Det er alle argumenter mot den nye ekteskap vil ikke høre "razvedenok"! Hvorfor? Det er enkelt - kvinnen var allerede gift, ofte fratatt flere illusjoner om familieliv.


Bygningen skjebne selv. Med den nye lykke!


 Hun vet at livet sammen - ikke bare gleden av konstant kommunikasjon, gjensidig bistand, men også betydelig økt antall oppgaver og forskjeller i vaner og smak, og smertefulle konflikter. Hvorfor er det igjen?
 La oss likevel gi tilregnelig formulering grunner til at kvinner er redde for å re-ekteskap, og vurdere deres betydning.
 Den første grunnen: frykten for at forholdet til den nye utkårede se ut som de gamle. Denne frykten er ikke ubegrunnet. Ofte ny familie er den samme som den gamle modellen, men menn de er helt forskjellige fra hverandre. Dette er på grunn av kvinnen. Ja, ja, hun uforvarende provosere sine ektemenn på de samme tingene.
 For eksempel, hvis den første mannen var glad i å drikke, den andre kona kan bokstavelig talt torturere forbud på alkohol, selv om han elsker å drikke noe annerledes. Som et resultat, kan det være "onde" å drikke.
 Hvis den første mannen mishandlet sin kone, kan hun så slavisk å håndtere den andre, og later til å være å tilby som vil føre ham til brutale handlinger. Men den nye valgt ikke forpliktet til å svare for syndene til forgjengeren. Lukke døren til fortiden og bygge et nytt forhold på et nytt grunnlag.
 Den andre grunnen: lav selvfølelse og moralsk tretthet. Skilsmisse er vanligvis senker selvtillit av kvinner. Og igjen behovet for å velte rutine familien bekymringer fraråder gifte seg igjen. Men dette er midlertidig, og hvis en kvinne lærer å elske og respektere seg selv, er mannen alltid mulig å spesifisere omfanget av familieforpliktelser, slik at de spilte sammen.
 Grunn tre: baby problemet. Noen kvinner opplever at den fremmede hennes baby kan være en god far, bør barnet bli forlatt av hensyn til personlig lykke. Men det er ikke slik! "Alien" pappa kan godt gi barnet kjærlighet og varme delta aktivt i sin oppvekst. Barnet trenger ikke bare din kjærlighet og oppmerksomhet, men også en følelse av trygghet i stabiliteten i familien, og du har en slik familie kan være, til tross for at hans egen far bor alene.
 Grunnen Fire: motvilje mot å undersøke årsakene til gap og passivt satt på et kors - det er ikke for meg, jeg ble født til å være en einstøing og fullstendig overgi seg til barn og arbeid. Dette er fundamentalt galt. Tenk på hva du er frata deg selv. Tror ikke du fortjener å ha en sterk familie, for å se nær kjære, nyte hennes og hans kjærlighet sammen for å løse alle problemer i livet, å leve lenge og lykkelig liv sammen?
 Bygg din egen privatliv - høyre for hver kvinne. Det er neppe nødvendig å pålegge en bestemt løsning på problemet hvis du dette moralsk moden. Men hvis du bestemmer deg for å gi valg for å skape en ny familie, gjenstår det bare å ønske å gratulere den nye lykke!  
 Nylig hører vi ofte spørsmål som: "Jeg er så vakker, smart, vakker, og jeg engleaktige natur og alt jeg sier om det, og hvorfor menn ikke vil ha meg til å møte og starte et forhold"


Hvis du ønsker å ha strukket til menn? Flørte!


 Og så en haug med fluer svar: "Ja ja, og jeg bare, er det fordi de er bare redd for å nærme skjønnhet, frykt for å mislykkes." Og så begynner diskusjonen om hva til grå mus og så holde fast at de ikke nekte, men vakker på denne tiden lider av en mangel på forholdet.
 Når jeg ser disse diskusjonene, vil jeg gjerne si "vel, vel." Hvorfor ingen ønsker å innrømme at problemet er ikke menn, men dere jenter?!
 •  Kanskje du egentlig når du ser på en fyr sving inn utilgjengelige Snow Queen, som ikke er noe som nærmer deg, det selv se ubehagelig? Og med venner - så du lystig, omgjengelig, følsom? Du kjenner deg selv? Så jeg vil råde til å oppføre seg enklere, frykt ikke "skyte øynene" og smil, men bare til noen du virkelig liker! Tro meg, ingen vil si at du veshaetes menn og flirt gi deg mye moro!

 •  Følger av s. 1. Tenk, og om du er i stand til å flørte i det hele tatt? Alle vennene mine som er berøvet mannlig oppmerksomhet, har flørting lenge blitt en integrert del av deres liv. Det bør nok en gang smile eller la en mann gjøre noe for seg selv hvordan de føler er helter, og du er klar til å vinne!
 •  Hvor fantastisk det ville være hvis vi alle kunne identifisere innen fem minutter eller Match. Det er lett å forstå, om å bruke dyrebar tid bare for den personen.


  Hvordan finne ut om din partner er riktig for deg eller ikke


   Vil det virkelig er den perfekte partner for deg, og du kan for ham. Og til tross for utallige tester interoperabilitet synes det er veldig vanskelig. Og viktigst av alt, ikke alltid svaret er sant. Tross alt, vi er alle unike, relasjoner er forskjellige, og finne ut om du er kompatible. Kanskje du bare kan.
   For lettere forståelse foreslå kompatibilitetsproblemer å dele det inn i tre deler.
 •  Seksuell kompatibilitet.

 •  Psykologisk og mental kompatibilitet.

 •  Åndelig kompatibilitet.

 •  Og ja, din seksuelle kompatibilitet. Identifisere det ganske lett. Tenk om du passer denne spesielle partner i sex. Etter sex, en viktig del av forholdet. Er du alle glade? Er det ikke? Din partner trenger ikke å være sex - en stjerne, men du bør dra ham gjennom fem og ti, kanskje tjue år.
   Din Psykologisk og mental kompatibilitet. La oss si at kjærlighet er seirende. I vår verden mezalyansы ikke forekommer svært ofte. Nivået på utdanningen din vil spille en viktig rolle for den minste forholdet. Din erfaring eller psykisk, kan avvike fra erfaringer med partneren din, og dette faktum bare forbedre forholdet. Det er lettere å løse problemer og overvinne livets vanskeligheter. Men hvis din utdanning er svært forskjellig fra nivået av partner vil være mye vanskeligere.
   Overdriver situasjonen, gi eksempler. Hvis det vokste vilt i Amazonas jungel, og det er intellektuell familie i det sentrale London. Problemsituasjoner dette paret vil være vanskelig å bestemme seg like lett å finne ut hvor svart og hvitt der. Og flere argumenter én partner vil ikke argumenter for den andre. Tross alt, uansett hva du sier, og utdanning er en del av vår natur. Dette er vår opprinnelige tankegang. Du og din partner må minst ca, stå på den ene stigen for utdanning.
   Din åndelig kompatibilitet. Når vi snakker om åndelig kompatibilitet, mener vi at en person elsker, hater sin foraktet og så videre. Denne følelsesmessig holdning til livet som bare gjør en stor forskjell for forholdet.
   For å fastslå at du er konsekvent, må du først forstå selv. Jeg forstår at du er glad i, og at forsømmelse. For å gjøre dette, lage en liste over de 10 viktigste tingene som du elsker. En annen liste som du hater. Du kan bare diskutere med partneren din hele listen i samtalen vet dens forhold til forskjellige ting.
   La oss si at testen av følelser, tar tid. Men verdt ventetiden og kaste bort tid på irrelevante du mann. Løse og finne ut for deg.  
   Som gutter, kvinner ofte lurer på hva tankene virvler i hodet mitt i det motsatte kjønn. Hva de er ute etter i livet, karriere, og viktigst en partner? Hvis du er en kvinne og er interessert i dette emnet, så vil jeg vise deg en liten hemmelighet slør.


  Hva er den viktigste verdien når du velger en mann for en kvinne?


   Ifølge magasiner, aviser og andre medier, folk vil ha det han ser. Med andre ord, er den ideelle mannen en kvinne med en sexy figur, perfekt og vakkert utseende.
   Imidlertid er dette kriteriet villedende publikum, er menneskelig utseende viktig, men ikke den viktigste verdien.
   Ifølge meningsmålingene, mer enn seksti prosent av respondentene sa at de setter pris på en kvinne vennlighet og sparsommelighet. Bare ti prosent sier den viktigste verdien er skjønnheten og seksualitet.
   Men erfaring viser at livets realiteter ikke alltid sammenfallende med sosiologiske data. Ofte ha trygt hjem og innfødte andre omgang, ikke menn som glemmer om kjærlighetsforhold. Og ikke alltid fange lover betyr for dem, ønsket om å forlate familien, eller føre til psykiske traumer kone, trolig utløst instinkt å vite på forhånd forlokkende ukjent.
   Når en kvinne får vite at mannen hennes er utro mot henne med en ung attraktiv kvinne. Hun begynner umiddelbart å kritisk vurdere deres utseende og ta umiddelbare tiltak for rehabilitering av sitt slag. Imidlertid kan årsaken til utroskap være litt forskjellig, alt fra naturlige fysiologiske funksjoner i en ny partner, og slutter med hans temperament.
   I de fleste tilfeller, bortført av noen på siden, folk snart miste interessen for dette og returnert til familien.  
   Mange kvinner lurer på "hvordan å møte en mann?" Og vi vil prøve å hjelpe dem å forstå det.

  Hvordan å møte en mann


   Først av alt, kvinner trenger å skape en atmosfære som en mann har ønsket om seksuelle spill. For eksempel, for å tilby ham en drink vin eller din favorittdrink, koker en romantisk middag med levende lys.
   Til en romantisk middag ønskelig kvinne bære noe sexy, fordi menn veldig spennende litt utsatt private deler. Du kan også strippe og invitere en partner i badekaret eller dusjen, der kroppen kan såpe sjampo naturlig kjærtegnet den. Også henvise til din naken kropp det - føre til en ereksjon, og deretter gi den til å slappe av.
   Etter å ha tatt et bad eller dusj kvinne kan begynne å kysse og kjærtegne kroppen av partner, er det ønskelig å unngå å berøre kjønnsorganene.
   Og en kvinne må bestemme hvordan den ønsker å bringe sin partner til det høyeste punktet - via samleie eller ikke. La løsningen for det vil være en overraskelse.
   Komme seksuelle leker er ønskelig å oppdage en partnerens erogene soner. Å finne dem, bare hold hendene gjennom kroppen hans mens du ser på reaksjonen hans. Du bestemmer hvilket punkt kroppen hans mest sensitive. Deretter stimulere disse punktene, kan du gi ham stor glede.
   Nesten alle menn liker å bli kysset på halsen, lepper, øyne, og spesielt spennende er kyssing i ørene og hodet på penis. Det øker gradvis seksuell opphisselse.
   Klemming og kyssing partneren din er det nødvendig at en kvinne alltid beundret kroppen hans. Menn, som kvinner liker det veldig mye, spesielt de flere hobbyer skal gis til hans penis, og dermed si at det er stort, mektig, fantastisk, etc. Dette er helt predraspolozhyt til sin partner.
   En kvinne som ønsker å levere maksimal tilfredshet til sin elsker, har å gjøre for ham en erotisk massasje. Menn liker det når de kjærtegne hodet, skuldre og nakke. Massasje nakke vil snart slappe av partner og en av de fineste prosedyrer - en mild hodemassasje med fingertuppene.
  Hvordan å møte en mann

   Mange menn liker det når partneren din slips brystvorter på ryggen og brystet, og liker det når en kvinne kjærtegner håret hennes. Stor spenning i en mann er når han ligger på ryggen og kvinnen på toppen mens du forsiktig skyver innsiden av lårene og pubis lite hensyn til penis.
   Mens i sengen, bør kvinner fullt ut konsentrere seg om hans penis, gi full partner glede å høre at han liker mest. Gi en mann fullt eller nesten fullt ut nyte, nærmer den siste etappen av seksuelle spill. Hva kvinne ville ikke holubyla mann, i alle fall, det vil tilfredsstille genital sex, mens kvinner som en lang tid til å nyte de favoriserer menn.
   Grunnregelen for kvinner - er å levere maksimal tilfredshet til sin elsker, alltid satt på toppen ønsket av mannen, og i tiden de navigerer.  
  Яндекс.Метрика