Hvordan gifte seg med en utlending?
 Sannheten er at kvinner ønsker å gifte seg, uansett hvor uavhengig de posisjonert seg. La feminister forråde meg bannlyst for denne uttalelsen, men kan være ganske fornøyd kvinne alene. Men folk også - har forskerne lenge vist at familie menn lever lenger enn sine ugifte kolleger, og lider mindre.
 Ekteskap er stadig mer internasjonal. Det er ingen hemmelighet at brudgom fra utlandet er ikke akkurat puste våre unge damer og de ønsker å se sine vertinne Utenlandske suiter. Hva er årsaken og om det er noen triks? Hva, tross alt, var de ikke fornøyd landsmenn?
 Bare vår - vakre, feminine og praktisk på samme tid. De søker ofte å skape en klassisk familie hvor mannen - leder og velgjører, og hun fungerer som en husmor. I europeiske land, men er flere kvinner tiltrukket av en karriere, og finner kjærligheten og ømhet på svakhet. Ikke alle, selvfølgelig. Mange av dem - fantastisk kone og mor. Men vi innkreve frigjøring mye mindre påvirket.
 De utenlandske bruder kan enkelt deles inn i to kategorier. Den første - holdt, trygg, ofte veldig opptatt. De har sine egne ting eller en god jobb - de er fine. Denne mannen ønsker å møte utdannet, interessant og selvfølgelig vakker kvinne. Hva vi har både mye. Så vanligvis dannet lykkelige paret og bilder av glade smil i sosiale nettverk.
 Men det er en annen kategori: usikker og urealisert i livet til en mann som håper at russisk kvinne er oppbrukt levetid takknemlig for taket og bordet. Det er trist - de også finne det de leter etter.
 Selv jentene i vår søken etter lykke oppskrift tenker hvordan å gifte seg med en utlending. Hva de ser du etter? Noen mennesker trenger å få mer komfortabel i den materielle verden. Og hvem er egentlig på jakt etter familiens lykke. En viktigere ting. Vi har en jente over 27 regnes som nesten gamle hushjelp, publisert i omløp. I forhold til Europa Tretti kvinner - Bare en jente. Age of blomstrende kvinner det anses 52 picks?
 Hvis du bestemmer deg for å se etter en mann i utlandet, hjelpe noen råd.
 Ser ikke noe land og folk. Mann havutsikt - er selvsagt skille idé, men når neste snur "ikke din" mann er trist i alle land, og absolutt dessverre borte fra hjemmet. Ikke å bli skuffet, bare ta oppmerksom på at ikke alle utlendinger automatisk pop stjerner og millionærer. Dessuten, ikke alle av dem har høyere utdanning. Ja, er det. Blant dem er til og med anti-sosiale typer og alkoholikere imidlertid en anstendig ekteskap byrå kutt av ytterligere tilnærminger.
 En svært viktig skritt korrespondanse. Prøv å lære mer om en potensiell ektemann, og fortell oss om deg selv. Gjør deg klar til å skrive og motta brev lang. Hvis du bestemmer deg for å gifte seg med en utlending, men vet ikke noen fremmedspråk - raskt lære! Selv om etaten personalet vil hjelpe deg til å kommunisere.  
Hvor mye penger er nødvendig for bryllupet

 Svaret på dette spørsmålet avhenger, igjen, på hvor mange gjester invitert til bryllupet stil valgt, hvor dyrt kjole med bryllupsreisende.
 Klart, hvis beskjedent feire bryllup i en tradisjonell stil, med et minimum antall gjester, kan du investere et relativt beskjedent beløp.

 Kle bruden og brudgommens dress


 Reflektere over hvor mye penger i bryllupet, er det nødvendig å bestemme begynnelsen av skriptet bryllup. I henhold til scenario for å reflektere bruden og brudgommen antrekk. Kjøpe tradisjonelle antrekk av bruden, kan du investere i 7-10000 gram. Dress for brudgommen - billigere.

 Du kan legge inn enklere og mer praktisk. Kjole for bruder kjøpe eller sy ikke hvit og andre farger stoff. Og stiler å velge slik at det i fremtiden kan kle å bære ved andre anledninger. Kostnaden for denne kjolen ikke overstiger 8-10000 gram.

 Toastmaster


 Hvis ingen script bryllup toastmaster, er det lett å beregne kostnadene, og kan møte den beskjedne sum. Tjenester av toastmastere bryllupet til 30-35 personer vil koste 1-5000 gram. I tillegg, små suvenirer tildeling anbud etc. kan gjøre i 500-1000 gr. Suvenirer vil kjøpe de som anbefaler brødrister å gjøre manuset.

 Restaurant


 Hvor mye penger er nødvendig for et bryllup i restauranten kan beregnes basert på restauranttjenester og antall gjester. Beskjedne bryllup med 30-40 gjester med en hastighet på 400 gram per person kan koste 40-50000 gram. Dette - ikke inkludert alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer som kjøpes separat og er brakt til restauranten før bryllupet.
 Du kan sikkert stole Beverage restaurant, men i dette tilfellet må vi huske på at kostnadene for drikke i restauranten tre ganger høyere enn butikken kjøpte selv.
 Også huske på at i tillegg til grunnlønnen på restauranten arbeiderne vil bli bedt om å betale for tjenester servitører i mengden på 3-5 tusen. Selv om kostnadene for disse tjenestene er definitivt inkludert i prisen på mat.

 Kake


 Bursdagskake bestilles separat og kan koste mellom $ 100-150 1. desember kg kake.

 Brud og nåde fra naboer


 Ved å telle hvor mye penger bryllupet, vurdere slike ting som kostnaden av skriptet bruden, nåde av naboer som blokkerer veiene bånd bryllup prosesjon og vil ikke passere før de får løsepenger, vanligvis - alkohol og søtsaker.

 Det samlede beløp


 Generelt kan tradisjonelt bryllup med et minimum antall gjester koste ca 40 tusen gram.  
Premier for anbud for bryllup

 I bryllupet vanligvis bruker mye morsomme konkurranser. Det ville være fint å vinne konkurransen for gjestene fikk premier. Det beste alternativet - hvis alle gjestene vil gå med bryllupet ditt med en liten gave i minnet. Premiene for konkurranser eller kjøpe bryllupet paret selv eller overlate det toastmaster. Hva du kan velge gaver?

 Praktiske ting


 Velge store ting: kjøkkenhåndklær, grytekluter, vaser, mugger, kurver, fargede lys. Hvis du tenker på disse gavene på forhånd, kan de bare være eksklusiv. Nå mange selskaper er engasjert i å tegne utskrifter på en rekke emner. Premier for anbud for et bryllup kan gjøres med portretter av unge og bryllupsdato. Gjester vil være fornøyd med å motta en slik uvanlig gave.

 Hvis bryllupet er vedvarende i enkelte farger, kan du velge og presenterer de samme fargene.
 Premier for anbud for et bryllup kan være tema - kjærlighet, små hjerter, stearinlys i form av engler.

 Søte premier


 Godteri, sjokolade, søtsaker, Chupa Chups - mange alternativer. Igjen, kan pakkemaskiner til godteri gjøre "bryllup": hjerte og dato for bryllupet, portretter, morsomme aforismer om kjærlighet.

 Knacks


 Premier for anbud for et bryllup kan være festlig, fyrverkeri, konfetti, stjerneskudd, klovneneser, morsomme masker. Gjestene kan bruke disse morsomme gaver rett før bryllupet.
 Premier for anbud for et bryllup og er håndlaget, kan det være fint som hjerter eller engler, lys interessante figurer vevde bokmerker for bøker, ulike figurer.

 Tema Gaver


 Hvis bryllupet tematisk, må premier til konkurranser holde temaet bryllup. For et bryllup i stil med "Oscar" dette vil være den gylne statuetten for pirat bryllup - leketøy papegøyer, esker med godteri, mynter og så videre. I europeisk stil bryllup alle gjestene besluttet å gi Bonbonniere - små esker med godteri.
 Ved å velge premier bør komme med fantasi og, selvfølgelig, vil gjestene være fint om det ville være noe annerledes. Selv små kalendere, vil bildet ung, men være en hyggelig overraskelse.  
Hvor mye skal et bryllup

 Når du har bestemt seg for å gifte seg til deg umiddelbart reiser spørsmålet: hvor mye penger til bryllupet. Selvfølgelig, alt avhengig av din smak og økonomiske muligheter. Til å begynne, bestemme antall gjester i bryllupet, og den andre - hvor vil du feire ferien. Deretter tenke på hvor mye du trenger en bil hvis du vil ha en brødrister og fotograf. Gå gjennom hvert element bryllup og finne ut hva du kan gjøre med hendene eller med venner og slektninger. La oss lage en liste og se hva du kan spare på noen og beregne hvor mye penger til bryllupet.

 Brud


 Til å begynne, selvfølgelig, det viktigste - brudens brudekjole. Kjole kan kjøpes klar til å sy eller å leie. Kjøpe kjole inne - bare dyrt. Derfra kan du ta en kjole leie - dette er to ganger billigere, men merk at du skal returnere kjolen i samme perfekt form som var det. Noen ganger kler som er så ren etter bryllupet som henne. I dette tilfellet hytta gitt straffer, så pass på å lese kontrakten. Litt billigere enn å kjøpe ferdig, sy en kjole i studio. Du får akkurat det du vil ha, og sydd kjolen er for deg.
 Så, kjøpe klær inne og Søm kostnad på 3.600 gram. Avhengig av modell, stoff og sy kompleksitet Kjoler gjennomsnittlige prisen er omtrent 3000 - 20 000 oz.
 Hvor mye penger bør bryllupet:
 Tilbehør til brudekjole, slør, hansker, strømper, garters, tiaraer, hårnåler og andre nødvendige ting vil koste deg mellom 1500 og 8000.

 Sko til bruden - fra 500 gr.
 Sminke og hår stil kan gjøre inne, og du kan be om herres hus. Disse tjenestene vil koste mellom 500 gram. Fortsatt trenger en manikyr, gå til et solstudio og andre tjenester - pluss ytterligere 600-800 gr.

 Forlovede


 Dress, skjorte og slips er bedre å kjøpe i en butikk, for å skape et ensemble. Alt dette vil koste 2000 gram. Sko - 500 gr.

 Bankett


 En av de største utgiftspostene. Selvfølgelig, kan du ordne en spesiell middag hjemme eller i landet, hvis dine venner og familie som er villige til å hjelpe i utarbeidelsen av festlige retter.
 Så bankett i sentrum vil koste fra 300 gr. per person. Vær også oppmerksom på at institusjonen kan ta 10% av ordren for service og å legge til leie av hall.
 Toastmaster - 2000 gram, musikere eller DJs - 4000 gr.
 Bryllupskaken er fra 140 gram per kg, du bare telle hvor mange gjester på bryllupet kake og hva vekten du ønsker.

 Leiebiler


 Bilen business class - 400 gram. per time, limousine, selvfølgelig, dyrere - 800 gr. per time. Vurder om du trenger transport for gjester, for eksempel minibuss - 300 gr. per time.

 Mange små ting


 Og hvor mange har ennå til å kjøpe: ringer, brudebukett, boutonniere brudgommen, bryllup invitasjon, tilbehør å dekorere hallen, gjester gaver og premier til konkurranser, drikke og mer.
 Sørg for å betale fotografen.
 Disse beregningene bidra til å bestemme hvor mye penger til bryllupet, men vær forberedt på at minst 3.600 tusen. Desember vil ikke gjøre selv den mest beskjedne bryllup, og bare den øvre grensen ikke eksisterer.  
Яндекс.Метрика