Hvordan glemme eks-kjæreste eller mann?
 Avslutning av ditt forhold uunngåelig bringer lidelse til kvinner. Enten obligasjoner var smertefull eller lekket i harmoni. Uavhengig av årsakene som førte til avskjed kvinne opplever angst. De kan intelligent gjemme seg under et lag av make-up av de høye hæler, men disse forringer ikke halv smak bitter raspleskavsheysya inne.
 Føler medfølgende skillet så dypt og mangefasettert, i stand til å få til et nervøst sammenbrudd og avbrudd: sinne på ham for seg selv, for det miljøet som kan ha vært klar over hans dårlige gjerninger, bitterhet, selvmedlidenhet, barn, forakt, hat brenner blandet med et ønske om å skru klokken tilbake. Denne eksplosive blanding av følelser krever konstant overvåking. Dyp analyse av følelser vil raskt slå en sunn holdning, gjenopprette knust psyke, glemme eks-kjæreste, ektemann eller kjæreste, og begynne å bygge sin egen skjebne uten ham.
 Hvordan glemme eks-kjæreste?
 Tid kommer til å oppfylle sin funksjon lege, og, til tross for avstanden til separasjon, du fortsatt tenker på det? Chase av påtrengende tanker selv. Gjenlevende denne perioden vil hjelpe beroligende urtete, aromaterapi, spa-behandlinger. Du trenger ikke å tenke ikke bare om ham, men at du dårlig. Å låse et møte med en jente, finne en ny hobby, begynne å gå til diskoteker, registrere deg for kurs mv Som ingenting hjelper distrahere arbeidet.
 Ting som minner deg om det, bedre rent ut av syne. Ikke gjør deg selv innrømmelser, og i håp om forsoning skjule ting i skapet. Kast bort! Din oppgave - å glemme eks-kjæreste. Det er passende bare radikale metoder.
 Glem det faktum at ex-kjæresten er i de sosiale sidene. nettverk. Å eliminere fristelsen til å se hans bilder, se hans nye venner eller sende redusere tid brukt på datamaskinen. Enhver form for kommunikasjon bør utelukkes, spesielt under bushevanyya følelsesmessig lidenskap. Innocent dialog, uansett, vil tilflyte avklare forholdet i denne perioden trenger du ikke det. Bare tiden ut til å forstå seg selv og sine følelser.
 Å glemme mannen, er det viktig å revurdere din tidligere forhold. Bare innse at det å være sammen er upraktisk uutholdelig intetsigende, kjedelig, etc. Vil sette tanker i riktig retning. Ordne prioriteringer for sitt nye liv - ny kjærlighet, materiell velstand, frihet og glede ferie.
 Hvordan glemme eksmannen?
 Dette problemet virker litt dypere enn avskjed med en fyr. Familielivet er svært forskjellig fra forholdet elskere som bor hver for seg. I tillegg er de skilt par ofte forenet med en felles barn.
 Å glemme sin eksmann, klype samtale med ham på ett enkelt tema - "barn". Snakk med andre emner som ikke fører til noe godt. Dette er en smertefull avskjed tilfeller når menn virkelig ønsker å glemme, og ikke kjøre ham vennskap. Glem tidligere ektefelle kan hindre to ting - kjærlighet og undertrykt harme. Og i begge tilfeller har du denne mannen "la gå", den eneste måten å bli kvitt tanker og minner om ham.
 Elsket av mange jenter veis endringer i livet sitt - konvertering. Å gå til en skjønnhetssalong er ikke bare oppløftende og legger glans i øynene, men også kan øke selvtillit, noe som er viktig i en situasjon hvor du trenger å glemme hennes eksmann. Konsentrert tanke om nåtid og fremtid. Denne redd for å gå hodestups inn i foreldrerollen og løse hverdagsproblemer. Distrahert og moro som mulig. Ikke sitte hjemme, ofte kvelende vegger, spesielt hvis deres omkrets når du er fornøyd med den gamle mannen.
 La i dag virker det som om verden er ødelagt, alt er meningsløst og maling. Tro meg, i fremtiden vil du se igjen og igjen at denne katastrofen var bare en måte å gi deg den beste manus av livet ditt. Det viktigste å lære å lytte til deg selv, og å sjenerøst deler ut tips skjebne.  
Hvordan vet jeg at en fyr som deg?
 Oppriktig i oppriktige følelser kan være vanskelig, fordi frykten for avvisning tar vanligvis forrang over sympati. Man er klar til å gi opp lykke mulig uten selv å måtte gjøre det en enkelt trinn. Men alt i våre hender. Kanskje hvis lære å være oppmerksomme på hverandre og prøver å høre hva personen tenker at alt ville være mye enklere. Som mer sårbar, men ikke mindre sensitive halvparten av menneskeheten, jenter mer tenkning om dette emnet. For hver jente er svært viktig å forstå hvordan du finner ut hva fyren som deg, akkurat i det øyeblikket når den følelsen i morgen. Og dette har faktisk ikke mye - litt mer observasjon.
 Det antas at hun skal være en modell av beskjedenhet. Ingen benekter, men selve stasjonen inn i et hjørne kan ikke. Ofte når jenter tror at de opplever noe som har sympatier, prøver de å avverge slike tanker for en rekke årsaker. For noen kan det virke som en god fyr også, noen som ikke er nok, kan man se et vakkert uttrykk for rente triks Lovelace. Du trenger ikke å umiddelbart benekte det åpenbare og mest eliminert. Prøv å bare nyte sin appell til bestemme oppriktighet av følelser fyr.
 Så søt smil og klokke. Hvis fyren litt trygg, vil han hodet ikke direkte til deg. Heller, det bare bli venner med noen fra venner. Så vil det føles litt mer trygg og kan samtidig være nær nok til deg, men egentlig ikke. Stirrer sannsynlig at du ikke vil finne. I stedet bli noe økt interesse for din person. Du trenger ikke engang merke til hvordan han har lært at te du foretrekker og hva blomstene du liker mer.
 Videre, med økende besluttsomhet i partiet, kan du forvente hyggelige overraskelser - et resultat av hans omsorg og observasjon. Merk at flytte en stol i en kafé eller holde døren for deg selv om du er et stort selskap, er det ikke alltid bare en gest av høflighet. Ikke glem å takke for denne fyren. Hvis du virkelig liker den, legge en liten takk mye selvtillit.
 Psykologer sier at en av de sikreste indikatorene på dyp sympati, gjenta denne bevegelsen følgesvenn. Faktisk er det ikke vanskelig å legge merke til. Bare nøye og se til henne i sine bevegelser. La oss si du rørte den personen eller bare la hånden på bordet. Gjenta fyren bak deg noe lignende neste gang? Hvis ja, så fyren åpenbart du er interessert. Også fra et psykologisk synspunkt, et svært viktig nivå hvor du zhestykulyruete hender under kommunikasjon. Hvis en fyr ikke gester eller det er på nivå med hans bukselomma, mest sannsynlig at han har en svak interesse for deg eller den andre parten som vanlig. Leve gester på brystet nivå, til et forsøk tiltrekke gjensidig oppmerksomhet.
 Hvis du virkelig er forelsket i en fyr, alle som vil følge hans side, vil bli ledsaget av forsiktighet og oppmerksomhet mot deg. Hvis interessen er skarp, og invasjonen av "territorium" puste litt frekkhet, bør du vurdere om du virkelig liker du mann, eller er det bare instinkt, impuls eller noe annet. Det viktigste er ikke å bli blendet av visse handlinger på den delen av gentleman og tenke så rasjonelt. Mark sympati fra fyren fra starten er ikke vanskelig, men husk hva ditt neste skritt bør være korrekt. Til syvende og sist bestemmer du hva som vil skje er svaret.  
Hva hvis folk mistet interessen?
 Dessverre, på spørsmålet om hva du skal gjøre hvis folk mistet interessen, spurte mange kvinner i dag. Dette er ikke overraskende, fordi den evig kjærlighet finnes bare i eventyr, men virkelig elsker - en konstant hardt arbeid som du ønsker å dele med en kjær. Og hvis du lar ham deres forhold til tilfeldighetene, slutte å jobbe med dem, ikke bli overrasket over at mannen som tidligere hadde mistet hodet til du plutselig avkjølt. Det er bedre å innse dette faktum er ikke så behagelig og begynne å handle!
 Oppmerksom på at forholdet mellom mann og kone begynne, vanligvis med hyggelige stunder, enkel kommunikasjon. Du er glad for å tilbringe tid, følelsen av at ingen forpliktelse til hverandre for å behage skynde lover, ikke prøver å få noe i retur, og bare fordi du foretrekker. I løpet av denne perioden, kvinner ikke må minne mannen på seg selv, insisterer på vanlige samtaler, tvunget til å huske viktige datoer, alltid be om hjelp. Elske en mann gjør det hele uten tips og være lykkelig, men absolutt vare livet så rett og slett ikke kan.
 Familielivet (spesielt hvis unionen fikk barn) - en alvorlig test. Og noen ganger kvinnen selv uforvarende, varierer det sterkt, slik at folk ikke lenger ser det som jenta han ble forelsket i. Så, vi oppmerksom på at den viktigste grunnen kjøle mann til sin kone - er dens manglende evne eller vilje til å holde den tidligere interesse. Kvinnen begynner å oppfatte menn som deres eiendom opphører å verne det, skamme seg over det, opphører å jobbe med seg selv. Og mens hun tror ikke at lille mann som ønsker å utføre bragder (eller i det minste søt dum) for bedre halvdel som stadig maser ham, skandaler og påske.
 Men hva gjør du hvis du finner ut at folk mistet interessen for deg? Først av alt, ingen grunn til panikk. Kanskje ikke noe dårlig skjedde, og han bare begynte å få problemer på jobben, for eksempel, vil han ikke deg til å vie. Så før ponaprydumuvaty for seg noen frykt, bare prøve å snakke åpent med sin mann, diskutere med ham situasjonen i familien din situasjon, forklare dine følelser og dele frykt. Bare være rolig og ikke altfor øve press på den. En mann skal gis anledning til å håndtere sine følelser, og hvis han unngår alvorlige samtaler med avgang på tide å igjen forsiktig minne meg selv.
 Du må også prøve å være mer interessant for sin mann. Og for det, først av alt, trenger du å øke din egen selvfølelse (som i stor grad kan lide på grunn av kulde kone). Engasjere seg i noen ny virksomhet, tenk på en hobby, registrere deg for fitness eller dans, lage ny hårklipp, endelig! Og kommunisere mer med andre mennesker - du bør føle spennende og vellykket mann, ikke ensom ulykkelig kvinne. Og, selvfølgelig, må være oppmerksomme på sin mann, fordi han også kunne føle kulde og likegyldighet av deg, som du ikke mistenker.  
Яндекс.Метрика