Syv mennesker, uavhengig av nasjonalitet, alder og kjønn, må av og til en pause. Alle, selvfølgelig, hans idé om en ferie, men de fleste foretrekker å slappe av et sted på stranden eller vandre gjennom de mange utflukter. Vi samler inn penger, klatre i gjeld og lån, bortkastet all lønn på en tur for å komme bort fra hverdagen og endre kjedelig atmosfære. Ja, hva kan være bedre tur? Den turen avgifter oss positive følelser og nye opplevelser for hele året som kommer!

Ferieromanse


 Det er et annet spørsmål: hva hver enkelt av oss ønsker å få på sin reise? Enig, det avhenger av et stort antall faktorer: alder, karakter, ønsker og oppfatninger. Men la oss fokusere på de som ønsker eventyr. Ensom ulv og ulv jevnlig gå på en tur, håper å få alt på en gang, all inclusive, som nevnt. Og, ja, snakker om en strandferie i utlandet, all inclusive systemet fungerer så godt som mulig. Med andre ord, å kjøpe en billett til reisebyrået, får vi ikke bare en buffet, utsikt og plass i solen, i bokstavelig forstand, men en masse ting, ikke er stavet ut i kontrakten. Nemlig realisering av drømmene våre. For dette, erkjenner ingen penger beklager!
 Hva vi hemmelig drøm? På en jevn brunfarge? På varme havet? Eller den deilig frokost? Absolutt ikke! Vi har en hemmelig drøm om lidenskap, eventyr, av virvelvind romantikk, tross alt! Vi, jenter, samle sine mest eksplisitt antrekk, sko med hæler så høyt som mulig, fjell og subtile makeup bikinier, slik at du trygt kan gå på jakt når som helst på dagen eller natten. Tross alt, hvem vet hvor og når vi møter det - vår fantastiske resort prins.
 Selvfølgelig, gir romanen en spesiell ferie krydder. Skal vi skryte til sine kjærester eller suvenirer sider turer. Dette er sikkert god, men graden av dens betydning kan ikke sammenlignes med de følelsene som vi opplever i møte med en potensiell frier. Og de tror, ​​på ferie krone et dusin! Lokal, hvile, arbeidende medarbeidere - alle kjente uskrevne regler for strandsesongen, og de er glade for å ta del i spillet. Når ung, vakker og fri, selv om ikke helt kommer på resort, de umiddelbart vises i søkelyset.
Ferieromanse

 Men hva er så spesielt med denne svært ferieromanse? I sannhet, det er radikalt forskjellig fra den vanlige.
 Først, vi kjører ut tiden, noe som er grunnen til at vi ønsker å møte noen, sende løse signaler noe som SOS, bare for å frelse sjeler ingen spør. Spørsmålet her er, heller, kroppslig natur, "Kom til meg! Vskruzhy hodet mitt! Gjør meg glemme alt! ". Selvfølgelig ønsker vi å glemme alt. Etter at vi jobbet for et år, tjene penger, betale regninger, folde planer, budsjetter, løste problemer i håp om at minst ti dager vil vi gjennomføre lengtet i Paradise. Og som i paradis uten Adam? Og kan beskylde oss for begjær eller razvratnosty når mesteparten av livet - en trist? Og vi har - virkelige mennesker, skjønner du. Fra tid til annen trenger vi en dose romantikk og lidenskap.
 Hvor å se etter denne lidenskapen? Kanskje en kald stein jungelen, der folk ikke engang se hverandre i øynene, for alle, brusende i alle retninger. Nei, for dette formålet er det et spesielt sted - resort. Flotte natur, Cote d'Azur, brann mange støyende klubber - alt dette bare skriker: "Slapp av, endelig, er du på ferie! ".
 For det andre er det kjærlighetsforhold ekstremt bratt og følelsesmessig. Kjennskap er ganske rask. Candy-buketnyy periode fra tre minutter til dager. Så kommer fasen av lidenskap, som tiltrer et par dager kjærlighet, og ved slutten kommer det ned å hvile nesten samme ekte kjærlighet. Selvfølgelig, på dette punktet er vi ikke i stand til å tenke klart, dette kan føre til en haug av tilfellene. Men det er verdt det. Vel hjemme, vi igjen dykke inn rutine og hverdag, og elsker fra vår resort veldig snart vil det være et spor. Hvem bryr seg? Vi er på ferie, omgitt av kjekke solbrune, ivrig etter å bryte våre hjerter.
 Her er det, hva er den "tredje", eller med andre ord, betale regninger. Nei, ikke på disse kontoene som vi betalte på forhånd, men for ganske annerledes moralsk. Og prisene her bør advare enda en bit. Vi, selvfølgelig, og få en historie, og turer i måneskinn, og en haug med komplement, og elsker visningene og alt ditt hjerte ønsker. Men hva da? Hva vi vil våkne opp når historien ende? I beste fall vill bakrus og fragmentariske minner fra i går kveld. Og i verste fall, med tung amorøs pine. Enten det er et svik mot vår nyvunne elsker blonde fra neste rom, eller tårevått farvel uunngåelig, men alltid vondt veldig mye. Ved å abonnere på denne attraktive eventyr, vi liksom glemmer å lese det som vanligvis skrevet med liten skrift. Tross alt, vi vet at det er der!
Ferieromanse

 Fargerik reklame lover oss en spennende følelser og svimmelhet. Utvilsomt, tvinger de sine løfter. Men hva er verdien av disse gledene? Med hva tvinge ty du bølge av kjærlighet, med samme kraft, og vil dekke deg vinke en reell smerte. Selvfølgelig, romantikk romanen er forskjellige: det kan bare sex for en natt eller dag eventyr. Men vi vil ha noe mer, ikke sant? Lyst til å møte enkelt tillegg til ørene og falle i kjærlighet. Og hvis du er heldig, vil vi få det du ønsker. Akkurat som et eventyr om Askepott, nøyaktig ti dager vogn tur til et gresskar, og i stedet for sko forblir vi bilder, minner og nostalgi.
 Ferieromanse - noe veldig hyggelig, men veldig grusom. De fleste retter, hvis du bevisst samtykket til forholdet, vel vitende om den bestemte datoen for ferdigstillelse? Det er en reell narr av seg selv. Men spør meg om jeg angrer om en ting er mobbing? Nei, nei og atter nei! Ferien romantikk er ikke alltid trist slutt. Noen ganger finner du god penn-pal, eller de beste minner for livet eller en roman uten en reell dato. Hvordan vet jeg? Tross alt, som ikke risikerer ikke, som ikke drikker champagne!
 De fleste mennesker lever i den moderne verden, etter et uttrykk - tillit, men bekrefte. Tidligere lært oss virkeligheten i våre liv. Dette er sikkert sant, spesielt i den økonomiske relasjoner virksomheten, men i alle fall gjelder ikke i forholdet mellom mennesker som elsker hverandre. Felles liv må begynne med kjærlighet, tillit og forståelse. Bygge relasjoner - er en svært komplisert prosess. At tillit hverandre kan være en garanti for at å leve sammen er ikke bare lang, men lykkelig.

Tillit i forhold


 Trust - er absolutt ikke liker, og få familie skaper med sin beste venn, som mener som han selv. Venner vi velger det fordi våre holdninger, synspunkter på forskjellige ting sammenfallende. Og vi ofte beundrer de som ikke liker oss fordi vi vet at opposisjonen, samt de ulike polene på en magnet, tiltrukket. Og lurer på hvorfor jeg elsker kommer absolutt ingen måte vi ønsker.
 Oppførselen til en kjær blir mistenksom. Det begynner med konstant sammenligning av hans handlinger slik som å plassere det gjorde du. Det gjøres oppmerksom på eventuelle forskjeller fra dine regler. Og møte med venner, og en tur til slektninger uten deg, og selv vanlige bedrifts på jobben blir sett ikke bare som en del av det daglige livet av din kjære, men som noe ekstraordinært.
 Dette tyder på at konklusjonen synes naturlig for deg - jeg ikke liker, og hvis kjærlighet er så sterk som vi ønsker. Så han liker noen andre. Og søket begynner denne usynlige og ofte nedlagte noen. Forsinkelser på jobben oppleves bare fra denne posisjonen, har du noen der, og eneste telefonsamtale med det motsatte kjønn - det er alt et svik.
 Og begynne skandaler.
 Kvinner i denne saken isterychat stadig krevende oppmerksomhet, klamrer seg til ord og handlinger, sjekk telefonen (han plutselig kalt en hjort, lys, etc.), prøv å gå til siden på sosiale nettverk og eksponere en kjær liggende.
Tillit i forhold

 Menn søker kvinner fange på forræderi, ikke så langt unna. Oppførselen de er svært like. Den viktige forskjellen - mange har råd til å treffe sin elskede kone.
 Og her er nær skilsmisse, fordi en person som ikke stole på permanent ødelegger seg selv og sin kamerat. Han føler seg lurt, det er uheldig, fordi jeg ikke forstår hvorfor så kom med det. Og tenk den følelsesmessige tilstand av en mistenkt i en løgn i det hele tatt skremmende, fordi det er vanskelig å være uten en tilståelsen. Begge er i konstant spenning.
 Ofte situasjonen forverres tvunget separasjon. Din favoritt gå, eller du må gå for og mistro i relasjoner blir en hundre prosent tillit forræderi.
 Snakker på en avstand, du begynner å tenke at du ikke ønsker å snakke. En stemme til en kjær er alltid trist, så noe veldig morsomt, er ikke fornøyd. Å miste en kjær å stole på deg glemme at det kan være trist på grunn av separasjon fra deg. En årsak til glede kan være, for eksempel høyere lønn. Misfornøyd mann er når pasienten (og du får den med sine mistanker). Hvis anropet ikke er mulig, når det er mistanke om utroskap. Og når du kommer hjem gleden av å møte snur kort. Begynn gjensidige fornærmelser og beskyldninger. I stedet lykke kjærlig hverandre mennesker føler bildet, sinne, smerte av misforståelse.
 Og som du en gang var bra sammen, det virket som du møtte som ville aldri forlate, men glemt, og gjensidig kjærlighet kan vokse inn i en meget sterk og samme gjensidig fiendtlighet. Forholdet uten tillit flyktig, og med en sterk følelse dø, visne bort under press konstant mistenksomhet og mistillit.
 Mistillit er sammenlignbar med veggen som oppstår mellom to personer. Hver hevder ufortjent kostnader er murstein i det. Før eller senere du skjule vegg av misforståelser hverandre og bli et hinder i din kommunikasjon. Du vil ikke være i stand til å høre andre enn seg selv, så vel som ord ekko som reflekteres fra hindringer, returnerer til høyttaleren. Kan ikke bli hørt, ikke bare påstander og krav, men selv ordet kjærlighet.
 At kjærligheten var ikke og er ikke slått til hat eller forakt bør huske den personen du elsker er annerledes. Fordi du elsket ham omgjengelig, smilende. Det er som du akkurat som du visste det. Og hvis selskapet er alltid i fokus - ikke forvente at dette vil endre seg når du begynner å leve sammen. Dersom møte du han hadde mange venner, trenger ikke å søke å oppheve den andre halvdelen av din kommunikasjon med dem. Dette blir sett på som en restriksjon på friheten av naturlige årsaker og protest.
Tillit i forhold

 Tilsvarende, hvis din partner eller forlovede attraktiv, sjarmerende, ikke bli overrasket over at han (hun) gjør komplimenter. Et smil som svar på hyggelige ord - det er så naturlig.
 Så hvis du plutselig tenkte at de valgte en var - husk at vi er å finne opp seg selv og fantaserer ofte svært langt fra virkeligheten. Snakk med din kjære, fortelle ham hvordan han vil veier.
 Og husk at du elsker ham for noe som ikke er som alt, men også at han også valgte deg for din unikhet. Legge inn forskjellig i ulike situasjoner, du bare utfylle hverandre. Etter to til høyre eller venstre halvdeler ikke utgjør en helhet.
 Stol på din kjære en tilsvarende tillit til seg selv. Vet at mistenkt utroskap ofte de som ikke tror på seg selv, eller de som ikke gjør det ren samvittighet. Så hvis du føler en mistillit chervotochynku - se på deg selv. Kan ikke partneren din, og du så uærlig med ham og med ham. Forstå i seg selv, sine følelser og følelser. Hvis du er sikker på at du elsker og elsket - ikke trenger det. Setter pris på hva du har, ikke forgifte sitt liv mistanke, fordi bare kjærlighet, tillit, forståelse og respekt for hverandre er nøkkelen til sann lykke.
 Tro på deg selv, tro på kjærlighet og tillit til hverandre, og du vil bli fornøyd!  
Яндекс.Метрика