Nymfer, satire eller et mindreverdighetskompleks?
 Alle måtte forholde seg til folk som ikke er altfor kresen i nære relasjoner. Hvis dette fremmed, kanskje bekjent som det også være fint - disse menneskene er vanligvis sjelen av selskapet, en interessant samtalepartner. Men når det kommer til en avslutning, endrer situasjonen seg dramatisk, det virker nesten uskyldig funksjonen karakter og livsstil fremmed for uakseptabelt kort (som liker om at trekk er funnet i hans kone eller mann).
 Merkelig nok, men av heltene i "romaner" har enda verre. Det virker som de alle er, og har alles oppmerksomhet allslags ikke fratatt. Men her er problemet - de ikke kan finne sin personlige lykke. Kommer en annen kjærlighet, kjærlighet eller bare ett intimt forhold, og først alt helt fint. Og så kommer kjedsomhet, frustrasjon, og mannen igjen går på jakt etter eventyr, på jakt etter noe nytt, men ikke testet. Og godt selv om disse eventyrene gjøre uten ubehagelige konsekvenser.
 Spørsmålet melder seg: hva er slik oppførsel? Hvorfor menn og kvinner ikke kan stoppe hele tiden er i en febrilsk søk? Og viktigst av alt - hva de er ute etter?
 Hvorfor en evig søk
 I de fleste tilfeller, å endre partnere signaliserer tilstedeværelsen av dype mindreverdighetskompleks hvor man ikke ønsker å innrømme seg selv. Men portretterer helt vellykket person som er anerkjent og elske andre, han faktisk ikke tror på din egen suksess, ingen vennskap i kjærlighet. Psykologiske traumer mottatt i barndommen, har dannet en slik selvtillit tvil og overbevisning av ubrukelighet andre. Det kan utløses av foreldrenes skilsmisse, advent av familien av et annet barn, som tydelig viste preferanse for streng oppdragelse (når barnet ble rost, men ofte kritisert, blant annet ikke alltid tilfelle), funksjonshemninger (f.eks fedme - barndom barn ofte erte tykk og veldig grusom) og så videre. Som et resultat, folk må hele tiden bevise deg selv at du kan elske at han verdsatt og respektert.
 "Fatal kvinner og menn oftere - det er slike" lider "av et mindreverdighetskompleks. De er stadig på jakt etter selv følelser rundt dem. Og intim kontakt i dette tilfellet - det eneste bevis for slike følelser (det regnes som det høyeste uttrykk for kjærlighet). Naturligvis, det er ofte feil - vi vet alle at tilstedeværelsen av "bedding forhold" betyr ikke tilstedeværelsen av ekte følelser, kjærlighet, lojalitet, respekt, etc.. Sex er den aller største uttrykk for kjærlighet bare hvis denne kjærligheten er forskjellig - det er bare en fysiologisk kontakt, ikke mer. Og kompleksuyuschye folk som søker fra en partner til en annen på jakt etter ekte kjærlighet, forstå det perfekt. Dessverre ingen tillit til sine partnere, og deres egen mindreverdighetskompleks (selv verdiløshet!) I de fleste tilfeller føre til hva de hopper forbi de virkelige følelser, fortsetter å forfølge tilsynelatende unnvikende spøkelse. Som et resultat av smuldrende familieforhold og selv vennskap (som vennskap, folk har en tendens til å se det samme som i sex - skiftende partnere evige søken venner). Og mannen til slutt finner seg selv med ingenting - akk, livet kan ikke være i søket, spesielt hvis ingenting er. 
 Ett av problemene disse menneskene - de gjorde visst mønster, en viss holdning overfor andre. For eksempel, treffer et nytt selskap, de kan ikke avstå fra å prøve å sjarmere kilden, forelsket. Dessuten gjør disse handlingene ikke nødvendigvis tselenapravlenы og innså - dette er en stereotypi, som ubevisst følge. Slik atferd kan føre (og ofte fører!) Til ubehagelige vanskeligheter i relasjoner med mennesker (litt som å være foran prøver å "fraråde" mann eller kone).
 Noen ganger er disse menneskene som å våkne opp, å bli klar over sine problemer, prøver å takle allerede bevisste komplekser. Men ikke bare eliminere komplekse bringer trøbbel, men selv er klar over det selv så hardt. Disse menneskene trenger profesjonell hjelp av en psykolog, og - i ekte kjærlighet og støtte fra venner. Selvfølgelig kan du klandre, men bare bekrefter den negative holdningen i deres øyne retningslinje: «Ingen liker meg, jeg har ikke bruk", og situasjonen. For å finne den ettertraktede Heldigvis, de trenger ikke så mye en indikasjon på feil (allerede noe og feil kompleksuyuschye folk vanligvis se godt) som bevis på at de fortsatt er elsket, uansett hva. Og som allerede nevnt, hjelpe psykolog for å hjelpe med å finne årsaken til fremveksten av komplekse og eliminere den.  
Snakk om fyren?
 Det er ikke en jente som ikke ville sette helst problem å snakke om med en fyr? Og problemet er spesielt akutt for de som er bare å begynne å bygge relasjoner. Vel, la oss gi noen grunnleggende tips som skulle lede jenta på første date for å unngå pinlig stillhet, og samtidig å legge igjen en mest mulig behagelig.
 Først av alt, betegne vi emner som hever en samtale med en fyr anbefales ikke (i hvert fall inntil forholdet bli tettere og tillit).
 Disse temaene er:
 1.  Snakk med dine problemer og sykdommer.
   Økonomiske problemer (historier om din overflod, for eksempel, eller prøver å finne ut den finansielle stillingen til fyren).
   Tidligere gutta.
   Intimitet, historier fra hans private liv, spørrende.
   Sladder og diskusjon rundt mennesker.
   Politikk.

   Disse problemene kan bare bli diskutert med slektninger, men fordi for de første datoene er ikke egnet. Det er bedre å velge noe mer nøytralt - lys samtaleemner, som du kan diskutere uten risiko for å være i en vanskelig posisjon, eller sette den i hans følgesvenn.
   I tillegg, fra å kommunisere med en fyr, skjønner du at du kan snakke med ham ikke bare om motorsykler, biler og det siste innen teknologi. Tro meg, ikke alle gutter er interessert i disse emnene (akkurat som ikke alle jenter interessert i mote eller livs stjerner). Og dessuten er det ikke nødvendig å starte en samtale om emner som hvis du er alene ikke forsto.
   Faktisk påvirke noen spesifikke emner i en samtale med en fyr anbefalte bare hvis du vet nøyaktig hva disse temaene innenfor rammen av hans hobbyer. Men i denne situasjonen, er det ikke tilrådelig å undertrykke hans følges intelligens (gutta ikke liker), som forteller ham om hva han vet, men bare for å stille spørsmål, for å deretter se interessert i å høre svaret. Og selvfølgelig, hvis du dro kjæresten hennes i diskusjonen, og tvinger svare på spørsmålet ditt, være tålmodig, for å lytte til den til slutt uten å avbryte det, og ikke oversette samtalen til et annet emne.
   Generelt, i en samtale med en fyr snakke mindre ønskelig enn han ofte smile og vise din gode humor og lett natur. Du kan ikke være for påtrengende, høyt, barsk og arrogant, vi kan starte lange monologer, avbryte samtalepartner eller trykk på den.
   Husk at i en samtale med en fyr, forholdet til hvem du er under utvikling, ikke lærer alt om seg selv. Dette er ikke et avhør, tross alt. Uansett, må jenta være et mysterium - det vil bare være attraktivt for en fyr.
   Også, i en samtale med en fyr som du bryr deg om, er det lurt å prøve å finne felles interesser og hobbyer. Og dessuten, kan du fortelle noen interessante historier fra din deltakelse (ikke av de tidligere folkens!) - For alle menn elsker kvinner med en følelse av humor. Snakk om dine hobbyer, faglige aktiviteter, prestasjoner (bare uten overdreven arroganse). Og sørg for å forsiktig Spør din venn om sine hobbyer, smaker morsomme minner og andre.  
Hva om alle irriterende?
 Den første studien hva mannen kom inn i verden med andre, er kommunikasjon. Hver person er forskjellig, hver med sin egen energipotensial og emosjonell ladning. Hvem vi kommuniserer som likeverdige og få glede av det, med noen snakke behersket, noen ganger uenig med argumentene, men inne vil jeg ikke skjule. Det vil fortsatt være "Shine" ulike destruktive forhold: økt aggresjon, angst og irritabilitet med konflikter med enhver anledning. Irritasjon - en form for intern dissens, protest, aggresjon i subtil form. I dag la oss snakke om hvordan du kan lære å kontrollere sine negative følelser.
 Hvorfor er irritasjon?
 1.  Hvis det irriterende, slik at en person nerver "eller for djevelen." Leger hevder at utbrudd av sinne er bare svake, ubalanserte typer temperament - koleriske og melankolske. Nervesystemet er tilrettelagt slik at det første oppfatter noen kommentarer på kontoen din som en fornærmelse mot graven, og den siste blusse opp uten noen åpenbar grunn.

   Klandre vår sentrale nervesystemet, selv om dette kan være bet. Rettigheter og balansert sett av ubehagelige hendelser som skjedde på samme dag, kan utledes fra provoserende. For eksempel, kjører til jobb - sittende fast i en heis, sent - fikk teppet til sjefen ut av kontoret hodet - skur over en kopp kaffe, kom til arbeidsplassen - mangler viktige papirer fra bordet, hadde lunsj i kafeen - forgiftede kaker, etc. . Irritasjon akkumuleres, det er som en snøball, blir det hvert minutt mer, og spør elektrifisert exit. Hvis du nullstiller negativ i andre, de også vil være "negativt ladet" bedre lære å kontrollere følelser.

   Generelt, på grunn av de negative effektene av mannen fortsatt framdrift. Ja, takket være de gamle folk de reddet aggressivitet liv for seg og sine landsmenn i stor fare når den slippes ut i blodet adrenalin, og folk har forferdelig rovdyr angrep med bare hendene. Aggresjon og alle relaterte destruktive forhold - en form for beskyttende atferd, uten mann og er usannsynlig å overleve.

   Irritasjon kan oppstå på grunn av sult, mangel på søvn, dårlig immunforsvar eller sykdommer i nervesystemet.
   Avspenning og meditasjon
  Hva om alle irriterende?
   Å redusere interne spenninger, prøve å realisere en "her og nå". Når det er en ubehagelig situasjon, spør deg selv mentalt, "Hva forferdelig er det?" Og "Hvordan dette vil ytterligere påvirke livet mitt?". Hvis du svarer på disse spørsmålene vil du ikke ønsker å gå ut og rope alle: "Mennesker, jeg elsker deg", det neste trinnet er å slappe av og forstå hva som kommer til å være muskelavslapning.
   Ta en komfortabel posisjon halv-sitting, slår en fin rolig klassisk musikk som harmoniserer den menneskelige tilstand, og lytte til hver note med øynene lukket. Det sies at i de mørke lyder oppleves annerledes, for å bekrefte sannheten i dette utsagnet, Bo litt inni deg selv, ikke prøv å være fullt bevisst, du har råd til å sove. Slapp av alle musklene i kroppen: skuldre, rygg, overkropp, armer, ben, føtter.
   Hvis du ikke har tid til så mye, og staten kommer ut av kontroll, telle til 100 med lukkede øyne. Ikke prøv å analysere årsakene til irritasjon og rolig, puste rytmisk og vurdere å innføre synet av hvert siffer.
   Hva Freud sier bestefar?
   Når en person er ikke kjent med årsaken til hans negative, fra synspunkt av samfunnet handling, vil han være å tråkke på samme rake igjen og igjen, det ville være irritert, sint og viser aggresjon mot andre. Sigmund Freud ga ca 20 forsvarsmekanismer der en person kan normalt. Irritasjon eller annen måte søler ut på grunn av intern ubehag en person ikke kan leve. For eksempel, skrek hodet - du prykryknuly kona - hun straffe barna. Freud kalte denne mekanismen av projeksjon. Det er mest vanlig hos voksne relasjoner. Du må forstå prinsippet om utseendet på irritasjon, hvis du ikke ønsker å skade andre mennesker, lære å forvandle negative følelser til positive ved avslapping, meditasjon, bytte fra en type arbeid til en annen. Til slutt, se på barna, de, når han er sint, rivestyrke av papir eller noe tweeting på papir. Dette prinsippet er kalt erkjennelse at ødeleggelsen av symptomene. Du kan ringe en venn og en "renne" som du dårlig, arrangere shopping, unn deg en søt, gå til gym, fortell oss om problemet ditt virtuelle venner i sosiale nettverk, viktigst, ikke gjør samokopannyam, ellers kan du ta med deg selv til et nervøst sammenbrudd.  
Яндекс.Метрика