Farlig kalt yazky
 Menn, husk: aldri begynner å snakke med ukjente kvinner på gata, strand, veranda, kjeller og tak.
 Intrigue kvinner kjenner ingen grenser. De er å oppnå sine mål kan ta fatt på laveste ondskap! For eksempel kan du være naivt å lokke besøkende til den påståtte "drikke te" eller "vise sin samling av sjeldne hrilok."
 Og når du får dem på boareal, de umiddelbart lukket døren til de hemmelige låser og lede deg til et rom med tunge gardiner, slukke lyset, vannet vodka og du endelig gi triumferende rop:
 - Nå er du min! Gotcha, elskling! Cheney jern! Vaske klær! Mine retter.
Farlig kalt yazky

 Og når du svelger tårer av harme, reparasjon jern, ushete hennes leggings, og vыstyraete nakrahmalyte lin, omskrive alle oppskrifter på kaker og shanezhek, tørk støvet pokleit tapet, gjøre kjent innholdet i alle serier, deretter referere til det med en bønn.

 - Oh, en kvinne - du kanskje si, glatter håret - jeg vasket retter, vil la meg!
 Rashohochetsya hun raseri, og du vil begynne å vise figushki, ikke glem å rope at:
 - Vaske opp, nå på min Tudu! - Og hans spøk urimelig å glede seg og falle til gulvet, og det er en bad beat hysteri, dryґayuchy føtter og mister spytt.
 Jeg forstår deg, de stolte mennesker av stammen av frie menn fanget. Forstå som endte din strålende og bekymringsløs spasertur langs stien skyfri moro vlachenye begynte skjelvende. Og som lokket deg mytiske samling hrilok gammel, sitter på tronen, og - ve deg! Sorg bøye ryggen, lengsel klikk på skuldrene! Det vil ta litt tid, og øyet vil ikke så Oster og tennene faller ut, og en masse ting skje med deg
 Jeg har alt for hva? Se opp, folkens, tilfeldige lenker.
 Alex Dmitri  
 Ut av verden av mennesker som absolutt ingen frykt - dette er et faktum. Så hvis du har noen frykt, ikke bekymre deg om emnet, og fra komplekser fordi vi er alle mennesker, så også redd for noe. I denne artikkelen vil vi snakke med deg om hvordan du kan overvinne din frykt, oppdage de mest effektive metoder for å håndtere frykt og gi praktiske råd mottas fra personlig erfaring. Derfor vil artikkelen være interessant for alle.
Hvordan å overvinne din frykt?

 6 måter å overvinne frykten

 Forstå psykologien av frykt. Først må vi forstå hvordan frykter det. Denne prosessen kan deles inn i tre hovedtrinn: den første er biokjemiske reaksjoner, som kan uttrykkes i hendene svetting, økt hjertefrekvens og viktigst - den adrenalin som produseres. Faktisk er en reaksjon av legemet og legemet av situasjonen. Den andre fasen er den emosjonelle komponenten. Det vil avhenge av hvordan vi oppfatter frykt. En mann kan gråte (eller noe sånt), og kan le. Som en reaksjon på frykte alle svært enkelt, i tillegg injeksjon av adrenalin i taket varierer også betydelig. Den tredje fasen, som er noe annet enn en vanedannende. En person kan ikke være redd for tiden, til slutt følelsesmessige og biokjemiske komponentene slutte å jobbe fordi vi slutte å være redd. Å vite denne teknologien, kan du hindre deg frykt.

 Wedge - kile takt! Rådet vet mye, ikke for ingenting, hjelper det virkelig folk. Denne metoden er helt basert på kunnskap om psykologi av frykt beskrevet ovenfor. Du trenger ikke prøve å flykte fra frykt, men heller mer til det tilbake. Over tid, begynner frykten å ta plass, så vel som hjernen og kroppen begynner å venne seg til det som skjer. Omsetningen av legemet også opphøre å vokse, slik det kjennes som i lang tid ikke noe dårlig skjer. Men her vi råde deg til å begynne å gradvis bli kvitt frykt. For eksempel, hvis du er veldig redd for edderkopper, ikke nødvendig å umiddelbart ta den i hånden og la den krype på sine egne, for eksempel en skarp menneskefrykt kan besvime og falle. Selvfølgelig, vil ingenting galt med ham ikke være lett når du kan padaniyi mye bang hodet. Resultatet vil fortsatt behandle hodet. Så, når frykten for edderkopper prøver å starte å besøke utstillingen edderkopper gå i nærheten av dem, se på dem, kanskje enda litt potorkayte (dette vil være vanskelig, men likevel), deres studievaner og eiendommer. Finn ut hva slags du kan finne hjemme eller i skogen. Hva de kan være farlig. Slik informasjon er sannsynlig at du vil berolige enda mer så som farlige edderkopper i våre breddegrader er vanskelig å møte, spesielt i leilighet. De sier, fra kjærlighet til hat ett trinn, akkurat som det kan være til din frykt. Det var en rekke tilfeller der folk er redd for edderkopper eller vann, og deretter ble berømt svømmere eller edderkoppdyr razvodchykamy. 

 Tenk på en motivasjon hvorfor må kvitte seg med frykt. Bare så kvitte seg med frykt er vanskelig, siden det er nødvendig å forholde seg til og bare behandle folk. En sunn (fysisk) og det moderne mennesket har nok andre aktiviteter viktige enn din frykt og lære å bli kvitt dem hvis han bare hadde noen hensikt eller mål - å umiddelbart bli kvitt frykt! Tenk, for hvem eller hva du ønsker å bli kvitt fobien. Kanskje du har et ønske om å gjøre noe: et fallskjermhopp, for eksempel, eller å krysse Atlanterhavet på skipet, men frykten for høyder eller vann - som hindrer deg å gjøre det. Er du klar for et slikt formål (hans liv) for å bli kvitt frykten dumme?!

 Har du alltid presentere den mannen du vil være skamfull for å vise sin frykt. Hvis du ikke kan håndtere seg selv i vanskelige situasjoner, la dem til stede for den mann som du er redd for å vise sine svakheter. Dette kan være en pen jente eller en mann, et barn eller mor eller far som latterlig dere som viser sine følelser. Hvis du er redd for å vise kroppen din (spesielt jentene denne fobien er), så må du gå på like vanlig stranden og bare strippe ned til trikot. Gjør det skarpt og uten å snakke. Deretter går under paraplyen og bruke så mye tid på stranden. På slutten av dagen, er du sannsynligvis til å være så vant til mennesker uten klær, gjemmer resten av kroppen din. Men nå byen vil ha noe problem å bære de drakter som du bare vil, fordi dette komplekset eller frykt (kaller det som du vil) - tapt!

 Lær distrahert. Hvis du er i denne situasjonen, den første tingen å gjøre - det er sannsynlig å prøve å distrahere fra det som skjer. Begynne å snakke med ser abstrakte temaer den andre veien, kan det være lurt å ringe noen for å bemanne linjen kan distrahere deg snakke. Det er viktig ikke å gi følelser råde over deg, så alt vil bli bra med deg!

 Finn din metode for frelse. Hvis alt annet mislykkes, bør du være forberedt på deres frykt. For eksempel, hvis du er redd for hjertet ditt, gjør det vondt noen ganger, og du begynner å få panikk. Det er enkelt - gå til legen kjenner diagnosen og ber om at piller kan hjelpe i en nødssituasjon. Ved å kjøpe disse pillene - alltid bære dem med deg, og når noe som dette skjer - umiddelbart å ta en pille. Videre, hvis du er redd for mørket, bære en gassbeholderen eller elektrisk støt maskinen alltid være i stand til å beskytte seg. Essensen av rådet til å finne en ting som ville være i stand til å beskytte deg i vanskelige tider, er du så redd.

Hvordan å overvinne din frykt?
 Det er alle måter å håndtere sin frykt. Prøv det og du vil definitivt bli kvitt noen frykt eller fobi.  
 Hvert menneske liv består av svarte og hvite striper - ja, noen ganger er vi heldige, men ikke alltid. Og noen ganger også kommer lengste sammenhengende strek der en rekke problemer og feil bokstavelig hjemsøker oss. I disse tilfellene vi ofte liker å si: "Problemet kommer ikke alene! ". Hva gjør du i denne situasjonen? Hvordan å tiltrekke lykke? Spørsmålet er komplisert, krever en detaljert analyse av situasjonen som skjedde, men det er løst! I dag i denne artikkelen vil du lære trinnene som bør gjentas til å endre sin skjebne ved å gjøre sin del av hell og lykke. La oss begynne.
Hvordan å tiltrekke lykke?

 10 trinn som vil trekke flaks og penger

 Trinn 1: En dyp analyse av situasjonen.
 Du må først gjennomføre en dyp analyse av situasjonen. Uavhengig vurdere om alt virkelig ille i livet ditt, og ingen lys band (en feil). Etter å ha grublet, noen ganger du innse at livet er ganske variert, og det er en rekke feil, men den består av problemer som ikke engang verdt din oppmerksomhet, og enda mindre erfaring. Også er det nødvendig å sammenligne antall feil og lykkelige øyeblikk, som de fleste av oss ikke engang merke til lykke som er i nærheten, ser det som en gitt.
 Dersom feil tallmessig lykkelige øyeblikk, og enda mer deprimert, nå prøve å finne årsaken til deres stadige feil. Faktum er at i denne verden er ingenting skjer for en grunn. Du kan ha fornærmet noen mye kan ha begått en handling verdig. Livet - en serie av hendelser som har evnen til å snu: nahrubiyanyly, fornærmet, gjort verdig handling - vente på avkastning. Så kan den såkalte "Vengeance" ikke vil komme så snart, men det vil komme tilbake, tro meg.
 Fra denne analysen er det nødvendig å ta to store livsvisdom:

 Lære å legge merke til i livet er ikke bare dårlige poeng, men god!

 Lave gjerninger har evnen til å snu og noen ganger også med stor kraft hevn!

 Disse reglene vil ikke bidra til å løse situasjonen har imidlertid takket være dem, vil du ikke finne deg selv i en lignende serie tilbakeslag i livet!
 Trinn 2: Utfordringene finnes ikke!
 Nå la oss gå videre til mer konkret handling og starte den med aksiom som sier: "Før suksess bør ikke legge hindringer! ". La oss se hva vi kan etablere en barriere:

 Tror ikke på det lykkelige utfallet av hendelser. Dette er en av de mest alvorlige feil folk. Luck er svært vanskelig å bryte gjennom barrieren av dine tanker som hindrer endring skjebne. Og det er to typer mennesker, kan man si at mest sannsynlig at de ikke vil fungere, men sjelen oppriktig, tror på mirakler. For slike mennesker, er ingenting ennå tapt, og flaks kan vel gå gjennom disse blank, men uflaks for ord. Den andre typen mennesker - kategoriske pessimistene som er så kraftig negativ energi som de har alt i livet vil være dårlig, og ganske vanskelig.

 Lytt slektninger og venner som sier at ingenting vil komme ut av det. En annen barriere er opprettholdt for flaks. Du aner ikke hvem utøve en sterk innflytelse på ditt ord av kjære, de er en sterk innflytelse på din skjebne, ikke bare i vanlig forstand, men også åndelig. Prøv ikke å høre på folk som sier deg eller din sak er dømt til å mislykkes. De går glipp av uttrykket "forbi ørene," flytte samtalen i en annen retning eller be silenced. Ikke la muligheter utenforstående, enn si deres slektninger, ødelegge din skjebne. I fremtiden kommunisere med dem - så lite som mulig for din egen sikkerhet.

 Redd handling. Frykt - et kraftig våpen som virker på hell, som et speil, den solstråle som er fullt ut reflektert av seg selv. I tillegg er det tanker som ikke vil fungere i slutten alt dette leder oss til det første punktet. Men frykten er en katalysator, så noen tanker om fiasko - vil øke. Stopp frykt er ganske enkelt - slappe av. Ser flott film, få litt søvn eller nyte en jobb som kan helt distrahere deg fra det som skjer. Disse midlertidige plasser vil være nok til flaks kunne bryte deg.

 Klage på flaks. En annen feil! Huske for livet - lykke aldri tolerere i sin tale klager! Det er svært vanskelig å håndtere dine tanker om hva det kommer alltid til feil tid eller i det hele tatt fra det gjøre noe fornuftig ut av livet. Ikke tør å lage slike barrierer det!

 Ikke sant hjelp lykke til! Et annet punkt å hell holdt og komme til ditt hjem eller bedrift - hun trenger hjelp med dette. Hvordan forklarer vi nedenfor.

Hvordan å tiltrekke lykke?
 Trinn 3: Law of Attraction.
 Når du har gjennomført en detaljert analyse av deres skjebne, gjort relevante konklusjoner og fjernet alle barrierer - kan begynne å begynne å tiltrekke hell og penger. La oss starte med det mest grunnleggende regelen: "Law of Attraction". Sin essens er at alt i våre liv er trukket og alle tyngdeloven, fallende gjenstander, som tyngdeloven, er gravitasjonsbølger skapt gjennom måneden, etc. etc. Men få tanken om det også, og våre tanker går til tyngdekraften. Det fungerer på denne måten: Hvis du tror på sine store økonomiske ressurser, så vil du få det snart. Hvis du er stadig fokusert på svikt, da blir du nødt til å vente og permanente tap problemer. Det er enkelt.
 Etter alle hørt denne enkle setningen - meninger materiale. Og dette er sant! De gjør vår verden endres slik at du ønsker det. Men det er noen nyanser:

 Du kan ikke omorganisere aldri tro på planen.

 Det bør tas i betraktning at alle tidsintervaller, så vær tålmodig.

 Tro må være så sterk at du seriøst nødt til å oppføre seg som om planen - det er ikke en drøm, men virkelig mulig plan.

 Unnfanget kan noen ganger ta en litt annen form. For eksempel, ønsket om å kjøpe en bil, kan ikke du som en mulighet til å få en høyt betalt jobb med lønn som ville tillate det å gjøre.

 For universet er det ingen problem i kvantitative termer, det er det, på samme måte som du ønsker å tjene $ 1000 per måned eller en million. Det hele avhenger av deg. Hvis du virkelig tror at du vil dukke opp lønn på en million dollar så være.
 I tillegg er "Law of Attraction" er en viktig detalj - du bør ikke bare ønsker å kjøpe en bil, uansett hvem mye vil det koste og hvordan du skal lete. Du trenger å vite detaljene i sin nye bil - hvilken farge er hvordan det vil se ut, vil det være inne, som han vil sitte som inkluderer tenning, etc. Disse detaljert mening vil bidra til å styrke alvoret i universet, og vil gi deg akkurat det du ønsker.
 Tro må være urokkelig, det er ikke lett å akseptere dette rådet som en spøk, og det er å tro på suksess for sjelen så sterk at du selv forestille løpet av sitt liv å skape en annen kan ikke. Med andre ord, bør du føle de samme følelsene av hans fantasi. Bare en tanke og fantasi, uten emosjonell komponent, inneholder ikke så mye tyngdekraft som ønsket.
 Trinn 4: Den rette stemningen.
 Flyttingen er en videreføring av noen. Han sier, konfigurere bare følelser kan endre ikke bare din date, men alt liv. For eksempel: ikke merke til hvor ofte det er situasjoner når du våkner opp om morgenen i dårlig humør, og i samme format går hele dagen (noe ikke fungerer, sent for transport, komme til uhøflighet av andre, osv). Men man har bare å gjenoppbygge sine følelser på en positiv måte (latter spøk, tenke på noe godt å møte en gammel venn) og som dagen endrer umiddelbart sin retning - og blir bedre hele slutten av dagen er bare deilig.
 For å gjøre dette, kan du prøve å starte dagen med en god stemning, ikke bry deg med ubehagelige omstendigheter ingen oppmerksomhet, ofte smiler til andre og meg selv i speilet, tenk på noe positivt, og du trenger ikke engang merke til hvordan alt liv begynner å bli bedre. Og dette skyldes ikke bare til virksomheten, men også romantiske forhold og enda helse.
 Stemningen avhenger av følelser at en person opplever. Hva de positivt bedre. Hvis vi ser på de fattige, de ofte hengende folk, ganske skuffet i livet og ikke ikke tror på deres suksess. Derfor er de alltid så og forbli fattig og kjedelig. Rik - er det stikk motsatte, de er glade, trygge, optimistisk og si bare en økning i penger og bedre liv. Det er derfor de fattige - dynger, og de rike enda rikere.
Hvordan å tiltrekke lykke?
 Forstå at hvis du for øyeblikket har ingenting i livet, tenk hva det er ikke - du er rik, vellykket og lykkelig. Tenk om alle detaljer, føler all den glede og lykke av tilstedeværelsen av slike ytelser, mener at alt dette vil du være i nær fremtid. Og verden må bli rekonstruert under sinnstilstand, og gjøre alt som er avhengig av det, vil det være akkurat som din indre ånd og materialisert i samsvar med dine ønsker nøyaktig.
 Hans tanker og følelser - du faktisk lage sitt liv, så sjekk alltid dem, ikke la deg selv få panikk eller bekymring. Få de siste optimistisk i livet, og du alt vil bli bra. Føler om vanskelighetene, ikke som hindringer, men som en mulighet til å få nye erfaringer og mulighet til å gjøre en forskjell i deres liv til det bedre.
 Alle de ovennevnte tipsene ble mottatt fra rådene dusinvis av forskere som tror og kjenner loven om tiltrekning!

 Trinn 5: De tingene som bringer lykke.
 Vår Editors weblog Vse-Sekrety.ru de fant fem effektive tingene som kan bringe lykke, familie velferd, og viktigst redde deg fra en rekke problemer. At disse tingene:

 Money Tree. Den kan kjøpes i en hvilken som helst blomsterbutikk. Riktig kaller det krassula. Dette anlegget vil berike huset ditt og få ham rikdom.

 Amerikanske ciklider - En type akvariefisk som er i stand til å engasjere seg i huset til eieren enorm mengde lykke og lykke.

 Horseshoe. Det element som er kjent i nesten hver familie. Han er veldig allsidig, kan kjøpes som en normal (ekte) hestesko i smeden og smykker. Bære på en kjede, og kan henges over døren. Eie en bil er anbefalt å henge en hestesko i bilen, bortsett fra det lykke og penger, beskytte brukeren mot ulykker og andre ulykker på veien.

 Kinesiske mynter. Undervisningen av Feng Shui si at overflod og rikdom det bringer kinesiske mynter. De trenger å ha tre stykker og knytte en rød sløyfe (i midten av hver mynt er firkantede hull). De krever imidlertid en viss holdning til ham: vi kan ikke glemme om myntene får rikdom, bør de være takknemlig for lykken.

 Turkise steiner. Dette elementet har en meget mektig kraft som er i stand til å ikke bare tiltrekke hell som å fjerne en bølge av feil og problemer i familien og på jobben. I tillegg vil steinen ødelegge den negative energien, hvis den ble sendt til deg. Turkis bør også bruke disse kontantytelser annet enn familie ønsker å finne lykke og kjærlighet.

 Det er alle trinnene som kan forandre livet ditt og bringe henne lykke. Følg våre råd og aldri glemme dem, fordi bare i dette tilfellet, kan du bygge ditt liv interessant, morsomt, og viktigst uten store problemer i det. Være optimistisk !! Lykke til, kjære lesere av bladet Vse-Sekrety.ru.  
Яндекс.Метрика