Den første bekjentskap med foreldrene tjener tips
 Elskede ektemann kommer til å introdusere deg med hennes mor. Hvordan overleve dette møtet, og selv å ha det gøy?
 I livet til hver jente før eller senere kommer det en dag kostnad som kan endre livet hennes. Den første bekjentskap med hans foreldre. Når en annen venn sier: ". Og da han introduserte meg til hans foreldre," før mine øyne feie skudd fra Hollywood-filmer hvor den menneskelige rase først kommer i kontakt med romvesener Hver bevegelse og gest bør justeres på millimeteren, fordi det påvirker fremtiden sivilisasjon, at forholdet. Feilen som skulle bli fatal, kan hindre noen part.

 Bli kjent Foreldre fyr - utdanning


 Når min venn N. møtte en mann på hvis regning det hadde vidtrekkende planer. Og så kom den samme dag den første bekjentskap med foreldre fyr. Inspirert av N. boller spist sin mor og sang berømmer hennes matlaging ferdigheter (matlaging oppskrifter). Mor legger N. selv godbiter og roste henne appetitt. N. har forestilt seg selv i en brudekjole når mamma utstedt: "Det ser ut som hun spiser. Ikke liker klær og med hvem du kommer før. Også min modell! »

 Komplimenter av borsjtsj og katt er velkommen!
 Min andre venn en gang sendt ut en setning som katter, i hennes syn, holder bare gal gammel uten å se en svart katt Murzyk, og jordbruk kollapset på sofaen. Men til tross for alle utskeielser og mental pine, generelt bekjentskap med hennes mor - en svært nyttig prosedyre, vil jeg si, av strategisk betydning. Og det er absolutt verdt nerver og penger brukt på spesiell spesielt anstendig bluse (som deretter kan sette på den seremonielle middag med sin bestemor). For det første er det klart at mye i naturen av mannen din.
 Den første bekjentskap med foreldrene tjener tips
 Hvis du tidligere har trodd, der gjorde det merkelig diktatorisk og hvorfor det krever ham til SMS-ing at du gikk inn i inngangen, klatret oppå henne, var i leiligheten og lukket alle låser, da siden utforske hans mor undersøke alt vil falle på plass. Han kjenner symptomene på alle kjente og noen ukjente sykdommer og diagnoser dem selv og de rundt deg? Kjent med sin mor - en lege, slutte deg til å undres på det du lykke som hennes sønn, og du skal tenke på vitaminer og akupunktur. Men denne ting.
 Det som er bra er at det første gjelder det til deg på alvor, for hvem min mor ikke innføre (unntatt mor-etterforsker som krever gjennomgang av alle kvinnelige venner). For det andre, og i de viktigste, om det første møtet er vellykket, vil du være i stand til å forene seg med sin mor, og sammen vil nesten uovervinnelig. Derfor Plugg all sin sjarm (som å vinne mennesker). I krig alle midler er bra. Komplimenter av borsch, katt og blek lilla hår er velkomne. Og belønningen du får for en bursdag bluse nøyaktig samme stil som en der du var da møtet. Og hennes sønn til å starte opp.
 For å oppsummere: det første møtet med gutten foreldre - det er ikke lett, men hvis du følger noen råd, så alt vil gå greit.  
Hvilken størrelse bryster som menn?
 Det er sjelden å møte en kvinne som er helt fornøyd med sin figur. Og alt fordi vi føler at visuell appell er den viktigste komponenten for å lykkes med det motsatte kjønn. Faktisk - dette er ikke den eneste faktoren. Nok til å vite hvilken størrelse bryster som menn til å forstå at å velge herrer ledsagere, guidet vekt årsaken.
 Stereotypier pålagt reklame
 Glansede magasiner hell fremmet to ideelle skjønnhet. Første - en "tynn og gjennomsiktig" modell med nesten fraværende-fôring. Den andre - langbent skjønnhet med en slank midje og en fantastisk byste. Faktisk, i det virkelige liv er det fans av begge typer skjønnhet - og null, og den fjerde størrelsen. Og den stolte eier bryst oppfattes av dem som en sensuell person, alltid klar til å oppleve nye følelser. Vel, skinny jenter med nesten fraværende bust tiltrekke som noen uvanlig fenomen - damene forbundet med utenomjordisk skapninger, grasiøs, sveve over det ordinære. Og denne mening har en rett til å eksistere.
 Den gyldne middelvei
 Utenfor verden av mote og glossy stereotypier, mangel på menn som liker mindre ekstreme alternativer: den første, andre eller tredje dimensjoner. Og, hvis du lytter til de fleste gutter, de små bryster de liker det faktum at hun ikke er stygge former og dame i dette tilfellet kan gå uten undertøy, som alltid er veldig sensuell.
 Den andre og tredje størrelse - en slags "gyldne middelvei" som aldri går ut av stilen. Vanligvis eieren av bysten skryte kroppens balanse, og den tiltrekker seg alltid menn. Disse kvinnene er vanligvis trygg. Men denne faktoren ikke mindre innflytelse på appell.
 FAQ psykologer
 Ofte den fordel at menn foretrekker kvinner med en bestemt type av utseende, på grunn av dypere årsaker enn ren estetikk. Psykologer mener at store bryster tiltrekker seg de som ubevisst søker mors kjærlighet og beskyttelse. Magnificent byste de forbinder med en følelse av varme og trygghet, selv om de anser det bare seksuell tiltrekning.
 Det er en kategori av menn som liker store bryster på grunn av sine egne systemer. Disse herrene liker å omgi seg med store gjenstander. Ofte de kan skryte av store maskiner og romslige hus. Deres følgesvenn med veldreid - en logisk forlengelse av denne "gigantisk".
 De som foretrekker små bryster - mennesker som har opplevd en meget sterk første kjærlighet som en tenåring. Ubevisst, og som voksne de er trukket til slike ansiktstrekk er ennå ikke modne damer, og det er inspirert av de følelsene som oppstod i puberteten. Det er en kategori av menn som lider patologisk sjalusi. De er trukket til kvinner med små bryster, og mente at rivaler i dette tilfellet pokusyatsya deres valgte.
 Det er nødvendig å streve for excellence?
 Det bør bemerkes at hvis en mann er satt til mer eller mindre langsiktig forhold, er det ikke så viktig, som danner skryte av en jente. For ikke å nevne det faktum at det er menn som gjør det legges vekt ikke på brystet, og sier, størrelsen på brystvortene eller rundhet av baken. Men på langt forhold mannen er viktigere samlede attraktivitet, som inkluderer godt preparert, og evnen til å understreke sine fordeler, og til slutt komfortabel kommunikasjon. Og viktigst av alt - det er feminin, og har en kvalitet bare ikke avhengig av størrelsen på brystet.  
Hvorfor menn liker langt hår?
 Hva jenter som menn? Velpreparerte, slank, med tykk skinnende hår - ta en titt på forsiden av noen glanset magasin, og du vil se legemliggjørelsen av maskuline ideal. Denne lange hår er vanligvis en av de viktigste kjennetegnene. De fleste av gutta nevnte det i første omgang, som beskriver hans ideal. Hvorfor menn liker langt hår? Årsaken er dels personlige preferanser, konservatisme og stereotypier som eksisterer i samfunnet. Prøv å forstå dette problemet.
 Symbolet på kvinnelighet
 I de fleste kulturer, og nesten til enhver tid hår lenge ansett som en av de viktigste kriteriene for kvinnelig attraktivitet. Det faktum at tykt og skinnende hår - et tegn på fysisk helse. De snakker om det faktum at det reproduktive systemet er OK, at en kvinne er sterk avkom. Dette har alltid vært grunnleggende for mannen som valgte en kompis. Først var valget instinktiv. Men noen ganger komplisert ritualer og i tilfelle kom matchmaker. De vurderes ikke bare bli bruden, skjønnheten i ansiktet hennes, men tettheten av håret tykkelse og lengde fletter. Forresten, dette ser veldig hår som en hvete pigg, som er et symbol på fruktbarhet. Det virker som i dag, når resultatene av sivilisasjon ikke kan ta hensyn til slike forhold, har de fortsatt ubevisst spilt en rolle.
 Ønsket om å være den viktigste
 Korte hårklipp for kvinner i moten for en lang tid - i 1920. Men omfanget av historien er - bare en kort tid, hvor vanskelig å overvinne stereotypier. På den tiden, i 1920 korte hårklipp var et symbol på kvinners frihet. Selvstendige og sterke jenter spilte sport, gjort en karriere, den mest organiserte liv. Både menn instinktivt følte at disse kvinnene ikke vil være i stand til å administrere. Kort hår assosiert med Otaku "Steel Magnolias", som kan stå for seg selv. En lang hår - med delikate og milde vesener som ønsker å beskytte. Selvfølgelig, dette er bare overtro, men likevel veldig sterk.
 Psykologiske årsaker
 Mange jenter liker å eksperimentere med sitt utseende og frisyrer endring. Dette er i stor grad - mote. Men noen ganger kort hår - et tegn på at hun ønsker å endre. Fra et biologisk synspunkt, oppbygging av hvert hår å registrere alle endringer som skjer med kroppen vår. Det er derfor mange mener at kort hår hjelper å bli kvitt byrden av fortiden og de feil som blir gjort.
 Psykologer gi eksempler fra sin praksis når kvinner stryhlysya kort etter skuffelsen i hans personlige liv. Så damer liker å kvitte seg med femininitet, som brakte dem lidelse. Selvfølgelig er denne regelen ikke et dogme, og ofte eksperimenter indikerer bare at jenta bare liker å prøve forskjellige alternativer i jakten på det perfekte bildet. Men menn ofte oppfatter det som en snarvei - et forsøk på å kvitte seg med de feilene fra fortiden, så prøv å unngå disse kvinnene.
 Spørsmålet appell
 Langt hår krever nøye omsorg. Selvfølgelig, er vanskelig og svært kostbart omsorg for dem. Så mange kvinner med kort hår menn oppfatter som lentyaek som bare ikke ønsker å kaste bort tid, krefter og penger til ulike skjønnhetsbehandlinger. Og så de foretrekker langt hår, men tykk, skinnende og godt vedlikeholdt.
 Selvfølgelig, hvis en jente med kort hår ser ut som om bare ut av skjønnhet, av denne damen, ingen mann vil ikke fungere. Så for å oppsummere, kan vi si at det er ikke så mye lengden på håret, som i hvordan en kvinne kan ta vare på seg selv.  
Яндекс.Метрика