Hvordan overleve en pause med din kjære?
 Hver av oss minst en gang, men led byrden av separasjon fra en kjær. Måtte stå smerten av separasjon, ensomhet, sammenbruddet av alle forhåpninger. Men alle bærer det på henne, faller noen inn i en forferdelig depresjon, Shedding elver av tårer hver dag, noen drukner hans sorg i alkohol, noen stuper hodestups inn i jobben, noen prøver å raskt bytte til en annen. Men det vi gjør, traumer healing så raskt, og plaget oss i noen tid. Fortiden vil minne meg selv hele tiden roz'yatryuyuchy ikke zazhyvshuyu såret. Hvordan komme ut av denne situasjonen med minimale tap.
 Innholdet i artikkelen:
 Hva venter oss etter pause?
 Hva kan vi hjelpe?
 Endre deg selv!

 gjenopprette relasjoner!
 Rage før eller senere passere, og deretter til å tenke på hvordan deres handlinger? Hva hvis ved en tilfeldighet skjebne igjen bringe på noen måte, som i denne situasjonen å oppføre seg? Det er en skam da vil se i øynene.
 Likevel, i denne situasjon, best bevarte tilstrekkelighet og korrekthet. Det er bedre å være takknemlig til den personen som ga deg mange lykkelige dager, timer, minutter og sekunder.
 På dette tidspunktet er det beste presentere sine planer for fremtiden. Hva har du tenkt å gjøre, blir helt fri og uavhengig person. Tenk deg potensielle kunder.
Hvordan overleve en pause med din kjære?
 Det er mulig møte og "bølge" av havetEller Paris eller Venezia. Skjule en brennende brunette eller blond blendende. Lær å danse latinske danser etc. Du kan gå til noen nyttige kurs eller passere på høyre side.
 Det er best hvis planene ikke vil inkludere jakten på ny livsledsager. Dermed revet mellom fortid og fremtid kjæreste - du vil glemme den viktigste personen i livet ditt: om seg selv. Snart vil du møte en ny kjæreste, men inntil det skjer, nyte friheten. Og hvis du fortsatt vil ha en ny kjæreste var mye bedre enn den forrige, i så fall bør du bruke tiden til god bruk og bli bedre. Sette mål og følge det konsekvent. En annen løsning er å lage en liste over sine ønsker, for å gjøre en slik bok begjær, dekorere sine tilsvarende bilder. Tanker som som ikke materialisere seg, så det er å drømme og håpe på noe vakkert. Dette på den ene siden underholdning for barn, vil bære frukter, ikke nøl. Dreaming er bare verdt noe ekte og mer tilgjengelig.
 sjokolade unødvendige pounds rekruttert, preparert hår osv Visste du søke om tittelen i seg selv nelyubyaschey jenter? Hvis ikke, og du ønsker å erobre menneskenes hjerter, til et presserende behov gjøre dem!
 Ikke synd føre den type venner. Må disiplinere seg selv, spesielt siden du har nå dukket opp mye mer tid for deg selv. Du kan gjøre alle typer masker for hud uten frykt for noen skremme sitt utseende. Det er på tide å gå til en skjønnhetssalong, bortsett fra at du vil se bra ut, alle prosedyrer fra og slutter pedikyr solarium gå moralsk god. Og på et møte med den tidligere, vil du se fantastisk, riktignok igjen angre på noe som nektet. La alle tror at du tok avskjed eneste fordelen.
Hvordan overleve en pause med din kjære?
 Igjen, godt analysert hvorfor du blakk, ikke klandre deg selv rundt. Selv om du ga en grunn for dette, eller som er gjort for en grunn, tror han kanskje bare ha utløst atferd eller handlinger? Kan det så mye lettere å forlate enn å innrømme sin skyld i noe. Bare for å gjøre i denne situasjonen ikke å være skyldig. Kanskje kjærlighet er egentlig ikke det, bare elsker hengivenhet. Hvis noen har til å forlate eller noe, er det best å slippe den med et lett hjerte, hvis ikke du har både oppriktig og lys følelse, ekte kjærlighet, kan alt fortsatt tilbake. Når folk bare ikke kan leve uten hverandre, til tross for noen andre har gjort feil, de tilgi. Å elske, til en viss grad, da kunne tilgi. Vi alle lære av våre feil, og hvis vi er villige til å endre noe for å få til en du er glad, er det verdt å gjøre, fordi uansett hva man kan elske, den vakreste følelsen som gjør folk. Følelsen i dette tilfellet må være oppriktig. 
 Hvis du er skilt, og å forene noen av dere to ikke enig i at det ubyvatysya, ødelegge nerver og helse, så det er ikke den personen som forberedte deg lykke til. Derfor, ekte kjærlighet vandre rundt og venter på deg vil dukke opp i hans liv, og du gråte og sørge for fortiden.
 Ikke gjør det, uansett hvor smertefullt, som de sier tålmodighet og en liten innsats, helbreder tid alt og er glemt. Alle som står å møte sin fortid, snur ryggen til sin fremtid, fortid og at det er fortiden er i fortiden ikke kom tilbake, men fremtiden kan fortsatt bli endret. Så ikke få panikk, det bare avhenger av deg. Forbedre deg selv, forbedre din fremtid. Ikke kaste seg til sin skjebne, som en som setter pris på og elsker seg selv, trekker de samme følelsene. Elsk deg selv, nyte, fordi du fortjener det, og mens du selv ikke gjør det, vil ingen.
Hvordan overleve en pause med din kjære?
 Livet er fremdeles vakker, uansett hvor vanskelig det var, som vi fortsette å bevege seg fremover, kjempe for deres lykke, klatre opp. Se hvor mye skjønnhet rundt. Oppdag skjønnheten, gjør lidenskap oss bedre. Ikke kast bort tid forgjeves, gjør livet ikke stå stille. Og absolutt ikke verdt en lang erfaring med avskjed, vil noe godt komme ut av det, og når alt vil bli glemt, vil du forstå hva er egentlig hvor idiotisk det var å lide for noen du er ikke bestemt av skjebnen, holder det unike og er forpliktet til å spesielt glad for deg!
 Ikke zatsyklyuytesya en, ikke stå stille. Mennesket ble skapt for og føle for å tilgi, å elske, ingen følelser, folk virker ikke. For å tåle alle de vanskeligheter og motgang enklere, du må nøkternt vurdere situasjonen, enten det er tilfelle her. Kjærlighet, krangel, separasjon, tårer og depresjon, alle komponentene i et komplett bilde av våre liv. Man kan ikke gjøre uten kjærlighet kan ikke kjærlighet, og derfor ønsker å bli elsket, men for å møte sin skjebne, bør gå en lang tid og ikke alltid hyggelig måte.  
Hvordan vet jeg hva mannen i sex?
 Sikkert, ville alle kvinner liker før forholdet til sin mann, å bestemme hvordan det vil være i seng. Hver kvinne drømmer om en perfekt kjæreste, så vet på forhånd hvor du kan bestemme det var ikke dårlig, som i dette tilfellet kunne ha unngått mange skuffelser. Menn uten å vite det, gi tips, viktige for å lære å forstå og da kunne finne en passende kone for seg selv. Så, denne gangen er det noen hemmeligheter som du kan bruke til en viss grad karakterisere seksuell ytelse mann. La oss undersøke dem nærmere.
 Du kan definere følgende kriterier:

 Stand til å lytte og forstå
 Utsikt
 Fingers
 Kyssing
 Oppførsel
 Berører
 Skrive
 sex. Han i hemmelighet vil prøve å klemme henne, kysse henne i hånden, med trygg på at dette er bare vennlige intensjoner. I noen tilfeller finner tørst preg sitt uttrykk økt oppmerksomhet mot katter, så overraskende, men som ikke har hatt sex, som å stryke kjæledyr.
 Så vær forsiktig, hvis en mann sier mye om sex, elsker å kose og klappe katter, og da alle hans drømmer om sex, og mest sannsynlig vil det være lidenskapelig i sengen og er ikke engang dårlig. Det beste uttrykket for lidenskap er også i tilfelle diminutiv brunette mann med ørnenese, skallet og sexy meter bred.
 På berøre kan si dette, at hvis en kvinne har dem kjøre mauren, og deretter de neste fasene slik at folk vil bedre reaksjon. Hvis en mann elsker dramatisk forstyrre klær, og seng ham ikke bør forvente mye ømhet.
 forhold og seksualitet håndskrift Du kan lese våre tidligere artikler.
Hvordan vet jeg hva mannen i sex?
 Hvis du ikke klarer å kontrollere hans håndskrift, kan du gå den andre veien for å behandle det, for eksempel, en candy wrapper. Hvis en mann er en god elsker, vil han ikke hastverk med å spise godteri, men det vil sakte smake, samtidig som en smart stykke papir wrapper. Og hvis denne mannen ser deg i øynene, lover kvelden til å bli lang.
 Ifølge statistikk, innen utgangen av åtte minutters kontakt med en mann, er du minst fem ganger sin karakter figur svært små og spesifikke detaljer å prydyvylysya elastiske rumpe, anslå lengden på nesen, hår tetthet, styrke brystmusklene, etc. Alt dette er gjort med sikte på å gjette hva slags det er sikkert det vil være i seng.
 Se mer av hennes ektemann, hans oppførsel, ta hensyn til de minste detaljer, alt dette vil hjelpe deg til å forstå hvordan det er bra for sex.  
Hvordan du kan beskytte deg mot de onde mennesker?
 Man kan tro det, og kan nekte for det. Men onde mennesker påvirker livene våre - de er oppfostret vår energi, sitere skaden, det onde øyet. Er det mulig å identifisere de som er involvert i svart magi? Hvordan du kan beskytte deg mot de onde mennesker? Hvordan motstå brautende holdning? Alt dette kan læres - det er bare viktig å kontrollere hans sinn, positiv tenkning og god til folk.

 Når frekk og skjente matte
 Slike situasjoner er svært hyppige. Hvorfor en mann gir deg negativ energi i form av banning obskøniteter? Det er nødvendig å følge de samme få ord?
 Først må vi forstå alle ordene - energien. Og denne energien må lære å samhandle. Tenk om hvorfor folk kryyut kompis? Så, på det mentale plan og har en masse ting rusk. Og, fremfor alt, bør rense sine meninger, deres tanker mot andre. Hvis det er vanskelig å takle energi, du trenger bare å slappe av og være isete høflighet. Onde mennesker det er i det minste overraskende. Hvis så aggressiv mann ikke ønsker å fortsette konflikten.
 Hvordan sikre guddommelig beskyttelse
 Alle negative situasjoner kan ikke forutsi på forhånd så det er viktig å sikre beskyttelse mot onde mennesker. Så, bare følg noen få enkle trinn.
 1.  Det er verdt å kjøpe hans hellige ikoner. Helst to - flott du kan henge i ditt eget soverom, og et lite ikon bør ha i vesken. Dette ikonet vil være talisman som vil beskytte mot noe ondt. Forresten, er det godt å gjøre hjemme iconostasis. Det må være logget Guds Mor og Frelser. Du kan også sette bilder av Saint George og St. Nikolas.

   Hver morgen bør begynne med bønn. Og det kan være "Fader vår" eller noen annen bønn som lar deg tune en god dag for å lade batteriene med positive følelser.

   I morgen kan du gjøre en slurk av vievann, velsignet av kirken for dåpen. Når det hellige vannet vil være mindre, er det mulig å helle rent vann - når det blandes med hellig vann så bli helliget.
   Psykologiske metoder for beskyttelse mot onde mennesker
   Når du er utendørs, i offentlig transport, møter butikken ond person, er det viktig å være i stand til umiddelbart å forsvare og omforme negativ energi. Måter å gjøre dette er det mange, men ikke alle vil være i stand til å bruke dem umiddelbart. Hvis bare fordi når møtet med en ond mann kan gå seg vill, kan bli fristet til å svare på det samme. Stopp! Prøv å bytte til noe.
  1.  Tenk deg at en mann som sverger på deg eller prøver å liksom innflytelse, dere aksjer foss. Vann legger ut negativ energi, vasker bort all ondskap.

    Under en samtale med en ubehagelig person tror du at han er sint på hans impotens, manglende evne til å endre situasjonen, manglende evne til å gjøre annerledes - du bare blitt enklere.

    Etter en ubehagelig samtale vaske hendene under rennende vann - vaske av negativitet at det ikke akkumuleres.

    Bruk kraften i lyset. Lys er energi og styrke - en svært kraftig beskyttelse, både fra en fysisk og mental for angrep. Lys kan skape bevissthet mens i tilfelle av fysisk påvirkning vil det blinde angriperen, og i løpet av den psykologiske effekten av lys skaper en usynlig barriere. Hvis du er aggressoren i rommet, bare forestille seg det fylt med sterkt sollys. Dette blendende lys og beskytter. Hvis du står overfor en ond mann i gata, tenk en solrik ball som rullet på deg. Tro meg, vil menneskelig aggresjon kommer til intet.
    Og husk, noen staver og forbannelser født menneskets bevissthet. Tenk positivt - i livet vil du bare møte gode mennesker.  
Яндекс.Метрика