Gaver til bryllupetDu er invitert til en kveld dedikert til ekteskap, og spørsmålet melder seg: hva du skal gi for et bryllup. Allenyttig og ønsker å gi en fin gave nygifte, fordi en slik hendelse, som et bryllup, er ikke ofte i livet. Bryllup gaver er forskjellige. Det er viktig at gaven var gunstig for både par som et bryllup - en ferie for to, er fødselen av en ny familie.
Så kan gaver til bryllup bestilles ved nygifte: nødvendige apparater, kjøkkenutstyr, møbler, sengetøy, etc. Ikke ta i bryllupsfest gave klumpete bedre gi ham før eller etter bryllupet, kan du ta med dokumenter til det. Hvis du ikke ønsker å spørre på forhånd om gaven i feiring gjerningsmennene - Observere og lytte til behovene til unge pre sannsynlig at de gjentatte ganger snakket om sine ønsker. Hvis du fortsatt er i tvil om riktigheten av hans valg - på salg er gavekort på alle kjøp og noe beløp. Ikke glem at i alle fall bestemt seg for å gi en god bryllup blomsterbukett og et kort, være til stede uten noen stygge.
Gaver til bryllupetDu kan gi den mest nyttig gave - penger. Pengene vil være nødvendig i enhver familie, de alltid kan bli brukt på virkelig nødvendig og nyttig ting. Hvis du ikke kjenner behovene til bryllupsreisende eller venner med dem svært nøye, gave penger - det er den eneste måten å ikke fornærme bruden og brudgommen. Hvor mye penger å gi til bryllupet - det er opp til deg. Det hele avhenger av din trivsel. Det antas at feil bevilgning på mindre enn $ 50 per person, om den fremtidige kone styrer din tilstedeværelse på banketten. Undersøkelser, er minimumsverdien av "cash gifting" nå ca $ 100 for hver person invitert. Hvis du ikke har tenkt disse høye kostnadene kan være begrenset til et mindre beløp, er det interessant å slå sine hilsener, samt delta i mange konkurranser penger, uten noe som, som regel, ikke kan gjøre mer enn ett bryllup.
Present opprinnelige penger kan være en av følgende måter:
1. Den vanligste måten - gi penger treet, bladene som stakk notater ved hjelp av tape.
2 Du kan gi en god bryllup fotoalbum i lommen hvor du skal plassere pengene dine.
3 Unike gaver vil paraply, hvorav stakk innsiden notater, og hvis lydkvaliteten hilsen sangen "Det viktigste vær hjemme" i prestasjonene dine - det vil være dobbelt så morsomt. Etter å ha sunget sangen, spør den unge åpen paraply - og gaven vil huske dem i lang tid.
4 små regninger lim tape i en lang krans, en interessant scene spille ut - og de nygifte vil gjøre etter bryllupet i jakten på "store penger".
5 Nadu mange baller er satt inn i penger. Du kan arrangere en konkurranse for bruden og brudgommen på hastigheten på ballene cracking symbolsk premie til vinneren.
Hvis du er sikker på at som en bryllupsgave - du kan alltid finne partnere og samarbeide for å presentere "mer". Dette kan være for eksempel en bryllupsreise, et årlig abonnement for to i en god sports club, løsøre og fast eiendom og mer. I alle fall når du velger en gave husk at det bør oppnevnes for to.
Som ikke gir et bryllup? Savnet gi gafler, skjeer, kniver og klokker, regnes det som et dårlig tegn. Bryllup gaver bør ikke være forbundet med ubehagelige øyeblikk var å symbolisere kjærlighet, lykke, omsorg.
Kreditt for bryllupet: målrette forbrukslån
 Mange par drømmer om et luksuriøst og minneverdig bryllup, men dessverre kan ikke alle har råd til det. Å fortelle sannheten, selv på ganske beskjeden bryllup er svært vanskelig å samle inn nok penger. Så mange par utsette bryllupsdato et år eller enda mer for å spare penger. Men i livet det er forskjellige situasjoner, og noen av dem krever et bryllup. Hva du skal gjøre hvis hun ønsker å organisere en feiring, og økonomiske situasjon, for å si det mildt, ikke tillater å gjøre dette?
 Hva hvis det ikke er penger til bryllupet?
 Alternativt kan du søke hjelp fra foreldre. Selvfølgelig, ikke forvent luksus gaver eller store kontantinnskudd, hvis din mor og far får gjennomsnittlig lønn. Du kan også søke hjelp fra venner som tar pengene dine for en maksimal periode uten interesse eller med minimal interesse. Men, igjen, ofte paret forblir alene med økonomiske problemer. I dette tilfellet, kan resultatet være en kreditt til bryllupet.
 Bryllup lån
 Hver bank har sin egen kreditt program og forholdene som må følges, men det er en standard pakke:
 1. Du kan ta et forbrukslån uten å spesifisere formålet med bruken. Denne type tjenester er veldig vanlig nå til dags. Noen banker krever bekreftelse formål bruk mye penger de gir deg. Så holde dokumenter klar, hvis du tegner et bryllup lån.
 Under betingelsene i bank kreditt Prisen inkluderer elementer som:
 - Grunnleggende rente (ca 11% (eller høyere) av årlig) interesse;
 - Renter på å holde lånet (vanligvis 1-15% det er - det kommer an på balansen av rektor).
 For hans tjenester må banken ta med deg en kommisjon. Det vil være ca 1% av det okkuperte beløp. Det er tilfeller når bankene tar betalt for hva som regnes som innlevert søknad om et lån. Plus, kan banken gi deg tjenesten årlig forsikring (funksjonshemming, liv, hjem, helse), som også må betale.
 Æren gitt av banker til bryllupet fra 1 til 3 år. Praktisert som tidlig nedbetaling, men ikke alle banker godtar dette fordi denne informasjonen er nødvendig å spesifisere.
 2. Du kan bruke spesifikke lån. Dette betyr at pengene i banken du låne for å gjøre spesifikke formål (bryllup, kjøpe biler eller leiligheter). For dette trenger du:
 - Velg en bank med rente fordel for deg (merk Savings Bank, vilkårene for lånet, som er svært gunstig for ektepar);
 - Utarbeide og søke om lån;
 - Gi bekrefter din intensjon dokumenter;
 - Å gi kopier av dokumenter for lånet.
 Bryllup lån: Hva er fordelene?
 Fordelen med målet (for eksempel et bryllup lån) at renten er lavere enn i forbrukerkreditt og langsiktig lån tilbakebetaling mer. Et annet pluss - du vil ikke bli bøtelagt for tidlig nedbetaling.
 Så du bestemmer deg for hvilket av de to lånene lønnsomt for deg, forbrukeren eller mål.  
Hva svaret Jeg elsker degHver av oss kan høre tilståelse av kjærlighet. Og noen ganger uttrykket "Jeg elsker deg" fangster av overraskelse, så vet ikke hvordan de skal reagere på det. Det første vi bryr oss ikke å fornærme folk når uttrykke sine følelser for deg ønsket.
Negative svar på en kjærlighetserklæring
Hvis du har til å nekte en person det beste alternativet - å fortelle ham sannheten. Det spiller ingen rolle hva det er, din oppgave - å lukke tema en gang for alle. Ikke smette unna, prøv å jukse - det vil være verre for en mann som er forelsket i deg. Men sant skal sies på forskjellige måter.
Det første alternativet i anerkjennelse av "Jeg elsker deg" - en spøk. Dermed Tips mann, som ikke er å fortsette samtalen. Du kan si "men jeg elsker regn, kommer sammen for å elske det." Aldri ler følelser av en fyr som bestemte seg for å åpne opp for deg. Det er alltid frustrerende, og lar residuet i dusjen.
Hvis en kjærlighetserklæring å si ingenting kan være lydløs eller late som du ikke hørte tilståelse. Men kjærlighet vil føle ubehag, så du trenger for å raskt endre emnet, noe som gir ham en sjanse til å komme seg. Etter stillhet - det samme fornektelse som alltid påvirker den mannlige ego.
Den enkleste alternativet - det rette svaret for anerkjennelse av "Jeg elsker deg", sier at du ikke har lignende følelser eller elsker deg mer. Har aldri å være venner. Dette presser mannen og trekker at denne situasjonen er upassende.
Positivt svar på Jeg elsker deg
Hvis fyren som innrømmer du elsker, elsker deg, også kan svare på det på en annen måte. For eksempel, si det samme setning - Jeg elsker deg. Kom og spesielle utseende som vil fortelle om deg. Og du kan kaste rundt halsen hans for å hviske til ham og elsket miles tull. Et interessant alternativ - å undersøke uttrykket "Jeg elsker deg" på flere språk, og hver gang det samme svaret, men på forskjellige måter. Hvis du kjenner diktet, lese den aktuelle elskede quatrain.
Kjærlighetserklæring betyr ikke at hun nå kan avhende fyr. Bare den mulighet å lukke kommunikasjonen. Ikke fortell alle på rad at du innrømmet i kjærlighet. Det vil karakterisere deg som en pålitelig og cad. Det skjer slik at, en gang åpnet, fyren begynner å kreve kjæreste ømhet, omsorg. Elsker det ikke. Det viktigste i tid til å forstå hva du ønsker fra det, og om nødvendig, nekte kjærlighet.  
Hvordan å leve i harmoni med hverandre

Mange har hørt eller kommer over i mitt liv fra barndommens traumer, frykt eller komplekser som ikke tillater noen å bo der, folk bare eksistere i denne verden, og, selvfølgelig, må ta affære og begynne aktivt å kjempe her og akkurat nå, eller i morgen kan være et senere tidspunkt i livet å endre.
 Hvem av oss ikke ønsker å våkne opp i morgen av gratis og sann med komplett kjærlighet for deg selv og miljøet eller bare nyte lykkelige øyeblikk av livet?
 Selvfølgelig, alle ønsker og strever hver dag for å få en slik livskvalitet, men noen ganger ikke alle gjør det fordi mange folk rett og slett ikke trygg på sine evner, så å endre noe må forandre deg selv, elske deg selv og verden dramatisk endre kurs hendelser.
 Hvorfor, lære den negative snakke i deres side, vi er enige med dem. Typiske bestemor røster som minner barn levde ganger i løpet av de lange tidsintervaller, og kanskje livet, tar vi muligheten til å bli seg selv.
Hvordan å leve i harmoni med hverandre

 Grunnleggende regler
 Mange mennesker er avhengige av andres meninger og vurderinger - dette er den viktigste grunnen til å mislike ham. Hvordan å stoppe avhengig av andre menneskers tanker, må du først være en setning som du elsker og setter pris på hvor mye du elsker og setter pris på deg selv. Så vil du få deg selv bli en del av eiendommen glede og kjærlighet.
 I denne verden er det ingen unike mennesker. Huske ordene til filmen "hver har sine egne ulemper." Du må elske deg selv slik du er. Aldri tillate andre å ydmyke deg selv.
 Ikke legg de komparative karakteristikker av andre personer. Du er unik og individuell. Hvis en person elsker seg selv, så han behandler seg selv med stor kjærlighet.
Hvordan å leve i harmoni med hverandre

 Fremover
 Tar ulemper, svakheter i visse situasjoner kan stille som en fordel. Siden, som alle har en mulighet til å bli bedre. Det bør være arbeide aktivt med seg selv.
 Det er ikke nødvendig å tenke på hva de sier om deg bak ryggen din, fordi de er bekymret for at du snakker om dem. Etablere en positiv vurdering. Det bør prise seg for den minste prestasjoner.
 Iverksette tiltak på den indre samtalen av sjelen, så du mister følelsen av at noe ble utført ikke av deres egenskaper. For å hedre sine egne tanker og ønsker og drømmer.Яндекс.Метрика