I moderne samfunn mangler ofte bør skille. Årsakene er ganske annerledes. Men ofte folk kan ikke fredelig dele felles eiendom. Som et resultat, de har sine problemer adressert i retten. For å forenkle denne prosedyren stadig utgjør en ekteskapskontrakt. Hva er det?

Ekteskapskontrakten. Hva er dette?


 I dagene av Sovjetunionen ekteskapskontrakten er ikke avsluttet. De jobbet hovedsakelig i utlandet. I de tidligere sovjetrepublikkene var det bygge popularitet nylig. Spesielt populært det - har fortsatt i utlandet. Men i vårt land begynner det pryzhyvatysya. Jeg tror ikke det går inn det bare svært velstående mennesker. Stadig vanlige borgere komme til den konklusjon å signere kontrakten. Og det er lagt til rette for skilsmisse, og til og med å styrke familien. Det er en klar definisjon av de grunnleggende pliktene til ekteskap, av familie midlene bidrar til å unngå mange problemer i familieforhold

 Essensen av kontrakten


 Ved sin natur ekteskapskontrakt er en avtale inngått mellom personer som gifter seg med ektefeller eller kraft som bestemmer eiendomsrettigheter og forpliktelser for ektefeller i ekteskapet enten (i) ved dets oppløsning.
 Dette engasjementet er gjort, som i ekteskapet, så han skal tre i kraft på tidspunktet for ekteskapet. Eller under samlivet, så det blir effektiv på datoen som er angitt i dette, eller fra datoen for signering. Gjør det i utgangspunktet på ubestemt tid, men også det kan konkluderes og en viss periode.
 Denne operasjonen er alltid utført på papir og er underlagt sertifisering av notarius. Selv om turen i den juridiske kontor av paret personlig avgjøre hvilke aspekter de ønsker å hellig i utarbeidelse av kontrakt. Ferdig tre kopier av kontrakten, en for hver av partene og ett eksemplar - notarius.

 Trenger traktaten


 Loven etablert en prosedyre for fordeling av eiendom ved skilsmisse. En avtale om ekteskap kan fastsette en annen rekkefølge av deling av eiendom. Det kan også være foreskrevet plikter og rettigheter familiemedlemmer for sitt innhold, graden av egenkapitalen i familiens utgifter, samt alle andre eiendoms av partenes interesser.
Ekteskapskontrakten. Hva er dette?

 Ifølge russisk lov, alt som ikke er relatert til økonomi og eiendom ikke gjenstand for regulering av slik avtale. Derfor er gjenstand for kontrakten ikke en personvernektefeller, sine huslige plikter eller seksuelt forhold. Avtalen begrenser ikke retten av noen av partene, kan ikke fastslå en tidsplan møter med barn i forfallet av familien, satt i en ektefelle bevisst verste økonomiske situasjon. Når innholdet av kontraktens krav, i strid med lov, er det erklært ugyldig. Følgelig er det umulig å gå til retten for å forby eller vice versa makt til å gjøre noe. Alle rettigheter som ga grunnlov bør beholdes i gjennomføringen av denne operasjonen.
 I gjensidig ønske av partene kan gjøre endringer i avtalen, som også må være attestert. Ensidig endre umulig.
 Ikke tillatt motsetninger kontraktsrett. Ved avslutningen av denne avtalen partene må forstå konsekvensene av å signere avtalen.

 Hva det forandrer livet til ekteskap


 Så hvorfor - fortsatt trenger det. Svaret er enkelt - å løse de materielle relasjoner mellom ektefeller, samt deres økonomiske ansvaret til familien.
 Når ekteskapet unge minst ønsker å tenke på slike ting: som deling av eiendom etter skilsmisse, hvordan å betale regninger eller som betaler for utdanning av barnet. Mange tror at det dannes naturlig. Men i de fleste tilfeller gjør det ikke. Ofte i en skilsmisse ektefeller begynne å kjempe selv for Kina ware.
 Alle disse detaljene kan avgjøre ved avslutningen av denne avtalen. Tross alt, kan du finne ut hvor mye paret vil eie eiendommen. Eller vil det være felles eiendom, da i ferd med skilsmisse eiendommen vil bli delt likt. Hva divisjon vil være i delvis modus.
Ekteskapskontrakten. Hva er dette?

 Du kan også registrere hvilken grad kostnadene ved vedlikehold og rengjøring er hver av partene.
 Du kan spesifisere forhold knyttet donert elementer. Loven har donert ting etter en skilsmisse, til hvem de ble gitt. Men ett av punktene i ekteskapskontrakten kan bestemme hvilke elementer er presentert i donor skilsmisse.
 Ganske ofte foreskrevet mengde moralske skader, som vil få en av partene som følge av den andre svik.

 Innholdet i avtalen


 En typisk form for ekteskap avtale mellom ektefellene har fem deler. Den første delen kalles gjenstand for kontrakten. Det foreskriver alt om egenskapen av partene inngå en kontrakt. Den andre delen av foreskrevet rettigheter og plikter for ektefeller til hverandre og til eiendommen som tilhører dem. Den tredje delen av regjeringspartiene som er ansvarlige for sine handlinger. I den fjerde delen undersøker omstendighetene som ekteskapskontrakten kan endres eller avvikles. Og en femtedel av signaturer av partene direkte. Hvis gjensidig samtykke kan gjøres ekstra poeng.
 Med riktig utforming av ekteskapskontrakten er ingen problemer. Og det er unektelig assistenter skilsmisse. Og hver ektefelle før en skilsmisse vet hvor mye eiendommen vil tilhøre ham hvis familie sammenbrudd og gjør det moralsk forberedt på konsekvensene av skilsmisse. Og også bidrar til å spare penger for en advokat. Men selvfølgelig, aller viktigst, det hjelper par til å beskytte seg mot misligheter fra den andre ektefellen.
Hvordan å bygge relasjoner med foreldre

 Det er ingen hemmelighet at folk av ulike generasjoner er ikke alltid i stand til. Den kan overleve med mindre, selvfølgelig, alt dette ikke gjelder forholdet til sine foreldre. Innfødte folk bør forstå og støtte hverandre. Hvordan å bygge relasjoner med sine foreldre?
 Vurdere noen tips å gi psykologer. Først foreldre trenger råd tatt på alvor. Demonstrere for dem at du lytter nøye og ta det de sier. Husk, de har stor erfaring og de ønsker å gi deg den beste hjelp til å unngå feil.

 Dernest må du være klar over disse forskjellene som finnes hos eder. Det er viktig å elske dem som de er. For mange foreldre i livene ofret for å gi deg et anstendig liv. Hvis du vil være respekt for deres levemåte, og så vil de svare på dette spørsmålet i retur.
 Hvordan å bygge relasjoner med foreldre
 Tredje, må du gi foreldre mer tid. Nøye lytte til deres behov for å være klar over den siste utviklingen. Finne tid til å henge ut.
 Fjerde, støtte deres foreldre. Hvis du ser en dårlig humør, bør du spørre hva den er tilkoblet. Kastet ut følelser, vil de være lettere, slik at du kan vise omsorg og kjærlighet.
 Femte, foreldre trenger å lage gaver. Det trenger ikke være så store, svært hyggelige ting.
 Sjette, sørg for å snakke om sin kjærlighet til sine foreldre. De trenger å vite at du er viktig. Sier at de er stolte av at det er de dyreste folk til deg. Bygge et tillitsfullt forhold er ikke lett, men nødvendig. Det var våre anbefalinger om hvordan du kan forbedre forholdet til foreldrene.  
Hva kvinner som menn
 Noen jenter - smarte og vakre, men for en eller annen grunn kan ikke tilstrekkelig gifte seg? De er vanskelig å finne en selv for en natt, og deres venn ganske lei av overdreven oppmerksomhet fra menn. Hvis du sammenligner de to jentene, så tydeligvis de er omtrent tilsvarende undersøkelse på en institusjon og besøk en og sportsdelen.
 Som det ville være fint om vi kunne vite svaret, som kvinner elsker menn og deretter fikk de strenge retningslinjene for å finne en enkel kvinnelig lykke.

 Hva kvinner som menn?


 Alle menn setter pris på alle jenter og kvinner mysterium jente "med en vri" er mer sannsynlig å gifte seg med hell. Det viser seg at menn ikke har spesielle preferanser? Ja, men det er så mange og så nesten umulig å gjette at det er spesielt unge mannen.
 Likevel, det er én regel for alle jenter interessert i, og hva kvinner som menn, statistikk sier at motsetninger tiltrekker hverandre. Se hvor mange du ser rundt de såkalte "italiensk par": kort tettvokst mann med en skallet hode og kone skjønnhet med langt hår og en buskete vekst over på pivholovy kone.
 Ikke bare har utseendet radikalt annerledes, men trekk. Paret må ikke bare utfyller hverandre, men interesser og hobbyer de har samme ønskelig å få mer gratis minutter og timer å tilbringe sammen. Hun kan føle intuitivt når møte med to unge menn, og til hvem det er mer som det, basert på det faktum at han vet at dens ytre og indre kvalitet er antipodes av data.

 Hva kvinner elsker menn minst?


 Vi trenger å vite hvilke kvinner og menn som minst og nesten alltid når først sett prøver å bryte dem. Menn er tiltrukket av øynene, men noe skjer som de kjører vekk fra luksus blonde med en fjerdedel av størrelsen på brystene. Dette betyr at selv Miss Universe er ikke ønskelig om hennes karakter, oppførsel, vil utdanning også sette pris på den unge mannen. Jentene tar å adoptere kunnskap om hvordan ikke å oppføre seg.
 Menn liker ikke:
 •  kvinner fra de første minuttene begynner å kritisere alt og noe å hevde;

 •  jenter som ønsker å gjøre livet var som i blader;

 •  kvinner som hele tiden prøver å søke rettferdighet rundt og kan kjøre inn i noen skandale;

 •  smarte kvinner, så denne jenta må alltid finne en måte å virke dum.

 •  Hva kvinner som menn: Valais


   Den ideelle eneste kvinne i et manns representant for hver sin egen, men du kan opprette noen attraktive kvinner i gjennomsnitt typecasting. Hva er de? Menn elsker kvinner som er:
 •  Ett - Det vil alltid komme til unnsetning av hennes ikke skjule noe som kan svekke en manns liv. En mann vil tro det handler om, men egentlig alt er under kontroll av en kone. Komfort og hygge i huset, søte utdannede barn - som kan gi en jente en kjærlig ektemann.

 •  Mor - Den personen som kan gi hele sitt liv til det gode for mannen som er som en sønn for henne. Interesser mann vil alltid ha prioritet, det vil utvikle en fantastisk karriere og skjebne Wife husholdning.

 •  Business - Smart, ambisiøs jente, som så lite av hjemme, så det mener at de bør behandles med innleide menn. Den ideelle kvinne for en mann, forretningsmann, som trenger en kone og en pålitelig partner i én person.

 •  Predator - Hun vet at hun og hennes mann trenger i livet. For rikdom og sosial status av denne vakre og intelligent jente vil flytte fjell, og dermed vil holde huset i perfekt stand.

 •  Barbie - Bare et godt tillegg, er sinnet ikke oppmuntret. For big business, tycoon aldrende kone så lagt som til hans status, at hun var ung og modellen ser.


 •  I de fleste tilfeller kan kvinner ikke passe en bestemt type, livslang prioritet de kan gjøre ulike atferd og kombinere flere typer atferd, men de bør alltid være trygg, har en følelse av humor og overvåke deres utseende. Elsk deg selv og alle dine menn vil!
  Яндекс.Метрика