Å opphisse en mann trenger ikke å være en profesjonell, men å massere ham huske, må vi prøve.

Erotisk massasje kjønnsorganer hos menn


 Vanligvis alle begynne med forspill kjærtegnet kroppen og gradvis ned, men kan gjøres ganske annerledes. Varme pusten bryte fasten hvis du og dine hender vil påvirke kjønnsorganer munnen. Det er ikke nødvendig å gjøre blowjob hvis du ikke er klar, men nær puste, spesielt i kor utrolig spennende mann.

 Ser erogene punkter


 Legemet har mange erogene punkter som kan brukes for kommunikasjon. Ironisk nok, denne foten, lysken, nakken og kragebeinet, brystvortene, magen og kjønnsorganer. Hvis du er en hånd til å kjærtegne kjønnsorganene, prøv en annen berøring brystvorten og du får en eksplosiv effekt.
 Hver bevegelse bør være mild og øm, ikke oppfører seg frekt med deler av kroppen. Lys som en touch av bris opphisse bevegelse gradvis, og snart vil du føle deg utslitt kropp svinger, noe som gir kraften i dine hender.
 Du bør ikke bare fokusere på penis eller testikler, mange menn og følsomme lår. Du kan gå lett opp og ned, og sørg for å låse hånden på kjønnsorganene, som om kjærtegnet og konsolidere resultater.
 Du kan ikke bare kjærtegne innsiden av lårene, men i stedet for testiklene og anus til sporet. Menn liker det når testiklene er i hånden og forsiktig klem eller forsinke dem ned. Må uansett bør være svært forsiktig, alt avhengig av følsomheten partner. Når sirkulær stryke testiklene beste bruk glidemiddel, gjør det en sterk friksjon, smøring og fuktighet øker i tillegg. Ved normal bruk massasje krem ​​eller medisinsk vaselin, men hvis du kommer til å gjøre blowjob, dette er ikke verdt det, de smaker ekkel.
 Partner som hvis du leke deg litt med pikken hans, vil forsinke forhuden ned, eller vice versa plukke den opp, gjør en stempelbevegelse med friksjon. Hvis du gjør det rytmisk, kan folk selv få en orgasme. Heve og senke medlem opp og ned forsiktig presse testiklene stempelbevegelse. Mennene selv krenke meg selv, så når de raskt vil styrke ereksjon eller engasjert i onani.
Erotisk massasje kjønnsorganer hos menn

 Velge leker og hengivenhet


 Velg en rekke elementer for å forbedre sensualitet og bruke dem til å massere. Hvis du ikke liker avsky og partner, i tillegg til lever det kan være lepper, tunge, øyevipper, hår, eller til og med kroppen. Mann zbudytsya fra enhver kontakt hvis de er laget med kjærlighet.
 Ved massasje ikke glem at du kan bruke, og andre elementer som påvirker følsomheten. Du kan ta isen, fjær, silke klut eller et annet objekt eller en uventet behagelig å berøre og teste følsomhet partner. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å kna, presse neglene vondt eller har du stole på og får vondt, folk vil ikke tilgi deg. Pungen og penis ganske delikat, slik at du kan såre selv klønete eller rykninger av friksjon.
 I sterkere sex har et poeng G, det ligger i testiklene. Forsiktig gni det kan gi ham stor glede. Det er best å gjennomføre massasje hvor en partner er på beina eller på alle fire enn deg, så det kan bedre sonde. Ikke alle, men noen liker prostata massasje, både inne og ute, spesielt følsomme banen til anus og lysken. Hvis folk ikke har noe imot, kan kjærtegne ham der. Det er best å gjøre det når han ligger på ryggen eller polulezhyt at kroppen var avslappet. Ikke insistere hvis mannen er ubehagelig eller er redd for kiling. Alle bevegelser må være mild, myk, men veldig konkret, ikke kile og stryke det med litt innsats.
 Mange åpne merkelig følelse når en kvinne kjærtegnet tunge frenulum på penis eller testikler. Det hele avhenger av korrekt eksitasjon penis. Bevegelsen må være spiral, og utføres som spissen av tungen, og hele ru overflate. Tro meg, vil folk være lykke ovenfor, hvis alt er gjort riktig.
 Aldri trekke kraftig på et medlem eller testiklene, kan du skremme partner. Alle bevegelser blir utført jevnt, men du sterkt med press. Fokusere på hans bevegelser og pust. Hvis han frøs i påvente av hva han liker og stønn og pust razhoryachennoe taler for seg selv, så han gledet.
 Hvis du har fleksibilitet og vet hvordan de skal levere en mann glede kan utføre genital massasje hele kroppen. Potrytes på brystvortene hans og brystet, kan strekke til ansiktet hans trykket samtidig over hele penis og testikler, potrytes av ham med hans kjønnsorgan. Laska, simulere samleie, men ingen penetrasjon er veldig spennende om mannen som han prøver å få i deg. Dette er også bedre med smøremidler, fordi kroppen glir dårlig, og du kan ikke være komfortabel.
Erotisk massasje kjønnsorganer hos menn

 Forsiktig, men likevel anbud


 Hva er møre mann, må tynnere være nåde og massasje. Alle bevegelser skal være lys og delikat at det nytes fra lett berøring. Du kan også blåse på penis eller pungen, pusten hans varme den nesten uten å røre den. Dette hisser sterkt og fører til at penis er erigert.
 Jo bedre du kjenner din partner, jo mer interessant det kan praktiseres nåde. Prøv å stryke henne brystvortene og penis, eller øreflipp. Tilbring hånd lepper, rørende pungen. Disse ulike baner for og gjøre det til en distraksjon for å oppleve nye sensasjoner. Kanskje enda foret psykologiske forhold, og neste gang du trykker på brystvortene zbudytsya det mye, fordi han vil huske deg kjærtegnet hans kuk.
 Fagene toalettet kan også være sexy, så hvis du silke truser, fjerne dem og dra på testiklene eller under dem. Svak touch av kjølig silke stimulerer perfekt. Og gir en stabil ereksjon. Hvis penis er mye эrehyrovan, kan det ikke være så følsom for milde kjærtegn, prøver å trøste ham når han er i en passiv tilstand.
 Jo mer du bruker massasjekjønnsorganer, innsiden av lårene og spor til anus, er det mer lidenskapelig din mann. Dette er de mest sensitive delene av kroppen hans. Han behandler dem med utrolige kjærlighet. Hvis du liker sine kjønnsorganer, folk vil elske deg. Så i alle fall ikke forsømme kjærtegn.
Hvorfor er det ikke noe ønske om å mann og kan overvinne dette


 Naturen av seksuell lyst
 For å kunne håndtere eventuelle problem, må du først forstå sin essens. Essensen av seksuell lyst er det ønske om seksuell intimitet. Bare seksuell lyst - er ikke noe annet enn et sett med ønsker og begjær knyttet til disse opplevelsene. Fra dette kan vi konkludere med at sexlysten i kroppen vår møte hjernen vår.
 Imidlertid er den kvinnelige psyke så arrangert som ikke ønsker å godta seksuell lyst for enkel instinkt. Kvinner oppfatter alt gjennom prisme av personlige følelser og erfaringer. Fordi seksuell lyst de er uløselig knyttet sammen med kjærlighet, ømhet og omsorg.
 De viktigste årsakene kjøling
 Hvor mange tror redusert sexlyst under påvirkning av innenlandske problemer. Dette er delvis sanne bemerkninger. Mange par etter hvert avtagende seksuell aktivitet. Sex blir mindre og irritasjon, er økende.
 Hva er de viktigste årsakene til dette fenomenet? Den vanligste årsaken er mangel på seksuell lyst elementær tretthet. I moderne samfunn, et økende antall kvinner har en tendens til selvrealisering og karriereutvikling. Mål scoret hundrevis og hundrevis av spørsmål. Kroppen går gjennom enorm stress. Hva slags sex du kan snakke?
 Fødselen av barn påvirker også nedgangen av seksuell lyst. Søvnløse netter tilbrakt i sengen, utvikling av en ny rolle for foreldre sikkert ha en negativ effekt på kvinnelig libido. Mange kvinner er så absorberende daglige omsorgen for barnet sitt, de bare glemme eksistensen av mennesket og deres behov og ønsker.
 Som det er banale lyder, men kjærligheten livene til tre år. Men dette betyr ikke at alle parene på slutten av denne perioden må falle eller bor sammen av gammel vane. Det må bli forstått at i stedet for kjærlighet, lidenskap kommer kvalitativt nye kjærlighet. Og denne kjærligheten kan leve så lenge du ønsker det mest.
Hvorfor er det ikke noe ønske om å mann og kan overvinne dette

 Intervensjon sivilisasjon
 Det er triste lyder, men ikke alle fremskritt innen vitenskap er like nyttig og trygt. Mange moderne kvinner som tar hormonelle prevensjonsmidler. Dette beskytter mot uønsket graviditet, men på samme tid kan føre til hormonelle forstyrrelser. Disse feil og fører til redusert sexlyst.
 Konstant eksponering for elektromagnetisk stråling - er også en viktig faktor som negativt påvirker den kvinnelige libido. Selv vanskelig å forestille seg hvor mye av ulike elektriske apparater rundt oss. Hvor vanskelig å forestille seg livet uten dem.
 Følg helse
 Det er noen sykdommer som, ifølge leger, kan også redusere libido. Slike sykdommer inkluderer feilfunksjon i skjoldbruskkjertelen, hjertefunksjon. Disse sykdommene, sammen med andre symptomer, forårsaker konstant tretthet og følgelig nedstemthet og seksuell opphisselse.
 Det bør kontinuerlig overvåke deres trivsel og regelmessig passere de nødvendige tester og gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Med alderen, er behovet og hyppigheten av disse prosedyrene økende.
 Overvåke kostholdet ditt
 Det er produkter som øker seksuell libido, så det er de som reduserer den. Derfor er det viktig å se på hva du spiser. Du må også huske at du ikke skal overspise i kveld. Alvorlighetsgraden av magen bidrar ikke til seksuell opphisselse.
 Ved å true med seksuelle begjær produkter inkluderer eventuelle hermetisk mat, stekte poteter, chips, alle typer ost, brus, kaffe og øl. Disse produktene kan føre til hormonelle bakgrunn, høyt blodtrykk og til og med føre til farlige sykdommer. Så det er bedre, hvis mulig, ta dem mulig i mindre mengder.
 Hvis du planlegger en lidenskapelig natt, er det best å forberede en lett middag av sjømat, kjøtt og grønnsaker eller egg parabolen. Foretrukket er anvendelsen av nøtter, grønnsaker og frukt. Og til dessert - sjokolade, som er kjent for å øke gleden av hormoner i blodet. Da er du kjedelig kveld garantert.
Hvorfor er det ikke noe ønske om å mann og kan overvinne dette

 Psykologiske årsaker
 Ikke rart de sier at alle problemene eksisterer bare i våre sinn. Dette gjelder for å redusere seksuell appetitt. Mange kvinner etter fødsel føler seg mindre attraktiv og dermed bygge psykologiske barrierer for seksuell lyst til å komme til overflaten. Tro meg, de fleste normale menn ikke merke par ekstra pounds, og de sikkert har ingen effekt på sex appeal i deres øyne.
 Men de viktigste mordere sex er et problem i et forhold med en partner. Hvis du stadig krangel, ikke stoler på hverandre, er det tapt emosjonell intimitet og seksuell lyst automatisk reduseres. For kvinnen, som nevnt ovenfor, følelser spiller en avgjørende rolle, ikke bare i forhold, men kjønn.
 Ta opp problemet
 Siden enhver situasjon er ute. Fremfor alt, fortvil ikke, ikke gi opp og jobbe sammen med en partner. Helse og ernæring er transparent åpenbare skritt for å gjøre. Effekt av sivilisasjon i det moderne samfunn er uunngåelig, men kan ofte forlate en mann i landet, glemme den hjemme mobiltelefon, laptop og andre kommunikasjonsmidler. Barna er alle mer eller mindre klar. Barn vokser opp, vil sove om natten, og ikke lenger krever konstant oppmerksomhet og omsorg. I mellomtiden, må bare vente og være tålmodig, ikke glem, mens hverandre og prøver å betale minst minimum, men regelmessig oppmerksomhet til partneren.
 Hva om de psykologiske grunner? Alle elementære enkel. Snakke med hverandre og lytte til hverandre. Jo nærmere er din emosjonelle intimitet, jo høyere sexlyst. Tross alt, hvordan andre å lære om følelsene og ønskene til hverandre?
 Under en samtale med en partner kan finne ut alt om hans seksuelle fantasier og preferanser. Fremfor alt, ikke trekke seg inn i deg selv og handle på en "åpenbaring på åpenbaring". Du vil kanskje også noe, men er redd for å si det til sin mann. Stole på hverandre, eksperiment, ikke vær redd for å fortelle om sine følelser og opplevelser, og være lykkelig!
Яндекс.Метрика