Fordelene med tradisjonell slavisk bryllup
 I de senere år blitt stadig mer populært i den tradisjonelle russiske bryllup eller slaviske stil. Men jo bedre de er, si, en vanlig maleri i et register kontor? Ja, og jeg trenger alle bryllupet festligheter med bred? Svaret er - ja, og her er hvorfor.
 Å forklare responsen vi fortelle deg om dagen for å feire ekteskapet i slaviske familier. Starter ferie noen dager før det avgjørende øyeblikket, med drakten. Brudgommen til brudens foreldre sendte matchmakers som er enige om fremgangsmåten for spesielle anledninger. Fullført organisatoriske spørsmål spesiell seremoni - rukobytem. Til tross for noen arkaisk, kan rukobyte bli realisert i dag. Denne forordningen ville være bra å gjøre litt teatralsk. En dag før bryllupet holdt bachelor og utdrikkingslag. Unge mennesker, som sier farvel til et fritt liv i antikken gikk gjennom landsbyen og delt med folk gleden. Ta med en moderne hjort russisk smaken kan slippe ved å arrangere en ferie i frisk luft med tradisjonelle sanger og underholdning.
 Høne og hjort netter motsetning bakrus alltid vært mer avslappet og selv trist. Brud på denne dagen for å sørge over sitt frie liv, gråte mor og far i sørgelig forfatning. Moderne skjønnhet kan holde tradisjonelle utdrikkingslag i badekaret, sauna eller klubb.


Fordelene med tradisjonell slavisk bryllup
 Ingen russisk bryllup ikke klare seg uten kompensasjon. I dag eventuelt bruke ekte valuta notater: Du kan kjøpe trykt på farget papir penger for bruden selges i butikker bryllup tilbehør. Redemption er vanligvis mye moro, med en rekke oppgaver for brudgommen og hans entourage. Tidligere på dagen for ekteskap folk satt foran verftet store dekk som vedvarende frieren måtte klippe det sammen med sin kjæreste (vitne). I dag er det ikke nødvendig å bruke fysiske kraft, men at svette mentalt fortsatt. Award smekalystomu ung person vil være den vakreste jenta i verden - hans elskerinne i hvite kjoler med hvem han er på vei ned midtgangen.
 Forresten, må brudepike kjoler nødvendigvis være hvit, ikke farge, spesielt når det kommer til å gifte seg for første gang. Det som har blitt en tradisjonell hvit kjole som et symbol på ungdom og uskyld gi jenta husket, tillates bare tilstedeværelsen av rødt. Velg det lett, gitt rekke forslag, blant annet den russiske stil. Ser kjoler katalog med bilder og priser, kan du enkelt sørge for at kjolen kostnaden kan være ganske gjennomførbart for budsjettet. Hvis ja, hvorfor forlate den eldgamle russiske bryllup moro?
 Den beste underholdningen for gjestene i bryllupet er kolomyiky danser og gåter. Sørg for å feriere program må kidnappe bruden og brudebukett høytidelig overføring av neste par. På bordet er best å sette tradisjonelle slavisk parabolen.  
 For hver kvinne, er sexy side av livet meget viktig, så vel som for menn. Tror ikke at folk er mye mer partner mener om dette temaet enn kvinner. Og til sex livet var ganske lyse og full, trenger ikke å være konservativ.


Tilfredshet eller kvinne som er nødvendig


 Noen ganger, i et forsøk på å ha det gøy, folk ikke spesielt tenke på kvinnelige glede av sex. Hva ville det ha vært fint som partner bør vite hva det tar å tilfredsstille en kvinne. Du kan variere sexy positur. Denne endringen utgjør kan ikke miste attraktivitet og nyheten relasjoner.
 Ikke alle kvinner kan dele med partneren din at hun ikke liker, eller som ut og raskt nadoyidaye ensartethet og en kvinne og en mann. Når du velger seksuelle positurer, bør begge parter diskutere temaet tilfredshet med hverandre uten frykt og uten skam dette problemet. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å gjenta alle Kamasutra positurer, kan du velge et par å velge en favoritt.
 Spesielt valg av optimal posisjon kreves en kvinne ikke får glede av sex. Når du velger en positur, huske alle detaljene, og da begge parter vil ikke angre tid brukt sammen.
 I klassiske positurer, kan tilfredsstille en kvinne og kunnilinhusom, som betyr nåde mest erogene soner. Glade for å bringe en kvinne til orgasme via cunnilingus er enkelt. Det er nødvendig å fremheve noen av positurer.
 Kanskje den vanligste - er når en kvinne ligger på ryggen. Denne posisjonen er den mest klassiske.
 Men nå kan du velge en rekke andre stillinger, for eksempel. Et slikt element, "svevende ørn", er et klassisk mesterverk. Liggende på ryggen hennes hun bøyer knærne, spre dem mens vidt. Mann innebygd i magen, gitt det faktum at ansiktet hans var i Vagina. Denne bestemmelsen gir adgang til alle de erogene soner av en kvinne.
 Ikke "skjerf" er nesten det samme som den forrige. Men kvinnen i denne posisjonen, krysset bena på mannen bak ham, mens nøye holder beina på nakken hans. Det er en ganske intim kontakt som forsterker følelsen. I denne posisjonen kan hun sitte på en stol eller bord, og mannen til å stå foran knærne.
 Et annet ut - "forbudt frukt", virkelig liker kvinner, i forhold til hva folk kan gå inn i språket inne i skjeden veldig dypt. Kvinnen ligger på magen, bena fra hverandre, mens du hviler under låret pad. En mann tar en posisjon liggende eller sittende på kne bak partner, kjærtegnet hennes tunge lyske, anus og vagina. Hvis en mann står bak, kan en slik utenfor være et forspill til samleie, så vel som før anal sex.  
Hvorfor jenter liker slemme gutta? Grunner til å velge og kvinnelige psykologi

 Kvinner natur ekstremt mystisk og uforståelig. Spesielt mange av våre samtidige lurer på hvorfor jenter liker slemme gutta? For hver ung dame vil sikkert drømme om sann og trofast venn som ønsker å forstå det, medfølende, var pålitelig, rettferdig og god.
 At disse gutta kommer opp med jentene for deg selv akkurat slik de prøver å finne i deres miljø. Så bare passerer en mann som oppfyller alle disse egenskapene for å gi preferanse til såkalte "bad boy". Hvorfor skjer dette? Dette er en enkel oppgave eller psykologi?
 Hvorfor skurkene attraktiv?
 Til alle tider, damene trukket til sterke og selvsikre menn. Og at styrke og selvtillit folk måtte vise alle rundt, vinne deres anerkjennelse og troverdighet. Bright, ambisiøs personlighet, gambling og risikovillig - med gutta bare mye mer interessant enn god, men kjedelig av gutter som er vant til å tenke bare maler. La oss velge noen grunner til at jenter velger ofte sine favoritt skurker, ikke i enhver forstand positive.
 1). Ubevisste ignorering regler
 De fleste moderne mennesker, dessverre, må leve etter visse regler. Videre har disse reglene blitt satt av andre, og sende dem ikke ønsker. Naturligvis, jenta som alltid levd innenfor visse grenser, ubevisst drømmer om frihet. Men hun er redd for å endre noe og lidelse, tro livet trist og kjedelig.
 Og da han ser - bad guy som ignorerer reglene og leve som han vil. Naturligvis, en jente bare ikke kan komme rundt det med deres oppmerksomhet - denne fyren ser ut til henne en helt spesiell, ikke som de andre, en fri mann. Og hun ønsker også å være gratis - ønsker å være sammen med ham.
 Den mest pikante ting er jenter ønsker å flytte ansvaret for deres skjebne til en kjær - så hun får ønsket frihet i fullstendig fravær av ansvar (minst så det virker). Så hvorfor ikke liker det dårlig fyr som åpnet opp enorme horisonter er du?
 2). Synd
 En annen grunn til at en jente kan elske slemmingen - synd og et ønske om å hjelpe ham. Det er kjent at russiske kvinner har alltid vært tilbøyelig til å falle i kjærlighet med dem som angret. Derfor betaler oppmerksomhet til den vedvarende mobberen, som kommer fra en dysfunksjonell familie eller uerfarne kriminelle, skaper hun for ham bildet av en romantisk helt - en slags Robin Hood, forfulgt fiender. Vel det er ikke angrer ikke kos?
 3). Nysgjerrighet
 Om denne fyren alltid si, vesentlig senke stemmen hans. Han er kjent som en utrettelig masher og playboy. Selvfølgelig vil enhver jente bli interessant å se hvordan de lever. Lokale Touch "legende" for å tiltrekke oppmerksomhet sladder, årsaken misunnelse venner - hva kan være mer interessant og moro?
 4). Flokkmentalitet
 Som du vet, hvis den samme fyren som minst tre jentene kjenner hverandre, da, som tar kortest tid, det vospыlayut annen interesse av det smukke kjønn, som tilhører samme gruppe. Det ser ut til den såkalte "flokkmentalitet" som gjør at folk legger merke til det virket interessant for andre. I dette tilfellet faller jenta forelsket selv skurken - han bare liker henne, lurer opptar tankene hennes.
 Det er andre grunner som jenter kan velge fra de slemme gutta. Her er bare noen av damene besluttet å assosiere med en mann hans skjebne. Nei, livet partner vi velger positive menn som stabilitet og tillit i partneren din - er det viktigste i et forhold er en mann og en kvinne.

Hva gjør du når du er forelsketKjærlighet - en alvorlig måte, preget av kjærlighet og kan gjøre folk glade, og kanskje bringe ham lidelse.
Hvordan kan du vite at i kjærlighet

Voksne og modne mennesker enkelt finne de elsker eller liker. Men symptomene på kjærlighet er den samme for alle:

- Mistet appetitt;
- Mulig søvnløshet;
- Mood og holdning til andre betydelig forbedret;
- Det er energi og ønske om å gjøre gode gjerninger gratis;
- Hvis du er i kjærlighet, vil du se og høre gjenstand for hans ønske;
- Du begynner å kritisk vurdere deres utseende;
- I garderoben, nye ting på håret, kanskje det er en ny frisyre.


For å forstå denne kjærligheten eller midlertidig beslag, lidenskap eller kjærlighet avhengighet, og vet hva de skal gjøre, må du vurdere din egen situasjon og ta hensyn til følgende faktorer:

- Hvor lenge du er kjent med gjenstand for kjærlighet og kjent i det hele tatt;
- Naturen av ditt forhold (vennskap, romantikk, kolleger, medstudenter eller tidligere kjærester);
- Hvor interessant en person som en person;
- Din ekteskapelig status og status for mann som du falt i kjærlighet;
- Hvor ofte har du bachytesya og under hvilke omstendigheter;
- Alder og felles interesser, hobbyer;
- Din egen erfaring med tidligere forhold.

Alle disse faktorene bidrar til å analysere muligheten for forholdet i form av sunn fornuft og foreslå hva du skal gjøre videre.
For eksempel, kontor romantikk mellom kolleger kan utvikle et nært forhold og familie, men kjærligheten til en sjef som kan ha giftet seg, i de fleste tilfeller, er nervøs med frustrasjon og problemer på jobben.
Hvis en mann er gift, så en annen kvinne han er forbuden frukt, noe som innebærer.
Svik ligger i det faktum at ofte en kvinne innser at forelsket i bildet uten å kjenne personen i vanlig husholdnings virkeligheten.
Hva gjør du når du innser at fortsatt er forelsket uten minne.

Hvordan oppføre seg når du er i kjærlighet

Ikke nødvendigvis umiddelbart varsle henne om dine følelser. Du kan nøye lære holdning objekt av drømmene dine med deg om sine interesser, sosiale sirkel. Hvis det er gratis, er interessert i deg, og du har en felles venn eller venner, kan du invitere henne på kino, en grillfest med venner til en fest i klubben, for eksempel. I en vennlig og uformell atmosfære kan allerede prøve å kjenne personen bedre.
Ikke forstyrre mannen, hvis han er fri, ikke uttrykker noen interesse i din person og sa at han ikke var klar for et forhold.
Tålmodighet og jobbe med deg selv for å bidra til å oppnå gjensidighet relasjoner. Voksne trenger ikke å spille spillet, og snart en alvorlig samtale avslører intensjonene og ønskene til hver. Men husk at en kvinne hvis øyne lyser bare ett ønske å gifte seg snart, lett kan skremme noen mann. La de beste øynene glødende tillit, vennlighet og intelligens. Hva du skal gjøre og hvordan de skal oppføre seg når forelsket i en mann - er en individuell sak, men du bør prøve å tiltrekke seg oppmerksomhet.
Det er universelle retningslinjer som kan hjelpe tiltrekke oppmerksomhet og vekke valgt i ham en følelse svaret:
- Vær nær, men forsiktig, hvis du jobber sammen, hjelpe min utvalgte i sin jobb, for eksempel;
- Bli venner med en mann kjærlighet ofte kommer fra vennlige forbindelser. For menn er det viktig at kvinnen var hans sanne livsledsager, venn, rådgiver, ikke bare et fint tillegg;
- Finn ut hva folk er interessert. Å kommunisere den nødvendige felles samtaleemne, og hvis partneren din er interessert i psykologi, så du kan være i stand til å være interessert i det også;
- Hvis folk tilhenger av en sunn livsstil, røyken kvinne hvis foten aldri tråkket på tredemølle, er det neppe være interessert;
- I enhver situasjon bør være seg selv, hvis noen egenskaper du ønsker en endring - vil fungere på dem. Men ikke prøv å fullt ut tilpasse seg i mennesket, Vær individualitet å interessere ham;
- Veien til en manns hjerte ikke lenger går gjennom magen. Og selv om du ikke kan lage lasagne, betyr det ikke hindre deg i hans interesse. Det viktigste - omsorg og oppmerksomhet, for å ønske behage, ikke kulinariske herligheter, som ble brukt halve dagen;
- Ikke prøv å interessere menn lyse og prangende utseende, hvis ikke ekstravaganse iboende i bildet. Være stilig og smakfullt kledd kvinne, så du må bare ta over rollen oppmerksomhet;
- Les bøker, ikke bare moteblader. Moderne menn setter pris på kvinner som vet å holde samtalen, kvinner som er interessert i nyheter, politikk, kunst, kino, teater;
- Ikke kapryznychayte i nærvær av en mann som du liker. Menn liker ikke spesielt lunefull og selvsentrerte damer. Alle menn vil ha den neste kvinnen var rolig, selvsikker, og da vil folk føle seg trygg og roe henne;
- Ikke perehravayte feminisme og overdreven svakhet. Menn er ikke interessert i kvinner, som menn og kvinner ikke liker svak-villet, avhengig av dem "borrelås".
Bo "gyldne middelvei". Hvis du er en person som er kjent, og selv om din venn, så er du blant mange delte relasjoner.
Hvis du ble forelsket i en venn
Hvis du faller i kjærlighet med din venn som også er å finne og gi gjensidig favoriserer, du bare trenger å snakke for å finne ut om ditt forhold kan flytte til et høyere nivå. Vanskeligheter elsker forhold til hverandre at hvis de mislykkes, må de slå vennskap umulig. Men ofte forholdet til en venn, barndomsvenn eller en annen i skole, høyskole utvikle seg til ekteskap eller langvarig forhold.
Hva de skal gjøre med sine følelser på, innrømmer kjærlighet eller vente tålmodig til han først gjør det - en personlig avgjørelse. Hvis det ikke er fornuftig å skjule krefter, er det bedre å snakke om dem.
Hva hvis innrømmet i kjærlighet
Etter gjenstand for kjærlighet fant ham om følelsene dine, eller du er interessert i det, ta en vente. Dette er tiden da du trenger å samle all vilje i en knyttneve og ikke irritere folk hyppige samtaler, meldinger. Kan et par ganger for å minne meg selv ringer og spør hvor er du, send en diskret melding. Du trenger ikke å lete etter et møte for å kreve forklaringer og fortvilelse hvis det ringer ikke. Menn alltid vil evne å reflektere over den nåværende situasjonen og å forstå, og hvis han trengte disse sammenhengene. Gi ham pausen. Hvis du bryr deg om ham og trenger, så han vil ha en effekt, men hvis ikke, så er det grunn.
Hvis ingen respons i kjærlighet
Noen ganger menn trenger uker eller måneder å forelske seg og gjøre gjengjeld. Hvis ikke ring, deretter tenke om deg og ditt forhold mulig, analyser eller besluttet at forholdet vil bli. Gjengjeldt kjærlighet føler om de nye opplevelser, snu siden og gå videre.
Vi må være forberedt på alle eventualiteter og ikke å forelske seg i forholdet. Dette er en farlig tilstand som er preget av kjærlighet. Kjærlighet inspirerer deg og kjærlighet avhengighet hindrer selvrealisering, selvtillit reduserer og forebygger nye start mulig ekte og sterke relasjoner med nye mennesker.
Og viktigst av alt, når du er i kjærlighet, følelsen Gled dere, leve og fylle livet ditt med mening, planer, drømmer, lys. Og hvis du har interesser i livet, arbeid, utdanning, venner, selv folk drar også ambisjoner om å bli en lykkelig nær.  
Яндекс.Метрика