Hvordan å behage en fyr på skolen?
 Hva jente drømmer ikke om den beste fyren? Om den mest skånsomme, omsorgsfull, vakker og morsom
 Her er det, svært nær - du lærer fra samme skole, delta på de samme sirkler som deg. Du se opp for ham, bære de vakreste ting i skolen, er håret ditt alltid i orden. Men noe objekt for begjær ikke ønsker å ta hensyn til deg, holdt han opptatt sosialt samvær med venner, eller enda verre - med rivalene. Jentene bokstavelig talt omgitt av en tett ring av din favoritt og lytte til hans historier, åpne sin munn. Du står stille ved siden av misunnelse og drømmen om hvordan å være nå i deres sted
 Du er ikke den første som blir hjemsøkt av spørsmålet: "Hvordan behage en fyr på skolen" Den vanligste feilen alle jentene - en mangel på tillit og dystre tanker som: "Han ser aldri på meg rundt så mange interessante jenter!" La disse tankene for tapere og handle besluttsomt - det er den eneste måten å oppnå ønsket fyr. Det vil ta litt tid, og gikk arm i arm med ham, vil du huske med et smil, hva var du nølende.
 Handle besluttsomt!
 Tror du definitivt har talent for tegning, sang eller dans. Skolen ofte holde arrangementer der alle kan vise frem sine evner. Gå ikke glipp av denne unike muligheten! Vise sitt beste, og være sikker på - fyren i drømmene du vil legge merke til. Forestill hans reaksjon når du står i all sin prakt på scenen og oppfører søknad, eller enda bedre - holde god dans! Det kan være at dine stier vil krysse i forberedelse til skolen KVN - her alt avhenger av deg hvordan du vil være aktiv.
 Det ville være fint å bli medlem av organisasjonskomiteen av skolen, så har din kjærlighet bare ikke vil ta et møte med deg. Felles arbeid bringer folk sammen, og på felles forberedelse til konkurranser og konserter vil du ha alle muligheter til å sjarmere sin elsker og gjøre ham til å glemme de gamle lidenskaper.
 Mest sannsynlig, er med skolen din i kampanjer og orientering. Dette er en ny sjanse til å komme nærmere objektet for begjær. Å delta i konkurransen, kan du prøve å være alltid klar over noen aktiv og morsom. Vanligvis, i mellom konkurranser arrangørene ordne snacks i naturen. Forberede nøye på dette øyeblikket: bake deilig kake eller annen Crown din parabol, og behandlet dem alle. Favoritt stykke må prøve og si noe, her er det på tide å innlede en samtale med ham lett. Bare vær forsiktig: i alle fall ikke viser fyren som stige på ham gal. Veda seg naturlig og enkelt, helt av seg selv. Prøv interesse: under konkurranser be om hjelp i å ha bestått testen, la ham vite hvor viktig hans menn for deg støtte.
 Moderne teknologi gir deg en annen stor våpen - et sosialt nettverk. Bind opp korrespondanse med ham som ved en tilfeldighet, ber om at i dag sett, be om hjelp er et annet spørsmål eller trening. Sannsynligvis og han fant et par spørsmål til deg med dette og starte korrespondanse. Hvis du er sterk i enkelte fag, spør fyren hans hjelp, han definitivt sette pris på det. Bare ikke la deg sitte på nakken og du bare bruke en tryllestav! Du kan merke eller kommentere sin nye bilder, men ikke overdriv det og ikke være for påtrengende. Alt skal se naturlig og enkel.
 Fremfor alt, husk: den fyren du så, bør du være i søkelyset. Ohamy og stille sukk nådde ikke - din favoritt kan aldri legge merke til deg. Være en leder, enten foran alle, men ikke ved å forårsake vulgære klær og makeup. Være unikt: Lær ditt sinn, mystikk og allsidighet. Ikke frykter noe, trygg og målrettet handling, og deretter fyren i drømmene alltid være for dine føtter!  
Hvordan vet du at du han liker deg?
 Ethvert tegn på sympati kan ikke tas som et grunnlag for en gang for alle, som det ikke liker. Kvinners ønske om å behage avvise helt interne fornuft tips og andre uttrykksfulle detaljer når observere atferden til gutten, og det fortsatt skremmer og hemmer fyr. Vent uttrykk for sin sympati, eller på sin bakgrunn, kan du ikke bestemme inntrykk som produserer hans utvalgte.
 Så, hvordan å forstå hva du forteller ham som deg? Han lytter til deg, ikke avbryte, fortsetter dine ord og tanker, ikke ønsker å forstyrre din harmoni. Du trenger ikke å gjøre en haug med krefter til sin interesse, for å ta hensyn til noe man bare, tvert imot, er hver detalj viktig for ham når du kommuniserer. I hans nærvær er du lett skaffes, spesielt for å vise sin beste side og talent, han ønsker deg velkommen. Du har et godt humør, full av selvtillit, med unntak av mindre spenning.
 Generelt, fra begynnelsen, før første samleie, føler hun at omsorg om fyren. Stor og bringer enorm inspirasjon og gjør alt for deg, gjør deg bedre. Hvis dette ikke er usynlig "felt" uten grunn når du føler deg bra, føler du at du bryte spell, gjør en jobb og uskyldige ekkoene blir returnert til deg, så kan du vurdere en rekke egenskaper.
 Ubevisste tilstand og kopiering gester
 Den praktiske posisjon for avslapping og en avtale mellom samtalepartnere - det er ikke en direkte øyekontakt og ser som anvist parallelt (f.eks når partiene går sammen) eller om synspunktene til alle kanter overlapper hverandre, og mellom mennesker og deres synspunkt oppmerksomhet dannes trekant. Så jo mer vil du legge merke til at fyren søker ubevisst union med deg - tar samme posisjon som deg, som er hånden og berører ansiktet ditt begynner å gjenta dine bevegelser i samtalen uansett hvor det skjedde, men i løpet av vinteren gå hvis du tar deg hendene snø plutselig merke til at det samme han gjør. Du etter hvert dannet en rund ball, du kan se det i den samme. Hva om du kaster snøballer, og kanskje fjerne det på en trestamme i nærheten av der du slapp? Mest sannsynlig vil han gjøre det samme. Dette subliminal tegn på at han har et ønske om å holde kontakt med deg.
 Det hele avhenger av arten gutt
 Viser det et ønske om å bruke sitt så et hint? Hvordan svare på tilfeldig kontakt?
 Fryktsomhet fyren gjør sin motsatt oppførsel, mens omvendt, venter ingen innvendinger på gjensidig sympati, vil det unngå deg, pleie ambisiøs plan samtidig. Vent anonyme tilståelser eller gaver med absolutt kulde, peeps. Han snakker og kan ikke holde hendene på bakken, kronglete småting. Han ser ikke i din retning, men kroppen er vippet til deg, og hans sokker er utplassert i samme retning.
 Det er erfarne psykologer vet hvordan å tiltrekke seg oppmerksomhet og utøvere på tillit, og alt for et par møter. Legg merke til at de ikke er overrasket over den raske utviklingen fordi de er kalde i dusjen, som om plutselig slutter å kommunisere med ditt initiativ, er det ikke veldig opprørt og se etter et nytt møte, vil de ikke.
 Standard virkemåte
 1.  For en jente vennskap med en fyr kan bety ingenting. Gutten vil tilbringe sin tid med jenta i tilfelle at det er likegyldig til det. Dette gjenspeiles i den sjenerøse hjelp fra hans side, stille oppmerksomhet, hver støtte. Hvorfor er han taus? Det finnes mange indirekte gester der er det klart at hun ikke hørte.

   Hvis fyren alltid tilfeldigvis uforklarlige omstendigheter vises i de samme stedene som du tilfeldigvis møter deg der du bare ikke forvente å se det, er det et tegn på at han var ute etter deg. Hans ord er ikke begrenset hilsener, forventer han fortsatte. Han liksom samlet om deg all interessant informasjon, samt telefonnummer, og nå, her er interessert i samme hobby som deg Det er ikke tilfeldig.

   For deg er det klar til å endre sine prinsipper, for å trekke seg fra den vanlige daglige rutinen, tilgi din dumhet og utføre merkelig forespørsel, og han bare ikke ville gjøre det til andre.

   Man "eventyr" til å høres bedre, snakker om noe som skiller det fra den positive siden, selv om situasjonen krever det. Du snakker om hverdagen, og her fokuserer han på hva han er fortsatt uovertruffen programmerer

   Alle vet sin beste side, men å endre hans humør i ditt nærvær? Kanskje han er en mann uten oppførsel i det hele tatt? Du har en tendens til å tenke på ham som en gal person eller grov? Så kanskje grunnen er deg.

   Hvis du er stadig under ulike grunner avstand i kommunikasjon mellom deg og nedtrapping er mindre enn en meter, et signal til å bevege seg i et mer intimt forhold med en fyr hånd.

   Hvis ordet "kilden" ikke forårsaker ham noen møtende foreninger, med unntak av hastesaker, og deretter lytte nøye, som han sier selv.

   Hans handlinger
   Ta hensyn til sin sak. Slipp følelsene dine, kastet sine ønsker om hvordan ting bør gjøres, ikke lytte til hans ord og analysere akkurat det det gjør. Ikke kall? Ikke prøver å møte? Er ikke en grunn til å holde tilbake hjem eller snakke? Han ofte ikke rundt? Så kanskje dette er ikke i hans planer. Alle unnskyldninger om midlertidige uheldige omstendigheter i sitt liv, skal forbli et barn. Oh yeah, og er fortsatt andre, selvfølgelig, er - "Han er ikke en mann!" Lytt til deg selv, jo mer du tror, ​​er dette sant.  
Яндекс.Метрика