opptatt". En annen ting fortsetter fortrolighet. Vi anbefaler at du skriver inn i en lang korrespondanse, eller møtet vil dermed bli forsinket på ubestemt tid.
 I tillegg er nettverket veldig mye "Virtuals" som ikke tør å møte og perverse som ønsker virtuell nærhet. Kvitte seg med en slik anmodning ved hjelp av telefonnummer eller en invitasjon til dem å møte på en kafé eller restaurant. Hvis du ikke er sikker på om fyren anbefaler vi å arrangere en første møte med sin kjæreste eller selskap (inviterte ham til å dele en fest). Bare hint på det faktum at du er seriøs og intimitet på første date bør ikke vente! Prøv å gjøre den første date gikk fort, men det er interessant, fordi i dette tilfellet du tenne enda mer interesse for hans gåte.
 Hvis du bor på forskjellige kontinenter eller i fjerne byer fra hverandre, prøve å arrangere videokommunikasjon ved hjelp av Skype). Du vil se det virkelige, ikke bare et bilde, som godt kan stjele eller endre en grafikk editor. I tillegg kan følgende videokommunikasjon arrangere en romantisk møte i å kommunisere på Skype ikke bare hjemme, men også i kafeen (det vil vise områder i byen, som ønsker å invitere deg). Og som du hører lyden, stil av samtale og ansiktsuttrykk som trolig vil bestemme - om du vil fortsette eller ikke bekjent
Hvordan å møte en fyr på nettet
 Hvis du ønsker å først møte med en fyr og gjøre det opprinnelige, prøv å lære denne gode mannen. Å forstå hans lidenskap, karakter og temperament. For eksempel kan fotballfans sende bildet ditt i sin helhet skjerf og en uniform, hvor du vil holde et stykke papir med ordene "Hei Dima! »  
 Hva er kjærlighet? Dette spørsmålet hver av oss lurt på mange ganger - og hver gang kunne ikke uttrykke det i ord. Hvorfor denne følelsen person deltar hemmeligheten bak hans makt over oss, hvordan du finner ut at det vi føler for en annen person, er nettopp kjærligheten?

 Hva er kjærlighet?

Hva er kjærlighet?
 Dette er kanskje den mest intime følelser som en person kan føle mot en annen person. Kjærlighet - er en uimotståelig tiltrekning til en annen person, et ønske om å være sammen med ham, ta vare på og beskytte, å ofre seg for sin elsker - og samtidig ikke føler avhengige, være innvendig fri, være deg selv. Kjærlighet er umulig uten gjensidig respekt, omsorg, lojalitet, ansvar.
 Ekte kjærlighet er ikke gitt å kjenne hver enkelt av oss - faktisk bare noen få er villig til å elske og dyp kunnskap om pågående arbeidet hardt for å beholde sin styrke gjennom årene. Vanligvis, folk elsker å sette i noen grad egoistisk nyter bare positive følelser fra denne følelsen og elsker når møtt med den uunngåelige hindringer - forlater henne.
 Hva er betydningen av kjærlighet? Det antas at bare en kjærlig ektemann er i stand til å forstå den andre personen og ta det som det er, med alle de fordeler og ulemper. Kjærlighet regnes som en av komponentene i menneskelig sosialisering og karakteristisk bare for homo sapiens - er det sannsynlig at "en ape mann" gjorde det evnen til å elske, ikke fungerer. Uten kjærlighet en person ikke kan forstå andre og seg selv, for å finne et sted i denne verden får glede av livet. Dette ulykkelig mann, blottet for de viktigste gledene i livet. Og bare en kjærlig ektemann vil vite livet i all sin skjønnhet, føler den fulle følelsen av at du kan føle deg mot en annen person.
Hva er kjærlighet?
 Det er vanskelig å svare entydig på spørsmålet, hva er kjærlighetens natur. Til tross for den besluttsomhet, kjærlighet for hver person individuelt og kan inspirere svært ulike handlinger, handlinger og følelser. For noen er det en kilde til inspirasjon, et incitament for kreativitet. For andre - destruktiv kraft, utmattende og bringer glede (i de fleste tilfeller gjelder dette gjengjeldt kjærlighet). For andre - det er bare lykke og fullstendig oppløsning i en annen person.
 Kjærlighet står bortsett fra andre menneskelige følelser, som skiller seg fra dem sin åndelighet, høyde, bedt om kreativitet og læring. En av de viktigste "symptomer" av kjærlighet - når en person får mer glede av det som gir, enn det som er vist, uten å kreve noe tilbake. Dette handler ikke om materielle ting og det åndelige - grovt sett, kjærlig, gir vi en mann sitt liv, fordi nå alle tanker, alle gleder og sorger forbundet med din kjære. Det kan derfor ikke kalles en kjærlig person, med henvisning til å elske bare fra forbrukeren synspunkt, bare ønsker å komme på andre folks oppmerksomhet og omsorg.
 Typer kjærlighet
 På jakt etter svar på spørsmålet "Hva er kjærlighet? "Folk var en lang tid. De gamle grekerne brakte en klassifisering av typer kjærlighet, som er ganske rimelig, og har ikke mistet sin relevans i dag. Ifølge denne typologien, skjer kjærlighet følgende typer:
Hva er kjærlighet?
 - "Eros" - kjærlighet, lidenskap, som konstant følges er forekomsten av sensorisk side, fysiologiske trenger hverandre, pafosnist, sjalusi, full av hengivenhet og oppofrelse der en person mister sin egen "I" er helt oppløst i objektet for kjærlighet;
 - "Branch" - kjærlighet, vennskap, basert på de åndelige komponent relasjoner. Denne kjærligheten, hengivenhet, som følge av kommunikasjon mellom to mennesker som er bundet felles interesser, syn på livet, forståelse og gjensidig respekt;
 - "Storhe" - elsker, som er basert på forfedrenes tilkobling. Denne kjærligheten mellom mann og kone, foreldre og barn, bror og søster. Storhe - elsker skånsom og rolig, basert på gjensidig tillit;
 "Agape" - elsker smart, basert på en objektiv vurdering av fordeler og ulemper ved en kjær. Dette er ikke stedet for kjærlighet følelser og følelser - saken er tatt sinn. Kanskje ikke så smart kjærlighetspoesi som lidenskapelig eros, men det er mer holdbar og kreativ.

 Hva er essensen av kjærlighet - trodde forskere

 Forskere ditt syn på hva det vil si å elske. Ifølge nyere forskning antropologer, kjærlighet - er det bare tar kjemiske og biologiske prosesser som skjer i menneskekroppen.
 Dermed under en lidenskapelig kjærlighet hjernen produserer dopamin - et stoff som øker oppstemthet, gir en følelse av emosjonelle utvinning. Utviklingen av dette stoffet er ustabil, den varer fra 6 måneder til 3 år, og denne gangen er vanligvis nok til å elske ditt liv knyttet til fruktbarhet.
 Senere produksjon av dopamin stopper sløv lidenskap og ekteskap sukk, og sa at "Livet zayiv og kjærlighet har gått." Faktisk, ting er ikke så trist - dopamin i hjernen kan bli produsert som et resultat av nye opplevelser. For å gjøre dette, ikke glem å bringe romantikk i relasjoner gjennom hele livet sammen.
 Følelsen av kjærlighet for hver enkelt av oss er noe spesielt, intime og neperedavaemom ord. Kjærlighet er mangefasettert som ingen andre menneskelig følelse. Jeg lærte den sanne kjærlighet til en mann lykkelig, men enda mer heldig som kunne redde henne gjennom årene.  
Яндекс.Метрика