Bryllup skikker

 Bryllupsseremonier


 Bryllup merker, tradisjoner og skikker


 Bryllup er de viktigste hendelsene i livet til ikke bare bruden og brudgommen, men også deres familier, slektninger og nære venner er invitert til å delta på denne betydningsfulle hendelsen. Selvfølgelig er det omgitt av et rekordhøyt antall fordommer, noen som kommer til oss fra uminnelige tider, og har mer enn ett årtusen av sin historie, mens andre er født rett foran øynene våre, men likevel fast okkupere et sted i hodet av de som har ennå å spille denne fantastiske seremonien.
 Hvis retrospektivt analysert fra antikken til i dag ekteskap og familieforhold i, vil du legge merke til at de har gjennomgått vesentlige endringer. Men grunnlaget for deres gjenstår er forholdet mellom mann og kone, etter bryllupet som er skilt fra sine foreldre og begynne å leve "sitt hjem", som igjen går tilbake til yngre steinalder, neolittiske samfunnet når det var oppløsningen av samfunnsrelasjoner og enhet Samfunnet har vært betraktet som den familien som bodde alene.
 Her er noen tegn relatert til bryllup reise. Helt siden de dager da de viktigste transportmiddel var hesten gikk wont gå i forskjellige vogner (traller, vogner) som brudgommen og bruden. I dag, selvfølgelig, for disse formålene, maskinen, men innholdet er fremdeles uendret - bruden og brudgommen få til registraren i forskjellige biler, og bruden går med hennes venner og brudgommen - med sine venner.
 Selv før bruden vil være i bryllupet bilen, brud, igjen i samsvar med eksisterende skikk, bærer henne i armene på maskinen, selv om nylig dette ritualet har mindre og mindre, hovedsakelig i Vest-Europa og USA. Ifølge den samme toll banen til biler langs bruden og brudgommen roseblader til et liv sammen de hadde samme lyse, vakre og romantiske som kronbladene av disse blomstene.
 Hvordan kommer vi til tilpasset dekorere bryllup biler med bånd og blomster, og hva betyr det? Stammer fra Vest-Europa, er denne skikken litt annerledes, en svært gammel tradisjon av såkalte "nevestynыh buer", som var i sin nåværende form er mest utbredt i XVII-XIX århundre. Vakker brud satt av til kirken for bryllupet, ledsaget av flere gutter som bar kvister blomstring rosmarin, betraktet blomsten av bruden og smale strimler, bånd, såkalt "narechenyni buer" som var festet til hendene og betraktet som en garanti for et lykkelig familieliv. I begynnelsen av XX århundre, ble denne tradisjonen gradvis glemt, men praksisen med å dekorere elementer knyttet til bryllup, resterende tro de fleste buer flyttet først til bryllupet vogn, og deretter med bil.
 I Russland, har lenge hatt en tradisjon for å arrangere bryllup og konspirasjon for å feire bryllupet til St. Mary (October 14) til Kuzmin Day (14 november). Tigge en "andre halvparten", gutter og jenter i disse dager blir husket alle kjente kjærlighet staver er på beskyttelse av spesiell styrke. Det ble antatt at vielsen er direkte forbundet med dyrkingen av brann som giver av liv og begynnelsen av the Sun - som bildet av den himmelske ild, fremkaller bakken. På den siste dagen bruden hushjelp gråt ved imponerende ildsted. Inn i huset av sin mann, ble bruden rettet primært å fokusere spesifikt razzhyhaemomu denne dagen.
 Lykkelig bryllup relaterte og mange andre ritualer og overbevisninger. Selv om det regnes som en ferie og festlig og høytidelig, bruden av utbruddet matchmaker i huset før bryllupet i kirken, som vanlig, hadde aldri sluttet å gråte og klage sin skjebne, og dermed vise respekt for foreldre og takknemlighet for årene av livet tilbrakt i henhold stefar taket. På dagen utnevnt dag matchmaking neste møte, da brudgommen skal være for et svar. Den endelige tomten og destinasjon bryllup dagers fest feiret i brudens hjem. Ifølge gammel tradisjon, bruden symbolsk "propyvaly ': matchmakers og foreldrene til bruden drikke på en avtale om fremtiden for bryllup, brudgommen garanti for permanens som var før avgang av bruden og ring sjal.
 Men som oppfattes tilpasset bryllup ting å slå våre forfedre. Den første glass champagne nygifte delt inn i lykke. Custom slå ting til lykke under et bryllup kan kalles internasjonalt. På den andre dagen av bryllupet i russiske landsbyer begynte å slå leire potter. Videre brutt potten ble regnet som bevis tselomudrennosty brud, men hvis hele potten forble tett hadde dårlig jente. Etter overbevise andre om at det er rettferdig, var det svært vanskelig. Og generelt tanke: jo flere fragmenter, jo mer lykke.
 I noen steder i Europa den tilpassede der brudens foreldre etter bryllupet kastet i overhuset i paier. Ansett som et godt tegn når en tallerken brøt det store antallet fragmenter.
 Skikken med å bryte rettene heldigvis var det ikke bare i Russland. Derfor, i Yorkshire (England) er fortsatt en tradisjon for å bryte en tallerken. Dish gi i hendene på brudgommen, det funnet biter av bryllupskake. Brudgommen er nødvendig for å lede bruden å kaste denne retten på veien. I løpet av denne tiden barn bør raskt snapper opp stykker av kaken. I tilfelle at parabolen ikke er delt opp i små biter, bør brudepiker brudgommen tråkke sin etappe. Jo mer det var biter av ødelagte retter, jo mer lykke, som forventet, en forventer de unge.
 Far og mor til bruden møte unge brød og salt, som fører til bordet og sette på en frakk, vri håret opp. Dette antas å bringe rikdom og velstand til huset. Under banketten, bør paret ikke drikke og spise, men brudepiker, brudepiker og brud skal sørge for at unge mennesker sitter, lener nær hverandre ("slik at katten går gjennom mellom dem"). Gjestene fest til sent på kvelden, heldigvis lød retter, prise de unge. Den tradisjonelle gråte av "Bitter! "Associated med skikken med gjester hver bringe en bunke med vodka drikking at han må bevise at det var faktisk vodka og utbrøt:" Bitter!
Bryllup skikker


 Men noen tegn, annet enn bryllup og bryllup.

 Bryllup tegn


? Når paret sitte ved bryllup bord, er det nødvendig at de satt på samme benk - da familien vil være sterk og godt organisert, ellers ekteskapet kan mislykkes.
? Nygifte ved bordet, ifølge gammel skikk, er det nødvendig å sette på en frakk, for å vri håret opp leve og mye inntekt.
? Bruden og brudgommen bør alltid være ved siden av hverandre og ikke tillate mellom noen steg, eller spre. Mannen som dukket opp blant dem, var en forløper for ulykke i familielivet. Men mente også at de som kommer mellom paret, og vil føre til deres separasjon.
? Ikke invitere sine slektninger - til showdown. I prinsippet er det mulig å akseptere denne godbit med en viss grad av humor og ikke ta det på alvor, men tenker på det når det passer fortsatt vondt.
? Og jenta som fanger buketten kastet bruden blir gift neste, og neste år. Spesielt dette skiltet er populært i det siste tiåret under påvirkning av amerikanske filmer.
? Hennes venner trenger ikke å ta oppvasken etter bryllupet, og deretter være krangle med de nygifte.
? Mange gjester i bryllupet - til trøbbel. Av denne skiltene kan også tas som et humoristisk folk. Kanskje det kommer fra å si "Poor gifte seg -. En kort natt"
? Et godt måltid i et bryllup - en hyppig besøkende til huset.
? Bruden og brudgommen bør ikke bli fotografert separat på et bryllup - eller de blir skilt.
? Mynter tildelt under en bryllups briller brud og brudgom må holde seg hjemme under en klut, så familien vil leve mye.
? Når du returnerer fra registraren som først kommer til huset til bruden - hun vil styre familien, hvis brudgommen - vil det være vert.
? Hvis bryllupet bånd slips, to flasker champagne og jeg drikker dem og holde - paret må feire bryllupsdagen, og fødselen av deres første barn.
? Hvis bryllupet med bruden falt dekorasjon - et dårlig omen.
? Hvis present bestikk (særlig kniver), gi en mynt - eller være påstand.
? Brudgommen skal ikke se brudekjole før bryllupet dagen og ikke trenger å møte før bryllupet med bruden.
? Svikt venter bruden før bryllupet når hun ser seg selv i speilet i hele bryllupet antrekk.
? Hvis bruden i brudekjole porvalosya, er det svigermor onde.
? Regn eller snø på bryllupsdagen - heldigvis.
 Det er mange tegn knyttet bryllup lys. Her, for eksempel, er det antatt at en av ektefellene, hvis bryllup stearinlys opp raskere dø først, og hvis det faller med det, så det er ansett ikke til gode. Også, ikke love noe godt ujevne brennende stearinlys venchalnoy at så "bekymret" om de eldste i huset.
 Hvis bryllupet ditt dagen det regnet, ble det ansett som et godt tegn, men hvis dårlig spilt vinter bryllup og spilte snøstorm - ifølge skiltene, med en ung familie vыduvalos all rikdom.
 Hvis du etter vielsen bryllup prosesjon gikk en annen vei, regnes det som kjennetegn, fordi nå mann og kone kan leve et nytt liv og gå tilbake til tidligere.
 Hva som kunne gjøres, hvis hun ikke ønsket å gifte seg med ham som hun spådde i mennesket? Driftige matchmakers prøvd i at det som var å gripe gamle sko og kost jente, som i dette tilfellet var det allikevel å gifte seg, selv bortsett fra deres ønske, såra og vonbrotne.
 Noen tegn relatert til vielsen, nummerering flere århundrer, og i dette århundre er det også prøver å følge festen tro på deres effektivitet.
? Før bryllupet bruden skal gråte litt - ekteskapet vil bli lykkelig. Det beste er om disse er tårer av avskjedsord til foreldre, ikke på grunn av eventuelle problemer eller overlegg.
? Når bruden går til kirke / registret kontor sender datter å ha en familie arvestykke: en ring, kryss, brosje, armbånd, etc., at denne tingen var med henne i bryllupet, beskytte henne.
? Stearinlys bruden og brudgommen bør blåse ut samtidig - til et langt liv sammen.
? Etter bryllupet den unge må se i speilet en til suksess, den vennlige og lykkelig liv.
 Det er mote å låne for bryllupet feiringer, og dette er forståelig - fortsatt en god unnskyldning for å ha det gøy i en stor og minneverdig hendelse i en lang, mens andre - og for livet. Generelt vil jeg feiringer holdt på høyeste nivå, er det nødvendig å låne penger, låne Men på den tiden ble det ansett som et dårlig tegn, som troen på at familien spravyvshaya bryllup på lånte penger, vil livet tilbakebetale og ikke har sine egne penger.
 Før du setter deg ned ved bordet bryllup, må ungdom bryte en plate og gå over fragmentene sammen for å streve ikke gift.
 Cut bryllupskake brud, støtter brudgommen en kniv. Et stykke av kaken med den grunnleggende mønster brudgommen setter sin brud på en plate neste stykke bruden presenterer brudgommen, og deretter gjestene. Dette signere gjensidig avtale og hjelpe hverandre.
 Hvis tre påfølgende år jubileum ekteskap bryllup duk obskure, den unge overlever til alderdom sammen.
 Og selvfølgelig, bryllupet selv sjelden i dag klare seg uten den tradisjonelle bryllupet brød, som også gjorde mange overtro og fordommer. Symbol på familielykke - Bryllup brød bakt noen få kvinner i ledelse gudmor til bruden eller brudgommen. Aldri invitert til å delta i denne rituelle enker, skilt eller barnløse kvinner mente at deres ulykkelige skjebne kan påvirke fremtiden for den unge familien.
 Generelt, ta på bryllup er det mange, ikke alle av dem varsle god, men ikke alle av dem vil gå i oppfyllelse. Hvis du tror på kraften i kjærlighet og ikke ta hensyn til små problemer under bryllupet, vil ingenting vondt skje. Det viktigste - alltid tro på god og se på alt med humor.
 * * *
 Nylig har det vært en økende interesse for afrikansk kultur og tradisjoner. Noen firmaer som spesialiserer seg på bryllup, selv med å holde et bryllup i afrikansk stil. Eksotisk, er det ikke? Men kanskje er det nødvendig å vite på forhånd om noen av de tegn og bryllup skikker i Afrika. De - mye, og vi tilbyr deg noen av dem.
 For å begynne, er det viktig at fremtiden bryllup i huset der unge mennesker vil leve, krøp slange - anses som et godt tegn, et tegn på velstand og lykke i familien. Vertinne i dette tilfellet tyder slange bolle med fersk melk og ber om å bo. Og absolutt dekaler vurderes hvis slangen prøvde å behandle - lykke i huset.
 Det er også en ganske vanlig forbud mot vnutryplemennыe kjærlighetsforhold; ifølge den tro av mange stammer, er det ulykke og sorg over stamme og selvfølgelig mannen og kvinnen er i strid med tradisjoner ble forelsket.
 Under vielsen av eierne av huset der denne handlingen utspiller seg, lese staver og bønner for velferden til huset, kaller åndene til forfedrene være gunstig for dem og be om velstand, trivsel og helse for alle. Spesielt, lik den europeiske tradisjonen seremoniell magi, afrikanere på slutten av hver bønn resitere besvergelser refrenget "La det være slik."
 Tilpassede bryllup å hoppe over en kost distribueres ikke bare i bryllup gamle og moderne hedninger, er en uunnværlig egenskap av bryllup mange afrikanske stammer. Bruden og brudgommen under bryllupet må hoppe over en kost, som symboliserer starten på å skape ditt eget hjem.
 I Sør-Afrika, en stamme som bor khatla, som er tilpasset etter som dagen etter bryllupet, bruden bør sammen med andre kvinner hjemme for å feie verftet ren. I rent praktisk komponent av denne skikken, ble det antatt at hun snart måtte skaffe sitt eget hjem, men så langt hjulpet i huslige gjøremål i huset.  
Яндекс.Метрика