Sex i dag inntar en integrert del av våre liv. Tidligere i Sovjetunionen var ikke sex ", nå jenter og gutter er ikke sjenert til å snakke om sine seksuelle erfaringer kjæreste og venner.


Farlig oral sex?


 Tidligere i hovedsak snakket om "misjonærstillingen", alt annet ble ansett hor, det er opptatt og oral sex, nå, enn ærlig sex, jo bedre er det, jo sterkere forholdet.

 Så, la oss snakke om oral sex.

 Oral Sex - en slags seksuell handling der tilfredshet oppnås kjærtegn tunge og lepper.

 Oral sex er ofte innledes med et forspill til samleie og har flere fordeler:

 •  I oral sex kan ikke bli gravid hvis frø vanligvis ikke tilfeldigvis faller inn i skjeden jenter / kvinner

 •  I oral sex partnere føler seg sterkere eksitasjon og 84% av kvinnene og 97% av menn kan ikke forestille meg livet uten oral sex, så kyss er en av de mest erotiske øyeblikk for begge parter, og kysse i erogene soner og enda mer.


 •  Men som alltid, har mynten en ulempe: er det ille å ha oral sex?

   La oss tenke sammen.

   Så nåde under oral sex utført av tunge og lepper og i munnen er kjent for å leve stort antall bakterier og streptokokker og stafylokokker oppfyller selv de mest patogene Staphylococcus aureus, sopp av slekten Candida, som er den aktive reproduksjon fører til trost, spirochetes (årsak alvorlig ulcerøs prosesser) samt amøbe og Trichomonas.

   Vel, imponerende?

   Hvis partneren din munn er det ingen problem, alt er bra, men hvis munnen er tannråte, tannstein, tannkjøttsykdommer, periodontitt, gingivitt, periodontitt? Ved kronisk øvre luftveier, for eksempel kronisk betennelse i mandlene, sår hals, skarlagensfeber?

   Etter oral sex, kan disse bakteriene føre til inflammatoriske sykdommer i det urogenitale system av varierende alvorlighet, og det kliniske bildet kan "sløret" og symptomene kan være lik symptomene av visse infeksjoner som overføres seksuelt. Og traumene betennelse uforutsigbar.

   Også hvis en partner er munnsår, henholdsvis, står i fare for å pådra AIDS, syfilis, hepatitt A og B, herpes virus, humant papilloma virus. Disse infeksjoner føre til alvorlige sykdommer som er vanskelig å behandle, eller ikke fullstendig utherdet.

   Som for HPV, team av forskere fra Sverige gjennomført en studie som fant at folk som foretrekker oral sex oftere kreft i strupehodet, som forårsaker viruset, og inflammatoriske sykdommer i munnen.

   Dermed er oral sex dårlig eller ikke kan du nå bestemme selv.

   Hvordan du kan beskytte deg selv? Det er to alternativer.

   Først, som du forsto det å gi opp oral sex, og problemer med beskyttet kontakt forekommer ikke.

   Andre alternativet: Bruk kondom for menn og latex film for kvinner, samt den tradisjonelle seksuell kontakt. Hvor ofte bruker du latex betyr å unngå under oral sex? De er ofte på grunn av en ekkel smak i munnen og gummi, kan til og med tynn kondom redusere følsomheten.

   Seksualliv hver enkelt av oss - er det vår personlige. Forstyrre henne og si, hvordan og hvordan ikke å, har vi ingen rett. Men det er håp om at etter å ha lest artikkelen, våre unge mennesker til å bli mer ansvarlig holdning til deres "beskyttelse" under sex, inkludert muntlig, fordi vår helse er for dyrt å gjelde for det uvørent.

  Farlig oral sex?
   Dessverre er det ingen enhetlige regler for å hindre mannen å gå til en annen, men observere noen anbefalinger kan forhindre forekomsten av en slik situasjon.


  Hvordan ikke å gi sin mann å gå til en annen?


   Først av alt, bør vi ikke glemme at ekteskap - er ikke bare et stempel i passet ditt og din co-avgjørelsen du har tatt frivillig og bevisst.
   Følelser og lidenskap som fylte alle de årene du kan kjøle ned. Men dette betyr ikke at ekteskapet - feil eller forhastede beslutninger. Akkurat i tide forholdet flytte til en ny scene - den fasen av omsorg og respekt.
   Husk, bør målet være selvutvikling. Ikke vær redd for å endre din stil (ikke bare klær, frisyrer, men livet). Tsikavtesya politiske nyheter. Tross alt utdannede menn elsker kvinner som ikke bare snakker om barn eller husarbeid.
   Det har lenge blitt bevist at menn elsker øynene. Derfor, holde et øye på deres utseende. Du er ikke forventet å se ut som et magasin cover girl. Heller ikke råd til å gå rundt i huset i gamle ting og med bustete hår.
   Bruke det faktum at du er en kvinne. Prøv å kjøpe klær ikke bare praktisk, men også sexy, attraktive. Ikke vær redd for å tiltrekke oppmerksomhet. Selvfølgelig, hvert år blir det vanskeligere å være ny og uforutsigbar, men vi må lære av dette. Så du kan være alltid interessant å hennes mann.
   Hvis du fremdeles føler kulde og reserverthet av mannen din, vil disse tipsene hjelpe deg å se på situasjonen annerledes.
   Tips 1. Ikke prøv å holde mannen makt. Også, kan du ikke unngå skandaler, tårer eller raserianfall. I slike situasjoner er det nødvendig å forstå at du er bedre enn sin nye hobby. Prøv å forstå hva som forårsaket dannelsen av en kjærlighet trekant.
   Tips 2. Husk at ingen vranglås. Alle problem kan løses. Det er nok til å analysere det og prøve å forutsi mulige løsninger og deres konsekvenser.
   Tips 3. Skilsmisse - denne ekstreme skritt, som bør bli enige bare hvis du har gjort alt mulig for å gjenopprette forholdet. Tro meg, det er et stort ønske om ikke bare kan redde familien, men også for å tvinge mannen til å angre på sin handling.
   Tips 4. Ikke gi opp, selv om du føler at det er ingen flukt. De fleste kvinner gjør feil, slippe hendene tidlig. Selvfølgelig, for å ta imot en lignende situasjon vanskelig. Noen ganger kan det virke som en idé som jeg elsker å tenke på en annen kvinne dreper deg. Ikke la sinne og hat flom ditt sinn og hjerte.
   Jo før du lærer å holde sine følelser og følelser, jo lettere vil du bli en mester. Noen ganger kommer en tid når du innser at din oppmerksomhet er mannen som tilhører en annen kvinne. Å håndtere dette er vanskelig, men mulig. Det hele avhenger av hva din mann føler en følelse av en ny lidenskap. Hvis det er bare en seksuell interesse (midlertidig anfall), da har du en sjanse til å slå uheldig han.  
  Hvordan bli kvitt skammen yazlyvosti. Hvordan å overvinne skam yazlyvist

   Det synes synd det ikke er noe galt, men ofte er det dette trekket hindrer leve et fullverdig liv, kan man greide å miste jobben, eller den måten en person best sjanse i livet bare fordi vi skammer seg over sitt ønske om å utøve.
   Hvordan bli kvitt sjenanse?
   Før du går videre til korrigering av skyhet, prøve å finne ut hvor den har sine røtter. Grunnlaget legges sjenanse blant undervisning og barnets kommunikasjon. Den kommer også med overdreven frykt for å gjøre noe galt. Den kritikken er feilplassert barn i øyeblikk når noe ikke fungerer vil det være grunnlag skyhet problem.

   Enkle tips for å hjelpe overvinne skyhet


   En gang i den ekstreme situasjonen, ingen grunn til å trekke seg inn selv, puste dypt flere ganger for å roe ned og prøve å plassere alle steder. Sjenanse hindrer en person for å få den ønskede posisjonen i karriereutvikling eller høyere lønn. Føl deg fri til å snakke om sine prestasjoner, hvis du vil at ditt bidrag til arbeidet lagt merke til og vurdert - snakke om det, gjerne. Skyhet kan grundig skjemme deg bort og privatliv.
   Hvordan å overvinne sjenanse?
   Svært ofte med skyhet det uønskede bevegelser - spiker biting, hår vridning i fingre, føtter pritoptyvaniya. Når du kommuniserer med folk kaste bort noen tanker om sin underlegenhet, se i øynene og ikke nøl med å uttrykke sin mening. Denne grunnleggende teknikker for korreksjon skyhet. En ting - du må lære å akseptere komplimenter. Hvis noen roser deg, bare takke, uten å redusere sin fortjeneste. Og husk - overdreven beskjedenhet tar deg til det ukjente. Vel det er det, nå vet du hvordan du skal bli kvitt sjenanse og overvinne det!  
   Oral sex var lenge siden i det gamle Hellas. Mens det er allment praktisert. Noen ganger også brukt i stedet for sex, vurderer det som en nødvendighet for formering.


  Hva tiltrekker menn oral sex


   Samtidig er en annen foretrukket cocksucking.

   I dag er ingen hemmelighet at mange menn liker å ha oral sex. Ettersom det er så tiltrukket av ham hvorfor de vedtar i fiendtlighet avkall kvinner møte menn på denne måten? I dag prøver vi å forstå årsakene for menn å elske cocksucking.

   Først den enkle grunn - gleden at en mann mottar nåde av sin verdighet. For ham er det dolled opp, minneverdig, fantastisk.

   Den mannlige medlem - den mest følsomme erogene sone. Det finnes et stort antall nerveender. Deres milde stimulering forårsaker ubeskrivelig glede og spenning partner.

   Den neste grunnen er psykologi partner. Ikke skjule det faktum at folk - først av alt, erobreren. Han ønsker kvinnen var hans eiendom, og i løpet av oral sex, det er en følelse av overlegenhet over kvinner. Denne tilstanden som en mann.

   Hvis hun gikk med på å oral sex med en partner, penetrerte han henne enda mer tillit og kjærlighet. Dette betyr at det tar en partner som han er, med alle sine problemer, og komplekse funksjonshemninger. Det er bare ekte følelser spodvyhnut kvinne på en så viktig handling for henne - retur.

   Noen ganger kan en mann alvorlig psykisk og fysisk sliten, tvile på om å utføre sin plikt i sengen. Men hvis en kvinne ville krenke det med blowjob, da trøtthet vil bli glemt. Oral sex ikke bare gir, men gir styrke for videre oppfølging.

   Det bør bemerkes at oral sex ikke behøver å være slit for kvinner. Hvis vi er enige om dette, og deretter kaste bort misnøye og gjøre det riktig, slik at som deg og din mann. Svikt kan i stor grad skade, før pausen av forholdet. Etter foreslå du gjør denne typen sex, så han stoler på seg selv helt.

   Hvis du ønsker å lagre ekteskapet eller forholdet refresh, øve oral sex oftere. For å oppnå gode resultater og din mann forble lykkelig, må du huske noen regler:

 •  Når de sier "suck cock", ikke ta det bokstavelig. Menn liker ikke å suge bevegelser, kan det fremmedgjøre ham fra deg. Du trenger bare å kjærtegne hans penis og trunk lepper og tunge.

 •  Du bør ikke påvirke medlems tenner. Denne mannen bringer smerte.

 •  Når engasjerende i oral sex ikke glemme de andre deler av kroppen, som øker stimulering av glede.

 •  Ikke gjør blowjob stillhet. Du kan noen ganger stoppe og hviske til mannen du elsker ham. Det bare styrke ønske.

 •  Min mann bare frustrerende når hun spytter cum. Selvfølgelig, svelge eller ikke - er valget av hver kvinne, men en mann kan tenke hva du ubehagelig at du anser det "skitne". Det beste tidspunkt for å diskutere begynnelsen av prosessen, for å unngå forvirring. Kan du spytte ut diskret partner.


 •  Hvis du vыplevыvayte sperm fra det faktum at du ikke liker smaken, bare forklare denne partneren. Sperm - et avfallsprodukt av kroppen, så du bør følge ernæring mannen din. Prøv for eksempel å gi ham drikke ananas juice og litt tid vil legge merke til at vennen din sæd smaker bedre.

   Hvis du bestemmer deg for å gi nytelse til partneren din gjennom oral sex, men for deg er det første gang, bør du forberede. Ukjente ting å diskutere med en partner, spør hva han likte. Det er nødvendig å velge positurer, fordi okkupasjonen er ikke lett. Ta en dusj for å fjerne alle unødvendige lukt. Du kan lese en bok eller se filmer på oral sex. Selvfølgelig kommer erfaring med tiden.

   Snart du bedre lære partneren din, og vil bringe ham mye moro. Han vil forbli i gjeld.

  Hva tiltrekker menn oral sex
  Яндекс.Метрика