Bryllup tilbehør: en lang tradisjon med innovasjon og mote

 Bryllup tilbehør


 Hver ritual har sine karakterer. Bryllup - seremoni også, men tegnene vi har lenge vært vant til å kalle tilbehøret. Streng regulering av ekteskap gjort dem obligatorisk og tro på folks tegn - er ikke hellig.
 Hver bryllupet er sammensatt av et stort antall ulike deler. Du er redd for å miste noe viktig? Henvise til Bryllup byrå Moskva Heldigvis er de ikke fratatt. Fordelene med denne løsningen er åpenbar: ekspertene vet nøyaktig hva nygifte virkelig trenger og hva du kan gjøre uten.
 Mest relevant i dag events tilbud industri - Bryllup totalentreprise. Fagfolk vil skape en feiring av alle format fra bunnen av, ta hensyn til alle nyanser og hjelpe deg å velge riktig tilbehør, og vi bare vise de mest populære og trendy ett.
 1. Wedding. De er vanligvis kjøper brudgommen og bruden bryr seg bare om de spesielle baller, som ringer "komme" til brudgommen.
Bryllup tilbehør: en lang tradisjon med innovasjon og mote

 2. Briller dekorert med strass, perler, bånd og fargerike malerier. Av disse paret drikker champagne etter hovedseremonien. De bryter mens du går. Og de også bevare alt liv på anretningsbord glassdører, så du trenger minst tre par fartøy.
 3. Håndkle - en obligatorisk egenskap hellig ortodokse, enten bryllup bort eller ordinære restaurant sammenkomster. Vitner spre det før bruden og brudgommen, metaforisk antydet at det var for en så vakker måte paret vil gå en lang levetid. Etter seremonien håndkle inntar en hedersplassen ved siden av glassene.
 4. Castle - en ny karakter, men heldigvis fanget på våre breddegrader. Kommer til et bryllup tur, paret klem rundt og klamre seg til rekkverket på en bro på veien dit. Det sies at slottet med navnene på nygift par i dette tilfellet er noe av et tegn på varig kjærlighet og troskap.
 5. En annen håndkle og vakker Solonka må foreldrene dine om hva som var og hva som er å heve ditt brød og salt når du og dine venner vil vises i en restaurant.
 6. Små mynter, roseblader og korn - tilbehør drysset nygifte. Zagotovte dem kurver eller poser til gjestene klarte ikke å bære alt på kanten og lommer.
 7. Gaver til gjestene. Hvis du kommer til å holde konkurranser og konkurranser under banketten, vil kjøpe fine pyntegjenstander for å gjøre dem vinnere og Top måltidet.
 8. Bonbonniere - også gaver til gjestene, men spesiell. Dette er den mest elegante måte å takke dere kjære folk, fordi de kommer til bryllupet ditt.
 9. esker og poser penger. Noen av dine gjester besluttet ikke zamorachivayas, gi deg penger? Du kan heller ikke bry og sette bord på en fin boks som slutten av feiringen skal være fylt med hyggelige raslende biter av papir.
Bryllup tilbehør: en lang tradisjon med innovasjon og mote

 10. Sky Lanterns - hovedpersonene veldig god tradisjon endelig nesten alle moderne bryllup hendelser. Prosessen med å utløse lysene på himmelen forsinke enhver og alle gjester, selv de mest sensitive slag rive.  
Som foreldre som hennes elskede kjæreste

 Hvordan finne en felles plattform med sine elskede foreldre? Hvordan å snakke med kjæresten din foreldre? Hvordan begynner jeg å kommunisere?
 Som om alt går som det skal. Du møtte, du kan føre til at interessen for den første datoen var den andre, tredje, og du trenger ikke bare gå gjennom gatene, parker, og ofte går for å besøke hverandre og sitte der i lang tid sammen, "Velkommen" - det god, se objekter som omgir din ung mann som sitter på rommet sitt, orden eller, rotet det bedre forstå hans indre verden, noen av funksjonene i hans karakter blir mer tydelig.
 Men! bor i en leilighet med din kjære sin søster, bror, besteforeldre og, selvfølgelig, foreldre. Og ta av, også trenger å kommunisere, spesielt med sistnevnte.
 Ja, du hadde i tankene når de skal planlegge bryllup gjest og se på min mor som hennes kjæreste på en fremtidig svigermor. Men som knapt du pereshahnesh terskelen av huset, vil se på deg som en potensiell brud eller minst en person som liksom kan påvirke hennes kjære, gode, fortsatt en ung gutt. "Hvem vet hva slags jente, og plutselig det involverer min sønn i dårlig selskap, vil det være verre å lære, tilegne seg dårlige vaner! "- Vil begynne å kjøre i tankene hennes tanke.
 Det er klart for deg at "gutten" er ikke en gutt, og er helt uavhengig fyr, men hans mor, vil han forbli en gutt før du pensjonere. Generelt din opptreden i hennes planer er ikke inkludert. Personlig det i fremtiden mens sønn så å vinne OL, opptak til høyskole eller noe sånt, og du har en stor overraskelse for henne.
 Men uansett, hvordan moren din ung person reagerer på deg avhenger av mange ting i fremtiden for forholdet.
 For å gjøre det behandlet deg godt, prøve å følge disse tipsene.
 Hvis moren ikke liker håret ditt, klær, sminke, og deretter prøve å endre sitt utseende i hvert fall for første gang, det blir sagt, ikke skremme henne med sin ekstraordinære stil. Ja, du har all rett til å kle seg ut og male den slik du vil, og gjøre, så lenge kjæresten din likte det, ikke henne, men å høre et klart hint om at kutt på din bluse for dypt eller lakk på negler altfor lyse, prøv å fortsatt komme hjem til dem, vurderer disse kommentarene.
 Spør i forkant av en ung mann, som sine foreldre, eller kom til å besøke, prøve å forstå hva beundret hans familie. Noen ganger er det ikke vanskelig, bare blikk på veggen eller vinduskarmen.
 Hvis mor er glad i avl eller samle kaktus bilder Nile krokodiller, kan du prøve et leste om det for mer informasjon. Dermed samtalen i så fall ville støtte unngå pinlig stillhet, og holde godt inntrykk. Innrømme det, alle er fint om din hobby er forståelig og interessant for noen andre. Les mer - du trenger.
 Prise foreldre med sin sønn. Feirer sine positive egenskaper, ferdigheter. De vil ikke bare hyggelig, men de vil merke om deg selv at du virkelig setter pris på og respekterer deres sønn. Bare ikke overdriv. Komplimenter skal se naturlig og være så hyppig.
 Har de kompliment deres hjem. Hvis du være oppmerksom på at de har i huset prosedyre (Never mind at bak forhenget stablet haug nehlazhenoho lin), fint interiør, samt gjort nylig reparere (selv om, det er noe skrelle tapet, men dette er ting) at vakre blomster i vinduskarmen , noen verter det vil være fint.
 Vedas seg beskjedent. Modesty pryder jenta. Hans mor vil sette pris på det. Ikke sitte med føttene på sofaen, selv om dette er hvordan du sitter hjemme, ikke plassere sine føtter på stuebordet, selv om det gjør hodet av familien selv. Og ikke se i garderoben fint å se hvor mye han er klær.
 Hvis du blir invitert til bordet, deretter tilby din hjelp: i layout, oppvasken. Og hvis du vet hvordan du skal lage mat, hjelp til matlaging. Det er usannsynlig at hans far vil ta hensyn til det, men har definitivt sette pris på ordentlig. Bryte den etablerte oppfatning at moderne ung jente ikke vet hvordan de skal lage mat, du dermed få oppmerksomhet og sympati for seg selv.
 Det ville være fint å vite på forhånd navnene på foreldre og deretter refererer ofte til dem ved navn og patronymikon. Dette, selvfølgelig, ikke noe annet enn bestikkelser.
 Ikke gå langt inn i rommet en ung mann hjemme hvis foreldre. Allikevel alene vil ikke forlate deg, vil hvert tiende minutt banke på døren, se og tilby te eller et sukk: "Vel, vel kjent i mørket sit, øyne rov" rapport som på TV begynte en interessant film og gråte en gjennomgang, og til slutt hans mor kan gjøre for å gi det for sent, jenta gå hjem fordi foreldrene sannsynligvis bekymret, men hun hadde allerede vet hva den overordnede angst, og vil slippe å drikke. Så hva bedre tid til tid "til å være i sikte." For eksempel hjelp te, som bokstavelig talt pålagt, mens kort se på skjermen, er enig i at filmen er veldig bra, men du har allerede sett den og se den igjen er ikke interessant.
 Hvis hans forfedre begynne å si hvor bortskjemte dagens ungdom ikke krangle. Uansett, er du ikke overbevist, men forholdet kan ikke umiddelbart zaladytsya, i dette tilfellet, bedre å være stille og muligens samtalen til et annet emne, jo mindre smertefull.
 Ikke hvalysya. Ikke snakke med en viktig oversikt over deres finansielle trivsel av edel fødsel, en luksusleilighet med fem rom (mens din ung mann lever i to små tilstøtende rom med stor familie), høy kontoret til sin far, gull ornamenter mor - kort sagt, ikke skryte all den ting du ikke personlig gjort innsats og at du fikk bare ved fødsel. Hvor bedre å fortelle, sier deres suksess i enhver intellektuell eller kunstnerisk felt, sportslige suksess.
 Å si farvel, må du huske å si takk for deilig lunsj og tilbrakte en hyggelig tid. Hvis dette var det første møtet av foreldre, fortell at du er veldig glad bekjent. "
 Ansiktsuttrykkene hans foreldre kan si helt motsatt - at selv i dette tilfellet, kan du prøve å plukke opp noen høflige, vennlige ord. Så, hvis du tilfeldigvis blakk din favoritt krus paven, la terskel favoritt av moms og kaktus jam skitten duk, er ikke farvel igjen be om unnskyldning for det som skjedde. Men du sannsynligvis allerede beklaget på tidspunktet for hendelsen, så ikke formane, som de sier, beredy sår, trenger ikke å endelig avkjølt kokt familiens overhode igjen. La Selv om din avgang av gjestene vil neomrachennыm.
 Ikke dekorere deres verdighet. For eksempel, hvis dine kulinariske ferdigheter er minimal (du fagmessig koker te, egg og vet du oppskriften popcorn i mikrobølgeovn), så ikke snakke om hva du kokk og sumnыm slags interessert i din mors valgt, noe slags reker Hun satt i en salat. Også, ikke bygge ut den unge Marie Curie, hvis all fysikk du husker bare navnet på fyzychky, og hans mor var veldig involvert i dette fysikk. Hun innser raskt hvor elendig din kunnskap på dette området, og kanskje anser din viktigste ulempen. Generelt, husk at du perebilshyvshy sine ferdigheter ganske mye, du ser i øynene til hans familie, i beste fall, en drømmer, men du kan telle og kylling spesiell, usikker jente endelig eggerøre.
 Hvis du plantet watch familie fotoalbum, prøver oppriktig beundrer liten gutt i barndommen. Husk at ungen i sin mors kjære barndom virker enkelt engel.
 Men ser på bilder vanligvis er ikke veldig glad i det tidligere baby, så ikke la gå da vitser som: ". Hva er du søt i bleier" Han kan ikke liker det.
 Forresten, være på utkikk, en tilsynelatende uskyldige klasser kan ha tatt sitt toll. "Ja, han er bare magisk - du poddakyvaesh mor til en ung mann. - Å, hvem er denne morsomme scraggy mann med kort hale? "- Naively vosklytsaesh deg, ikke anerkjenne hans far i foto fyr som for tjue år har endret måten at du ikke kjenner. Morsomt, er ikke tynn, men likevel dessverre hmykaye mann med kort hale, og en gunstig inntrykk på ham har gjort mye vanskeligere.
 Du kan heve sin familie en liten gave, ville et godt alternativ være en ting fra sin egen håndlaget. For eksempel, hans mor, eller bestemor, eller kjæresten din han liksom en gang nevnt at hans babulenka (mamulenka) elsker servetochky, ulike broderi, og du vыshyvaesh eller vyazhesh godt, så det er mulig å heve dem noe sånt. Som en gave gjort lovlig på tidspunktet for tegning inspirasjon hvis du har en måte med pensel og blyant eller et kosedyr sydd. Vel, hvis du ikke gjør Mary-elskerinne - det spiller ingen rolle: en gave for enhver smak fullt mulig å finne i markedet eller i butikken, bare ikke kjøpe dyre ting. Dette vil presentere disse tankene: hvordan en ung jente så mye penger? Hva waster! Hun tilbringer pengene sine foreldre, og vår gutt måtte gjøre det altfor dyre gaver! Jeg skulle ønske han fant en jente med mindre spørringer mer beskjedne.
 Hvis forholdet med foreldrene til den unge mannen ikke er limt, så ty til radikale virkemidler. Podhovory din favoritt hjelpe deg. Fra det må fortelle moren at du slo opp med ham, og for å introdusere nye foreldre til jenta han elsket i sin rolle kan de troende til din venn. Det må bli kledd, kam, sminke slik at hans mor er ikke akkurat som det. Ved å skrive inn i leiligheten, bør hun oppfører seg arrogant og trassig, gjør hjemme leilighet bare krøllet. Hvis et slikt besøk, er et besøk ikke er nok, la ham ta med kjæresten to ganger, og da hans mor selv hyle: "Å, hva jenta var bra! Sønn, hvorfor er du med henne skilt? Har du ikke pomyryshsya det? »  
Яндекс.Метрика