For å feire Valentinsdag dette interessant idé
 Valentinsdag - en ferie som dukket opp i vårt land nylig. Men tradisjonen fanget på en gang, noe som ikke er overraskende, fordi det er vinter så ønsker romantikk og varme følelser. Og nå, et år i forveien par begynner å lure på ganske rimelig spørsmål, som nevnt Valentinsdag, slik at det blir husket for et helt år? Svaret avhenger av dine preferanser og hvor lenge har du kjent. Men aller viktigst - på din fantasi, at det vil bidra til å gjøre ferien minneverdig.
 Den klassiske versjonen
 Den mest tradisjonelle versjonen av Valentinsdag - en romantisk middag. Men klassisk betyr ikke at hvert år for å følge samme scenario. Hvorfor ikke lage en tematisk middag? Og "go" i for eksempel Frankrike? Skape en stemning fransk meny, god vin, spesielt utvalgte sanger av franske kunstnere. Under denne ordningen kan du organisere og italiensk og japansk middag. Hoved tåle stil og finne noen "smaken" - en uvanlig dessert, film innredning.
 For par som lengter sammen
 I løpet av årene, en følelse av å ikke falme, men vane og daglig rutine i hverdagen lavere skarphet. Derfor par som lengter sammen, kan vi gi råd friske opp dine følelser. For eksempel, for å gjenta scenario av dagen som du har møtt, eller hvilken som helst annen viktig begivenhet.
 Du kan arrangere en uvanlig romantisk tur i kveld byen - gå sammen i en film eller på bildet eller gå til banen (selv om du er langt fra begge idretter), vandre gjennom gatene i vinter, varme glass gløgg i en liten kafé. Det vil si, vekk fra den vanlige rutinen, få nye opplevelser sammen, ikke venner.
 Hvis det er mulig du kan gi kjæresten din og en avslappende kveld i boblebadet. Sannsynligvis en liste over sine tjenester er prosedyren som vil glede dere begge. Etter en pause kan du gå til kafeer og liten restaurant som ikke inkluderer kleskode og svært raffinert meny.
 For de med nylig
 Par giftet seg i lang tid, denne funksjonen vil ikke fungere. Men hvis forholdet bare kom ut av godteri-buketnoho periode, kan du prøve felles matlaging middag. Bare velge de enkleste retter som er enkle og raske å tilberede og sende pent.
 Et annet alternativ - en romantisk kveld på byen. Det vil imidlertid ha forhåndsbestilt hotell, spesielt dersom institusjonen er populært. Bedre ennå, gå til en annen by for dagen. Vandre i gatene, fordype deg i en ukjent livet ditt. Slike felles besøk veldig nære.
 Vel, for de par som forbereder seg til bryllupet, som ønsker å utnevne en feiring på denne datoen. Deretter hvert år du Valentinsdag er spesiell!
 Og i andre land?
 Og feire Valentinsdag i andre land? Det minnes om at i Vesten historien til denne ferien har mer enn hundre år. I løpet av denne tiden klarte han å skaffe seg mange ulike tradisjoner. I Frankrike, for eksempel Glad Valentine gjort velkommen ikke bare sjelefrende, men alle dem du er glad i - foreldre, venner. I Italia dagen blir ofte kalt "søt" fordi tradisjonelt i dette landet bestemte seg for å gi søtsaker.
 Men i Tyskland, Saint Valentine, merkelig nok, er skytshelgen ikke bare elskere, men også mentalt. Så på den dagen alle tyske psykiatriske sykehus er dekorert med røde bånd.
 I England, må valentines inneholde lyrisk quatrain. I antikken ble det også besluttet å velge hans "Valentine". Nå er denne skikken er sjelden håndhevet. Men med Valentinsdag er ikke bare velkommen kjære, men også kjæledyr. Men i Japan, denne dagen markerer "høyest kjærlig anerkjennelse" som du ønsker å vykryknuty spesifikt opprettet for denne plattformen.
Hvordan forstå seg selv og sine lyster?
 En vag idé om sine mål og ønsker er årsaken til ulike problemer og feil i livet. Ikke forveksle mål med behovene. For eksempel, er ønsket om å spise eller drikke forskjellig fra et ønske om å reise rundt i verden eller lære et språk. Folk som oppnår suksess ved første forestille seg hva de vil, og deretter sette et klart mål og gå for det.
 "Jeg vet ikke kan ikke forestille meg, jeg kan ikke finne ut hva jeg trenger, hva jeg vil" - har du hørt disse setningene? Eller kanskje oftest ta?
 Mange mennesker i vår verden bare "drifting". Glir meg flytende og innse at ikke kom til der ønsket. Det er, selvfølgelig, og de som ønsker å prøve å svømme sin vei, men nå og da blåser en bekk i normal retning. Så i livet. Her viser du misnøye til seg selv, andre og livet. Siden da lagt problemer her og irritasjon, stress og depresjon. Så kommer den forståelse at livet er kjedelig og monotont og meningsløst i det hele tatt. Jeg beklager alle årene bortkastet

 Som Leo Tolstoy sa: "Hvis livet ikke gir deg stor glede, er det bare fordi hjernen din feilaktig rettet." Og kanskje grunnen til at du ikke er at du ikke vet hva du vil i livet, hva du vil. Kanskje travelheten utallige tilfeller du rett og slett ikke har tid til å stoppe opp og tenke på oss selv, for å forstå deres ønsker og ambisjoner.
 Kanskje du trodde at alt er klart, vet du målet ditt, du virkelig skyld eller ikke riktig forstått seg selv / henne selv og ikke fullt klar over sine sanne begjær. Eller enda andres ønske, for eksempel, ønsket av foreldre, lærere, folk rundt dem. Svært ofte vi bruker andre folks ønske om hans. Tross alt, du vet, igjen med ingenting. Kanskje et sted i en villa på stranden eller på kontoret på arbeidsplassen hans. Men fortvilelse og forvirring. Etter å ha mistet gleden ved livet eller under stadig mer opptatt av at alt ikke er som det skal - ikke riktig! Ingenting bringer glede og moro!
 Mange kaller det "midtlivskrise." Men disse følelsene og tankene oppstå når som helst og når som helst alder. Akkurat som en voksen anses akutt. Disse menneskene kan gjøre ganske merkelig og uventet oppførsel. For eksempel, er unntatt fra vellykket arbeid, gå til et annet land eller by, og dermed prøver å starte fra scratch. Menn ofte forlate familie og føder jenter yngre enn romaner. Jeg kan velte disse menneskene. Alle disse handlingene avsluttes ikke bra. Er ikke fornøyd, og selv gjør en verre. Fra oss selv ikke unnslippe. Ikke å ha forstått i seg selv, er resultatet det samme, om ikke verre. Så kommer den forståelse at dette er ikke hva du ville.
 Ikke løpe fra deg selv! I stedet, ta et skritt mot deg. Sett deg ned til slutt, og spør deg selv spørsmålet: "hva jeg egentlig vil? ". Sikkert er vanskelig å svare på det eller høre svaret fra hans underbevissthet.
Hvordan forstå seg selv og sine lyster?
 Å forstå, trenger vi en liste. List dine ønsker. Det trenger å skrive alt som du noensinne ville tenke. Vi anbefaler at du gjør det akkurat nå. Minimer nettleservinduet og lage i Word-dokument med tittelen "Jeg vil." Skriv alt der. For eksempel, hva du drømte om som barn, eller hva du vil nå. Kanskje gå et sted eller gjøre noe, men dette er ikke tid eller mulighet. Har du lyst til å male, sy klær eller ta sangtimer, eller lære et språk liste Jo mer, jo bedre. For når det ikke vil kompilere. Flytter du fyllet i noen dager, supplere denne listen som en sparegris. Bare velg et ønske virkelig trodde, ikke noe fantastisk.
 Kommer opp neste ønske om å alltid lytte til deg selv. Ikke skriv hva de ønsker fra deg, og skrive akkurat hva du ønsker for deg selv. Tenk deg at ditt ønske gå i oppfyllelse. Hvilke følelser du føler mens? Er du glad og gleder seg? Eller inne føltes litt ubehagelig? For eksempel, du bestemmer deg for å gjøre en karriere og tjene masse penger. Du er villig til å gi sin tid til det harde arbeidet du kan bruke på familie og venner, fritid eller hobby? En dag å være på jobb, med sporadisk helg? Uten ferie? Du er klar til å gjøre slike offer for skyld i drømmene dine? Hvis du er i tvil, så det er ikke hva du trenger.
 Hoved og lære hvordan å tydelig uttrykke sine ønsker. For eksempel "lære", "utforske" og "vet", "stand" - veldig forskjellige ting. Du kan velge et fremmedspråk og ikke føle et ønske om å utforske det. Tross alt, trenger du å gjøre ingen liten innsats og uten "undervisning" - "vet" her virker ikke. Så rett opp for ønske.
 Nå opprette et annet ark og forestill deg at du fikk en utrolig arv fra en fjern slektning kom plutselig, en millionær med tre millioner dollar. Nå opp for en ny ønskeliste, dele den inn i tre kolonner:
 1 - Hvordan vil du forholde nå med sin rikdom.
 2 - Hva vil du gi, enn å gjøre før.
 3 - Hva du ikke velger noe, selv bære en stor sum penger.
 Vær spesielt oppmerksom på hva du har angitt i annet ledd. For eksempel, hvis du husker, er det første du gjør være fri fra jobb eller slutte mann / kone som før (før du ble millionær) du måtte jobbe på site / leve med denne personen i omstendighetene og etc.
 Hvis du krever radikale endringer i livet, betyr det at du er for øyeblikket ikke på plass / ikke med den personen som du ønsker. Dette betyr ikke at du bør bare rive alt på en gang, men du må ta hensyn til det. Deretter gradvis prøve å gjøre noen trekk. Kanskje du bare trenger å skifte jobb? Eller prøve å gjøre det samme, men i en annen by? Ingen utsikter? Endre din sfære av aktivitet. Det samme med relasjoner. Misnøye indikerer et problem eller krise i forholdet. Ta noen skritt for å etablere relasjoner. Hvis du tror at dette gir ingen mening, så må du ta drastiske tiltak. Og så videre gjennom alle kjepphest.
 Nå sammenligne listene. Ditt ønske om å presentere livet og ønsker når det var muligheter forskjellig? Finn elementer som gjentas i begge listene (og inkludert i tredje ledd andre listen)? Nå velger alle lister ti store og viktig for deg ønsker. Gjør dette vil være vanskelig, men prøv å velge mer nyttige, interessante og meningsfylte mål.
 Nå enda vanskeligere oppgave. Av de ti valgte bare tre mest mest. Denne metoden gjør det mulig å beregne den egentlige ønske om å forstå seg selv, sannferdig svare på spørsmålet - "hva vil jeg? ".
 Nå som du har forstått de mål og ønsker kan starte action! Tenk på et plan, beregne alle trinnene og gå til møte drømmer, suksess og lykke!  
Яндекс.Метрика