Frieri

 Hvordan lage et frieri? Vakre og romantiske måter frieri.
 Frieri - det første skrittet til en familie.
 Det første vi si om hva du ikke kan gjøre i alle fall:
? Du kan ikke lage et tilbud vesen drukket - det er bare motbydelig;
? Du kan ikke snakke om ekteskap på farten som en "forresten";
? Du kan ikke tygge eller lytte til spilleren;
? Du kan ikke foreslå ekteskap på telefonen;
? Du kan ikke lage et tilbud i sengen etter en annen sex.
 Det er nødvendig å velge en så viktig begivenhet for riktig tidspunkt, et trivelig sted og, viktigst av alt, se på stemningen elskling, kanskje bør forsøkes på et annet tidspunkt?
 Prøv å tenke gjennom alle detaljer og avspillingsalternativer. Måter å lage et frieri delt inn i tradisjonelle (konvensjonell, "La oss gifte seg" eller "La oss hånd i et program") og ikke-tradisjonelle. I det andre tilfellet - fantasy koble til og dele med deg romantikk.

 "God morgen, elskling! »


 For å gjøre en slik anerkjennelse er viktig for deg i det minste få opp en time tidligere din favoritt tid til å forberede en overraskelse. Mens verftet sover, du hvit maling på fortau skjermer i store bokstaver under hennes vindu høyt "! (Navn din favoritt) Gå gifte meg! " Etter å ha ventet før malingen tørker, gjerne ringe på hennes mobiltelefon og be om å gå til vinduet, som er helt synlig fristende utsiktene til en nær ekteskap. Stå ved siden av og klaff hennes hånd, noe som selvfølgelig, klemt bukett av hennes favoritt blomster! Som et alternativ - ikke skade sjelen vaktmester og skrive denne setningen kritt. Det vil leve opp til den første regn, men ditt hjerte vil alltid forbli.

 Ballongen min kjærlighet


 Vakkert ser flott gjeng med helium, flammende røde ballene. Av seg selv, det taler av lidenskapelig kjærlighet. I dette tilfelle kan kulene være en eller flere, men anbefales - i form av hjertet. Tenk deg: elsket åpne døren og du står på terskelen av svevende i luften "tilståelser". Smiler du gir henne ball, som bandt en liten boks. Det er en ring, og (eller) et notat med frieri. For å oppnå størst effekt av forslaget er anbefalt å doble høyt.

 Vår kjærlighet har vokst som en blomst!


 Nesten alle jentene elsker blomster. Og bort i live blomst rom - uvanlig og romantisk! Av hele mitt hjerte at du plasserer favoritt gave under som skjuler en delikat blader ring! I en felles gjennomgang av anlegget hvis du tilfeldigvis finner det og si: "Se, dette er - en ekte blomst ønsker! Jeg tenkte det ville være en flott hvis du pohodyshsya være min kone, og han leste mine tanker! Vil du gifte deg med meg? "Med disse ordene skal bære en ring på den" samme "finger.

 "Hjertet roe ned"


 Hvem sier at du kan bare gjette på ferie eller på natten av Midtsommer? Jeg tror jenta ville være fint om du foreslå at hun arrangere en "mystisk" middag sammen og løfte sløret av fremtiden ved hjelp av en mystisk formue. Essensen av spådom som er tatt mer gjennomsiktige briller. En av dem er fylt med vann, den andre - vin, plasseres tredje ring, og den fjerde - mynt. Jente du tidligere forklart at, avhengig av hva glass med lukkede øyne trekke den, og han forventer det snart. Et glass vann - full, rikt liv med vin - sydende lidenskaper av mynten - forbedret økonomiske tilstand, godt med en ring - følge henne ned midtgangen! Når du binde øynene og begynner å fortelle, din oppgave - å stille skyve brillene alle unntatt én. Gjett hva?

 For radiobølger!


 Selv om de sier at gjøre tilbudet telefon - uetisk, men på denne måten - et unntak. En god måte å gjøre din kjære forslaget vil kalle på hennes favoritt radiostasjon. Spør DJ stemme tilbudet levende og vie sitt sang som betyr mye for deg. Naturligvis skal alt dette skje på et tidspunkt når du vil vite sikkert at hun er sikker på å høre!

 Leke med en lykkelig ring!


 Hvis din jente - dedikert teatralka, vil det sikkert sette pris på en romantisk forslaget. Invitere henne for å berøre stykke om kjærlighet ved å diskutere med administratorer å tillate deg å komme på scenen og lage et tilbud umiddelbart etter forestillingen. Hvis en elsket soul musikk konserter, er å kjøpe billetter til konserten din favoritt band, komme til deres sanger (gitarist, bassist, trommis) og be ham om å kunngjøre dine intensjoner. Vanligvis folk i slike situasjoner gjerne hjelpe. Applaus og hennes entusiastisk "ja" gitt!

 Best din podarunochok - jeg!


 Gaver kan snakke om i lang tid, og med interesse, men viktigst av alt - hvordan de blir servert. Tenk deg: din favoritt til å arbeide direkte bringe stor boks, vakkert pakket, merket "Open med forsiktighet." Mest sannsynlig, denne presentasjonen vil ikke bare hennes interesse - å se den merkelige pakken sammenfalle alle ansatte! Og ingen innser at i denne boksen du sitter, full av håp, med ringen, blomster og en flaske champagne. Men når gaven er åpnet, det vil din etterlengtede fineste time! Vær modig! Teamet vil støtte deg!

 The Magical World of Technology


 Denne metoden er derfor hvis dame å se filmer og musikalske nyvinninger. Din oppgave - å skrive hennes eksklusive stasjon som er bare i det! Tenk deg at du tar ham med ordene: "La oss se, det er svært sjelden film (interessant musikk). Dermed holder morens interesse. Inkluderer - og da, for eksempel utdrag fra hennes favorittfilm, karakterene sier det direkte fra skjermen til stemmen din, «Gå gifte seg med ham! Fordi han elsker deg! Med det vil du være veldig glad! "Og alt dette under hennes favorittmusikk! Tinker på produksjonen av et slikt forslag, selvfølgelig, må, men resultatet er verdt det!

 Jeg elsker deg, du har tid til å bære en ring og gifte seg!


 På den ene side er fremgangsmåten enkel, men svært romantisk og vakker. Den bruker et arsenal av påviste klassiske "teknikker" sjarmere damenes hjerter. For å oppnå den verdsatte mål du trenger, bestille et bord på hennes favoritt restaurant (kanskje fordi uansett hvor du går på en første date) og plassere sin romantiske bildet. Kolыhayuscheesya av ærbødige pusten stearinlys, fiolinist, utføre en rørende sang om kjærlighetsdikt du leser den - alt må sette opp en romantisk stemning. Midt i kveld servitør presenterer din favoritt søt dessert toppet med en ring. Og selvfølgelig, etter alle de ovennevnte, bør det være konstant vilkår, som alle jenter drømmer om: "Elskede, exit gifte deg med meg"

 Russiske leksjoner


 Hvis du - student, kan du be om hjelp fra din valgte russisk. Tross alt, trenger du å analysere setninger som: "(navnet på den elskede) Gå gifte meg" Så snart hun leste det, føler gi henne forlovelsesring og si det - de siste testene, og det krever en umiddelbar positiv respons!

 Eye folk


 Den vanlige type vindu kan plutselig slutte å være grå og lyse farger raskrasytsya fremtidsutsikter! Og det skal være ved hjelp av en oppslagstavle, som - bilde av din kjære og ordene: "! Elskede exit gifte meg" Så fint å se deg både vil være i vinduet for et par dager! Mer økonomisk, men ikke mindre vakker skjer når du setter et tilbud på en av sidene i avis eller magasin, som regelmessig leser din favoritt. Og bli sure're rundt når hun vil lese den!

 "Kronblader av roser zastelyu båren"


 Og ikke bare hvitt. Egnet som en flammende rød og rosa, kaffe og rødbrun. Det viktigste - det bør være nok til å danne kronbladene av uttrykket "Gå gifte meg!" Basert på utropstegn kan sette ring, og "stikke" utropstegn for å lage en levende rose. Ved siden av, selvfølgelig, må du være til stede for å si at du ønsker å leve resten av sitt liv, og for å høre svaret "ja"!

 Vasken, så i luksus!


 På denne dagen sikkert har råd til en luksuriøs bil, selv en limousin for dyrt champagne og strålende ring! Arrangere en ekte ferie favoritt, selv nyter denne gangen i sin helhet. Å gjennomføre ideene trenger en sjåfør som tar deg til den vakre plassen og kort forlate. Der nattergalen warbling du fortelle henne om dine følelser, og deretter gå "til verden" så betydningsfull begivenhet å feire.

Veien til hjerte er gjennom magen hans
En deilig måte å lage et tilbud! Alt du trenger bare å nyte en merkelig kake "med en melding" på det i form av krem. Mange confectioneries laget slik godbit å bestille noen inskripsjoner og bilder, Videre, i slike kunstverk kan selv sette sammen bildet. Og på toppen av det, skal dekorert med inskripsjonen: «Gå gifte meg! "Men ring søt brikke er bedre ikke å dekorere, blant mange søte" pynt "det kan virke helt spiselig! I tillegg til denne metoden hvis du er i en restaurant, spør servitør / servitør skrev "Vil du gifte deg med meg? "Sjokolade krem ​​på en skål rundt henne dessert.
Angrepet fra alle kanter
Noen ganger kan du tilby og gjentatt flere ganger, hvis bare fordi den jenta det bare hyggelig å høre hvordan ordene fra din sanne kjærlighet. Forberede en romantisk middag hjemme rundt bordet og legge til "nahaduvalky" med slagord som: ". En person sitter overfor, vil gifte seg med deg" I form av "på - pomynalok" kan være: servietter, kort i form av hjerter, bildene dine arrangert rundt. Eller bruke følgende metode: sette din serviett (stoff, ikke papir) gjennom ringen, og jeg elsker når vil distribuere den til å ligge på fanget hans, det har funnet din ring.

Gjendrive alle skilt

Hvem sa at for å gi døgnet - alltid til separasjon? Denne metoden er for de som ikke tror på varsler, og et langt og lykkelig ekteskap! Og dette har kommet for å gjøre neste trinn: Kjøp din favoritt klokke og gjøre dem inngravert: "La oss gifte seg" Og etter hennes "ja" du kan gå for å feire denne hendelsen i en restaurant hvor du holder din neste gave - en ring.
På havet, bølgene
Noen ganger Treasure Island er svært nær, men en enkel spasertur kan dramatisk endre livet ditt. Forutsatt, selvsagt, jeg elsker som sier "ja"! Men for at dette skal skje, skriv ditt tilbud på et stykke papir og legg den i en flaske. Når du er på stranden, late som fanget fra sjøen. Noen ganger er det nyttig å få inn i flasken - la henne åpne den og lese meldingen. På samme flasken i bryllupet gange kan du sette en ed av troskap til hverandre og slipper en tur på bølgene alltid.
På sidene av historien
Og ikke bare historien og historier om kjærlighet! Denne metoden krever en ren album og litt trening, men hans originalitet er verdt det! Mål: som å holde en dagbok for å skrive historien om ditt forhold til minneverdige datoer og tilhørende bilder. Med vilje og fantasi er det mulig å legge til "biter av lykke" - lime inn i album billett til en film du så sammen, sette kortet til hennes favoritt restaurant eller tørket blad, plukket opp i løpet av høsten tur i parken. Komplett album dato når du går å lage et tilbud, og skrive at historien kan ikke fortsette før svar på dine spørsmål.

Geografi leksjon

Veldig romantisk vil tilby som du gjør i (land) av hennes drømmer. Din kjære ønsker bare å være i Paris? Da hans hånd og hjerte kan tilby, klatring over Eiffeltårnet. Din favoritt erobret Japan, og du ikke har økonomiske midler til å ta henne til landet av kirsebærblomster? Lære noen ord på japansk, for hjem japansk mat og dykke med hodet først inn i atmosfæren i dette landet. Nå er hun lever vil stole bare på skulderen din!
Oh, frost, frost! ..
Under denne overskriften samlet eksklusivt "vinter" betyr et frieri. Hvis det frost på gaten og i din egen bil er den utvalgte, skrive et forslag på frontruten på bilen hennes. Hvis frost er en personlig bil er ikke - kan levere frossen vindu glassvinduer dekorere leiligheten hennes. Det kan også legges i hendene på en snømann, som du selv blendet ved inngangen eller skrevet i snøen foran sin elskede. Frieri kan være sammensatt av glitter og fest "melding" på veggen. Og hvordan gjør du denne julen idé: henge på treet ring og be henne om å finne en ny "pynt"! Du kan skrive et brev til Santa Claus, som du otkrovennychaya med den gamle, snakker om sine følelser for sin elskede (som er stor som du elsker henne og hvordan du godt med det), og be ham om å gjøre det for å slippe den for deg gift "(fordi uten det ikke kan leve)! Dette brevet kan bli satt under juletreet, jenta "tilfeldigvis" fant ham eller henne selv på manuskriptet. Og forresten, festlig tilbudet har ikke blitt kansellert, er det flott - en dobbel feiring!
Anbud anbud
Disse inkluderer forslagene i et hyggelig, avslappende miljø. For eksempel, venter favoritt fra jobb, koker det varmt bad med rikelig skum, lys Aromalamps, med aromaer av sitron og pynt med roseblader alle. Når din kjære vil la henne slappe av og deretter kysse og ta på ringfingeren. Og ikke nødvendigvis finger hender! Du kan, pomassazhyrovav hennes føtter, sette en ring på fingeren hennes og føtter. Eller, etter avslappende behandlinger, helle et glass vin dame hjerte og sette en ring på bunnen. Når hun dopet drikke, det ser ut, og fulgte ham et godt tilbud i en hyggelig atmosfære.
Når vitner
Vanligvis tilbyr laget av en stor samling av folk som er kjent for en positiv respons. Organisere en fest, invitere venner og familie, og kunngjøre dem i forslaget. Hvis din kjære - aktive, kreative mennesker, be dem om å delta i prosessen, samle alle sammen på en eller annen kafé, restaurant eller hjemme, gi dem et banner med teksten: «Du gifte deg med meg? "Og de står foran det ene kneet, holder en spesiell ring. Stor ville se ut hvis din kjære kor samtidig si: "Gå gifte seg med ham" - og denne gangen vil du definitivt se på det, står i samme stilling på ett kne med en ring i hendene.

Flygende skip

Husk: "Hvorfor har ikke folk flyr som fugler!" Et annet fly i din makt for å vise det til henne! Registrer deg for en tur i en ballong ved solnedgang, skyene. Ikke glem et par briller og en flaske rødvin. Hvis din kjære livslang drøm å hoppe med en fallskjerm, hvorfor ikke kombinere forretninger med fornøyelse? Hoppe ut av et fly, gjør din kjære tilbudet. Imidlertid er det bedre å presentere en ring som allerede er på bakken ikke tilfeldigvis faller. Av utenomjordisk, men mer "land" anerkjennelse inkludere slike undere i svingene. Her må du fly som tar av inn i himmelen, og skaper sine fly sky setning: «Gå gifte meg!" Denne metoden kan forenkles, mens et fly flyr over deg med banner, som vil vise frem din tilbudet. Det viktigste - å forutsi størrelsen på bokstavene at spørsmålet sees fra lang avstand.

Ole-ole-ole-ole!

Frieri kan være romantisk, selv om det er gjort på stadion! Tenk deg at du går sammen med din kjære fotball (hockey), rot for ditt favorittlag. Men like før spillet kommentator, som du sikkert avtalt på forhånd gjentatte ganger sier tilbudet. På dette punktet, koblet til det og mest aktive fans som begynner å synge noe slem, som "Body-Body deigen bli hans brud." Og hvis du er heldig å følsomme mennesker, og tabloidene på forespørselen, tilsvarende setning på dine vegne. Og så, selvfølgelig, bruden - mesteren!
I global Web nettverk
Nå er nesten alle med entusiasme kryss og tvers på internett, finne nye virtuelle verdener. Selvfølgelig, lage et tilbud via e-post - landet med dårlig smak, men her er det store spørsmålet for å spørre på en personlig side er fullt mulig. Skape et slikt nettverk og plassere den i forhold historie, bilder, favorittreisemål - alle som dyre og såpe til deres hjerter. Så gjerne sende SMS fra henne på din side og noen romantiske fraser. Viktigst, ikke glem hjemmesiden og skrive den ettertraktede problemet.

Post

Ikke all e-post er like uegnet for forslag! Noen ganger er det nyttig å stupe tilbake i tid og dra nytte av en bevist erfarne herrene anerkjennelse metode. Send din kjære romantisk brev due post, deretter umiddelbart vises på randen av et forslag om å være din lovlig kone. Stor ville se ut hvis duer i nebbet vil holde selv hjerte, vevd med blomster.

På jakt etter skatten

Denne morsomme måten å ikke bare underholde deg, men vil ytterligere styrke ditt forhold! Innlate seg sammen for å finne skatten. Og uansett hvor - reisen kan skje selv i ditt hjem! Pre sette en liten ring kasse og låse den med en nøkkel, som du trenger for å finne.
 
Яндекс.Метрика