Ekteskap. Fordeler og ulemper

 Hyppige ekteskap av bekvemmelighet?
 Ekteskap av beregningen er ikke uvanlig. Men aller viktigst - håper ikke å bli misforstått. Selv om nesten alle allianse noen beregning og nåtid. Statistisk, gikk litt over femti prosent av ekteskapene inn for kjærligheten, andre - av frykt for ensomhet, av det faktum at alder og tiden har kommet for en familie, ønsket om å ha en stabil pensjonisttilværelse eller for egoistiske grunner.
 Kanskje skylde ledende slagord, han er plantelivet de siste tiårene - tjener, Bli rik og deretter bruke så mye? Selvfølgelig, selv om du selv ikke kan tjene penger, er det alltid en person som vet hvordan du gjør det. Men ekteskap har alltid eksistert, selv i svært fjernt fra vår tid, når to meget adelig familie gjort beslutningen om å slå seg sammen med grunner "for god sak", giftet de sine barn på gjensidig fordelaktige vilkår.
 Så hva er et ekteskap av bekvemmelighet? Kombinerte det med kjærlighet eller ikke?
 Et slikt ekteskap heller bare bli definert som en allianse av to personer, minst en av dem forfølger en vesentlig interesse og sette den på plass av ren følelse. Men hvorfor et slikt ekteskap grunnlagt? Men på samme møysommelig jakt etter den ideelle, men den ideelle kravene definert veldig tydelig. For mye av det kvinnelige idealet om en ekte mann er direkte knyttet til evnen til å tjene mye penger (og dermed gi, opprettholde familie, og skaper et behagelig miljø det). Mens resten av kvinnene håper å gifte seg med en ekte, god, konstant i sine følelser av mennesket, den tredje - den vakre og høy, endelig, fjerde, veldig naiv del, ser på alle av en prins fra et eventyr som bærer alt mulig for menn dyd. Som er lett å se, er beregningen til stede i alle disse forventningene.
 Faktisk, det er ingenting galt med ekteskapet og pålitelig velstående mann som mannlig sosial suksess betyr ofte at han solgte seg, kan hans respekt for det være. Sosial samme "feil" angir nesten alltid det motsatte, selvfølgelig, hvis denne personen ikke er "gratis artist" fra samfunnet anerkjent genier. Imidlertid kan den kjekke prinsen vel forlate deg, ødelagt, hvis ikke dø. Hvilke av følgende skjedde ikke, vil det være et tungt slag for kvinnen som har ingen utdannelse, ingen yrke, og visste ikke hvordan, men for å holde huset og utdanne barn, tillitsfulle materialet brenner rik mann.
 Hva folk tenker om dette allvitende og psykologers filosofer av livet "? Den første påstanden om at ekteskap av bekvemmelighet for det meste er sterke, fordi er ikke bygget på sand, men på ganske overskuelig fundament; sistnevnte gjenkjenne dem enda sterkere fagforeninger enn ekteskap for kjærlighet, fordi de, i motsetning til sistnevnte, er fordelen av individer (mann og kone), ikke snill. Ekteskap er en positiv side - gift med øynene åpne, ingen bygger illusjoner derfor mindre frustrerende. Av dette ekteskapet eneste kravet - gjensidig respekt, og senere kan komme og elsker enda mer robust og pålitelig enn de som gifter seg i et anfall av lidenskap.
 Min mening er at det var et ekteskap av bekvemmelighet i det hele tatt en god idé å utarbeide en ekteskapskontrakt, som fortsatt mangler. Få ting i livet skje.
 10-15 år siden, ifølge statistikk, ekteskap inngått bare 5% av russerne, og i XXI århundre mer enn halvparten av unge kvinner ikke gifte seg uten å ta forhånds omfang lommebok fremtidige ektemann. Men mennene selv ikke å engasjere seg i denne typen "ulik ekteskap." Ganske vellykkede middelaldrende kvinner er lykkelige unge par sympatiske og nyttige menn (og ikke engang vet for hvilken side det er flere fordeler). De naturlig nok føre til misunnelse blant hans kvinnelige venner, odnorichok: godt bygget, kjekk ung mann i nærheten - perfekt eskorte for ferie- og forretningsvirksomhet og i seng med ham ikke kjedelig. Han får alt som kan kjøpes for en sum penger som er innenfor den finansielle kapasiteten til en alder av ekteskapet og størrelsen på sin gavmildhet.
 En meget attraktiv ung dame "utveksle" sin friskhet og skjønnhet av sedler i stor aktelse, misunnelsesverdig status for ektefeller rik mann og alle fordeler forbundet med denne statusen. Men ektemannen i "ulik" ekteskap er ikke taperen: vakker ung kone må heve selvtilliten til mannen med hennes forening lesten for ham og hans egoisme.
 Det er mange andre grunner til å inngå ekteskap av bekvemmelighet: ønsket om å oppnå berømmelse eller en høyere sosial status, mange drømmer om å gifte seg med en utlending. Ofte økonomiske helse og fremtidige ektemann selv viktig, men ikke avgjørende; de "urimelige" ekteskap kvinner ønsker å få følelsesmessig stabilitet og psykologiske komfort.
 Med henvisning til statistikken. På slutten av forrige århundre var en meget interessant undersøkelse utført blant par med stor erfaring. Halvparten av moskovitter og 46% av innbyggerne i St. Petersburg bekreftet at deres viktigste grunnen for ekteskapet var ekte kjærlighet. I løpet av årene, ideen om at det samme gjelder all pålitelig ekteskap, men mye har forandret seg. Og dagens brennende spørsmål: "Hvilke faktorer sikre lykke i ekteskapet? "- Bare den sjette del av menn og kvinner fjerde sa," Love ". Andre forlot mesterskapet i denne saken for mer dagligdagse "stoffer". På spørsmålet: "Hva betyr det å leve godt? "Nesten ingen sa," Elsk hverandre "preferanse kategorier som anstendig arbeid (ca 34% av menn), materiell rikdom (ca 31% av menn), 30% av kvinnene satt på toppen familie velvære.
 Så ekteskap av bekvemmelighet. Hva er dens fordeler og ulemper?

 Åpenbare fordeler ekteskap
 Partnere kan ikke blende forstand, noe som betyr at de har en tendens til å objektivt vurdere hans utvalgte, veiing av fordeler og ulemper. Ekteskap - er først og fremst gunstig avtale, og selvfølgelig begge sider er vel klar over at det er "kjøpt" og at det "solgt".
? Begge forstå hva gjør det bevisst og derfor ikke skape noen overflødige illusjoner, som til slutt ville falle, som dessverre ofte skjer i et ekteskap av kjærlighet.
? Paret krever sjelden hverandre uunnværlig "troskap til grav", ikke forvent en permanent manifestasjon av ømme følelser og forsiktig oppmerksomhet.
? I vilkårene for gjensidig avtale (om enn uskreven) ikke kan være årsak til store kamper.
? Ekskludert risiko for at kjærligheten er over.
? Innenriks strid og krangel om penger er også ekskludert.
 Noen ganger ekteskap er et ekteskap av kjærlighet. Folk blir vant til hverandre, og når de er vennlige, det er en sterk følelse gradvis, noe som kan betraktes kjærlighet. Vi må prøve å oppnå dette resultatet, til slutt, det er ingenting umulig.
 Mindre åpenbar ekteskap av bekvemmelighet
 Det er alltid en mulighet for at beregningen ikke er berettiget. For eksempel, kan fremtidige ektemann boareal leies eller eies av noen slektninger ikke til ham personlig. I en svært velstående gammel mann, der du får ut, selvsikkert venter med den raske arven kan finne en familie fra en ukjent til deg første ekteskap, og som testamenterte en betydelig del, om ikke alle eiendommen, får du også det som ofte betegnes med ordet "shish". Endelig kan du åpenlyst jukse. Tenk deg at du seriøst satt sine øyne på en representativ mann i dress og med sverhэlehantnom dyrt utenlandsk bil, introduserte den generelle direktør i et stort selskap, men i virkeligheten er bare føreren av samme regissør. Og i tillegg:
? ekteskap er ikke en "flavored" kjærlighet (selv om det kan være en viss flaks da, men er avhengige av er det ikke nødvendig);
? Sex med vonbrotne kan godt gi deg en masse negative følelser og følelser;
? sannsynligvis alle finanser vil bli konsentrert i hendene på "rik halvdel";
? høy sannsynlighet for permanent, veldig streng kontroll og regnskap (penger, tid, atferd, venner, etc.). Visdom tilsier at uten sorg leve som frie fattige, ofte bedre enn sørge, være rik eneboer;
? risikoen for å få fra andre holdning som de kjøpte varer. Dette kan godt råd til en som har penger;
? hvis vilkårene i ekteskapskontrakten (eller muntlig avtale) krenket den skyldige av denne lidelsen kan bli sittende igjen med ingenting.
 Som en gang sa Oscar Wilde, "ekteskap uten kjærlighet - det er forferdelig, men det er noe verre: et ekteskap der kjærlighet er skjønt, men bare på den ene siden, lojalitet bare én side i denne ene gift med to hjerter, selvfølgelig , brutt. "  
Hvorfor folk får skilt?Mennesker møtes, folk forelske, gifte seg ... og deretter forlate. Videre har nylig skilsmisse blitt svært vanlig. Paret stoppet for å kjempe for sin familie. Litt som ikke er - i retten.
Hvorfor folk får skilt? Hva hindrer dem leve sammen på romantiske stevnemøter og kjærlighetserklæringer? Fordi hva folk får skilt?
Skilsmisse i de tidlige årene av ekteskapet
De fleste skilsmisser forekomme i løpet av de første årene av livet. Psykologer kaller det kritiske tidspunktet for ekteskapet - det første året, tre år, får fem og syv let.Pochemu mennesker skilt?
Her er de vanligste årsakene:
1) Uvillighet å leve sammen.
Møt og forelske godt. Men etter å ha sett hver ung mann er hans egen, fri tid. Personlige plass lagres hver maksimum. Etter bryllupet, forandrer alt. Tannbørster er i nærheten. Ett toalett. Kjøkken totalt. Ting er i et skap.
Ikke alle par som bor sammen fredelig akseptere. Paret ønsker ikke å søke kompromisser i forholdet, gi hverandre. Den enkleste måten å smelle igjen døra og forlate. Statistikk elendig femti prosent av skilsmisser oppstår på grunn av uvilje mot unge mennesker for familielivet.
2) Treason.
Tar den andre hedersplassen i statistikken over skilsmisse. Mange ser det svik som svik. Selv om det ofte utroskap - en triviell affære på siden. Men evnen til å tilgi kommer med erfaring familieliv. Unge mennesker ikke har en. Derfor kjører retten.
3) Dårlige vaner.
Alkoholisme, gambling og narkotikamisbruk. Disse avhengighet hindre leve sammen. Morsom ting: bakgrunn observert i godteri-buketnyy periode. Men hun bestemmer seg for at ting vil endre seg etter bryllupet. Det kan overvinne den destruktive lidenskap lover. Tross alt, sine følelser er veldig sterk.
I praksis skjer det ingenting. Drikking fyr blir til en drikking mann. Gamers likevel miste alle pengene i kort eller roulette.
Noen ganger synes avhengighet etter bryllupet. Men paret, trenger unngå vanskeligheter og problemer ikke gå til en terapeut og ikke prøver å hjelpe min andre halvparten og servert for skilsmisse. Ingen tenker, kanskje jeg (hun) er skyldig? Kanskje han er ikke meg, og jeg ødela det "de beste årene av sitt liv"? Derfor drikker?
4) Seksuell misnøye.
Om femti prosent av et familieliv er avhengig av kvaliteten på sex. Noen psykologer kaller nummer sytti. I en tid av seksuelle revolusjon par nekter å tolerere frustrasjon i sengen. Mange vet ikke engang ønsker å lete etter kompromisser. Som et resultat av disharmoni eller ektefeller "venstre" eller skilt. Selv om problemet kan løses på kontoret sexolog.
5) Den uforlikelighet av karakter.
Det begynner å legge merke til, dessverre, bare etter bryllupet. Paret har ulike holdninger til orden i huset, for å oppdra barn, for å feire viktige datoer til hvile og bøker. De kan ikke bli enige om et kompromiss (se punkt først) og kjøre retten.
6) forhastet ekteskap.
Ekteskap "av antenne" onde foreldre eller eks-kjæreste ... Dette ekteskapet ikke varer lenge. Utførte sin plikt, hevn, var ønskelig, men å leve gir ikke mening.
Hvorfor folk bli skilt etter 20 års ekteskap?
Med unge par mer eller mindre klar. Deres skilsmisse tilskrives uerfarenhet, manglende evne og vilje til å konfrontere uheldige omstendigheter. Men en pådriver for skilsmisse ektefeller med erfaring? Vi levde så mange år sammen, hevet barn som spiste mer enn en Peck av salt per tonn kjøtt ... og skilt. Rundt denne loven rart. Husker i hvert fall den amerikanske reality show "Jon og Kate + 8" skilsmisse protagonister forårsaket en storm av følelser i publikum.
Grunner for skilsmisse ektefeller opplevd noe sånt som:
1) Det nye forholdet på siden.
Og det skjer. Saw (saw) elsket (elsket). Og så mye som omhandler følelser svikter. Heller ikke bør det. Elsker alle aldre. Kanskje dette er den siste sterk og levende følelse i livet. Hvorfor ikke kaste i malstrøm av hodet?!
2) Forholdet Gift oppbrukt.
Ja, bodd sammen i over tjue år. Vi måtte jobbe hardt for å bygge et hus og gi barna en utdannelse. Vi måtte sette opp med hverandre for å sikre at de levde i fred og harmoni. Nå er alle de vanskelighetene bak. Barn tok av fra familien reir. Paret forstår at vi ikke er hvilke interesser ikke er sammenfallende, og lidenskapen er borte for lenge siden. Livet er for kort til å fortsette å leve under samme tak med såra og vonbrotne. Og respekterer ham veldig mye for å plage sin likegyldighet.
Det er par. De mangler mot til å forlate fortiden og starte et nytt liv etter førti.
3) tålmodighet knakk.
Utholdt (led) mange mangler andre halvparten for kjærlighet, for barn ... Selv for noe. Men barn er voksen, kjærlighet var. Hvorfor lide?
Uansett årsak eller skilsmisse, separasjon godkjenne ekteskap, vil vi ikke. Er det ikke enklere å tenke på ekteskap?! Fordi skilsmisse kan gi store smerter andre halvparten ...
Яндекс.Метрика