Familie hooliganisme: Teori og praksis
 Den første av april - en perfekt dag for å vise familie og venner glitrende sans for humor. Her er noen relativt vennlig, men svært rask uavgjorte. Topyu huske på tide å rope "spøk, en spøk! "Og smiler mye - ellers konsekvensene vi ikke påta seg noe ansvar.
 Tegning 1
 Flyr Banker
 Anbefalt tilbud mor Venue: The Bad Selvfølgelig, advarer Brain som holder sminke på badet uestetisk, uhygienisk og bare dårlig (utenfor kjøleskap bortskjemt kremer). Og selvfølgelig, de fleste mødre respektere ignorere disse advarslene fordi uten batteri bokser i speilet en kvinnes lykke ikke kan være komplett. I mellomtiden venne vakre halvparten av menneskeheten til prosedyren er ikke vanskelig. Bevæpnet med sterk nylontråd, under dekke av natten krademosya badet. Alle glassrør fjerne unna, og alle plastbeholdere som tett skrukork. Klar? Det er en leksjon på utvikling av finmotorikk, instruere barnet til å knytte mellom alle plastkrukker i rekkefølge fra lengst til svært nær til døren. Det gjenstår bare å knytte enden av tauet til dørhåndtaket, lukker forsiktig døren på baksiden og gå i dvale. På denne dagen, kan alarmen ikke satt. Høyt shouting mor som sto overfor et fjell av kosmetiske produkter som er "rømt" fra sokkelen, ikke bare vekke deg, men naboer to etasjer under. 
 Tauet må være sterk og veldig lang. For å unngå sivile tap hette kosmetikk trenger å stramme samvittighet.
 Tegn to
 Flytende tøfler
 Anbefalt tilbud pappa Venue: soverom Hvis disse onde mennesker har brukt den forrige tombola og gjorde du skyter makeup - det er på tide å ta hevn. Svar vil gi fienden enkelt og smakfullt: stedet ved siden av sengen, som vanligvis er pappas tøfler, sette en skål med vann. Hvis ingen paven tøfler, kan ikke frustrert, bolle plasseres på deres "hypotetiske sted" - det vil si hvor mannen din setter føttene, klatre ut av sengen. De gjorde? Det gjenstår å ha to alarmer: en på 8 am og de andre mennene - fem på åtte - for selv å nyte resultatet.
 Opplev det beste vil i tilfelle at du ikke er for lat og hell vannet ikke er natt og morgen. Dette, selvfølgelig, er det kalde vannet.
 Tegning 3
 Spise, barn, godteri
 Anbefalt tilbudet barnet Venue: Children First razzhyvaemsya kartonger. Bottom hensynsløst kuttet, topp okleivayut farget papir, dekorere produktet stor bue og holde fast ved siden av en stor inskripsjon "Deilig godteri. Kan ikke ta. " Det gjenstår bare å fylle overraskelse noe moderat løs (perfekt konfetti og krøllet inn baller avis side) og sette den i et skap eller en høy sokkel. Selv om du bare lydig barn i verden, det så en "podarunochok", er det garantert å ha fått ham og vil også nyte et regn av konfetti krage.
 Fyll en boks som inneholder den enkleste måten: reverserer boksen "forseglet side ned, legging tilbake fylling, og deretter dekke opp det øverste arket av pappesker igjen reverserer trekk forsiktig papp. Ferdig!
 Tegning 4
 Snø folk
 Anbefalt offer: far og barn Venue: stue mamma forferdelig beist no: endelig eksperiment på familie zamaskuyemo henhold Clown. Hager far og barn ved bordet overfor hverandre i midten sette en liten ballong og tilbud om å spille på "hvem er hvem innledes." For tap av årvåkenhet gi slektninger blåse på ballen et par ganger, så kan du gjøre alt det samme med lukkede øyne og forsiktig erstatte ballen på en tallerken med mel. To ærlig pust - og du har et par sjarmerende Bigfoot.
 Vi anbefaler på det sterkeste at du holder et kamera hendig. For bilder av snø folk godt betalt.
 Tegn 5
 Law pan
 Anbefalt tilbud bestemor Venue: kjøkken slutt, for forsoning og felles utvikling, for å delta i arbeidet for å anbefale bestemor. Ta en gryte, fyll den til randen med vann, dekke ark og en skarp sving opp ned. I de fysiske detaljer av anlegget vil ikke - uten dem kan du være sikker på: vann helles. "Charged" Sett pannen midt på kjøkkenbordet eller i vinduskarmen. I praksis er det bestemor svært utsatt for uregelmessige inverterte retter på steder slik at resultatet ikke vil ta lang tid.
 Fysikk god ting, men man kan ikke gjøre det. Før du begynner å eksperimentere med potten på kjøkkenet, skal teste starte på badet.  
Hva menn elsker mest
 Mange kvinner er alltid på jakt etter svaret på spørsmålet: hva menn elsker mest, og hvordan å gjøre livet lykkelig? Dette, selvfølgelig, gjelder bare for den elskede ektemann, fordi han alltid ønsker å behage, å behage ikke skuffe. Selvfølgelig er hver av mennene en smak og de har ulike ønsker. Men er som binder dem sterkt. Det er på disse ønskene vi nå snakker.
 Først hver selvrespekt mann, selvfølgelig, elsker sin mor. De mor - den viktigste kvinnen som de beskyttes mot fødselen. For hver mann mamma veldig viktig mann, som de høyt elsket og respektert.
 For det andre, folk alltid liker enkle måter og enkle løsninger på problemer. Ingen mann går gjennom en vanskelig å forstå noe problem. En mann vil alltid å gjøre "lettere" og glemme alle problem. At menn liker enkle løsninger og ikke komplisere livet ditt.
 Også ikke glem at folk liker å være en forsvarer. Uansett hvem, selv, kjæresten hans og andre. Viktigst er det viktig å være i form og vise sin styrke. Fordi menn prøver alltid å holde meg i form, swing og praksis. De ubevisst forventer at når som helst vil komme en dag da det vil være nødvendig å vise seg som en forsvarer, så du må være klar.
 Endelig mennene, selvfølgelig, akkurat som å være elsket. De prøver å være sterk, men ønsker å kjæresten klemte dem. Noen ganger de gråter for sine foreldre, men de fortsatt ønsker å bli elsket og foreldrene var stolte av dem. Menn bare ikke vise sine svakheter, men de ønsker også en kvinnes kjærlighet og hengivenhet og kan ikke leve uten det. Fordi det viktigste å gi til min kjære kjærlighet, ømhet, og da vil han få nøyaktig hva som gjør henne virkelig lykkelig.
 Hvilke tiltak vil gjøre en mann lykkelig
 Før det, ble vi fortalt at det elsker vårt folk og avgjørende for hans lykke. Nå bør det nevnes at vi må gjøre for å folk var virkelig lykkelig.
 Menn elsker fotball eller annen idrett. Det er et udiskutabelt faktum, som 80 prosent av menn kan bare ikke forestille meg livet uten idrett. De enten se av den ordinære sesongen eller leke med amatørlag. Derfor må vi alltid holde hovedinteressen av menn og oppmuntre til utvikling. Du må gå med ham til sportsarrangementer, kommer til å støtte opplæring og alltid interessert i den siste kampen. Man er alltid glad for å snakke om favoritt hobby, eller fotball, eller fiske. Det viktigste er at du hevder at din mann elsker. Dette vil gjøre henne virkelig lykkelig.
 Også ingen mann kan leve uten en bestevenn eller en gruppe venner. Det er en hellig rituale - gå ta en øl med venner og diskutere alle mannlige tråder. Ikke forstyrr dette fordi noen ganger har en favoritt en å bo og chatte med venner. Ikke nødvendigvis den mest fra sine venner eller chat, rett og slett ikke forby denne mannen og trygt behandle at han ved slike møter kan drikke litt øl. For ham er det viktig å bo med dine beste venner, jo mer der og han vil fortelle deg at han er en god jente. Og hvis du prøver å sette den opp mot venner, kan du få dem fra det samme i retur. De kan finne mer egnede ord mot deg, fordi du heve panikk gjennom vanlig møte med venner. Tvert imot er det bedre å vedlikeholde og bygge videre på sine kompiser fredelige relasjoner.
 Og, selvfølgelig, vi må ikke glemme at folk liker alltid å være gruvearbeidere. For ham er å vinne noe. Og i vårt tilfelle vil det vinne den for deg. Selv om du allerede møte eller til og med gifte folk fortsatt instinktivt føler at du bør følge. Og ikke gjøre det for denne prosessen enklere. Tross alt, hvis du er bare "gitt" til mannen, han vil rett og slett ikke interessert. Man bør alltid gjøre litt smak å vekke ny interesse for menn, selv om du har mange år sammen.  
NLP og følelser - slippe negativ?
 Ofte vi snakke om hvordan å fylle livet ditt med kjærlighet, glede, tilgivelse, latter, optimisme i.t.d Men la oss være ærlig :) vi er alle mennesker og alle av oss, inkludert, føler negative følelser som frykt , raseri, sinne, bitterhet, skyldfølelse, sjalusi, misunnelse, etc.
 Hvis vi opplever negative følelser, selvsagt, det vi trenger, og hva høyder vi nådd i hans evne til å tenke positivt, fortsatt tidvis bryter ut i oss og sinne, misunnelse, frykt, etc. Hvordan være og hva de skal gjøre?
 Vårt samfunn er ikke laget for å uttrykke negative følelser. Men la oss bli enige til en slik person som i offentlig transport plutselig begynner å skrike, stamper og vinket nevene, sverger, umiddelbart føre sideblikk, vil det se ut som en idiot, sprø og alle føler at det er en helt feilaktig.
 Men til negative følelser nødvendige trekke seg, de bør definitivt tale, fordi de absolutt spille en rolle, og i denne artikkelen ser vi på den rollen de spiller, men med alt det negative følelser - en slagg som avfall giftstoffer - de må skille ut. De får inn det uunngåelige, men de bør være betimelig utgang.
 Og vårt ord på det - oh no anstendig sint, sverger ikke riktig uttrykke aggresjon, vise din frykt, skam, etc. Alt er bare så hvis du går til McDonalds som det skulle ha spist der og da sa: "All right, jeg går på toalettet vil ikke, fordi - usømmelig, vel ikke akseptert så sier folk? ":) At du forstår? Alle negative er det nødvendig å vise! Samme med følelser.
 Så, hva er rollen spilt av negative følelser i våre liv?

 Først - dette er en vanlig følelse som sinne, alle av oss en gang i livet mitt skikkelig sint - sjefen, foreldrene, de beste venner, kjære, barn, etc.
 Dette er helt normalt. En annen ting, hvis du razozlyshsya i chief, du naturlig uttrykk i ansiktet hans hva du synes om det. Mest sannsynlig du knuse det en gå og kanskje helle ut sinne på hans familie og venner som vil forstå og tilgi eller undertrykke alt selv, og kokes i denne negative. Kanskje etter en stund du glemme om følelser, men det betyr ikke at følelser var borte. Hun ble igjen i kroppen din og fast i den. Disse er undertrykte negative følelser kan over tid provosere ulike ubehagelige sykdommer. Trenger du det? Nei!
 Derfor erfaren sinne må du først prøve å sinne, slipp deretter følelser selv. Hva til sinne? Gave sinne - som signaliserer kroppen, viser det når en person når sin grense. I det øyeblikk når du sint, da har du kommet til kanten, har kroppen vedvarende forteller deg: "Det er på tide å binde, det er på tide å endre noe fordi jeg ikke kan gå så"
 Når du er sint, er det åpenbart at du har nådd grensen, og du må umiddelbart riktig kurs. Foruten sinne gir mye gratis enehriyi, en sterk følelse, det tar deg til den høye energitilstand, i en tilstand av sinne noen ganger kan vi flytte fjell. Enig, hva gjorde ikke sinne. Noen ganger, for noen folk det er sinne, gir sinne et incitament, for eksempel en person som sitter deprimert, trist, dessverre, ikke vet hva de skal gjøre, ikke vet hvordan de skal være generelt negative tilberedt på området og så plutselig skjedde det noe, ble mannen sint og sa " Alt jeg har fått nok! Jeg er syk, jeg ta livet i egne hender, vil jeg gjøre det nå, så jeg er "Det er ganske bra, slik at sinne spiller en positiv rolle, men etter at han spilte en rolle, må det nødvendigvis utløses. Hvor nøyaktig? Bestem selv. Selvfølgelig bør du ikke helle ut sinne på andre mennesker, det må kaste ut som dette - rengjøre gulvet sint hjemme :), med all ondskap vask, rett vyhlyupnit hennes mopp vise hva du mener om denne verden!
 For eksempel jeg liker å ri i bilen og hyle dårlige Merlin Manson sanger, virkelig hjelper det meg å frigjøre negativitet, sinne, da den sjelen som etter 10 år med psykoanalyse. Viktigst, når du plutselig begynner å le med deg når du blir latterlig av sine følelser, betyr det at du nesten har grodd, er du på vei til helbredelse. Det er når du for eksempel har stengt i bilen og bare begynte å sverge til du ikke vil høre fra deg som matyukayetesya gammel mann og på et tidspunkt du blir veldig morsomt i seg selv - det betyr at negative følelser er umiddelbart kommer dramatisering, og du er på Mot Healing - fritak fra clearing negativitet og alt du får i stedet, er alt som det skal.
 Forresten, de andre negative følelser har også sine formål, for eksempel negative følelser som "failure" den følelsen når "Damn, vel, igjen ikke fungerte, hva jeg er en taper, vel, ingenting jeg kan gjøre som nødvendig" fiasko egentlig er et stort positivt potensial. Failure - et reelt alternativ vei til suksess. Her har prøvd en måte, det førte til en dead end - du bare justert veien og gikk den andre veien, slik som Thomas Edison tok 10.000 eksperimenter for å oppdage elektrisitet, og da spurte: «Men om du synes det er vanskelig? "Etter 10.000 feil, tenk en erfaring ikke fungerer, den andre gangen fungerte ikke, den tredje fungerte ikke - så 10.000 ganger! Som han svarte: "Jeg tror ikke at jeg hadde 10.000 feil, jeg har nettopp oppdaget 10.000 måter som det er umulig å lage elektrisitet :)" Det kan vises og sine feil - opplevelsen er svært verdifull og nyttig erfaring, som utvilsomt være nyttig for deg i livet. Etter champagne var bare fordi nettopp lansert et mislykket forsøk på å lage vin. 
 Jeg, for eksempel var en tid da jeg ønsket å erobre Moskva show business - Jeg var mer enn hundre støpte, og mer enn 100 støpte nektet meg, jeg sa nei, og at jeg hadde mer enn hundre feil? Nei, jeg bare tok og beskrev opplevelsen i sin bok "Luster Livet», tjente gode penger propiarylasya, så mine feil bare ble materialet for boken min, min inspirasjonskilde og derfor min økonomiske trivsel, karriere, etc.
 Så feil har også en positiv ting, men når du får denne positive punktet, bør du også finne en måte å slippe det liksom sublimert inn i noe. Jeg sublymyrovala i denne boken, og jeg ble løslatt, og du vil sikkert finne veien - noe bli kvitt disse negative følelser.
 Frykt - er også svært nyttig følelser, frykt - en forsvarsmekanisme, viser den deg hvor faren for hva annet å gjøre. Selvfølgelig, noen ganger frykten er overdreven reassurandør og beskytter deg i tilfelle du trenger å kvitte seg med frykt. Det viktigste er at du skjønner at noen negative følelser bringer en gave, en god opplevelse - en leksjon på den annen side, noen negative følelser, etter at du har mottatt denne gaven, vil det måtte bli løslatt fra kroppen din.
 Men hvordan å identifisere og gi slipp på disse negative følelser, bruke denne teknikken:
 1. Du kan fullføre utgivelsen av negative følelser akkurat nå, gjør deg komfortabel for sitte ned eller legge seg ned, lukke øynene, begynner å utføre dype, rolige åndedrag i buken, magen puste. Sjekk din pust, føler kjølig luft å puste er i hans nese, og så puster neseborene med varm luft kommer. Legg merke til de spente områder av kroppen din, kan du prøve å sende deg disse exhalations er spente områder av kroppen til hver varm pust kroppen din rasslablyalos. Slapp av øyelokkene, sted titt inni deg selv, se på den delen av kroppen der du føler en negativ følelse. Peke innblikk i dette området av kroppen. Velg en kontakt fra negative følelser, spør henne om hun hadde noen melding for deg som bærer budskapet om negative følelser som hun ønsker du å heve. Svaret kan komme til deg i form av bilder, ord, eller følelse. Uansett hva svaret - skriv ned på et stykke papir og analysere. 
 Når du vet hva din gave negative følelser enn hennes budskap, kan du gi slipp på negative følelser. For å gjøre en enkel øvelse:
 2. Tenk deg en gylden lysstråle som er i deg gjennom hodet, puste inhalerer den gylne stråle av lys, hoppe over det gjennom hele kroppen, og puster det på et sted hvor du sitter negative følelser. Inhaling denne strålen, forestille seg hvordan det kommer inn i kroppen med negative følelser for å rense det. Føler at du inhalerer du føler lys kulden krone, akkurat som du inhalerer du føler lys chill i nesen og puster du føle varmen fra kroppen som ren. Akkurat som du føler varmen fra nesen når du puster ut. Pust så lenge til du føler en letthet i kroppen.
 Forhåpentligvis vil denne øvelsen hjelpe deg, jeg personlig hjalp det gjentatte ganger testet for det, ganske effektivt, så bruk, prøve og leve en positiv følelse, tid slippe alle negative.
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика