Begge mennene skjule sine følelser?
 Menn pleide å være sterk, uavhengig, gratis. De vokser fra barndommen soldater, ikke diktere. De aldri gråte, alltid finne tid til venner og arbeid, og prøv å ikke falle inn i avhengighet av en annen person. Men alt forandrer seg når deres liv der elskede. Den eneste endringen gradvis. Ikke vant til å leve følelse mann begynner å skjule at plaget hans sjel. Han lider, lider ønsker bestilt et stativ, desperat prøver å skjule fra andre som før eller senere uansett vil bryte overflaten.
 Hvordan å behandle menn som skjuler sine følelser?
Forstå hvordan menn skjule sine følelser veldig enkel. De har dem det tar bare ikke vis. De eldre og mer erfarne folk, jo mer dyktig han kan være kunst av emosjonelle juks. Av guttene vet hvordan å kontrollere seg selv, selv når deres hjerte er revet fra hverandre. De vil ikke liker kvinner som åpenlyst flørte eller gjør eksplisitte verbale signaler. Mannen til slutt vil være en mann, men hans oppførsel med endringen. Dette skjer alltid når en person prøver å være seg selv.
Det enkleste eksempel på en mann skjule følelser - fra barndommen. Farlig klassekamerat jenta ved å dra musefletter, kommer hun opp med offensive kallenavn og kaller den "monster" er når han liker det. Voksne hanner kan oppføre seg på samme måte, justert for alder, en kvinne som bryr seg om dem, vil de være uhøflig og aggressiv. De kan ved et uhell presse henne til å stille spørsmål ved hennes faglige ferdigheter eller gjøre narr av hennes utseende, og de kan gjøre det ganske smertefullt. Dette skjer fordi mannen som skjuler sine følelser, ute av stand til å kontrollere kraften i følelser ut av det.
Det andre alternativet "maske" under som skjuler sterkere sex, er likegyldighet. Når en mann innser at han elsker en kvinne, kan han begynne å unngå det. Dette distansere det vil trolig bare utenfor. Å være en av gjenstanden for hans lidenskap, folk vil gjøre alt for å ikke la en kvinne ut av syne, for eksempel, ville han stå foran og se på det, selv snakke med andre kvinner!
Når menn skjule sine følelser for kvinner, kan de ser veldig forvirret. I elskeren av guttene nærvær ofte mister evnen til å tenke logisk. De kan snakke tull, nervøs vri i hendene på små gjenstander og selv dekket flush. Riding forvirring er flau smil og forgjeves forsøk på å se bort, som vises før eller senere rettet mot kvinner.
I ønsket om ikke later til å elske en mann kan gå veldig langt. Aggresjon, fred eller forvirring (forresten, disse tre statene oppstår ofte i samme person på ulike tidspunkt) kan eksistere i mannen med ønske om å bevise for alle og alle deres sysselsetting - andre kvinner, viktig arbeid eller favoritt hobby. I et desperat forsøk på å unnslippe mannen kan begynne å late som om ikke å huske hva kvinnen sa før, det vil vite nøyaktig alt de diskuterte noen måneder siden.
Det ville ikke ha ønsket menn skjule sine følelser, være åpen og la merke til at de ikke vil ha mer. Det er derfor, for all sin arroganse, likegyldighet og frykter de aldri vil forbli likegyldig ved siden av kvinnen han elsket og liksom manifesterer seg: manglende evne til å gjøre en virkelig smertefullt ønske om å stadig se og berøre et meningsløst forsøk på å forårsake sjalusi og trekke oppmerksomhet til seg selv, elsker og lider.  
Som en fyr forelske penn?
 Romantikk engasjement av en person til en annen, betyr kjærlighet og spesielt kjærlighet ikke oppstår, som i den berømte eventyr ", ifølge Pike, i mitt ønske." Det er ingen universal "oppskrift", en klar sekvens av handlinger som vil hjelpe deg forelske en hyggelig ung mann. Og det spiller ingen rolle, du møtte ham på åpne områder av internett, på kontoret eller på et nærliggende supermarked. Så det går heller ikke om hvordan å gjøre noen forelsket i deg, og hvordan å tiltrekke seg oppmerksomheten til en fyr som er interessert i det, og forholde seg til. Og så, kanskje, din virtuelle relasjoner vokse til noe mer.
 Er det normalt - nesten falle i kjærlighet?
La oss starte med et spørsmål som bekymrer alle som følte hans sympati for en av "Venner på nettet" stadig økende. Er det normalt - nesten falle i kjærlighet? Og om slike relasjoner generelt?
Helt greit. Og - det er mulig. Romantiske forhold mellom mennesker som er på en stor avstand fra hverandre, som bor i forskjellige byer (eller til og med på forskjellige kontinenter) og liten eller ingen mulighet til å møte - fenomenet er ikke eksklusiv og håpløst som det kan virke. "Romaner bokstavene" skjedde i XX århundre og XIX. Derfor påstanden om at "virtual love" oppsto med internett og personlige datamaskiner er ikke helt rett: det var fortsatt bare i XXI århundre bokstaver i stedet for papir blir elektronisk.
 Hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten til fyren i korrespondanse?
Start med det enkleste - å finne felles interesser og samtaleemner. Ikke ta en triviell "Hei! Hvordan har du det? Hva er det du gjør? "Etc. Spesielt hvis kommunikasjonskort og du bruker sosiale nettverk. Denne "Hei! Hva er det du gjør? "VKontakte eller Odnoklassniki brukere allerede ganske sliten.
Inkluder fantasien, være original. Prøv å uttrykke seg, for å vise sine intellektuelle kvaliteter. Ordtaket om at "møtes på klær, og eskortert til sinnet" i ditt tilfelle er ikke relevant. Bekymringen fyr i korrespondansen du vil bare logisk tenkning og lærdom. Selvfølgelig, bildene - er det også flott, men det du ikke har sett "i det virkelige liv" vil sikkert behandle dem med mistenksomhet.
Ta deg tid til å snakke om seg selv. Beste skjermene din oppmerksomhet til hyggelig ung mann, be ham om å fortelle hvordan hans dag gikk, hva han gjorde i livet, hva han mener om visse hendelser, etc. Genuin interesse fra damene smigrer menn, sannsynligvis fordi fyren vil huske deg, og kanskje neste gang skrive først.
 For å opprettholde dette fokuset og overføre relasjoner til et nytt nivå?
Prøv å skrive hverandre daglig. Være klar over hva som skjer i livet til hver enkelt av dere, dele hendelser, erfaringer. For eksempel, fortalte den unge mannen du at i morgen kommer til å ta en vanskelig eksamen på kjøring. Hvordan de skal reagere? Hvis mulig, gi ham noen praktiske råd, ønsker lykke og sørg for å spørre da, hvis alt gikk vellykket. Regelmessig kommunikasjon gradvis bringer folk sammen.
Alle liker å bli verdsatt. Mennene - spesielt. Så ikke glem å kompliment og beundre prestasjoner av unge mennesker. Han må forstå at du virkelig stolt av det, forstå det og oppriktig respekt. Du - nemlig hva betyr det noe som er fornøyd med ham.
Prøv å kommunisere i sanntid. For eksempel ringe hverandre i videochat. Dette er en god måte å gjøre samtalen mer interessant og følelsesmessig. Like det eller ikke, for å formidle stemningen med et sett av bokstaver er ikke alltid og web-kamera - en flott måte å fikse det.
Hvis du etter alt ovenfor din interesse for den unge mannen forsvant ikke, og han på sin side er mer villige til å kommunisere med deg, kan du prøve å arrangere et møte. Det er mulig at etter denne datoen vil du være i stand til å gradvis forandre ditt forhold til virtuelle virkeligheten. Og "en roman i bokstavene" vil være begynnelsen på sanne kjærlighetshistorier.
Uansett hvor langt du er fra den personen som du veier, ikke miste håpet. Nyt kommunikasjon fanta med det, lage planer for fremtiden. Hvis du virkelig trenger hverandre, kan du gjøre det, og du er sikker på å være sammen.  
Hvordan snakke med barna?
 Bygge en relasjon med gutta, er det viktig å følge visse regler. Mange jenter føler seg flau, skamfull, og noen oppfører seg veldig modig og tappert, prøver å skjule forlegenhet. Ofte hun bærer noen maske, oppfinne en måte som er svært forskjellig fra hennes egen. Som et resultat, kan kommunikasjonen være ubehagelig, men forholdet er svært forvirrende. Vær deg selv, husk det enkle råd og alltid følge dem. Du vil raskt lære å kommunisere ordentlig med gutta blir naturlig, hyggelig og interessant samtalepartner.
 Vilkår for kommunikasjon med gutta. Hva er dine mål
Først av alt, tenk på hva du angi et bestemt forhold med en fyr. Det vil også påvirke kommunikasjon. Prøv ikke å stadig endre sin strategi og oppførsel, ikke angir en mann på villspor. I prosessen med kommunikasjon bør ikke føre en dobbel spill, prøver å lure gutten. Falske og ingen manipulasjon teknikker liker. Så du kan ved et uhell fremmedgjøre mennesket, ikke engang ønsker det.
 1.  Introduksjon. Hvis din kommunikasjon med kjæresten din er fortsatt på et tidlig stadium, vil du bli kjent med hverandre, ikke ordner seg ingen aksenter. Noen ganger jentene umiddelbart begynne å etablere tettere kontakt. Noen, men føler umiddelbart gir avstanden, viser - blant dem er mulig bare vennskap. Du har ennå ikke forstå at fyren foran deg der du vet hvordan du skal begynne å utvikle relasjoner da? Ofte etter en stund jenta har å radikalt endre måten av kommunikasjon, er hun skuffet i en fyr eller plutselig ser sine fordeler. Fyren til slutt bestemmer seg for at hun er ustabil, ikke vet er målet. I de fleste tilfeller er inntrykket ubehagelig. I tillegg kan den gutten han ønsker å planlegge utviklingen av forholdet. Hvis du gjør alt for ham, gjorde han ikke føler ansvar.
   Vennskap. Når du har funnet ut at det ønsker å bli venner med en fyr, kan du prøve å sette det som nødvendig å vise det. Kommunikasjon må være naturlig, er det viktig å bygge opp et forhold ærlig. Ikke la usagt. Hvis fyren har noen illusjoner, bør de spre. Ellers vil du finne deg selv gissel feil måte for kommunikasjon: jo lenger du holder vrangforestilling fyr om din potensielle av forholdet, jo vanskeligere vil da forklare ham at du virkelig føler. Det er ingen hemmelighet at noen jenter bare ikke vet, vil det avhenge av en favoritt roman, omriss "alternative" med en annen fyr. Og så er det omstendigheter. Ikke lek med ild! Hvis du gjør det, sår du en annen person, før eller senere, kan det samme skje med deg. Bedre definere alle prioriteringer rett.
   Elske. Du forelsket deg i? Så når den skal kommunisere med gutta bare trenger! Du kan gjøre noen av de vanligste feilene som fremmedgjøre deg fra en kjær. Prøv å følge noen regler som alt går bra, og kommunikasjon har alltid vært hyggelig:
  ikke holde følelsene dine, ikke viser likegyldighet eller stolthet, særlig sent for en dato etc.
  ikke rush å "kaste halsen" fyr;
  være forsiktig og prøve ikke å forårsake sjalusi, følelser bekrefte din kjære, hvorfor provosere fyren og forverre forholdet?
  Se hvilke relasjoner du konfigurert, starte dem rolig og forsiktig bygge. Være omsorg, oppmerksomhet, prøv å være deg selv. Noen å være hyggelig til dere begge!
   Lære å kommunisere ordentlig med gutta. Noen tips
  Observere enkle regler for å gjøre din kommunikasjon med gutta var lett, naturlig og positiv.
  1.  Vær deg selv. Lag ditt bilde, endre stil, riktige mangler og være perfekt for din kjære. Men alltid holde sammen. Ikke prøv å høres bedre, svakere, sterkere enn du egentlig er. Du kan genuint interessert hobby fyr engang begynne med ham å delta fotball eller gå turer. Ikke helt minyaytesya fullt justere til hans interesser, og ikke prøve å jukse ved å si at bilen - din lidenskap. Spesielt hvis du ikke skiller Opel Audi. Spillet ditt raskt åpnet, og gutten vil bli skuffet.
    Ikke snakke mye. La fyren og ha en samtale. Han sannsynligvis vil raskt bli lei hvis han bare ville lytte, og du vil ikke være i stand til å sette inn ordet. Du har en flott mulighet til å lære gutten nærmere titt på hvordan han oppfører seg som dirigere samtalen enn interessert. Noen ganger jenter begynner å snakke mye forvirring, noen har en tendens til å skryte av sine prestasjoner. Dette bør ikke gjøre - kommunikasjon skal være naturlig, to-veis.
    Ikke vær stille. På den andre ytterligheten - stillhet. Sjenert jente og vet å holde samtalen. Fyren vil være i mørket, kanskje du interessert? Eller du har drømt om henne, ikke lytte til det? Prøv å holde en samtale, og hvis noe ikke vet eller ikke forstår - bare spør.
    La oss gi den en dato. Hint på neste møte er ikke nødvendig. Mye bedre om fyren selv skal utnevne neste møte. Initiativet må komme fra ham. Det vil ikke bare være fornøyd sin hovedrolle i et par, men føler et visst ansvar.
    Beskjedenhet. Mange bryr seg hva det er - ydmykhet. Og gjør det trenger en moderne jente? Selvfølgelig! Dette betyr ikke at du trenger å rynke, sjenert, viker unna enhver tilnærming. Bare ikke være riktig i det hele tatt å akseptere og demonstrere mot og overdreven slark. Det er sannsynlig at den første fyren som denne oppførselen, men da må han begynne å tenke, er å ta forholdet som alvorlig. Kanskje denne jenta bare fjollete? Den unge mannen trolig bestemme at det ikke er så viktig, at forholdet er så kjapt utviklingsland.
    Klær. Velge kjole etter omstendighetene. Hvorfor skinne i en vakker kjole, hvis du bare gå ut? Mann kledd akkurat som du minner Hollywood-stjerne han føler klosset. Kanskje konkluderer med at de klærne du spille en svært viktig rolle.
    Kosmetikk. Ideal - minimum bruk av kosmetikk, holde seg til ett sett med naturlige nyanser. Ellers fyren vil sannsynligvis nysgjerrig: hva er det du gjemmer seg under lag med sminke? Hvorfor er dette nødvendig? Heve din naturlige skjønnhet, ikke skimte ansiktsmaske. Husk at de fleste gutter er ikke glad i kunstig utseende.
    Oppmerksomhet og reaksjonsevne. Kjæresten din er for mye å si om meg selv? Du ønsker å vise ham sine feil? Vær forsiktig! Det er viktig å oppdage følsomhet: veldig lett å fornærme folk, men deretter utbedre situasjonen vanskelig. Prøv håndteres forsiktig.
    Positiv. Riktig kontakt med dere hjelpe en positiv holdning. Bygge et forhold fritt uten stesnyayte selv. Lang diskutere problemstillinger å klage om problemer er ikke nødvendig. La kommunikasjon bringer glede.
   Bygge et forhold, sortere det ut for deg selv i dine følelser og prøver ikke å lure gutta. Holde ansiktet, få glede fra hver samtale Identifiser takt. Under kommunikasjon med gutta vil være hyggelig!  
Яндекс.Метрика