First Date

 Hemmeligheter vellykket DATO


 Hvordan velge et sted for en date


 Hvordan lage en dato for å være vellykket, vakker og minneverdig. Nyttige tips for jenter, jenter på første date.
 Hvem bryr seg hvor du skal dra på en dato for å være sammen med sine kjære. Selv den gamle parken blir til øynene dine når du er forelsket, og rusk spredt preparerte blomsterbed, blir sett på som festlig pynt.
 På den annen side, er den der den første datoen avhenger ganske mye. På datoen du så hvylyuyeshsya, og her høy musikk som du ikke liker, eller du sitter på en kafé, som ofte kommer din eldre søster eller bror.
 Det er viktig å gå på en date hvor du vil føle deg komfortabel og koselig og under opphold naturlig og trygt.
 Tips dette: når du er invitert til å besøke, ikke nødvendigvis er enig med den foreslåtte alternativet når det mestop - rovedenyya. Tenke på om du virkelig ønsker å gå. Kanskje du ikke vil se ut i det beste lyset. For eksempel.
 Du kaller det disco.
 Hvis en fyr tilbyr seg å gå med ham til disco, men du vet ikke hvordan å danse veldig godt, så høflig be ham om å velge et annet sted for en dato, ikke lærer den sanne årsaken til feilen. Tenk på noe, slik at klubben er langt fra huset ditt og ikke bare vente på sene timer tralle ønsket rute.
 Alt flott hvis du heller dans elsker! Selvfølgelig, du tar dette tilbudet, hvordan å meditere her. Du sannsynligvis tilbringe en god tid sammen.
 Husk felles interesser
 Hvis du vet at du er har felles interesser, ikke vær sjenert og spørre seg for å møte og tilbringe tid sammen. For eksempel kan du sitte på en sykkel eller rulle. Du delt musikk smak - shoppe skaffe nytt album av din favoritt band.
 Om vinteren kan du gå til banen. Men også skjer det.
? Min venn Helen var veldig glad for å høre at kjæresten hennes som hun tilbringer mye tid på skøytebanen. De ble enige om i helgen å gå til parken. Det virket som alt skal gå bra. Elena var engasjert i seksjon for kunstløp alle abonnerer bye flotte piruetter på is, og gutten - håp om skolen hockey team, stormet til rink på et halsbrekkende tempo. Som et resultat, all den tid brukt sammen, snudde de over bare et par setninger!
 Gå på kino.
 Et godt alternativ her er definert samtaleemne selv - favoritt skuespillere, filmer, historie, etc. Neppe like ham sentimental melodrama, komedie, men sannsynligvis like alle. Hvis du blir invitert til en skrekkfilm, ikke rush å gi opp. Tror du har en flott mulighet vtupytysya hans mandig skulder og propyschat: "Jeg er så redd! Så jeg er redd! "Og det er - selv om han er sjenert anstendig - føles forsvarer.
 Invitasjon til en konsert som en invitasjon på kino - i seg selv et godt alternativ. Problemet kan oppstå om du vil godta hvis ditt navn til artist eller gruppe som du ikke kan stå. Prøv å finne et kompromiss. På sin motvilje for denne spesielle følelsesmessig ekspress stjerner ikke verdt det, selv om det viser seg at du spyttet på noen av sine idealer. Hvis andre konserter, dessuten er ikke, så høflig avtalt sykdom eller lastebiler i første ledd.
 Kafé eller restaurant.
 Hvis en fyr har invitert deg til en kafé eller restaurant, er det fint. Men det er noen finesser. Hvordan man skal oppføre seg? Hvordan bruke bestikk som bestiller å ikke ødelegge fyren og vise at du jente med god smak?
 I dyreverdenen.
 En god møteplass er en dyrehage. Du går i friluft rundt deg mange interessante og morsomme dyr ånder løftet når du ser på deres ansikter. Fugler og dyr kommer til unnsetning når spenningen og usikkerheten i samtalen ikke er limt - diskutere hjem bur og innhegninger "Oh, hva en morsom pelican, er det noe som ligner på vår fizruka", "Hva søt hvit bjørn", "Hva frekke spurver, bare klatre til hans føtter i en bolle orangutang! »
 Gå i naturen.
 Det er enkelt og ukomplisert - du går godt vedlikeholdt (eller neglisjert, som noen heldige med byens administrasjon) spor parker, eller du kan gå i skogen. Ikke bare gjør du pospilkuyetesya hverandre, men vil nytte for din helse - frisk luft etter alt.
 Fornøyelsespark.
 I stedet for en enkel tur kan du gå til fornøyelsesparken. Dette er flott! Det kan være attraksjoner for alle aldre og smak. Det er smak og bør si noen ord. Hvis en ung person ikke å kjøre ritt med en død loop eller på noen vill shtutsi, som av og til henger opp ned, og du fra en type ekstrem swing er dårlig, det er best å ærlig forklare ham hvorfor han avslag. Ikke heroystvuvaty. Inviter ham til å ri en, hvis han ønsker det, og du bare vente på neste attraksjon. I et slikt tull tar det ikke lovbrudd og kile nervene, at disse få minutter til en del med sin elskede, dum. Det ville være mye verre hvis du fjerner det fra karusellen av blek grønn, så absolutt en første date vil bli bortskjemt.
 Hockey ekte menn spille, men hva gjør jenter?
 Du kaller kampen i fotball, hockey, basketball, og du er ikke en elsker se disse spillene. Hva gjør jeg? Nekter - kan fornærme ham dypt, fordi mennenes fotball (hockey) - hellig. Sannsynligvis fortsatt trenger å gå, og så plutselig din vegring røre det slik at en annen invitasjon kan aldri vente. Pre-Set deg selv som vil være kjedelig, fordi de fleste av dine besøk hans syn ikke er begrenset til deg, søt og vakker, og feltet.
 Hvor bedre alternativ når en fyr inviterer du ser på svømmekonkurranser, boksing, sjakk eller annen sport der han er medlem. Det er mye enklere og klarere. Din oppgave - å entusiasme ser på det fra gulvet, klappe i hendene og rope "well done", og deretter jag til halsen ropte at han var den beste.
 Elva trikk.
 Hvor romantisk! Hver jente drømmer om hennes elskede syklet en båt på sjøen med vannliljer. Kanskje denne båten ennå ikke kommet, og nå har du flere båter, årer og ingen behov for å vinke som bare for stor. En frisk bris, vakker utsikt, du og han, faktisk ikke noe mer du trenger å første date gikk bra.
 I alle fall bringe sammen noen penger fordi det er ikke billig. Man kan ikke vite på forhånd hvor mye det koster, og være pinlig.
 På et besøk hjemme.
 Guy inviterer deg til sitt hjem, for eksempel for å se en film sammen. Hvis du mellom enkel og klar, full av selvtillit, huset - det er behagelig. Det er en god ting. Se objekter som omgir en person bedre forstå ham, men på den annen side, i en leilighet gjør han bor ikke alene, i midten av filmen arbeidet kan godt zayavytysya mamma, pappa, bestemor prykovыlyaet klinikk, og de trenger også å liksom kommunisere. For å lære hvordan å komme sammen med sin familie, hvis du ikke ønsker å miste sin elsker, se kapittel "Dette er en forferdelig ord" foreldre ".
 Men hvis du fortsatt vet svært lite, hans hus - ikke det beste alternativet for møtet. Høflig avslå tilbudet, overføre det for en lengre periode, skole fyren du føler en - ydmyk og mild, men hjemme han kan oppføre seg helt - annerledes.
 Sider: 1 2 3 4  
Sex etter 50 år

 Sex i en kvinnes liv etter 50 år


 Med alderen, er menneskeliv en rekke endringer, hvorav noen er ganske betydelig. For eksempel kan mange mennesker ikke gjennomføre den samme aktive liv som før. Vi må ta et annet syn på vaner, revurdere sine evner. Selv i det nittende århundre. samfunn ble følt at etter 30 år kvinnen mister sin appell og blir gammel, men forfatteren Honoré de Balzac, som valgte sine heltinner kvinner 30 var i stand til å bevise at hver kvinne har en viss alder sjarm og ynde. Offentlig forståelse av alder gradvis endret seg, og nå aldersgrensene på 30 flyttet til 50 år og over.
 Det er nå ingen tvil om at etter 40 og 50 etter at en kvinne er attraktiv og ønskelig. Forskere har bevist hvor viktig helse betydningen av kjønn og alder sin rolle bare verre. Over tid er kroppen en rekke endringer, først og fremst påvirker mannlige og kvinnelige hormoner ansvarlig for seksuell lyst. Med utbruddet av overgangsalder hos kvinner er det flere vanskeligheter i seksuallivet. Overgangsalder reduserer seksuell lyst, forårsaker tørr eller kløe i skjeden, er det andre helseproblemer påvirker seksuallivet.
 Men disse vanskelighetene ikke bety at etter overgangsalderen, bør kvinner glemme om sex. Hvis riktig tilnærming til dette problemet, på tide å legge merke til endringer i kroppen din, ta skritt for å behandle menopausal syndrom, kan fortsette å leve et liv på.
 Først av alt, oppstår det problemer med redusert libido. Og det er ikke ment som mistet interessen i sin partner, og refererer til fenomenet generelt. Den nyeste statistikken viser at etter 50-60 år sex bringer enda mer moro enn de unge. Dette er på grunn av den emosjonelle sfære av livet. Mannen hadde ikke føle slikt ansvar for barna, for deres arbeid, tempoet i livet reduseres, slik at en ny titt på deres forhold til det, for å revurdere livserfaring. Også forskjellige folk begynner å oppfatte din partner stadig viktigere småting som en romantisk middag eller gå sammen.
 Dessverre, de fleste kvinner liker, og menn foretrekker å være alene med sine problemer og ikke gå til legen, så ifølge denne tråden forbudt. Ofte svaret ligger i den psykologiske oppfatning av problemet, men moderne medisin er å utvikle og bruke hormonbehandling er ikke vanskelig å fortsette seksuell aktivitet i flere år. Du kan også søke om støtte til en psykolog for å hjelpe overvinne indre barrierer og innse at alder - ingen spørsmål og aktivt liv er ikke over.
 Mange løse sine egne problemer, for eksempel vaginal tørrhet ty til enkle intime olje (smøremiddel). Imidlertid er denne tilnærmingen ikke alltid optimal, som problemer i underlivet blir verre med alderen, så det er best å se en lege som tilbyr seg å passere flere tester, undersøke mikrofloraen i skjeden, bekken ultralyd gjøre sjekker og hormoner. Dette vil bidra til å gjøre det store bildet, og deretter velge riktig behandling. Når får vi vite alt om helse, kan vi tenke på hvordan du kan gjøre ditt sexliv.
 Sex etter 50 års ofte opphører å være rent fysiologiske behov, som beveger seg i den emosjonelle sfære. Vi må skape en romantisk atmosfære, bruke aphrodisiacs eller aromat - Pius, mer tid på forrige hengivenhet, men det er ikke ille. I voksen sex venter ikke så mye orgasme som fysisk og følelsesmessig intimitet med partneren din, søker ikke bare fysisk nytelse, men har også en flott tid med din kjære.
 Gjennom historien har menneskeheten søkt å avdekke årsakene til aldring og for å finne måter å stoppe det, men så langt har vi ikke vet hvordan du kan skru klokken tilbake. Kan bare litt tregere tidens gang, betaler oppmerksomhet til deg selv og din helse.
 Skjønnhetsindustrien er nå på et utviklingsnivå som kan oppnå betydelige resultater for bevaring av attraktivitet og ungdom. Denne kvinnen kan se flott ut til enhver tid, du trenger bare å se på seg selv og bruke kosmetikk som passer til alder og hudtype.  
Яндекс.Метрика