Fem stiler av flørting: hva er best?
 En kvinne vet alltid hvordan å forføre en mann. Det har metoder flørting, slik at det å være i midten av det, på nivå med intuisjon dame sikkert gir hint til å fortsette forholdet, og alle vet at en kvinne er "nei" betyr ikke alltid at en kvinne ikke ønsker flyktig rendezvous ble avbrutt. Amerikanske psykologer fra University of California besluttet å lære alt om flørting og mer. De ga en kort beskrivelse av alle typer flørt hentydninger til de som bare er kjent med vitenskapen om forførelse, visste strategi og taktikk for atferd med det motsatte kjønn. Så, litt flørting stiler.
 5 stiler av flørting
 Romantiske forhold begynne med frieri, forvarslet flørting. Dette - annet enn kompliment gjenstand for kjærlighet å få hans oppmerksomhet og markere alle eventuelle lyse linjer. Å se en mann flørter, du kan bedømme nivået av høflighet, av intelligens, enten sørge for å ha kilde, eller fremmedgjøre. Forskere har identifisert fem mest populære stiler av flørting som kan føre en person til å starte på et nytt forhold, for å utforske binde likt person, og for å kommunisere under møtet.
 Classic flirt
Fem stiler av flørting: hva er best?
 Troen på mange kvinner er at menn bør gjøre det første trekket, mens damen vente til han antar at i hennes sinn. Dette synet kan være et helt liv å vente på prins på en hvit hest (selv om de fleste går). Men i den tradisjonelle vein kvinne - passiv skikkelse, og hun ofte taper se å trekke oppmerksomhet til mannlig første omgang. Bare kvinner med en sterk utseende og grasiøs figur kan stole på klassikerne: det er i seg selv en diamant i en ramme, så du bør se henne, og mannen ved hennes føtter! Blant de mange menn sjenert, så det er vanskelig å ta det første skritt fremover, de ser på damen lenge før snakk foretrekker rolig og koselig atmosfære isolert situasjon å starte relasjoner fordi, sier en nattklubb klassisk flørting - upassende sted.
 Flørte spill
Fem stiler av flørting: hva er best?
 Hele livet - et slags spill, så flørting - det er en del av spillet, og mest behagelig. Obdarovuyuchy hverandre komplimenter, alt øker selvfølelse, anser deg selv heldig og venter på hver forlengelse show. Men denne typen flørting er en stor ulempe: du kan uforvarende zahratysya og glemmer at det er forholdet mellom kjønnene.
 Flørte for fysisk kontakt
Fem stiler av flørting: hva er best?
 Frieri for å oppnå seksuelt objekt for natten. Dette flørt vanlig blant unge mennesker. Hvorfor ikke? Spesielt hvis du liker sex, og deretter begynte et sterkt forhold, støttet følelsesmessig nærhet. Selv om det er forskjellige, men det er ingenting du kan gjøre: hver mann - er det sosiale og biologiske vesen.
 Sukkersøt flørting
 Høflig veide kompliment hverandre intelligent, velutdannet, samvittighetsfulle mennesker, tilhengere av romantiske forhold som utvikler seg i ånden av det 19. århundre med pil og buer. Det viktigste som flørting - anser mannen, fordi under dekke av anstendighet kan skjule dyktig løgner. Kvinner til menn er stiv i utgangspunktet kul, men samordnet aksjon i en retning som gir frukt, og en kvinne taper terreng, bli trygg i oppriktighet og alvoret av partner. Sukkersøt flørting - den mest rolig og sette medisinsk språk slakk.
 Frank flørting
Fem stiler av flørting: hva er best?
 Kvinner er mer sannsynlig å bruke den til å kommunisere med en sterk halvparten av menneskeheten. De er naturlig nok forsiktige seksuelle impulser, mer pragmatiske og overraskende åpne. Ladies kan ved første date avsløre sjelen, hvis man dem interessante. Dette skaper et behov for ytterligere relasjoner følelsesmessige bånd basert på felles interesser og senere seksuell lyst. Menn hardt på det første møtet for å være oppriktig, fordi de bruker ofte desember flørte eller fysisk kontakt, slik at de raskt og ambisjoner av objektet av interesse, hvis hun vil gjengjelde, drepe stress og heve bar av mannen J.  
Når og hvorfor folk begynte å kysse?
 Gjensidige følelser og sympatier begynne med syn, berøring, milde kyss. Det var og alltid vil være, så hvordan folk og at følelser skille oss fra andre komplekse arter. Det mest interessante type gulv anses tett kommunikasjon kyss, som ga en mystisk betydning. Den gamle filosofen Platon kalte Kiss "single fusjon av sjeler." Hvorfor folk klemming og kyssing når møte og avskjed? Hvorfor første kyss kan avgjøre skjebnen til to hjerter? Hvorfor kyss på leppene er den mest erotiske av alle typer Graces rettigheter?
 Når det var et kyss?
Når og hvorfor folk begynte å kysse?
 1.  Primitive folk knapt kyssing som gjør sine moderne slektninger. Alt skjedde på dyriske instinkter: For det første, representanter for ulike artikler obnyuhuvaly hverandre. Som lukter tiltrekker folk til å møtes og soytyyu. Dette finnes ofte i dagens verden, vil en kvinne aldri kysse med de fra hvem "dårlig lukt". Det er ikke snakk om hygiene som sådan, den tingen kroppslukt, kvinner som vi velger for seg selv hvis lukt dårlig, så din partner ikke.

   En Kiss i humant spytt begynner å produsere enzymer som gir en stimulerende virkning på nerve- og reproduksjonssystemet. Kysse når det gjelder biologi, forbereder kroppen for den kommende kjærlig handling.

   Den første fasen av utviklingen, ifølge Freud, kalles muntlig og bestemt at hun kastet babyen til brystet av moren. Dette er det første kysset som får en mann født inn i verden.

   Går utover biologi, se på Kiss i form av gamle indianerstammer mente at når folk dele sine kysse subtile energier, og ble en hel og harmonisk.
   Hva er et kyss, ikke alle vet!
   I Europa i middelalderen, renessansen, var det ikke noe slikt som et kyss. Først ble begrepet "leppe av en annen person", som var ment ikke bare en Kiss på leppene, og i en hvilken som helst del av kroppen. I Japan, er konseptet fortsatt et kyss ikke finnes, selv om den japanske kyssing overalt, er det kulturen i Øst - som en slags hilsen.
  Når og hvorfor folk begynte å kysse?
   Folkene i Nord-kyss - et snev av kroppen eksponert deler, intimt kyss - er rubbing neser. Selv i det gamle Egypt, gjorde folk ikke vet noe om å flytte dypt kyss på leppene. Dette er illustrert manuskripter og tegninger etterlatt av regimet til Cleopatra, som hadde mange kjærlighetsforhold, men ingen reell kyss! Det er overraskende at forfedrene til de gamle egypterne sumererne ikke videre til deres forfedre kunst kyss. For de som vet mye om det. Det er kjent at kongen Hammuramy, hersker av Babylon, utstedt en offentlig dekret, som skal være en streng forbud mot kyssing i det offentlige. Alle som oppdro ham, kuttet av leppene.
   Hva skjer med en mann med et kyss?
   Forskerne fant at et kyss hjernen produserer ti ganger flere endorfiner (hormoner av glede), som er en stor belastning forebygging. Etter en lang kyss mann gløder innenfra, fortsetter han dermed sitt liv. Forskere som arbeider i regi av FN siden 1981, årlig kommet til nye konklusjoner om kyss. Eldre mennesker som i livet hadde mer enn en seksuell partner og dyktig kyssing i alderdommen kan unngå mange sykdommer (Alzheimers demens), de lykkelig leve med et optimistisk syn på verden og alltid i godt humør. Vel, selvfølgelig, den informasjonen som er nødvendig for alle damene: Kiss glatter små rynker, fordi under penetrering lidenskapelig "munn til munn" arbeids 38 ansiktsmuskler - Er du og massasjeøvelser for ansiktet! Et kyss for helsen din!  
 Når møte med en jente på en første date med henne i noen annen situasjon hvor det oppstår en situasjon kommunisere en-mot-en med virkelig halvparten av menneskeheten, mange gutter føler noen frykt. Hva jeg skal si til en jente? Dette problemet er en no-no og blinker i tankene til hver fyr som nettopp på dette punktet føler en spesiell sårbarhet - som alltid har vært forbeholdt talk jenter. Men for å bevise seg selv Movchun eller håp som ikke vil boltlyvaya ledsager og lime inn i tekstbehandlings monolog - ikke et alternativ. Så vi trenger å snakke jenta at hun ble fascinert av deg, og ønsket å fortsette å eie?
 Hvordan å snakke med en jente?
Hva jeg skal si til en jente?
 Først av alt, den viktige rollen som du sier. Enig, til den samme spøk lage to forskjellige personer høres annerledes - og hvis du er i alle fall føre til den ønskede reaksjonen (latter), den andre kan provosere irritasjon eller overraskelse. Volumet på stemmen, hans tone og klang, intonasjon - som spiller en viktig rolle i en samtale med en jente. Siden jenter er forskjellige, i ditt arsenal bør være ulike alternativer.
 Vanligvis tone i stemmen avhenger av hva ordene sier jenta. Hvis det er noe morsomt, morsomt, bør stemmen være høyt, kan historien være ledsaget av gester og ansiktsuttrykk aktive. Hvis det er noe intimt (Gift eller ord om kjærlighet), bør stemmen være milde, breathy. I alle fall bør snakke tydelig uten slurring zapynayuchys ikke ferdig. Det faktum at det bør være minst like kompetent og ikke inneholde obskøne fraser, og kan ikke snakke.
 Hvis du vet at du har problemer med tale, kan du øve hjemme. Det er spesiell lyd, video og offline kurs som kan bidra til å rette på det. Komme til unnsetning mønstre og andre øvelser som trener talen apparat.
 Samtaleemner med en jente
Hva jeg skal si til en jente?
 Hva jeg skal si til en jente? Vanligvis mange gutter gi lederskap i samtale jente begrenset nikker hoder og korte bemerkninger poddakyvanyem i høyre plasserer henne monolog. Men selv i den mest munnrapp kvinne før eller senere gå tom for ordforråd, og det vil levere denne forferdelige setningen: "Vel, og du fortelle noe! »
 Ikke limp - ideer som trenger å snakke jenta mer enn nok. Blant dem:
 - Historier om hans barndom - hvor han studerte og studerte, som hadde gevinst i skole / college år;
 - Historier om hans familie - ville være veldig hyggelig hvis du har noe å snakke om familietradisjoner, historien om forholdet far og mor, brødre og søstre, om hvor vennlig atmosfære hersker i huset ditt - selvfølgelig, hvis det virkelig er sant;
 - Om hans intensjoner, planer, drømmer. Du bør vite når du skal stoppe, fordi jenter ikke liker Pustozvonov, drømmene dine må være realistisk;
 - På hva du har oppnådd - i alle områder av livet. Hun vurderer hver fyr som en potensiell brudgommen, fremtidige ektemann, fordi denne informasjonen er svært viktig for henne;
 - Om sine hobbyer, interesser - kanskje finner ut at du beundre noe felles, og kanskje du vil være i stand til å ta hennes hobby. I alle tilfelle, fanget noe folk er alltid en interessant samtalepartner. Snakk om musikk, filmer, bøker;
 - Om felles venner - vel, hvis du har noen.
 Snakk med jenta bør absolutt inkluderer:
 - Komplimenter - uventede, plutselige, innovative, originale og alltid oppriktige (hjemmelaget vil være svært nyttig hvis du ikke er i stand til å produsere ferske komplimenter på farten);
 - Rente hennes mening om et emne om hvilke du snakker - sikkert spørre: "Hva synes du om dette? "" Tror du? ";
 - Ulike spørsmål til jenta - i sin tur, vise sin interesse hennes, hennes liv, lidenskaper, ønsker og prestasjoner.

 Hva du ikke bør gjøre i en samtale med en jente

Hva jeg skal si til en jente?


 Snakke lenge om et emne
. Selv den mest spennende samtaleemne før eller senere gå sin gang. Hvis du ser at jenta var lei eller har utløpt lager informasjon om et bestemt problem - jevnt gå til et annet emne.

 Besatt med plattheter
. Selvfølgelig kan du "utvanne" samtale og diskusjon prognose spøk - men slike unntak bør ikke være mye. Hvis du tror at alt vi trenger å si en jente - en vitser (vanligvis "skjeggete") rastochaemыe i utallige, at hun snart ville foretrekke å unngå kontakt med deg.
 Også beundre historien. Husk, dette er for det første samtale, og for det andre, de fleste jenter liker ikke gutter også snakkesalig. Og selv om hun spør: "Si noe" det betyr ikke at den er klar til å lytte til et foredrag om avl kaktus eller fullstendig slektshistorie din familie. Ikke gå over med detaljer og ikke prøve å fortelle henne hele den første natten.
 Klag på livet. Ikke hva en jente som whiner, og fødte en taper. Og bare så du ser i øynene til jenta, hvis du blir klage om livets problemer. Så, hva ord å si jente? Definitivt morsom, munter og optimistisk!
 Skryt og overdrive sine prestasjoner. Selvfølgelig, det er en kategori er ikke spesielt smarte jenter som ikke mate brød - Gi å lure hengt. Hvis målet ditt - kommunikasjon er med en jente, og du har funnet et passende objekt for hans løgner, kan vi bare ønske lykke til. Hvis du er klar for et seriøst forhold, anbefaler ikke å starte med en løgn.
 Diskutere andre. Peremyvaty setter felles venner - jenter plitkarok privilegium. Hvis du ikke kommer til å slå inn i "bare en venn" med hvem du skal snakke interessant felles venner, være forsiktige i denne forbindelse.
 Argumentere. Selvfølgelig er sannheten født i tvisten. Hvis forholdet slutt komme til et nytt nivå, gjør du ikke bare glad for å posperechayetes om ulike emner. Men under det første møtet tvist - ikke det beste svaret på spørsmålet om hva jeg skal si til en jente - kan det fornærme. Og - hvis du stadig ta meg selv tenker at dine synspunkter avviker radikalt forskjellige ting, så kanskje det er verdt å vurdere hensiktsmessig dine fremtidige relasjoner.

 Hva skal jeg si jente "gentlemans sett"

 I arsenal bør du alltid ha:
 - Noen originale komplimenter;
 - Et par av de ferskeste og morsomste vitser;
 - Noen interessante historier om forskjellige emner (ikke nødvendigvis fra hans liv);
 - Et dusin uvanlig for en jente ("Hva er historien om ringen på hånden din?" "Som du så godt navn - hvorfor foreldrene valgte å kalle deg så"?).
 Og viktigst av alt - i en samtale med en jente glemme alle instruksjoner om hva ord å si jente (inkludert dette) - holde deg selv, smile, være oppriktig og oppføre seg naturlig. Du vil sikkert lykkes!  
Яндекс.Метрика