Ofte er det vanskelig å bli kvitt den obsessive fan av bare jentene som ikke kan si et klart "nei". Motiverer dem medfølelse eller ønske pokoketuvaty - resultatet er åpenbar: en ung mann er nær, "gi" konstant ubehag og skyld. For de fleste menn oppfatter slik ubesluttsomhet som et signal om at hun ikke er imot dialog.
Bli kvitt Navier yazlyvoho fan


 Hvis en ung person er ikke veldig hyggelig for deg, trofast til denne linjen for oppførsel: ikke gi et hint. Ikke tenk på hva han var ulykkelig i slutten av gjengjeldt kjærlighet dør ikke. I tillegg til hans nedlatende holdning til å bringe lykke til alle du fortsatt ikke kan.

 Hva gjør oppgaven enda mer utfordrende - som fansen er svært nyttig. Kjøre, bringe hjelp - han var alltid der - selv spør ikke. Og følge ordre, han igjen transparent hint, for å fortsette forholdet. For en mann tilsynelatende tar hans omsorg, så ta ham.

 Å være beleiret hatsk mann er vanskelig psykologisk, så ikke gi nære en snev av mulighet for relasjoner. Det er bedre å stoppe alle impulser fan ikke motta gaver og frieri. Ingen har kansellert anstendighet, stående rolig, tydelig og høflig forklare mannen at hans anstrengelser forgjeves.

 Noen ganger beundrer trekker i hans sinn den ideelle kvinnen å oversette til et ekte objekt, i dette tilfellet, må vi gjøre alt for å ødelegge denne illusjonen. Prøv å bruke i deres atferd stolthet og arroganse, overdreven aktiviteter er også skremmende mann.

 Bli kvitt den obsessive fan kan få en ny. Vel, hvis du først ser sammen, kanskje dette faktum skremme ham. Og hvis du viser fantasi og si at du kommer til å posisjonere og gift med en annen?

 Fortsatt er vanskelig å tenke, se på fyren å ikke "vidshyty" virkelig god mann, mannen og ikke en eneste beklagelse om det hele livet mitt.

 Det er noe helt annet hvis du i gaten med irriterende ber om telefonnummeret ditt haunting fremmed. Under dekke gi ham hans telefonen tjenesten tillit. Ved å ringe dette nummeret, det bør alle forstå. Hvis dette ikke skjer - ikke nøl med å ta kontakt med politiet. Tross alt, er sikkerheten viktigst.
 Og for de som tror på mirakler (eller virkelig ønsker å tro på dem), gjorde vi magi og magiske måter å bli kvitt irriterende venner. Detaljer her.  
Hva om ikke å gi kvinner 8. mars
 Uttrykket av den legendariske Merlin at "jenter beste venn - diamanter er" fast fast i underbevisstheten vakre halvparten av menneskeheten. Men det verste er at denne meldingen former i mange milde vesener kompleks, og ikke gi meg diamanter, så for meg er det noe galt?
 Alle sanne. Akkurat hvorfor trenger du så mange steiner? Bedre å la gavene 8. mars av hennes elskede ektemann vil ikke som den samme type, men forskjellig mye. Forresten, har du funnet ut hva du ønsker å få en gave på 8. mars? Ellers må ta til takke med den standarden. Men forskere som de kunne, prøver å redde menn fra feil og rangert de verste gaver til internasjonale kvinnedagen.
 Så hva bedre å ikke gi den 8. mars i alle fall.

 •  Banal bukett av mimosa eller frosne tulipaner. 8 mars kvinner ønsker å våren et opprør av farger og friskhet. Så de venter designer buketter av lyse farger. •  Kake med fett krem ​​fra supermarkedet er også bedre å ikke gi. Med bedre godteri godteri håndlaget eller satt yoghurt kake med fast bakverk. •  Eau de toilette, kjøpt på salg i butikken husholdning kjemikalier, er ikke egnet. Det er bedre å kjøpe en liten (30 ml) flaske parfyme, men velkjent merkevare, fortrinnsvis med Frankrike. •  Undersøkelsen viste at kvinner er ikke fornøyd og sett av bad og badstue. Mens på toning og avslappende midler til spa-behandlinger de ikke ville nekte. •  Som vi lansert 8. mars ikke sitert bok, DVD og kurs for å forbedre utseende. Bevist: alle typer guider på "Hvordan å være vakker" eller "Hvordan gå ned i vekt" kan vise seg sårbar dame til tårer. Erstatt alt på et abonnement til utvalget til skole danser, til tennis, yoga), og uten snev av nytte for figuren! •  Eksperter fraråder menn 8 mars kjøpe en vaskemaskin eller en super-jern. Men den nye modellen kameratelefon eller laptop vil være akkurat. •  Og viktigst av alt - ingen billig smykker! Hvis ikke beryktede diamanter, minst kvalitet smykker eller eksklusive klokker.


 •  Men, kjære damer! Hvis den 23. februar du ga min elskede barbersett, en lighter eller et dusin sokker, være forberedt på å få "Alaverdi". Selv om maktkampen: Finn de riktige ordene og prøve selv hint kjære, alt han kan glede deg i den mest lystige ferie for kvinner.
   Forfatter: Anna Rubel
   Forresten, kjære lesere, og det var den verste eller beste gaven 8. mars deg? La oss oppmuntre våre menn, hva som er bra og hva - ikke;) Povidpysuyemosya kommentarer.  
  Farlige setninger av vakre damer - oppmerksomhet! Vær forsiktig!

   1. "Vel, vel! "De fleste kvinner brukes på en tid da det anser tvisten utløpt. Det er rett og du må bare én - umiddelbart brakt til taushet.
   2. "Jeg raskt! Fem minutter! "Denne uttalelsen bør leses på to måter. Ordene hørtes under forberedelsene til å forlate damene? Derfor tiden, hvis størrelse er satt på kurs "fem minutter" er lik "en halv time" og ikke noe mindre. En helt annen situasjon når du må se på fotballkamp i fem minutter og umiddelbart etter utløps videre til vanlige oppgaver - for å hjelpe til med husarbeidet. Selvfølgelig, det er fem minutter og ikke et sekund mer!
   3. "Ingenting skjedde." Stille før stormen. Ikke miste årvåkenhet, ikke ordene ytret forgjeves - med dyp mening. Bare du det ennå ikke er kjent. Med dette uttrykket ofte starte krangler, deres finale - "excellent" (første ledd).
   4. "Vel, vel, gå på" må forstå det motsatte: det tillater ikke en utfordring! Alt du sier er, må bli brukt mot deg. Fortsett sterkeste!
   5. Heavy støyende pusting. Ofte tolket sterk halv galt. Dette sukk sier dette: i øyeblikket din troverdighet i øynene av Mrs. falt til henne mysterium hvorfor hun bruker dyrebare øyeblikkene i meningsløs debatt med deg. Kan erstatte banneord.
   6. "Alt er vel." Den farligste setning, alle adressert til hennes mann. Damen tok seg tid til å holde liv i planene vil slite og frigjøring, så du grusomt betalt i feil.
   7. "Takk." Etter å ha hørt dette ordet, spør "Hvorfor? "Burde ikke. Svaret "ikke i det hele tatt". Vær imidlertid oppmerksom på subtilitet: "Tusen takk! "Med utgivelsen siste ordet indikerer sarkastiske farger takket. Den anbefalte ovenfor svarene er verdiløs - en risiko som resulterer i en "sak" (åttende ledd)
   8. "Glem det." Damen sender grasiøst menn langt unna. Også optimal og riktig alternativ banneord.
   9. "Ikke bekymre deg, jeg meg selv" høres så feminin trussel, hovedsakelig i en tid da grunnleggende forespørsel om å gjøre noe hengende i tomrommet og ikke forårsake noen respons fra gentleman. Som et resultat, Ms startet tilfeller alene. Hun humør. Neste utgave vil være naiv mann "Hva er galt? "Kvinner og svar (tredje ledd).  
  Felles arbeid - for og mot

   Bak fly tid, og tiden for fødselen. Det synes du med alt allerede bestemt seg: hvor vil babyen din inn i verden og hvordan. Men du står overfor et valg - enten mann til å delta på denne viktige og avgjørende øyeblikk for dere begge? Velge bare kvinnen, men den beslutningen?
   For å starte, bli med i introspeksjon. Hva er ditt motiv nærvær av fremtiden paven under fødsel? Hvis du tror at, vel, la det se ut som det gjør vondt, hvor vanskelig det fra du bare ønsker å hevne sin mann for noen gamle bilder. Hvis du føler at du bestemmer deg for å felles levering problem tilnærming med sin mann, og han vil betale mer oppmerksomhet til familie, er det sannsynlig å interessere et barn, og du ikke får, men en rekke nasjonale og seksuelle problemer - lett! Man bør også tas opp i den felles levering på grunn av moten.

   Fremtiden pave å bo hjemme og vente på nyheter, hvis du føler romantiske, sublime følelser. Tenk deg at før det åpner bildet der du mildt sagt et dårlig utseende. Dannet i tankene hans vakre bildet vil bli ødelagt. Som det er trist, det er tider at etter slike en stunner menn mister interessen for hans kone og leter etter en ny gjenstand for tilbedelse.
   Feilaktige og de kvinner som tror at deltok levering mannen vil elske barnet mye kjærlighet, vil de ha et spesielt bånd. Dessverre er dette problemet bare foreldre-barn-forhold ikke løst.
   Felles levering vil være bra bare når mellom ektefeller full tillit og oppriktighet i relasjoner, gjensidig beslutninger om fødsel.
   Og det er ikke bare tilstedeværelse av far ved fødselen, far "føder" med min mor, så forberedelse til fødselen krever begge foreldrene. Utmerket hvis du besøker ulike kurs, kurs, som vil forberede psykologisk og forteller deg hvordan du skal oppføre seg under fødselen som bør gjøre partneren. Det tilbyr visning av filmer om fødsel, forklaringer på fysiologiske prosesser.
   En mann skal ta en fast beslutning, for å avgjøre om han og hans kone forbi denne vanskelige banen. Du må vurdere ikke bare alle "for" og "mot", men muligheten for kroppen hans som ikke har det medisinske personalet å pumpe pappa har ikke gjort mottatt godtgjørelse visninger.
   Hvis du bestemmer deg for å mann og vanlig fødsel, ble avgjørelsen tatt sammen, ikke vær redd, tenke på fremtiden, fordi det viktigste - kjærlighet og forståelse - du har.
   Men hvis du ikke avle sammen, i alle fall tror ikke at din kjærlighet er ikke så sterk, men ikke sterk relasjon er bare ikke ditt valg.
   Forfatter: Mary melasse  
  Яндекс.Метрика