Hvordan finne den andre halvparten? Hvordan vet du at dette er mannen med hvem Gjør livet ditt, overvinne noen hindringer? Disse spørsmålene pine hver person i kjærlighet. Vi ønsker alle å finne den perfekte kamerat og ser  oppskrift skyfri fremtid med sine kjære. Selv om bare sann lykke scenario ikke kan være, er det visse kriterier, som ikke kan garantere et harmonisk liv sammen mann og kvinne.
Hvordan bygge et perfekt forhold?


 Felles interesser og syn på livet
. Felles interesser spiller en viktig rolle i å bygge relasjoner. Det er usannsynlig allianse vil vare lenge der folk vil jevnlig dra på fisketur, og hans kone vie all sin fritid på besøk skjønnhetssalonger. En sterk sammenheng vil, der menn og kvinner kan organisere felles fritid. Uansett hva det var, frimerker, fotturer eller voksende kaktus - klare, felles interesser bringes sammen og forene elskere. Eller vurdere de politiske og religiøse overbevisninger, holdninger til global verdensproblemer, litterær, film og musikalske preferanser.
 Felles planer for fremtiden. Et viktig punkt i forholdet mellom menn og kvinner. Hvis det er - en dedikert bachelor og foretrekker "gjest ekteskap" uten barn, og hun drømmer om hvordan å få ham til å gifte seg, så dette paret er usannsynlig å være skyfri fremtid. Noen må ofre seg og tilpasse seg andre halvdel - og dette vil uunngåelig føre til utseendet av sprekker i forholdet. Eller vurdere problemstillinger og planer i fødsel (snublestein kan være motvilje mot menn snart skaffe sæd og kvinnen overfor ham ønsker gyte en haug med søte barn), eiendomsmegling oppkjøp (standard problem her: det er ikke mot et helt liv å leve i leide leiligheter, drømmer hun på sin egen koselige "reir"), ferie (f.eks "feil": det er - en arbeidsnarkoman, tre år jobbet syv dager i uken, ønsker hun å reise verden), etc.
Hvordan bygge et perfekt forhold?


 Kompatible temperamenter
. "Ikke konvergerte karakter" - en standard frase som brukes ved brudd relasjoner. Men det er ikke alltid den "unnskyldning", har under meg ganske rasjonelt grunnlag. Union av to melankolsk minne viskøs gummi, og sameksistens av to koleriske vil bli ledsaget av et vulkanutbrudd av følelser. Den enkleste måten å komme sammen med andre temperamenter sanguine, kolerisk og perfekt union og flegmatisk - den andre vil være å balansere sin ro dreven emosjonalitet først.

 Den fulle sexliv
. Sex er en av de viktigste stedene i byggingen av ideelle forhold som et par. Sex terapeut og psykiatere mener at god sex - nøkkelen til en sterk og varig union mellom mann og kvinne. Sex vil bidra til å jevne ut konflikter, for å eliminere negativ energi i familien, fremme åndelig konvergens. Men fordelene med sex for helsen til både menn og kvinner vet alt. Problemer i seksuallivet, selv nøye skjult og undertrykket, før eller senere føre til en splittelse i forholdet.
Hvordan bygge et perfekt forhold?

 Gjensidig respekt og forståelse. Det er viktig å respektere den personen som du elsker og føler den samme følelsen i retur. Å se en elsket person oppriktig pris hans menneskelige kvaliteter, for å lytte til hans meninger og råd - og alltid være klar til å gi deg råd og bidra til å løse noen problemer, stolt av sin favoritt og ros, selv for små ting - som er grunnlaget gjensidig respekt og forståelse i familien.

 Materiell velvære
. De sier at med en søt og fantastisk levende i et telt, ganske god i teorien. Det vil være ganske fint om felles interesser, kompatibilitets tegn og perfekt seksualliv vil bli lagt rikdom. Igjen, er det også viktig å ha et felles syn på spørsmålet om overflod, velstand siden hva hverandre: den ene er tilstrekkelig til å gi de viktigste livsnødvendigheter, og den andre ønsker å leve i luksus. Og, selvfølgelig, er usannsynlig å være en perfekt union der en kvinne som arbeider for to og vidlezhuyetsya mann på sofaen, finne en "anstendig arbeid".
 Uten tvil, ikke helt perfekt par hvor mannen og kvinnen nærme hverandre på alle disse parametrene ikke skje. Men prøv å sikre at "stock" så mye som mulig bevis på gode relasjoner nødvendige.  
Hvordan man skal håndtere en sånn fyr?
 Hver jente drømmer om en stor og ren kjærlighet, som en vakker romantiske filmer. Likevel, ting er alltid ektefølte øyeblikk forbundet med ulykke og frustrasjon. En klok ordtak angir at alle ulykkelige familier er ulykkelige på sin egen måte. Det er derfor du trenger å nøye bygge lykke først, prøver å oppføre seg ordentlig med din kjære.
 Til gutten og jenta relasjoner har blitt utviklet, bør en jente vite hvordan man skal håndtere en sånn fyr. Faktisk er det ikke så vanskelig som det høres ut og dyp kunnskap om psykologi av menn er ikke nødvendig. For en start hun trenger for å forstå hva som er fortsatt hennes mann, stille og diskret, lys og luftig, alvorlig og stabil. Hver mann naturligvis fordeler mot kvinner. Derfor, kvinner trenger å vite hvilke jenter lener ung mann. Det vil være stor hvis du faller inn under de generelle egenskapene til gruppen. Prøver å være det du ønsker å se kan, det er bare å komme ut eller gjøre det hele tiden? Bedre forstå hva du setter pris på denne mannen, og aksent på dette.
 Det antas at for å fullt mannen ble til disposisjon, så han trenger å fullt og rundt please. Kanskje dette er sant, men bare på deler. Ikke glem at hvert menneske i sjelen jeger, eller, i moderne tid, spilleren. Hver spiller er kjent ikke bare søker å vinne spillet, men også hver runde. Ikke vær redd for å spille, og steder å jukse, fordi det triks nøkkelen til en stor seier! Hvert skritt du tar må ledsages av en sjarmerende og mystisk smil. Så, spille, zahravayte men vær forsiktig så du ikke spille!
 Menn liker å være ved siden av kvinner som støtter hele og fullt forstår. Enhver kritikk, selv svært konstruktiv i menneskelig forståelse, gjør en mann føler minst ubehagelig. Også, kritikk og beskyldninger ofte blåse ingen unødvendige krangler. Hvis dere jenter vil ha noe å forbedre muzhnynu, tenk ham hans idé, hans lille diskré mening. Mannen selv vil understreke hva han trenger med dine ord. Tenke på om ikke å stille spørsmål hvor svaret ikke kan bli funnet. Lær å være tålmodig, og hvis dine handlinger er utplassert med aktiv strategi, ville du gjøre det bra å flytte til en adaptiv strategi. Til slutt, du er en jente, og du vil ikke holde sin manns liv, men snarere det motsatte. Tillat deg selv å være svak for akkurat like mye som menn skulder kjære vil støtte deg.
 En dag våkner opp om morgenen, kan du føle deg som en vinner. Oppfatningen om at en mann som du liker akkurat din utvilsomt inspirerer og inspirerende. Her er dessverre seier i kjærlighet, i motsetning til å vinne kampen, slektning. Dette lyset må stadig pleies og hvordan du vil gjøre mye avhenger av visdom av jenta. Bare vær deg selv og prøver alltid å gjøre handlinger som kan skade deg kjære mann.  
Hvordan sjarm fyren hjemme?
 I kjærlighet (som i krig) alt bra. Og, i praksis, Ms mye mer oppfinnsomme og sofistikert på leting etter effektive våpen av kjærlighet enn av guttene. Lovely Lady tyr til ikke bare elskede korte skjørt, flørtende utseende og deilig mat, men mye mer farlig og originale metoder. Loving en kvinne er klar til å gjøre noe for å oppnå gjensidighet, inkludert ty til overnaturlige krefter, enten "svart" eller "hvit". Derav tusenvis av elektroniske meldinger i forumet, sosiale nettverk og blogger, "forhekse Help!", "Hvordan sjarm fyren hjemme?" "Hvordan å falle i kjærlighet uten konsekvenser", etc. Mange kvinner egentlig virker som magi - det er deres siste sjanse til å lykkes i kjærlighet, og å bruke slike originale måter å tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn til sin egen person, det er ikke noe farlig, dårlig eller skammelig.
 Et par ord om "bivirkninger"
 Dessverre, denne tankerekken - bare en feil. Stave, som enhver annen magi ritual virkelig begavet med en viss makt og kan hjelpe vinne hjertet av mannen. Men som andre magiske påvirkninger stave har mange "bivirkninger" som er forpliktet til å lese hver kvinne fast bestemt på å sjarmere en mann elskede.
 1. spell var aldri ufarlig. Det er ingen spell effekter. Ingen vil noen gang være i stand til å holde et ritual som ikke skadet som et offer og initiativtaker spell. Så, først, ikke bli lurt av den lyse kunngjøringen av "ufarlige spell opphavsrett arvelig vedunky tante Dunya" - er en svindel. Sekund, forberede for det faktum at selv om rituell spell veiledning vil bli vellykket, vil du være symbolsk "hevn" som kan oppstå, for eksempel, forverret helsetilstanden du eller noen i din familie, problemer i tjenesten , ulykker, skader, etc
 2. spell er ikke evig. I alle spell har sin gyldighet. I gjennomsnitt spell som du kan gjøre selv, skal fortsatt være gyldig i ett år - ett og et halvt år.
 3. Ikke forvent menn pryvorozhenyh folk konvertert til "manuell valp" eller "mild kattunge." Spell undertrykker menneskers vilje, men evnen til å føle og tenke er. Dette ritualet, dessverre, ikke kan gi kjærlighet hvis det ikke er. Pryvorozhenyh menn vil oppleve alvorlige pine, som lider av både uforståelig ønske om å pryvorozhyvshey hans kone og hat mot henne.
 4. avslutte spell på anmodning initiativtaker ritual, dessverre ikke. Det vil si, hvis en dag du plutselig innser at menn pryvorozhenyh folk du lei, sliten og generelt en smerte, gjør deg klar for de mest uforutsigbare konsekvenser (av kontinuerlige dag-natt telefonsamtaler til trusler om selvmord).
 5. Det er ingen hvit spell. Spell - er vold mot noen andre vil. Det er en synd. Og alle som tilskriver pryvorotni ritualer av hvit magi, bare uvitende på dette området.
 Oppskrifter hjem spell
 Hvis de ovennevnte opplysninger ikke bryte spell ønske om å tilbringe hjemme, hvis du er klar over risikoen, kan du bruke en av følgende oppskrifter.
 • Den kraftigste spell - et spell i blodet. Ved hjelp av menstruasjonsblod, kan du lage en sterk seksuell spell. Før menstruasjon å blande i mat eller drikke pryvorazhyvaemoho, bør de snakke. Du trenger ikke en spesiell tekst. Nok snakke deres ønsker høyt (magisk effekt vil tvinge ditt ønske, og ordene blir dens leder) av blodkar.
 • Like effektivt ritual - stave - prysushka på eple. For gjennomføringen vil du trenge en stor rød eple, tykk rød tråd og røde runde stykke papir. På papiret, skriver hele navnet hennes elsker (på den ene siden) og ditt fulle navn (den andre siden), kuttet med en skarp kniv frukt vertikalt i to halvdeler, legger papir inne, lage eplehalvdelene og knytte deres tråd. Når du er ferdig det tre ganger i løpet av eple tale følgende tekst: ". Apple solen tørker og deg (navn pryvorazhyvaemoho) fra lengsel for meg tørr" La eplet i solen.
 • Candlelight staver for effektiv og relativt enkel. For den rituelle trenger to lys rød og hvit, og katten. Før ritualet vыcheshyte katt samlet sin lille pels (vыstryhat strålen ikke er nødvendig). Deretter zamknitsya i rommet med katten, satt på bordet to tente lys og ta et lite stykke rødt papir. Arket skrive navnet ditt og navnet pryvorazhyvaemoho. På toppen av arket, plasserer katten hår og brett arket i to to ganger. Arson ark slik at flammen tent samtidig to stearinlys. Når blad tent, oversette den til en skål, der det vil fester, sier at: "Som papir brenner, men brennende hjerte (og deretter navnet pryvorazhyvaemoho)". Tilstedeværelsen av katten under hele ritualet nødvendighet. Etter blad brenne helt, vaske aske rennende vann, og hell i en skål med melk og la katten. Aloud katt takk for hjelp og gå i dvale. 
 Som du kan se, er det spell ingen big deal, men i stedet for å trene spell hjemme hundre ganger, veie fordeler og ulemper å raskt passere eufori av suksess har ikke forandret endeløs sorg og angst. Bli elsket!  
Яндекс.Метрика