Bli kvitt hjertesorg?
 Vi alle kjenner og ofte minne trøst spøk at hvis en hodepine - så det er. På sjelen kunne si det samme. Og, dessverre, i forhold til sjelen og det motsatte er sant: sjelen, hvis det er, i hvert fall til tider nødvendigvis vondt. Ifølge slektninger eller egne sorger, lange og sterke og rolige eller piercing. Kan du identifisere heartache av fasjonable nylig diagnostisert med "depresjon"? Ja og nei. På den ene siden, er restaurering av fine åndelig harmoni virkelig engasjert psykologer, hvis omfang selv mellomnavn dushevedcheskoy. På den annen side, lenge før utseendet på dette området av vitenskap og medisin med saddened folk slått til åndelig person og en kloke mennesker. Og alt fordi sjelen - er så spesiell del av hver enkelt av oss, ikke så mye kroppen som identitet. Og selv når det åpenbart gjør vondt å ta på, kjærtegn og "drive" det kan ikke være. Derfor, hjerneslag og helbrede sjelen faller andre, mer subtile og mer komplekse måter. Veldig personlig. Tross alt, så er det ikke to identiske sjeler, så det kan være like effektiv "medisin" for dem. Selv hver ny smerte krever grundig og re-individuell tilnærming. "I så fall er det noen mening i eksistensen av relevant vitenskap, siden standard metoder i prinsippet ikke kan være?! "- Kanskje du vil bli overrasket. Svaret: kanskje. Fordi for all sin originalitet vi er alle mennesker, vi går i samme land, puster den samme luften og erfaring fra tilsvarende elementer. Derfor, psykologer og nødvendig og viktig. Men det er mulig at det i enkelte situasjoner oppriktig bekjennelse eller oppriktig samtale med en nær venn bringe mye mer nyttig enn et kurs i psykoterapi økter. Her er hvordan man skal finne sin egen vei og hvordan bli kvitt heartache ingen ekstra moralske sår, prøver vi å forstå i dag. Og hvis du ikke gir definitive svar, i det minste for å finne tråden som du kan dra for å gre sjelen szhavshyysya tung floke. 
 Hva gjør vondt når hjertesorg
 Soul - det finnes? Eller er det bare innbilt, ganske flyktig substans oppfunnet lenge før advent av moderne vitenskapelige muligheter til å forklare prosessene uforståelige til våre forfedre? Men så, hva er ikke, kan føle slike åpenbare smerter og forårsake store lidelser! For å besvare dette spørsmålet vi må se på smerte (noen - utenlandske og innenlandske, fysisk og følelsesmessig) ikke som absolutte onde, men som en mekanisme skapt av naturen med en fornuftig formål. Dette målet - å sende oss et signal om at noe har gått galt - i kropp, sinn eller liv. Denne feilen kan i utgangspunktet være ganske liten og uanselig, men hvis det er ignorert, deretter gradvis implementert i en vag angst, bekymring, så frykt. Frykt skaper tunge tanker, og de i sin tur yatryat sjel, klemme den og forårsaker skade.
Bli kvitt hjertesorg?
 Til forskjellige tider folk søkte etter (og funnet!) Ulike virkemidler for å bli kvitt heartache. Innledningsvis, kirken, som så årsaken følelsesmessige smerten av synd og ba for sin tilgivelse. Senere - en mottakelse på psykologer som benekter eksistensen av sjelen materialist og bruke andre verktøy. Men poenget var dermed uendret: den merkelige følelsen sъedayuschee person inne og hindrer ham nyte livet minst en gang hver besøkt. Og, uavhengig av ideologi, utdanningsnivå, religiøs orientering, nasjonal og seksuell egenskaper og omfang, liksom ute etter en måte å bli kvitt. Fordi ellers hjertesorg kan helt lamme sinnet og lindre meningen med livet. Men hvis du behandler det som et symptom på soobschayuschemu noen problemer, kan vi og trenger tid til å trekke seg sammen og søke hjelp. Det er akkurat som å? Av pasientenes tenner, vi går til tannlegen, med et brukket bein - til traumer. Hvem bærer syk sjel? Enkelt svar, som sjelen lege, dessverre, det er ingen. Men du kan lytte til deg selv og bli en lege for deg selv. En psykolog, prest og / eller kjære i denne saken vil hjelpe og støtte deg på veien. 
 Effektiv behandling av hjertesorg
 I motsetning til de stereotype forventninger - ikke alltid det beste middel for behandling av hjerte. Tid virkelig helbreder, men tiden er svært langvarig behandling og ikke utelukke muligheten for tilbakefall. Forårsaker hjertesorg for ulike grunner, og derfor betyr deprivasjon også mangfoldig og mangefasettert. Men det er en "gull-kode" som kan være et grunnlag for alle som ønsker å kvitte seg med så snart som mulig hjertesorg. Du kan da trenger for å oppfylle flere forhold. I vår versjon av 12 - for det antall anses magisk eller i det minste positive. Hvem vet, kanskje det var magiske tall delvis lindre nød. Og hvis ikke - harmoni av tall, estetikk og bare rekkefølgen på ting har ikke blitt kansellert. Følg ham
Bli kvitt hjertesorg?
 1.  Forviser negative. Ikke hold det i seg selv og ikke akkumuleres timer, dager, uker Finn en måte å kvitte seg med hva spiser du fra innsiden, kaste den ut. Snakke, vyplakatysya selv rope. Du kan gjøre det alene, men heller med en megetsigende mann svært nær. Frykter ikke denne belastningen eller fornærme ham. Virkelig elsket en riktig forstår din situasjon og prøve å lindre det, ta del av din smerte eller hjelpe deg å sette det. Og selv tilstedeværelsen av innfødte sjel må gi din sjel til å føle at hun er ikke alene, og kan regne med solid støtte. Hvis disse argumentene ikke overbevise deg, så lytt til statistikken regelmessig publiserte utgaver av psykologi. Ifølge henne, stillhet situasjon samokopannya og endeløs grave sin egen grav tanker bare styrker den posisjonen, som vi kalt trist. Enkelt sagt - en stor byrde på nervesystemet, som deretter kan resultere ikke bare psykologiske, men også fysiske plager. Så ikke uhudshayte livet ditt enda mer, ikke øke din smerte og Utvikle av vinden på alle fire sider. 
   Se etter det positive. Et hellig sted er aldri tom, og utgitt internt trenger noe å fylle plassen. Men en eller annen måte, en god, snill, belysning og design. Positive følelser er virkelig kraftige helbredende krefter av dette enig og profesjonelle psykologer og dushevedы "folket", og representanter for religiøse kulter. Og alt på en gang, jo flere ser ut fra forskjellige vinkler slik, kan ikke ta feil. I soul-sykelig tilstand kan det være vanskelig å tro, men mer vanskelig. Men tenk på hva verden er balansert. På den dårlige nødvendigvis ensbetydende med det godt. Og, enda kraftigere, fordi livet går videre, og dermed god er sterkere og alltid vinner. Og vi kan hjelpe ham. Hans energi, hans interne ressurser. Men det er tilstrekkelig å fokusere på sine positive øyeblikk - og vannet skarphet stein. Ikke overse selv de mest mindre, men positiv bevis på hva som skjer rundt i morgensolen, ikke regn, brakte barnet i sin dagbok utmerket vurdering, ikke tilfredsstillende, nabrydav taxi sjåføren ikke snakke på vei og ville være forferdelig skravlebøtte. Disse små, men uunngåelige øyeblikk og består i livet, dag for dag. I disse dager passerer, og generell følelsesmessig bakgrunn er. Liker du noen andre er viktig at han var med skiltet "pluss". Men ingen andre enn du kan ikke justere det så. 
  Bli kvitt hjertesorg?

   Farvel PeopleDet gjorde du blir syk eller indirekte årsak til smerte. Når tilgi blir enklere fordi du ikke holder en laste bilder og ikke bruke den på sine mentale krefter. Men du må være i stand til å virkelig tilgi, ikke bedrar deg selv. Finn en overbevisende begrunnelse for handling fornærmet person eller anerkjenne hans rett til å gjøre denne feilen. Hans arbeid - dette er hans synd og hans karma, og du kjøper engasjement bare så lenge som de fleste vil ha det. Opphøre å være en del av andres svakheter, glemme og la dem dele sine eiere. Tenk om seg selv, deres forbedring og hvordan du gjør disse tingene. Til slutt, være en edlere og klokere, forestill deg at din tilgivelse - en gave som du skjenke lovbryteren til tross for sin dårlige oppførsel. Dette er ikke den beste taktikken indre motivasjon, og det oser av arroganse også, men hvis først vil det hjelpe deg å takle fornærmelse og tilgi den skyldige, så er det bedre enn gjør. Leter du etter en måte å forstå hendelsen og kan selv endre image takknemlighet, hvis du skjønner at det handler om en annen person noe viktig i livet ditt flyttet og startet en kjedereaksjon av endringer. Det som er kjent som et resultat er alltid til det bedre. 
   Ber om tilgivelse spesielt hvis katten på hjertet og shkrebut din feil også. Samvittighet - lumske kvalitet. Det virker som det er mulig å bli enige, men så viser det seg at det er kaldt slange på lur i sjelen, det kastet sine ringer og hvisker til deg om noe som ikke ønsker å tenke. Og dette kan føre til hjertesorg og sterk nok - avhengig av styrken av dine følelser av skyld. Så ikke vær redd for å miste kronen "- be om tilgivelse fra personen som har såret deg. Ser, og du føler deg bedre. Og enda bedre - prøv å fikse hva som skjedde for å gjøre det godt igjen. Hvordan - det er ingen universell oppskrift. I noen tilfeller av omvendelse og tilgivelse forespørsler vil være nok. I andre - vil påvirke situasjonen og gjenopprette det som er gjenvinnbart. Kanskje alle har til å finne måter å glede din tilbyr noe som ikke er knyttet til problemet og dermed rehabilitere seg selv som en god mann. Men hvis du virkelig muchytesya nøyaktig hva noen jukset eller forurettet, må en slik atferd nødvendigvis redde deg fra hjertesorg, så gå for det. 
  Bli kvitt hjertesorg?

   Tilgi deg selv - Det er veldig viktig. Noen ganger, selv etter at unnskyldning mottatt fra andre begått egen omvendelse og tidligere menneskelige relasjoner restaurert indre ro kommer ikke og følelsesmessig smerte ikke avtar. Som omtalt i dette tilfelle den gamle vits: "skjeer ble funnet, og resten forble". Og verst av alt, hvis det rester igjen på ditt eget hjerte, som i dette tilfellet, er en påminnelse om den dårlige hendelsen alltid med deg, uansett hvor du går, er det ikke forlovet. Og kvitte deg med det bare av deg. Og tror du - er den viktigste og kanskje den eneste personen som kan kurere deg fra hjertesorg. Alt annet - bare assistenter i operasjonsstuen klar til rett tid til å sende inn bandasje forståelse eller tålmodighet klemme. Men overlege - du. Og i hendene en skalpell at du må hensynsløst kuttet av ham smerte slik at den ikke sprer seg metastaser på hjertet. Ikke hensynsløst. Synd selv. Synd og tilgivelse. Ingen er perfekt, og du - ikke unntaket. Du har rett til sine feil og tvinge henne til å innrømme. Denne komplette syklus lovbrudd, passerer det og gå videre, ikke zatsyklyuyuchys. 
   Sublymyruyte. At avfall din mentale styrke til ikke å oppleve deres smerte, og en mer behagelig og nyttig lærdom. Den rimeligste og mest vellykkede alternativ - kreativitet, absolutt alle. Fra sting å danse. Det som betyr noe er at i løpet av kreative økter du glemme din hjertesorg, og etter dem føler noe nytt og full av lys i stedet. Et annet alternativ sublimering - en sport, det gjør arbeids kroppen, ikke hjernen, og dermed også eksister de alvorlige refleksjoner. I tillegg, i øvelsen normale hormoner som fremmer emosjonell tilstand. Et annet alternativ - Adopter et kjæledyr og ta vare på ham, elsket av hele mitt hjerte, noe som gjør ham omsorgen for en viktig del av deres daglige rutine. Eller bare - forelske. En kraftig frigjøring av endorfiner i blodet - det beste smertestillende for sjelen. Selv om alvorlige hjertesorg nytt forhold ikke kan oppstå. I dette tilfellet, som de menneskene som allerede er din familie og nære krets av venner. Finne glede i å tjene deres interesser, ha det gøy med tidsbruk i deres samfunn. Reise i selskap eller alene, avhengig av temperament og kapasitet. Du vil se nye steder, fremmede hvis liv kan være verre enn din og få deg til å glemme smerten som noe ikke så viktig som det virket. Dette vil distrahere deg, ta tid og hjelpe komplett og overleve den mest krevende perioden. Eller registrer deg i dugnadsgjengen, for å hjelpe vanskeligstilte mennesker og dyr. Tving deg selv til å dra nytte - kanskje det vil være mulighet for å sone for sine synder og endelig bli kvitt sin følelsesmessige smerte?
  Bli kvitt hjertesorg?

   Latter. Eller i det minste smil. Og nok en gang strekke leppene inn i et smil. Smil og latter - dette er det beste forsvar mot fiender. Og nå viser det seg at du blir syk-wisher til seg selv. Ikke gå i kjølvannet av denne tilstanden, ikke la den hjertesorg ødelegge humøret, state of life. La et smil på alle, og blir lettere naive barndom dager er for lengst borte, men tenke: kanskje ditt smil myk varme sekunder noen og hjelpe bli kvitt hjertesorg hvis du ikke gjør det, så er det. Alle gode gjort uselvisk, må du sikkerhetskopiere. De gamle vismenn sa: «Gjør vel og kaste den i vannet". Du vet ikke hvor det vil bære strøm, men før eller senere du kommer tilbake til seg selv eller sin refleksjon på vannoverflaten. Land - runde. Vel, hvis ikke esoteriske, de positive følelsene uttrykt av et smil og en latter, noe som resulterer i tonen i alle kroppens systemer, hjelpe henne til å takle stress og normalisere tilstanden av nervesystemet og reaksjonshastigheten. Derfor terapi av latter - en svært reell metode for å håndtere depresjon. Hvis det ikke er styrke og ønske om å smile uten grunn - kjøpe en samling av anekdoter eller se KVN. Og internett - er dette en uuttømmelig kilde til vitser og morsomme vitser frisk som ikke bare smiler, men lenge oppmerksomheten bort fra seriøse tanker når du skal velge ressurser. 
   Husk kroppen. Å tvinge seg selv til å smile, du ikke bare følelsesmessig, men også fysiologisk innvirkning på kroppen din. Psyko - dette er ikke en myte, men en svært reell sammenheng mellom nervesystemet og alle andre systemer i kroppen din. Så lenge du er følelsesmessig deprimert, så til slutt det begynner å vise ikke bare humøret og ansiktsuttrykk, men også i andre, mer alvorlige symptomer. Og utbredt kronisk utmattelsessyndrom - bare én, og ikke den vanskeligste av dem. Intern konflikt kan føre til astma, gastritt, migrene og selv onkologi. Du kan sammenligne disse prosessene slik at folk "spise seg" skyld, fornærmelser og bebreidelser. Så smerte flyktig sjel er nedfelt i svært reell smerte av materielle. Dette samonakazanye være bevisstløs og komplisere livet sakte, bevisst eller når en person bevisst frata seg av sosiale goder i et forsøk på å lide straff for sine ugjerninger. Spesielt en av de manifestasjoner av anoreksi misliker ham inn i hans sjel og kropp. Alt som kan sies om det - ikke straffet for feilene til kropp sjel. Skille dem, men holde på bølgelengde, og bekymre seg for den første og den andre like. 
   Spore oss mellom din emosjonelle smerter og livshendelser før det. Det faktum at psykosomatiske manifestasjoner av og til "arbeid" i motsatt retning, er den eneste mulige retning ikke her. Og det er mulig at din nød er ikke bare moralsk, men også fysiske årsaker. En forutsetning for den undertrykte, deprimert tilstand kan bli kroniske og utvikle prosesser dypt i kroppen. Du av dem ikke engang mistenker, men de påvirker sin status. Derfor, uansett hvor merkelig ikke gi dette rådet for behandling av hjertesorg trenger å kurere kroppslige plager. Hvis kardiale problemer er lang og ikke utvikle sin forbigående fase, er det fornuftig å oppsøke lege for diagnose, få testet og bestått grunnleggende tester av blod, urin, etc..d. Ikke glem å støtte mental styrke fysiske krefter: se på kostholdet, spise sunn mat og ernæring rutine oppfølging. Drikk juice, grønn te og nok rent vann. Ikke tette seg selv skadelig mat - og så altfor dårlige tanker vil besøke deg mye mindre. Fordi kroppen hygiene er uløselig knyttet til hygiene av sjelen, må den akseptere det faktum og vurdere. 
   Gled dere - Mer spesifikt rådet selv. Tenk deg at du er på - et lite barn som er dårlig og ensom, og han trenger kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet. Elsk deg selv og Odars hyggelige, gode ting. Ikke nødvendigvis fysisk, men de også. Tillat deg selv å la små, men vanlig moro, og hvis plutselig zakradetsya tvil om at du også unne deg selv, tenk på dem som narkotika er nødvendig for å helbrede sjelen. . . . . 
    . . . . . . . . . . . . 

    . . . . . . . . . . . . 
     
Яндекс.Метрика