Hvordan å lage en hyggelig mann?
 På slutten av hans fødselsdag, Valentinsdag eller annen ferie - mange kvinner som er interessert i spørsmålet: hvordan å lage hyggelig mann? Kanskje det høres banal, men mannen bør behandles først og fremst som en god venn. I løpet av årene, erstatter lidenskapelig kjærlighet sterkt vennskap. Så tenk på hvordan du skal ta en gammel venn som har drømmer og lidenskaper er godt kjent.


 Hvordan å lage en hyggelig mann i senga
 I første omgang blant de gledene i livet er primære instinkter. Fordi seksuell underholdning ikke utelukkes. Hvis en mann ikke løpe fra sin kone som Gena Bukin og tilstrekkelig interessert i gledene ved sex, bør tenke på en slik overraskelse. Du kan gjøre en mann for erotisk striptease dans med dette. Tror ikke at det er veldig enkelt. For slik venture vil ta noen privattimer og levere profesjonell nummer. Du kan skildre en konkubine i haremet, en lærer, en sykepleier på sykehuset eller noen annen person liker denne mannen. Det sier seg selv at kona skal vite dette.
 Videreføring av programmer for voksne kan være til stede fra sex butikk diversifisert områder. Hvis du går til en butikk kan ikke medfødt skyhet, bør du bruke den rekkefølgen av erotiske produkter fra Internett. God idé å invitere profesjonell Thai massører mann, eller gjøre mest eksotiske massasje og sjokolade wrap.
 Stien gjennom magen
 Andre absolutt hit - et slag mot fordøyelsessystemet. Slik pris ville bli glade for hver mann. Du kan gjøre personlig prestasjon og bake kjøtt, and eller ørret. Og du kan bestille sushi eller pizza hjemme. Dette bør også inkludere avslappende og kosttilskudd i form av alkohol eller hookah. Dette vil gi et spesielt inntrykk på alkoholikere, som vanligvis skjuler seg for enda en boks med øl og Köln. En egen artikkel - søt tabellen. Mange menn elsker kaker og søtsaker, men skammer meg over å innrømme dette. Men deres trofaste koner er kunnskapsrik om denne lille svakhet, og gjerne plantet glukose i en nydelig pakke. Forresten, er det antatt at søt tann aldri spyvayutsya fordi alkohol produsert i andre organ.
 Eksklusive gaver
 Nå gå videre til sekundære grunnleggende instinkter. Du kan lage en hyggelig mann ved hjelp av en gave? Det er mulig, hvis det er behov tilsvarer dine evner. Hvis en mann mange år drømt om en yacht, er det usannsynlig å tekkes sin akryl genser. Skriv inn gave kjøpehypermarkeder bør ikke før helligdager, og for mange dager før. Hastig kjøpte souvenir kan føre til negative reaksjoner i stedet for positiv. Du må først ta hensyn til hva som ikke er tillatt meg selv å kjøpe din ektefelle i en felles shopping.
 Til tross for at flertallet av guttene blottet for romantikk, ikke ignorere "inntrykk som en gave." Nå en rekke selskaper som selger kuponger som kan aktiveres på et passende tidspunkt. Blant alternativene, kan menn være interessert i ekstrem underholdning som dykking, surfing, fallskjermhopping og hanggliding flyreiser. For mer moderate tall funnet paintball kamp, ​​turer til grotter, rideturer og ulike workshops. De mest rolige følges bringe glede til å møte med en kjendis, havfiske og badstue. Mange av de foreslåtte alternativene bør filtrere kjærlig kvinne, og velge nøyaktig hva som vil glede henne mann.  
Hvordan man skal oppnå en fyr du elsker?
 Vi kvinner skaper amorøs. Det bør være på vår horisont synes ganske representativ for sterk halvparten av menneskeheten, vi umiddelbart glemme alt og forestille deg i armene hans. Stopp! Vi kanskje forestille seg, og gjenstand for vår tilbedelse ganske muligens ikke engang klar over at sterke følelser overfor ham til å føle. Derfor må vi vite hvordan å forelske fyren. Det er bare gjensidig kjærlighet kan være lykkelig.
 Eksperter innen psykologi relasjoner gir en rekke råd om hvordan å gjøre en fyr like. For menn heller hemmelighets, som betyr at de ikke kan vise sine sanne preferanser, og de er godt kjent for å komme inn i smart plassert på nettet.
 Derfor, for å gjennomføre planen må velge fra listen nedenfor regler. Selvfølgelig blindt følger alt ikke verdt det - alle mennesker er unike. Men de har vist seg å være effektive i praksis, slik at den dyktige applikasjon kan oppnå imponerende resultater.
 1.  Du trenger ikke å kjøre på en fyr. Han trenger å føle seg supporter, erobrer, og derfor unødig utholdenhet person kan bare skremme.

   Hvert møte må presse en fyr til å tenke at uten denne jenta han ikke kan leve. Derfor er det viktig å inntrykk ham. Det er viktig å nøye overvåke deres nøyaktighet. Ikke sverger uanstendig språk. De liker ikke menn, og når kvinnen ved siden av dem røyker. Prøv å bli kvitt denne vanen, om noen - vil skille seg ut og ikke stå ubemerket. Den samme regelen gjelder for alkohol: hvis du drikker øl - ikke sortert ut "med alkohol.

   Prøv å vises sammen oftere i enkelte selskaper lever av felles interesser, for å finne en felles plattform i felles beundring. For eksempel, han liker å sykle. Det ville endre på sykkelen og be ham om å hjelpe deg å lære å ri. Eller krangle med ham, som raskt nå betinget plass. Spenning og dekker både vanlig årsak til hodet. Og der, stirrende, og hengivenhet vises.

   Ikke avslør din intelligens og filosofere på en gang likte fyren. Ikke alle kan umiddelbart gjenkjenne den neste smart kvinne vil få muligheten til å vise frem sine kunnskaper.

   Utseende, selvfølgelig må være perfekt. Ikke overdriv med sminke og dum kjole. Enkelhet, noen ganger, er mye mer forførende. Men alt: ansikt, hår, negler - alt dette må være godt vedlikeholdt. En kvinne skal skinne!

   For å sjarmere en mann skal ikke oppføre seg provoserende. Denne atferden er tenkt å starte en lettsindighet person.

   Mens du snakker med gjenstand for hans tilbedelse, svare på hans vitser - evnen til å le sammen er alltid velkommen og bringer folk sammen.

   Du kan invitere gjester likte fyren i å behandle deg selv tilberedte retter. Generelt, gjestfrihet og hospodarnist - ett mer trumfkort i hendene på jenta.

   Skape situasjoner som du kan trekke sammen. Å være ved siden av fyren presser ham til det faktum at det hjalp, hvis det er nødvendig sted møtte, holdt. Hvis en mann begynner å ta vare på, så hun bryr seg om ham.

   Til slutt, ikke gi opp hvis det er ikke lett. Å gjøre en fyr føler noe - veldig vanskelig. Og tid på å prøve å vinne hans kjærlighet kan gå mye lengre tid enn forventet. Men hva er kjærlighet, uten noe som ingen kan leve. Fordi før eller senere, kan denne fantastiske følelsen zahlesnuty begge. Og når han endelig tilstår i kjærlighet, kan du ikke feire for lenge. Det vil nå måtte jobbe med relasjoner, opprettholde sin nyhet, lære å tilgi hverandre mindre bugs. Og hvem sa at det ville være enkelt? Men ekte kjærlighet er verdt det.  
Hvilke spørsmål kan spørre fyren? Hva å spørre når møte en fyr?
 Får en fyr alltid bringer engstelig spenning, forventning om noe spesielt fra dette møtet. Mange jenter ubevisst forvente, kanskje, det er det, det samme enkelt prins, som de alltid har drømt. Imidlertid, for å utvikle forholdet ikke er så lett, spesielt når det gjelder meget små par. På grunn av sine natur gutter ofte stille, lukket, og noen betydelig redusert selvfølelse, mens hun kan skravle uten umolka. Interessant, kan dette selvtillit falle enda lavere hvis jenta ville spørre vanskelige og unødvendige spørsmål. Så spørsmålet kan spørre fyren at han viste interesse for videre kommunikasjon?
 First Date: hva du skal spørre?
 Først av alt må jeg si at jenta bør utelukke alle slags mal spørsmålet: "hvor er du", "vær". Det faktum at de er lei til uanstendighet, bare fremmedgjøre ung mann. Derfor manifestasjon litt mer fantasi og være sikker på å vise personlig interesse i å få svar. For eksempel, du allerede vet at unge mennesker er fascinert av sport og selv engasjert i noen deler. Det vil være hensiktsmessig å spørre: "Hvor lenge har du gjort" "Hvorfor du valgte denne sporten, ikke boksing eller rugby",. Det er viktig å finne et tema av interesse for ham, så går stivhet raskt. Hvis han ser ingenting annet enn videospill, så kan du stille spørsmål når møte en fyr? Igjen, bruk fantasien og naturlig utspekulert "og hvilke spill du spiller?", "Hva er nytt arbeid, og jeg denne økten / alt arbeid savnet". For å besvare disse spørsmålene en fyr med åpenbar glede, dessuten allerede ser han deg ikke bare en pen jente, men den andre, noe som er veldig viktig. 
 Men, selvfølgelig, du trenger ikke alltid snakke om sine nye Superski hansker for boksing eller at verden var hundre nye spill. Derfor ser en tilbakevending til kommunikasjon, kan du spørre om hva slags ferie han liker hva han liker mer, kan det være magisk katteelsker som deg, kanskje han elsker å se nye filmer. Det vil si, så lenge spørsmålet ditt ikke kunne sette den til en stillstand og var moro for dere begge. Vanligvis, skam og forlegenhet først passere svært raskt når et par finner en felles plattform. Da vil han selv vise initiativ og spørre om dine interesser og preferanser.
 Vet ikke den første dagen av leksjonen eller kvinnelig visdom
 Hvis din bekjent varer er ikke den første dagen, er det viktig å spørre kjæresten din spørsmål om hvordan hans dag gikk, hva som er nytt skjedde. Det kan skje at det er interessant tema du faktisk virke kjedelig, men ikke rush det åpenlyst snakke. Hvis bare fordi da han kunne finne en som vil bli lurer på om det vil ha nok visdom til å tie. Det er best å nøye, med interesse, og lytte stille å oversette temanummer i den kanalen du vil. For eksempel, hans venn falt ut med jenta fordi han ikke gikk med ham til disco. Etter å ha lyttet, kan du alltid uskyldig spør: "Forresten, når vi går Det synes å gå den andre dagen - vi gå?". Men å bygge kommunikasjon og være i stand til å stille spørsmål som kreves ikke bare i person. Huske hvor mange ganger du ringte og etter standardtekst "hei" en gang, uten å vente på svar, spurte: "Og hvor er du?" Kanskje han vil og vil svare, men hvis han har en dårlig humør, kan du også uhøflig og. Derfor rekonstruere spørsmål og sette det på en annen måte: "Hei her kamynchyka vmostylasya, male vår Murzyk og hva du opptatt nå" Innocent spørsmålet, diskret nødvendigvis induserer en fyr sa en gang at der han er og hva han gjorde. Men han føler seg ikke ubehagelig følelse av at du styrer det. 
 Det virker som forskjellen saker og hvordan å sette essensen forblir den samme. Faktisk kan man uforsiktig spørsmålet ødelegge alt som allerede er blitt opprettet og også et hull vil åpne en ny horisont og hvem vet, kanskje din skjebne  
Яндекс.Метрика