Erotisk massasje


 Massasje har sin filosofiske grunnlag og har satt seg følgende mål:

 1. Selv gjennom erotisk massasje, er massasje brukes som en vei til selverkjennelse og andre.

 2. Oppnå mest erotisk og seksuell nytelse partner.

 3. Oppnå partner sinn-kropp harmoni og andre.

 4. Massasje - et svært viktig område av menneskelige relasjoner, som ikke bare kan løse problemene i den seksuelle sfæren, men også bringe mye glede og glede til folk.

 Før han blir beskrevet massasje, bør lese noen forutsetninger for massasje.


 Rommet skal være behagelig, koselig, bør utvalg av farger ikke være irriterende for naturen av mannen, men samtidig må tiltrekke seg oppmerksomhet, være varm.

 Møbler. En plass med et mykt underlag 2x3 m.

 Temperaturen bør være 20-24 ° C.

 Lukt og olje. Vel, hvis ozon luft å spraye lukter i luften. Du kan også tenne en spesiell lysestaker eller med krydder. Praktisert og følgende metode: skål ved siden av åstedet for en hyggelig massasje skjære skiver av søt frukt, selvfølgelig, hvis de ikke er allergisk. Generelt bør lukten bli valgt i henhold til sin virkning på den psyko-emosjonelle og fysiske tilstand av partner, så vel som dens smak.

 Forskjellige planter har forskjellige virkninger på de følelsene og den menneskelige tilstand gjennom de såkalte essensielle oljer, produsert sine spesielle organer. Dufter plantene har medisinske egenskaper - kan lindre tretthet, stress, hodepine, lavere blodtrykk, bedre søvn, og mer. Dette området omhandler aromaterapi.

 Ved anvendelse av essensielle oljer for å lukte bedre flaske med varm olje i løpet av et stearinlys eller lysere - det fremmer raskere fordampning av olje.

 Det bør bemerkes at duft bør velges i henhold til behovene til den partner. For eksempel, hvis opphisset, irritabel, engstelig, er det best å spraye lavendel duft, som har en beroligende effekt, ylang-ylang og sandeltre duft som har en avslappende og antydepressantnыm eiendom. Også antydepressantnыm hotellet har en duft av geranium, rose, salvie og merian.

 Å øke vitalitet og apati i bruk duft av jasmin, rosmarin, peppermynte, furu og sitrus, bergamott, appelsin, sitron, mandarin og andre.

 I erotisk massasje i å anvende noen teknikker for å gi huden glatthet og smak ved hjelp av ulike oljer.

 Lavendel og roseolje kan brukes til noe hud. Tørr hud er - bedre egnet sandeltre, neroliyeva olje og olje Clary salvie og kamille.

 For fet og akne utsatt hud ofte bruke sedertre, bergamot, sypress, einer olje. Sandeltre olje brukes i frigiditet og impotens. Også i den seksuelle sfæren bruke olje av rosmarin og sedertre.

 Ulike oljer kan blandes, men man bør vite når du skal stoppe og ta en smak. Når dyktig forberedt blanding av oljer nyttige egenskapene til komponentene gjensidig forsterket.

 Matoljer. For langsiktig spredning av lukt i rommet over, og til bruk av oljer i erotisk massasje, eller bør få riktig konsentrerte oljer eller olje som trengs for å lage mat selv. Til dette trenger vi å ha rett mengde av tørkede planter og at noe god olje-basis: mandel, oliven, hvete, kokos eller frø av ulike planter, solsikke, druekjerne, etc.


Erotisk massasje


 For å fremstille de nødvendige egenskapene for oljen, er ca. 2 spiseskjeer. ss tørkede planter og eksisterende olje- helle et glass av disse oljene er plassert i et kar av mørkt glass og plassert på et mørkt sted i en måned, oppbevares ved romtemperatur. Den resulterende eterisk olje tilsettes til basen (det kan være en enkel olje som brukes for massasje, eksempelvis barn) i små doser, én dråpe per teskje basen. Du kan legge til en dråpe eller to hvis det ikke vil føre til hudirritasjon partner.

 Belysning. Det er ønskelig å ha justerbar belysning, utendørs lys, etc.

 Bakgrunnsmusikk. For dette formålet, en spesiell musikkbiblioteket, som er musikk av forskjellige folkeslag, moderne, jazz, klassisk, instrumental, vokal, populære lyder fra naturen, meditasjon, etc. Under massasje behandler musikken velges i henhold til smak eller partner kan gjøre helt uten musikk om ønskelig stillhet.

 Klær bør være komfortabel, erotisk kutt, for eksempel for kvinner komfortabel passform tunika laget av naturlig materiale, understreker verdighet, erotisk drakt. Og for menn - elegante shorts eller noe sånt lendeklede, som for øvrig er egnet for kvinner. Klærne bør være minimal for pokroyem og lett å fjerne. Fargen på klær - varm, hyggelig og ikke irriterende toner.

 Drikker te, brus og juice. Rødvin Cahors, brandy i te. Frukt, syltetøy, kjeks, etc. Det bør være rikelig !!!

 Å samarbeide mer avslappet, avslappet og innstilt til å få maksimal glede av massasje tilberedt måltid kan du holde i hånden og mentalt sette det i dine kommentarer. For eksempel, tenk på hva du hjelpe partneren at han var avslappet og uforglemmelig opplevelse. Disse handlingene vil ikke passere ubemerket, fordi hva du tenker og vkladetsya i mat. Husk dette faktum - to husmødre som er utarbeidet av den samme oppskriften, men en tallerken kommer ut deilig, og den andre er ikke. Det avhenger av humøret til vertinne. Hvis hun forbereder med kjærlighet, med et ønske om å tilfredsstille gjestene, og maten er deilig - det er fylt med energi av kjærlighet. Og vertinne som forbereder mat i dårlig humør, noe ønske - å få smakløs mat.

 Teknologi bevegelse i rytme. På massasje bør harmonisk kombinere pusten din - puster inn og ut med bevegelse av hender eller andre kroppsdeler med kompresjon og avslapning samt konsentrere seg om sine følelser.

 For eksempel under inspirasjon hele kroppen massasje muskler og mest avslappet og puster gjennomført massasje og avslapping som vekselspenning med en massasje. Denne teknikken vil tillate massør holde hånden og ikke bli sliten under hele massasje, og gjøre maksimal effekt på partneren.

 Under massasje på hender og kropp ingenting skulle være noen dekorasjoner. Under massasje talk er ikke anbefalt. I stedet må vi konsentrere oss om sine bevegelser og følelser.

 Kontra til erotisk massasje

 * De er i prinsippet det samme som for klassisk eller terapeutisk massasje, men mindre:
 * Sykdommer i huden (dermatitt, eksem, etc.), herunder sopp og pustuløs.
 * Akutt luftveissykdom i kroppstemperatur over 38 ° C.
 * Sykdommer i blodkapillærer.
 * Infeksjonssykdommer (aktiv tuberkulose, hepatitt, etc.).
 * Seksuelt overførbare sykdommer.
 * Akutte gynekologiske og urologiske sykdommer, etc.
 * Akutte smerter, etc.

 Erotisk massasje er designet for en lang tid - to timer eller mer. Dette er faktisk en massasje maraton. Den består av flere stadier :

 * Massasje i badekaret.
 * Massasje.
 * Massasje dansen.
 * Massasje bløtvev.
 * Massasje.
 * Terapeutisk form for erotisk massasje.
 * Eksotisk massasje.

 "Bad" eller "såpe" massasje

 Denne type massasje kan utføres i enhver tilrettelagt for dette formålet sted - i bad, badstue bad, svømmebasseng etc. I ekstreme tilfeller, hvis forholdene til rette for en massasje er ikke, kan du bruke en vask eller bøtte med varmt vann - 40 ° C. Et sted å lage mat på sofaen eller på gulvet med en cast på madrassen sin. Madrass Dekk med plastfolie eller voksduk og et sted hold "såpe" massasje. Selvfølgelig bør reserveres på forhånd og vev (håndklær, gasbind, etc.) for å tørke partner og samle vann i stedet for massasje. For soaping partner kan bruke babysåpe eller en annen, for å si det virker på huden. Du kan også bruke spesielle sjampo og-geler. Massasjen utføres soapy hendene eller hansker - flanell, pels, etc. Teknikker heller overfladiske - stryke, rubbing, elting lett.


Erotisk massasje


 Avansere til være forberedt alt nødvendig tilbehør - vaskemiddel, håndklær, hansker for massasje, aromatiske oljer, osv Partnere skal bidra til å kle av seg, forsiktig fjerne klærne hans og gi ham et bad tilbehør - badekåpe, tøfler, håndklær, etc. Forberede vannet ønsket temperatur, kan du begynne å "såpe" massasje. Partner namylyuyut, hender eller hansker og begynne å utføre de ovennevnte massasjeteknikker. Ikke glem at innslag brukt prinsipp, er det ikke bare den fasen av "såpe" massasje, men alle andre mellomliggende stadier. I dette ligger hemmeligheten av dette - hele massasje bør opprettholde seksuell opphisselse partner bølgete staten, det vil si noe spennende partner, deretter kjøle det.

 Denne sexy sanse kontrast er en kraftig faktor i aktiveringen av hormonsystemet hos mennesker og seksuell energi generator. Etter en slik kontrast "risting" av kroppen gjort endelig orgasme er sterk og lyse.

 I hendene kan brukes av andre deler av kroppen: bryst, mage, rumpe, og andre. Disse delene berøre partneren ved å endre ulike bevegelser - lineær, kors, sirkel, etc. Såpe massasje utføres i forskjellige stillinger: stående, sittende og liggende - hvor praktisk og partner massasje. Tid brukt i såpe massasje, kanskje 10-20 minutter. Dersom det under såpe massasje zbudytsya mann og han vil ereksjon ikke er anbefalt å berøre sine kjønnsorganer, og dessuten legge til rette bevis mann til orgasme. Siden det vil redusere rente mann til senere stadier av erotisk massasje, aldri gi et sterkt lys moro.

 Å redusere eksitasjon partner kan rettes til ham og genital området strøm av kaldt vann og gjelder for de andre deler av kroppen hans mer sterkere doser. Det er et mottak, konverteres fingrene penis hode partner i noen sekunder - det fremmer strøm av blod fra hodet av penis og redusere seksuell opphisselse.

 Under "såpe" massasje, er det nødvendig å overvåke reaksjon partner - ved første tegn av sin overtredelse bør bruke "kjøling" betyr - gå til den mer alvorlig type massasje teknikker trommer, myke hender å berøre kjønnsorganene, etc.

 Luften i rommet der "såpe" massasje kan være smaksatt med hyggelige dufter partner.

 Etter massasje, partner skylles i dusjen eller skyll ellers. Tørk, dekket badekåpe, gi tid til å kjøle seg ned.

 Erotisk massasje

 Hvis han ikke massør nyter berøring og massasje, kan han ikke levere tilfredsstillelse gjennom massasje partner. For eksempel innen sexologi kjent til disse fakta - en høyere prosentandel av kvinner som følte ekteskap til orgasme gjennom masturbasjon og seksuelle liv opplevd orgasme. Prosentandelen av kvinner opplever orgasme i seksuell aktivitet blant ikke føre seg til orgasme ved å onanere ekteskap mye mindre. Gjennom erotisk massasje terapeut og han bør nyte det han gjør, spent med en partner og føle gleden av hans touch. Brudd på massasje gjennom energifelt vil også fungere på partner, øker sin begeistring. I tillegg kan erotisk selvmassasje bli undervist og partner - det vil gjøre det mer lydhør og følsom for berøring.


Erotisk massasje


 Massasje fremmer oppkjøpet av den rette stemningen til å jobbe med en partner, øker energimassasje. Denne type massasje kan utføres på alle deler av kroppen din, ved hjelp av teknikken av "erotiske" berører beskrevet ovenfor. Selvfølgelig er det spesielt effektiv i erogene soner og kjønnsorganer. Massasje utføres fortrinnsvis i et avsidesliggende sted hvor det er god lydisolasjon. I ekstreme tilfeller kan du slå musikken høyere erotisk. Dette er for å sikre at i løpet av selv-massasje erotisk kan det være ledsaget av forskjellige lyder, Stønner, gråter, noe som bidrar til å øke opphisselse. Erotisk massasje er spesielt vist til personer med redusert oppstemthet, med frigiditet og impotens. Erotisk massasje er spesielt vakker dans. Dette alternativet er bra for læring partner, og det anbefales å danse massasje. Massør partner kle av og stå mot hverandre, dans, gjentar bevegelsen for selv-massasje massør erotisk partner. Første erotiske eksponeringene er øvre region erogene soner. Dans, forsiktig og vakkert holder massasjeterapeut erotiske bevegelser i sine hår, ører, hals, lepper og "t.d. Ned gradvis under - på brystet, magen, lår, sete, perineum, og bare som en siste utvei - til kjønnsorganer. Denne kroppen er bøyd og tar danse erotiske positurer. Under selv massasje erotisk massasje terapeut og partner skal føle deg avslappet og kan følge med dans erotisk massasje sukk, stønn og rop. Alt dette, og veldig involvert partner i erotisk selv massasje bidra til dens mer spenning. Men på dette stadiet bør ikke være altfor begeistret til det punktet at det endte orgasme. Dette er hovedsakelig for menn. Tross alt, er hovedprogrammet av erotisk massasje ennå ikke kommet, og det kan skje at en mann fikk orgasme vil være nok og videre anvendelse av massasje blir det uinteressant. Og hvis en kvinne under orgasme erotisk selv massasje, er det tillatt. I tilfelle av alvorlig uro hvis uønsket orgasmisk, kan du slutte å ta en kort pause, drikke litt vin, slappe av. Neste - eller fortsette erotisk massasje eller gå til danseparet massasje. 

 Varighet av erotisk selv massasje kommer helt an på humør og ønske partner. I gjennomsnitt, kan du gjøre selv-massasje erotisk 15 til 25 minutter.

 Massasje dans

 Den neste fasen - en massasje i dansen. Selvfølgelig, det er ikke obligatorisk, men det er også kjent fordeler. Først er det en god unnskyldning for å ytterligere tettere kontakt med en partner. For det andre, det fremmer en aktivitet av partner, fordi han har evnen til å danse tettere med massør i det fysiske plan og gjennom dans nådde sitt løshet og stor interesse for videre program. Forresten, massasje i en meget god dans for par. Kanskje dette er den mest praktiske og den eneste typen massasje der begge parter kan massere hverandre samtidig. Par som har utført gjensidig massasje klar over at alternative massasje, er en ektefelle ikke glede, spesielt de som fikk massasje først. Etter massasje naturlig ønske om å strekke den resulterende glede, slappe av, og deretter må begynne å jobbe - til massasje partner. Massasje er en dans med dette problemet - begge parter står fritt til å både gi glede til hverandre, i tillegg til å få både morsomt - Dance. 

 Før massasje og dans etter "bad" skal gi partneren litt pusterom. Det fester seg til prinsippet om bølgelignende seksuell lengsel partner. Som nevnt ovenfor, er det mulig å behandle en liten mengde alkohol og frukt. En liten prat med ham, som viser ulike typer sjarm. Pusterom bør ikke altfor inhalerer, og tar ca 10-15 minutter. Etter hennes erotiske selv-massasje kan gjøre det greit inn i dansen massasje.

 For dansepartner massasje og massasje bør bare ta en komfortabel posisjon i forhold til hverandre. Denne bevisstheten er delt inn i tre faktorer: musikk, følelsen av bevegelse og rytme partner.

 For eksempel vurdere den vanlige innstillingen hender jente og gutt i dans: girl hendene på skuldrene til fyren og hans hender - i midjen eller hoftene jente. I denne posisjonen Hånd jenta godt tilgjengelig, skuldre, nakke, hode og øre partner. For lepper - lepper, hals og bryst. Her i disse områdene, og holder det erotisk og eksotisk massasje. For hendene fyr tilgjengelig: tilbake jenta, hennes rumpe, hofter og glans - de områdene som Gloss jente. Samtidig, kan begge parter gjensidig kroppen massere hverandre med sine bryster og mage.

 Etter en stund håndposisjonen reverseres partnere. Og massasje er i gang i andre områder av kroppen. Enn en partner setter en arm langs legemet, og det andre kan være på skuldrene av partneren. En annen partner, har nå fri tilgang til halvparten av kroppen med senket sin hånd og arm massasje kan holde, den siden av kroppen og en hånd. Deretter går ned og den andre hånden og falt - og så stiger.d. Ytterligere samarbeidspartnere kan kontakte hverandre spinn og danser, griper hendene bak hverandre, gjensidig gjennomføre massere lårene og baken. Kanskje en slik situasjon, er en partner bak den andre og ansiktet til ryggen. I denne tilstanden kan det holde hverandre i hendene massere brystet, magen, kjønnsorganer partneren din. En mann som snudde ryggen til partneren kan massere partnerens kjønnsorganer rumpe, noe som gjør dem forskjellige bevegelser. .d. . . . .d. 

 

 

 . . . . . . .d. . . . . . . . . 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

 . . . . . . . . .d. . . . . 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

  

 

 

  

 

 

  

 

 

  

 

 
 

 

 

  

 

 

  

 

 

  

 

 


 

 

  

 

  

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 . . . . . . . . . . . . . . 
 

 . . . . .d. . . . . . . . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

 

 
 
 
 
 
 
 

 

  

 . . . . . . . . 

  

 

 

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

  

  

  

  

 

  

  

 

  

    
Яндекс.Метрика