Hvorfor er han ikke ringer? Denne spennende problemet kan være svært alvorlig for mange av dagens jenter og kvinner. De fleste kvinner og menn som står på hver sin side av mobiltelefoner annerledes oppfatter virkeligheten og se alt som kalles i et annet lys. La podslushaem trodde denne jenta her, som komprimerer den frekkhet å levere telefonen og holdt ser på klokken og ser ut av vinduet, nervøst knusing hender krøllete gardin.
Hvis en fyr ringer ikke


 - Nei, alt er fint, det er ringe og alt vil falle på plass. Og lyset på badet og døren til garderoben. Kanskje jeg razonravylas det? Han absently så på meg sist gang vi møttes. Hvorfor det siste, han som kommer til å kaste meg? Ja, du trenger å trekke seg sammen.
 - Akkurat nå hører du en samtale, og jeg hører stemmen hans. Dette er så kult - lytte til stemmen hans er så behagelig og mild stemme, så skånsom han kaller mitt navn, som bare ønsker å fly
 - Han ringer bare vet ikke hva jeg skal tro. Forgårs vi møtte Svetka, flørtet hun, så smilende, fleiper. Og også han drøm, le av hans dumme vitser. Men hva hvis, hvis, hvis de
 - Så du skal ringe, telefon ulykkelig eller ikke? - Jeg vil nå yskupayu godt, vet du. Og jeg ordne Svetlana triks på anledningen, en venn som heter. Jeg skal vise henne hvor fremmed gutta fortelle vitser. Vitser! Tilsvarende han tilsynelatende tok anstøt av spøken, jeg fortalte ham. Det er dumt, aldri holde kjeft visste ikke hvordan.
 - La samtalen, jeg umiddelbart be ham om tilgivelse og si at det ikke lenger vil disse dårer vitser for å fortelle. Og orkideer vil ikke lenger trenger. Hva slags blomster gi slik og ta. Og selv om helt uten farge kommer bare kalles snart. Herren, uansett hva som skjer med ham noe dårlig.
 - Jeg er så spent, så spent, fordi han ikke hadde ringt. For fem lange minutter
 Selvfølgelig er denne situasjonen overdrevet, og vi har bevisst overdrevet, men det er, damer, trenger du ikke kjenner igjen meg selv på et tidspunkt?
 Og menn ønsker å si: ikke søke din favoritt til poenget, kaller dem før de begynner å tenke dårlig og bekymring. Ikke gi dem grunn til det nesten Hamlet 'spørsmål: Hvorfor er han ikke ringer?
 Forfatter: Vitaly Gray  
 Ring? Ikke kall?
 Hamlet nettopp dette spørsmålet ville ikke overleve. Men vi Hamlets, og vi har til å løse dette kritiske problemet ganske alvorlig.
Må dzonyty ham først?


 Og la på, jente, se på det mer - ". På den andre siden av telefonen" som var der, Forestill menn - det er menneskene, de alltid opptatt! For dem, "Jeg er opptatt" - er en hellig setning. Selv om han er engasjert i fotball og øl - trolig for deg er bare tull, men det er hellig! Så tenk deg - Ronaldo er i straffefeltet, noe som gir et pass, kick - ballen flyr!
 og så ringer telefonen: "Ale, katt, som du har glemt om meg? ".
 Tror du et "men" gi positiv?
 Kom igjen, jenter, la oss prøve å gjøre det "på den andre siden av telefonen" ikke forblir "på den andre siden av barrikadene." Lar telefonen knytter mennesker heller enn skiller. Alle vi vet, hans liv, hans interesser. Og hvis du er hans interesser vil nøye sammenligne med sine - problemer vil være mye mindre. Sier bare.
 Ennå hva om? Ringe først? Eller vente på de siste fem minuttene? Selvfølgelig - lytt til hjertet ditt. Hjertet - det vil fortelle deg. Men noen ganger hjertet er ikke den beste rådgiver. Veldig mye det er utsatt for plutselige utbrudd og brå bevegelser. Selvfølgelig, bør du lytte til hjertet, men la det forteller sinnet. Her sinn kan foreslå rolig og lydløst. Og hvis ditt hjerte vil adlyde tankene, så du kan lytte til hjertet ditt.
 Er du sikker på at den ene der borte på telefonen - det er din skjebne? Er du sikker på at det er sant verdt å ringe først? Nøyaktig? Deretter ringe. Men når det ikke er fotball.
 Og forresten, hvordan å forstå - ikke noe skjebnebestemt? Verdig eller ikke? Og så skal jeg fortelle deg om det er skjebnen - skjebnen til det er no go. Hvis skjebne - at han ville ringe, bare være tålmodig og stolthet. Tålmodighet - alltid. Og stolthet - er nødvendig.
 Hvis ikke skjebnen godt, så ikke dele. Og her er det ikke spiller noen rolle - ring eller ikke kalle betyr at din skjebne er et sted rundt hjørnet.
 Her nå, ser på indre øye - som fortsatt er der på den andre siden av telefonen? Hva en travel, travel hvem? Anstendig? Skjebne er ikke skjebne? - Vil bestemme: om å ringe først. Rolig og forsiktig. Beslutningen kommer bare.
 Tålmodighet deg. Og stolthet.
 Forfatter: Sergey Rogozhin  
Feng Shui for Love and Money
 The art of Feng Shui har magiske egenskaper. Med den kan du ta med materiell velstand og styrke familien. Å fylle huset rikdom og glede, trenger du bare å forstå og imøtekomme symboler for Feng Shui - helse, penger, kjærlighet, og så videre. Fra antikken, folk som er interessert i temaet kjærlighet. Dette problemet er viktigere enn materiell velstand fordi feng shui kjærlighet ikke kan forlate uten tilsyn.

Feng Shui for Love

Feng Shui hjelper fylle livet med kjærlighet. Det finnes mange metoder og tips, de bidrar til å oppnå ønsket resultat, de tilbyr en mester i feng shui. Du må først definere sonen av kjærlighet feng shui. Når det gjelder å stole på, familieforhold, kjærlighet, må du ta hensyn til høyre hjørne av rommet. Den viktigste og det største soverommet er det fokuserer emosjonelle og seksuelle og vennskap. Høyre hjørne av rommet tilhører kjærlighet. Når den menneskelige sjel til bitterhet eller glede når noe er hellig, og de ønsker å dele med en nær venn, folk flest snakker om det på soverommet.
I fellesarealene må du bestemme stedet for "dialog" i feng shui kjærlighet til et lite salongbord du trenger for å sette stoler eller to stoler. Kjøkkenet er bedre å sette et spisebord i helt til høyre, er han ansvarlig for området feng shui kjærlighet. Soverommet i denne sted å sette sengen og sette stoler, paller, stoler.
Å engasjere seg i å bygge nære relasjoner ved hjelp av Feng Shui, trenger du i høyre hjørne for å velge hvilket område av kjærlighet, blant andre områder. Dette vil hjelpe perfekt belysning som en lampe. Hovedlys er alltid i midten av rommet, er det hensiktsmessig i området elsker å henge en liten lampe. Hvis det er flere tak lysekrone, er det langt fra riktig vinkel du kan skru i en lyspære lyse.
For å oppnå en økning av Qi energi, som kreves i dette område å plassere blomster. Ifølge feng shui mestere når det gjelder farge, må det være din favoritt blomster. Fag i dette feltet må plassere dem som er følsomme for bevegelse i luften. Disse elementene er luft fløyte feng shui. Å forbedre energi stabilitet og pålitelighet i området av kjærlighet, denne tilnærmingen pervoэlement "land". Det er best å passe forskjellige lykkeamuletter firkantet gul-brun. Med dobbel karakter som to fag, to bilder, to bilder, kan foto parene gjøres i området av feng shui kjærlighet og vennskap. Hvis du har problemer med fantasi, kan vi ta arkivfotografier dualitet, de symboliserer kjærlighet, ifølge læren Feng Shui.
 Feng Shui for pengene
Hvis du er mer interessert i hvordan livet ditt for å tiltrekke seg rikdom, er det behov for å fokusere på den sør-østlige delen av huset. Det er en sone med feng shui penger. Dette området er ansvarlig for rikdom og makt, er ansvarlig for all ære og prestasjoner. Derfor bør mye oppmerksomhet rettes mot den sør-østlige delen av bygningen forble rent og ryddig. For å aktivere en sone av rikdom i dette området trenger å sette et akvarium, det har en naturlig energi å produsere sin svømmende fisk.
Denne sektoren bør være godt opplyst, og det er nødvendig å sette en pengetreet - tolstyanku. Interiøret i denne sektoren kan dekorere sedler, gullmynter, skatte bilder og så videre. For ikke å hindre akkumulering av rikdom er ikke tillatt junk, søppel. Her forlagt mørke hjørner, toaletter, skap med skrot. Og hvis noen i området av rikdom er på toalettet, hva du skal gjøre? For dette tilfellet, til røde bånd binder opp avløpsrør under badet døren sette rød lite teppe på badet døren og henge et speil.
I denne sektoren rikdom er ikke veldig god tilstedeværelse peis, penger i dette huset vil raskt bli brukt. Å ta opp peisen skal plasseres over peisen maleri landskapet med vann eller et speil, og dermed symbolsk brann vann vil bli redusert.
Etter harmoni vil bli gjenopprettet i sektoren, vil tro på suksess og fruktbart samarbeid med sektoren vil ta seg av resten.  
90-60-90. Hva menn tenker om standarder for skjønnhet
 Noen gang sette "standard of beauty" - 90-60-90 med høyde 180 cm
 ovenfor. Så halvparten av befolkningen av virkelig
 planet litt gal. Hvor herlig kvinner bare torturere deg selv eller
 utsatt prøve å "passe" kroppen din under denne standarden. Fitness
 sunn mat bli ønsket velkommen. Torturere kroppen sult
 vanskelig å forstå. Fjern ribbe og forlengelse ben kirurgisk
 trosser forståelse.

 Det er nå umulig å finne forfatteren
 av den beryktede formel. Og var han? Imidlertid har denne standarden blitt standarden
 perfekt kropp kvinner i vår tid. En falsk perfeksjon. Og
 det er åpenbar - menn vostorhayuschyesya standard modeller på catwalken,
 utsiden ser etter kvinner av en annen type. Vi, menn, absolutt
 omsorg, som er å møte kvinner ratio parametere
 kroppen er viktig - det trekker oppmerksomhet. Hennes skjønnhet hvile -
 naturlig.
 Hvor dette er standard for skjønnhet av kvinnekroppen?
 Hva bør være de standarder som definerer dette konseptet? Hvilken
 parametere bør søke jenter og kvinner? Og det er ingen
 alternativer! Det er oppfatningen - liker eller misliker. På enkelte deler
 mannlige befolkningen som modeller på catwalken, men for resten av
 god vilje yppig, rumyanoschekaya, med bratt hofter pashila
 helse, med et ærlig smil jente. Eremitasjen tiltrekke vår
 oppmerksomhet malerier, som skildrer ikke tynn. En heltinne
 Bystritskaya "Pacific Don" - er ikke en vakker kvinne?
 Lovely
 Ladies, stopp mock mage! Plaget av sult - påkrevd
 noe å spise, eller spise din mage HCl. Og ingen forskjell morgen
 eller denne kvelden. Kroppen bor ikke på anbefalinger fra ernæringsfysiologer, og i sin
 lover. Føler økende vekt, så du trenger å "brenne"
 ekstra kalorier. Noen av dere kan gjøre det på treningssenter, noen
 hjemmefra, engasjert i sitt program. Veldig effektivt
 øvelser utendørs i hagen senger.
 Dyrt
 kvinner, tro meg, du er alle vakker, du er alle velkommen, fordi du er
 annerledes. Kan du forestille deg at du plutselig alle blitt det samme. Alt
 de "riktige" måter. For menn, vil det være en katastrofe! Ikke ødelegge
 dem, og bo slik du er. De elsker deg.
 Vakker kvinne per definisjon. Herren ekteskap er ikke tillatt.
 Forfatter: Wolodim  
Яндекс.Метрика