Gjest ekteskapGjest ekteskap - et slags forhold der en mann og kvinne er ekteskap, med stempel, men bor hver for seg, er ikke vanlig husholdning sammen bruker bare helger, helligdager og feiringer. Det antas at slike ekteskap er vanlig blant kreative yrker. Når begge parter er stadig opptatt på settet, tur, sammen de bruker svært lite tid. Gjest ekteskap slik at de kan planlegge en vanlig tidsfordriv som alle var komfortabel. Men hva som passer kjendiser vil ikke være så ideell for vanlige folk.

Fordeler gjest ekteskap

Gjest ekteskap valgt av modne personlighet, forskjellig i karakter, som ikke er viktig i konstant kontakt med en partner, de verdsetter sin frihet mer. Disse forholdene tillater dem å oppnå harmoni mellom full ekteskapelig status, familieorienterte og føler en følelse av frihet og immunitet. Kvinner og menn er ikke nødvendig å utføre husarbeid, lage mat, vaske, reparere. Til enhver tid, kan de gå på kino eller besøke. Som gjest ekteskap behøver ikke justere til andre folks vaner, lære matvaner etc.. d. Vanligvis paret aldri se hverandre kaldt, i slitte strøk, uten sminke eller frisyre. På kvelden, ingen som plager dem se på TV, lese bøker, chatting på telefonen. Paret får nødvendig hjelp og støtte, men ikke åpne den andre halvdelen av hans sjel dypt. Deres forhold lider ikke av livet, for mange år fortsatt lidenskapelig og frisk.
Ulemper gjest ekteskap
I tillegg til gjeste preferanser ekteskap har visse ulemper. Selvfølgelig, det gir par mer frihet, men dette faktum hever ofte tvil om kvaliteten til sin mann. Deres sjelden hendelse - grunn til å tro, godt de kjenner og aksepterer hverandre med alle quirks og vaner. Romantikk fyller deres forhold kan ikke erstatte psykologisk intimitet, ekte varme som kan føles bare etter mange felles kvelder. I denne familien paret var interessert i livet til andre halvdel av møtet kort og uregelmessig.
Ansvarsfraskrivelse felles husholdning fører ofte til det faktum at når du trenger en partner, er det ikke alltid klar til å hjelpe. Tross alt, han har sine egne planer, som ikke har noe sted uventede situasjoner. Og selv om ektefellen ikke anklage hverandre av dette, det er en følelse av usikkerhet, selvtillit tvil. Vanligvis, ektefeller, mens gjesten ekteskap, ikke tenke på fremtiden. Vil stenge partner hvis du mister jobben din, veldig syk, vil ta vare å vedlikeholde. I slike tilfeller ofte bryte tradisjonelle ekteskap som vi snakker om en gjest.
Fødselen av barn - en separat sak. Partnere som inngår ekteskap gjest, så selvforsynt som de ikke trenger konstant tilstedeværelse ved siden av sin mann, har de ikke tenkt å barn. Men den ene ektefellen har over tid et ønske om å ha et barn. Som et resultat, begynner han å tenke på å leve sammen for velferden til det ufødte barnet. Ikke alltid partner støtter dette initiativet. Videre psykologer si at et barn som vokste opp i gjeste ekteskap er sannsynlig kommer til å lide komplekser har problemer med å kommunisere. Og mest bekymringsfullt, vil ikke være i stand til å skape en full voksen familie.
En ulempe gjest ekteskap - en negativ oppfatning i samfunnet. Enda mere vi blitt vant til de tradisjonelle familieformer. Og alle de andre variantene kalles union av to lat egoistisk, utsatt for promiskuitet og så videre. P.
Gjesten kommer ekteskap
Gjest ekteskap - tilsvarende form for relasjon til mennesker etter fylte tretti år. De velger bevisst formet forholdet. Vanligvis på denne tiden han utviklet vaner, verdier, stereotypier, spesielt hvis en lang tid han levde alene. Slike mennesker vanskelig å venne seg til vaner av en annen person til å bære intervensjon i etablert liv og personlige plass. Konflikten er nesten uunngåelig. Evne til å bo et par dager med en partner oppfattes svært godt. Paret er hverandre søt, sjarmerende, romantisk og interessant. Menn elsker frihet og fred, de får ofte lei av husholdningen rutine, er nødvendig for å utføre ekteskapelig gjeld på timeplanen. Gjest ekteskap gir dem en følelse av nytten, varme og dermed frihet når du kan kaste sokker eller røyk i leiligheten.
Gjest ekteskapet som en slags familierelasjon er ikke annerledes enn andre alternativer. Det viktigste som lå partnere i dette forholdet. Faktisk, alt avhengig av folket selv, ikke av deres felles eller separasjon. Hvis folk får skilt i gjeste ekteskap, ikke det faktum at de vanligvis ville ha levd lenger. Tvert imot, gir avstanden mye rom for å manøvrere. Denne formen for forholdet er ikke egnet for de som er vant til å fullt vie sitt liv lover. De vil lide av en mangel på nærkontakt, som uunngåelig påvirker den mentale tilstanden.
Hvert par velger formen av deres forhold. For de fleste ekteskap gjest uforståelig fordi de fornekter det. Men hvis partnerne er fornøyd, de er glade, ikke fordømme dem for det. Eventuelle gjest ektefeller hvis ønskelig, kan være ganske tradisjonelle.  
Gaver kone for det nye åretSnart kommer det nye året som gir fantastisk atmosfære utføre mest høyt begjær. På dette tidspunktet alt forandrer seg i luften som favoritt barndommen juletre og lukten av sur-søte mandariner. Men mest av denne festivalen premier, overraskelser som bringer glede og glede til folk nærmest oss. Den mest bemerkelsesverdige og vakker nyttår gave ønsker å heve en kjærlig kone.
Hvordan velge en nyttårsgave og gi sin kone for det nye året? Gjett hennes drømmer, tanker og ønsker? Svar søke sine følelser. Din kjærlighet vil fortelle retning av valg, men fantasi og oppfinnsomhet vil gjøre en minneverdig gave og gi den originalitet.
Enhver kvinne er hyggelig å få en gave interessant design fotoalbum, god sengetøy, originale gaver, hvitevarer, hvitevarer. Men din kone kan ikke klassifiseres som "nei". Tross alt, er den mann som bor sammen med deg og gjør mye for deg. Hun fortjener uvanlig gave du oppdage ditt sanne følelser og omsorg.
Velge en gave til sin kone på nyttårsaften, kan du bruke en av flere ideer.

Hva kan gi sin kone neste år ???

Ideen først.Prøv å lage en virkelighet høyeste ønske av sin kone. Du kan deretter må huske hvilke av mine drømmer i det siste du sa elskede kone. En slik gave er innredet i en nyttårs overraskelse vil være hyggelig og uventet for henne.
Gaver kone for det nye året

Gaver kone for det nye året

Ideen om et sekund. I en nyttårsgave til kona kan være vakre, utsøkte smykker, forhøyet i en uvanlig ytelse. Denne gaven vil aldri være over, det vil føre til en kvinnes stor entusiasme og mye moro.
Gaver kone for det nye året

En uvanlig måte for donasjon ring. Dekorere satt i ufortynnet rosebud blomst og gi nyttårsaften under chiming klokke, men kan bli satt under juletreet steg som en suvenir. Min kone mener det dette presenterer for henne over. Men neste dag blomsten er fullt åpne sine kronblader, og hun ser en real overraskelse! En slik gave vil ikke la det urørt.
Suspensjon med anheng eller kjede kan gi en klassisk måte - ta det til speilet og sette på halsen en gave, ikke glemme å si hvor viktig det er for deg og mye kjærlighet.
Når donasjon armbånd kan også notere overraskelse og originalitet. Spør kona lukke øynene, kysse hånden ømt, avlede sin oppmerksomhet på denne måten, og umiddelbart satt på armbånd. Imponerende og uvanlig!
Ideen om den tredje. Organisere en romantisk ferie sammen, vil det være en flott gave til sin kone for det nye året. Det spiller ingen rolle, det vil være en to-dagers tur tilrekreasjon eller en to-ukers tur til et varmt land, det viktigste - å være sammen. Denne ferien vil tillate deg å vise kjærlighet, hengivenhet og omsorg, oppdatere følelser og følelser for hverandre. For å gjøre en gave spesielt levende og minneverdig, ta kona på en tur rett fra jobb eller skrive den ut når matlaging ferie måltider. Enda mer spektakulært er det tyveri i midten av natten fra sin leilighet i reise til fjerne land. Nytt år - en feiring av fantasi og kreativitet, skape overraskelser og overraske!
Gaver kone for det nye året

Hva fremdeles gi din kjære kone for det nye året?

Imidlertid kan visse omstendigheter ikke tillate deg å gjøre slike gjerninger. For eksempel kan det ikke være nok ledig tid etter ferien må du umiddelbart få til å fungere, eller du har begrensede midler til å kjøpe gaver og nyttårsfeiringen. I dette tilfellet, kan du heve elskede kone varm badekåpe eller vakkert undertøy, felles portrett collage eller sertifikat til spa.
For å vise din uendelige kjærlighet, bare gi elskede kone for det nye året nyttårsaften i hennes favoritt godteri og en stor blomsterbukett. Kan også gi sin kone på nyttårs gaver laget for hånd, fra hjertet! Din favoritt ømt ta all din gave hvis det er presentert med et rent hjerte og ømme følelser.
Før nyttår ønskelig å hamstre på ekstra økonomi og fritid. Dette vil tillate deg å tenke og plukke opp en original gave til sin elskede kone.  
Яндекс.Метрика