Alt om orgasmeGleden av sex - er en ting, orgasme - er en annen. Den første er knyttet mer til følelser, og den andre - en fysiologisk fenomen. Den virkelige orgasme er objektive bevis. Eksperter sier at de ikke kan simulere.
Hvordan kan orgasme
Den rytmiske pulse - redusere antall muskelgrupper, livmor, vagina, anus, bekken, mage. Dette vanligvis spontane sammentrekninger, men rytmiske pulseringer av type sekunders intervaller. Vel betydelig reduksjon i magemusklene, penis mennesker føler muskelkontraksjoner i vagina, som forstyrret enda mer. Reduksjon oppstå ubevisst, på nivået av instinkt.
Stempelbevegelse. Kvinnen uforvarende gjør energiske bevegelser for å kontakte de erogene soner av den mannlige penis var nærmere. Hensikten med slike bevegelser - for å hindre pauser for å holde tritt, for å oppnå vekst av lidenskap før klimaks. Denne kvinnen er ikke interessert hengivenhet, kyss og ord om kjærlighet. Det vil ikke distrahere mannen i det hele tatt.
Flyten og ereksjon. Pannen, kinnene, bryster rødme, hun føler varmen, svetten vises, er ereksjon av klitoris, kjønnsleppene, brystvorter. Selv erfarne elskerinne kan ikke simulere disse skiltene.
Utflod. Spenning når det punktet at disse er sterke utvalg, mer fysiologiske behov. Noen ganger kan en stor mengde væske er årsaken eksterne lyder under samleie, og etterpå kan føre utenfor.
Ansiktsuttrykk. Alle historiene om den salige smil under orgasme - er en myte. På dette punktet, er det umulig å lykke, som hun ikke er i stand til å kontrollere sine ansiktsuttrykk. Kvinnens ansikt er vanligvis forvrenger malosympatychna grimase. Det samme gjelder for menn. Denne instinktive innsats av ansiktsmusklene, som bidrar til å forsterke orgasmen og fullstendig overgi seg til ham.
Etter orgasme en følelse av tørst, gjenvinner hun bevissthet lang.
Et av tegnene - økt blodtrykk og økt puls.
Typer orgasme
Eksperter identifisere flere typer orgasme. Den enkleste - genital, som også er den vanligste. Denne type er forårsaket av sammentrekning av musklene i bekkenområdet. Genital orgasme varer lenge, men følte akutt. Basert på anatomiske trekk, kan det være klitornym, vaginal og livmor. Disse kan være enkelthendelser, eller de følger hverandre, eller selv kommer på en gang.
En sjelden fenomen - bryst orgasme. I praksis er det aldri oppstår spontant. Egnede øvelser. Det kommer vanligvis på bakgrunn av genital.
Den svært reell - full body orgasme. Det skal betraktes som den mest tilfredsstillende. Fortsatte han, stabil og meget sterk. Selv neste dag følte hyggelig lykke i hele kroppen.
Alt om orgasme
Å simulere en orgasme, må du vite to grunnleggende regler:

- Ikke spill hvis du ikke vet hva en orgasme, og følelsen av at han er,
- Symulyruyte ikke for tidlig, vil eller du og partneren din mister evnen til å oppnå sann ecstasy. I tillegg kan din tidlig finale negativt påvirke sin fremtid iver og flid.

Hver kvinne i form av fysiologi kan få orgasme. I teorien er den samme - ingen. Det antas at betydningen av kvinner i løpet av denne tilstanden mer levende og mangfoldig enn hos menn. Når drive forskning legene var seks hundre opplevelser, ganske lik hverandre, som kvinnene beskrev sine følelser. Noen føler varmen i kjønnsorganene, som sprer seg i hele kroppen. Andre definerer orgasme som vaginal muskelsammentrekninger som alltid er der, men ikke alle av dem føler. Føler veldig forskjellig. I de samme kvinner kan de variere avhengig av forholdene.
Orgasme - en tilstand som fra den vanlige sterke magnetisering er forskjellig. Det er lettest å fange oppførselen til en bestemt kvinne. Indirekte tegn er: rask pust eller hans kort forsinkelse, krampaktige bevegelser eller synker, komprimere musklene i vagina, en annen lyd eller stikke fremmedlegemer. Noen ganger er disse manifestasjoner er så svak at nesten umulig å finne ut av øyet.
Basert på egenskapene til fysiologi, kan ekte orgasme skilles fra falsk bare ved hjelp av dyrt utstyr. Under normale omstendigheter, er det ingen presise indikasjoner, fravær eller tilstedeværelse av noe som indikerer sannheten av følelser. En rekke relaterte manifestasjoner kvinne kan ikke være falsk. For eksempel, rød øvre del av brystet, smorschyvshayasya huden rundt brystvortene, vaginal muskel sammentrekning. Men selv fravær av disse skiltene kan være bevis på den sanne følelser av kvinner.
Ved orgasme påvirker varigheten av samleie. Sexologer hevder at jo lenger platåfasen, jo lysere preg. I tillegg viktigheten og kraften i spenning.
Varigheten av den kvinnelige orgasmen er lik mennenes 05:56 sekunder. Men det finnes også alternativer. Det kan forlenges til flere minutter og bølget, som varer i lang tid. Vanligvis kvinner opplever dette øyeblikket veldig raskt. De kan skrike, gråte, banne og med miste bevisstheten. Alt dette er helt normalt. Studier av hjerne kvinner under denne tilstanden funnet endringer som ligner på de som ble observert i epileptisk anfall. Av denne grunn kan mange kvinner under orgasme ikke kontrollere deres oppførsel. Videre holder tilbake følelsene, en kvinne kan ikke få en full følelse, og hvis det skjer hele tiden, kan dette føre til utvikling av ulike nevroser og falsk frigiditet.
Samleie er delt inn i fire faser: spenning, platå, orgasme, brytning. Sexologer i den tredje fasen er to perioder: den første - approksimasjon, den andre - direkte orgasme. Hvis det er nødvendig, i den første periode, vil prosessen kan stoppes i den andre - ingen.
Kvinner, i motsetning til menn som er i stand til å oppleve flere orgasmer at hun alltid forblir i den andre fasen av platået. Når du starter helt på nytt - med spenning til orgasme. Multiple orgasmer er medfødt evne og forekommer hos cirka tretti prosent av kvinnene.
Mange tror at en ekte orgasme kan bare vaginal. Det er ikke. Fra et fysiologisk synspunkt hver orgasme er sant hvis resultatene tilsvarende uskadeliggjøre.
For å oppnå klimaks tar ca 15-30 minutter. Denne kvinnen det tar mer tid enn menn. I nyere første korte er første fase, deretter en lengre platåfasen, orgasme ti sekunder kort refraktærtid til ti minutter. Hos kvinner er den første og andre fase lenger, kan den tredje omfatter mange topper, fjerde og lengre enn menn.
Samtidig orgasme av begge parter er mulig hvis folk komme til toppen, er det forsinket ved å hjelpe kvinner til å fange opp. Det er, ved hjelp av ulike teknikker holder seg på et platå.  
Tegn på alkoholisme og sdadiyiFra hverdagens drikke alkohol til en kort bane som ofte går ubemerket av mannen selv. Alt skjer gradvis, og du kan ikke engang forstå hva som har skjedd alkoholavhengighet.
Alkoholisme - første tegn
De første tegn på alkoholisme:

Tog til alkohol - motstandsdyktig funksjon som ofte blir avvist av folk som drikker alkohol. Et slikt tog kan identifiseres ved de følgende symptomer:


- Drikker man alltid finne en unnskyldning for å drikke,
- Når en person lærer om muligheter til å drikke, hans oppførsel endret seg - han gjenopplivet, veselishaye,
- Prøver å raskt ferdig med saken,
- En behagelig følelse av beruselse, mens edru preget av stivhet og spenning
- Begrunn sin egen drikking,
- Endringer i tenkning, revidert prioriteringer i livet og moralske prinsipper. Noe som hindrer drikking blir en byrde,
- Den personen ikke anser seg selv en alkoholiker og mener at lett kunne kaste.

Redusere antall kontroll drikke alkohol - den viktigste funksjonen av alkoholisme, som vedvarer gjennom hele sykdommen. En slik person kan ikke stoppe da han begynte å drikke, det vil gjøre det før han mistet bevisstheten.
Tapet av kvantitativ kontroll av følgende grunner. Først subjektive misnøye med deres nivå av menneskelig rus. Alkoholholdige drikker fordi den søker å oppnå den nødvendige grad av beruselse for ham. For det andre kjenner hver alkoholiker hvilken dose alkohol mens du bruker, da effekten av rus svekker. For å opprettholde det nødvendige nivået må drikke mer. For det tredje er det en sekundær stasjon. Det er mer intens, og alkoholiker kan ikke overvinne den. Mange folk ikke anerkjenner alkoholisme tap kontroll og hevder å vite tiltaket, selv om det ikke er sant.
Fraværet av brekningsrefleksen. Oppkast er en beskyttende mekanisme, hvis viktigste oppgave er å hindre at kroppen var giftige og giftige stoffer. Utgangspunktet alkoholikerens rettigheter for en betydelig andel av alkohol oppkast inntreffer. Over tid forsvinner denne refleksen.
Avhengighet til alkohol - jo mer en person bruker alkohol, kan jo større deres antall flytte. Hos friske mennesker, det er en fysiologisk toleranse - er det beløpet som en person kan drikke uten åpenbare brudd. Dette tallet er individuelt og avhenger av kjønn, alder, kroppsvekt, konstitusjonelle funksjoner i stoffskiftet, nervesystemet og generell helse. Økningen toleranse avhenger av frekvensen og mengden av alkohol, egenskaper av organismen og noen andre faktorer. Jo mer misbruk oppstår først avhengighet til alkohol. Når alkoholisme når brekningsrefleksen er tapt, vokser toleranse raskt.
Toleranse - er også en effekt forårsaket av denne dose. Med regelmessig bruk kroppen tilpasser seg til en bestemt dose, og adopsjon har ikke nådd de kjente sensasjoner. Ytterligere dose som tidligere forårsaket alvorlig forgiftning, etterfulgt av oppkast, form bare en liten rus.
Veksten av toleranse ved at en person går fra svakt til sterkt alkoholholdige drikker, som videre påvirker bærbarhet.
Regelmessig inntak av alkohol. I dagligdrukkenskap alkoholforbruk kan være sporadisk, og frekvensen vypyvok avhengig av ytre omstendigheter. Når alkoholisme alkoholinntak forekommer regelmessig, ikke nødvendigvis hver dag. Slik er det i den andre fasen av alkoholisme. Men først systematisk skjema betyr regularitet angitt frekvens av inntak av alkohol. I den første fasen en person kan drikke en gang i uken, for eksempel etter hver helg. Under påvirkning av ytre faktorer kan i noen tid, hvoretter alkoholinntak er oppdatert. Grunnen til dette - Oppdatering trang til alkohol. I godartet variant alkohol abstinens perioder kan være viljen til personen når han begynner å forstå faren i situasjonen.
Regelmessig alkoholforbruk, mot der en person føler seg komfortabel og tap av brekningsrefleksen showet endret reaktivitet. I en frisk person med et konstant inntak av alkoholholdige drikkevarer må ha visse overtredelser som tvang ham til å slutte å drikke. Hva alkoholholdig drikk regelmessig fortsetter, sa at kroppen hans har kommet vesentlige endringer.
Disse er de første tegn på alkoholisme, bør nærvær av minst en av dem bli varslet som bevis på sykdomsutbruddet.
Stadier av alkoholisme
Null stadium av alkoholisme - alkoholisme, innenriks. Man drikker fra situasjonen uten å bli full til hukommelsestap eller andre bivirkninger kan til enhver tid lett slutte å drikke. Etter å ha drukket, folk vanligvis ikke kreve forlengelse og deretter ikke gjøre det alene. Med daglig drukkenskap scenen prodroma seks eller tolv måneder passerer i den første fasen av alkoholisme.

Den første fasen av alkoholisme - karakteristisk forandring i følsomhet av organismen til alkohol.
En person begynner å drikke store mengder alkohol. Blant funksjonene i dette stadiet er merket som følger: tap av brekningsrefleksen er isolert drikking, compulsive suget etter alkohol, hukommelsestap etter å ha drukket, skandaler i familien, problemer på jobb, tap av interesse i hobbyer.
Hvis du ikke kan drikke suget etter alkohol er midlertidig, men å ta kontroll over antall alkohol drikking redusert.
Den andre fasen av alkoholisme. Betydelig økt alkoholtoleranse, selv etter en liten dose en pasient ikke kan kontrollere mengden av alkohol konsumert. I en beruset tilstand oppfører han seg uforutsigbart, noen ganger aggressivt. Tegn på den andre fasen, det er en bakrus morgenen etter alkohol drikking kvelden før, er dårlig. Klart observert fysiologisk avhengighet. Ønsket om å drikke er besatt. Man forstår skade, men ikke slåss. Det er tap av kontroll, kan det være tilfeller av patologisk rus. Den andre fasen er i endring menneskelig personlighet. Det temperament, aggresjon, batte, en nedgang på intelligens.
Den tredje fasen- Typiske binges med jevne mellomrom, er det en merkbar nedbrytning av enkelte, mentale forandringer.  
Яндекс.Метрика