Naturen av seksuell opphisselse hos menn, i mange tilfeller direkte relatert til det visuelle inntrykket, en kvinne som vet hvor vakker og sexy stripe, alltid kan ringe menn briste av energi, spenning og stor trang til seksuell nytelse.


Hemmeligheter kvinnelige strippere


 Striptease - er erotisk show, der danser til musikk, sakte fjerner hun klærne hennes.
 Profesjonelle strippere, utføre merkelige danser fulle av erotisk seksuelt innhold, tvinger publikum til å riste lidenskap for seksuell nytelse.
 Likevel, til tross for at samfunnet stilling off ikke opp til pari, de utførte danser kan klassifiseres som kunst.
 Alle som ikke lider av komplekser kvinne, litt potrenuvavshys kunne tilrettelegge for sin elsker erotisk dans.
 Det pleide å være at erotisk dans (stripe) kvinne arrangerer for sin partner (kjæreste) å vekke lidenskap i ham for seksuell nytelse.
 Faktisk er denne ideen galt, fordi kvinnen gjør erotisk dans mottar minst gufs av lidenskap for seksuell nytelse enn mennesker.
 Fra første gang en kvinne kan føle seg flau, tenker at det kan være for kompliserte handlinger. Du trenger å slappe av og ha litt trening før et speil. Deretter fjerne alle komplekser vises i all sin skjønnhet og sjarm til din kjære.
 Deretter må du vurdere: hvordan velge klær, sminke, hår, musikk (helst og lys-). Velge klær bør være slik at det kunne fjernes lett og raskt, fortrinnsvis en håndbevegelse.
 Du kan enkelt velge rasstehyvayuschuyusya skjørt og bluse. Må være iført sexy undertøy, strømper helst med blonder og strømpebånd. Du må bruke sko eller støvler høye hæler. Du kan også bære en lang frakk, svart lue og solbriller. Til pynt kan du bruke armbånd, halskjeder, etc.
 Grunnlaget for erotisk dans, er dens essens prinsippet som sier at først utsatt kroppsdeler tilgjengelig, og deretter mest intime steder.
 Først kan du flytte grasiøst til musikk, stryke brystene, lår, rumpe, viser hans partner (kjæreste) som er sexy og attraktiv.
 Under dansen å røre kroppen hans bør være dristigere som om det gjør folk komprimere brystet, berøre kjønnsorganene, mens kneppet opp blusen, snu ryggen til ham, og deretter kaste bluse og skarpt tilbake til ham, at han så hva en vakker og sexy bryster.
 Vær oppmerksom på at du tar av alle klesplagg, bør det være en egen episode av erotisk handling partner (kjæreste).
 Når hun skiltes med klærne hennes, kan hun fortsette erotisk dans mens avkledning og kjærtegnet sin partner (kjæreste).  
 Mother Nature ga oss muligheten til å få orgasme, får sex utenomjordisk nytelse. Men når som helst kan skje at vi slutter å nyte i sengen, møte vanskeligheter og problemer av seksuell karakter.


Sex og moro


 Fortvil ikke, det finnes alltid en vei ut. Det viktigste i tide til å forstå situasjonen, ta detaljerte beslutninger om fjerning sin. Prøv å identifisere årsakene til at du tror du ikke lenger sex er gøy.
 Prøv å forstå de grunnleggende problemene. Kroppen - kilde erogene punkter. Ofte uvitenhet om sin egen kropp fører til frustrasjon eller avvisning av prosessen for kommunikasjon.
 Det er viktig å lære å lytte og høre din kropp, kropp studie partner, utforske den skjulte byen på jakt etter de mest erogene soner. Du vil bli gledelig overrasket over å finne minst én av dem - et brudd vil komme mye raskere du våkner opp lidenskap og begjær.
 Kvinner bør få alvorlige i trenings intime muskler, gjøre Kegel øvelser regelmessig.
 Det skjer noen ganger at en rekke ulike årsaker relatert sykdom og dysfunksjon. Det kan påvirke både menn og kvinner. I dette tilfellet, få tilgang til en lege og rettidig behandling for å takle problemet.
 Etter min mening, de mest alvorlige årsaker til misnøye - psykologisk. Kanskje den første dårlig erfaring i sex, foreldre eller familie frykt og komplekser ikke gi slappe av og nyte sex. Prøv å ta seg selv og sine svakheter, lære å leve med dem, stoppe deg selv "jukse". Du må elske kroppen din. Valgfri, men nyttig vil besøke sexolog eller psykolog.
 Viktige og møbler, stedet hvor du kommer til å elske. Hvis du er irriterende og irriterende miljø som du atmosfære, få glede av sex, kan du ikke. Løsningen er enkel: prøv å bo hjemme alene med en partner, kan du justere til din smak romantisk atmosfære, ta en velduftende bad sammen, eller nyte en sex på kjøkkenbordet.
 I tilfelle at sex ble en vane for deg og bli noe verdslig og rutine, bør du spre intime relasjoner. Alternativene for denne havet: se erotisk film, gjerne eksperimentere med positurer, lære Kama Sutra, gå til den intime salongen og kjøpe den "leker".
 Hvis ingen av de ovennevnte er ikke svaret du ga svaret, vedvarer problemet, så er du veldig, veldig alvorlig. Du kan hjelpe bare erfarne og kvalifiserte lege fagfolk.
 Det viktigste er ikke å fokusere på en ting, ikke gi opp og ikke sette på sex korset. Være perfekt og du vet den nye aksje dine seksuelle fantasier med partneren din, kan du prøve å sette dem i virkeligheten. Få denne spenningen unike og uforlignelige.
 Sex og glede kan være, og viktigst av alt - det skal være.  
Hvorfor sex ulykke ulike årsaker ubehag
 Vanligvis forbundet med sex smerte bare ved første kontakt. Men det skjer at tiden renner ut og smertene ikke forsvinner. I dette tilfellet, gå til legen, fordi bare en ekspert kan identifisere hvorfor under sex smertefullt. Årsakene til dette fenomenet er forskjellige, forklarer mye og arten av smerte.
 Halsbrann, ubehag, kløe
 Noen ganger etter sex vulva føles kløende eller brenning, ledsaget av rødhet. Ofte er det trost (candidiasis eller) er en sopp sykdom. Han var alltid i stand til å diagnostisere en lege. Etter analyse og antybiotykohramy, vil en ekspert kunne velge de riktige vaginale stikkpiller. Under behandlingen, er det viktig å forlate bind med smaker og syntetiske klær. Noen dager er ikke anbefalt å inngå et intimt forhold.
 Sykdommen er den vanligste årsaken
 Det gjør vondt under sex (eller rett etter) er ofte magen. Dersom slike følelser er ledsaget av smertefull vannlating, og noen ganger feber, kan det være infeksjon i urinveiene. I et slikt tilfelle bør behandles samtidig for begge parter. Selvfølgelig, alle bør være skjermet. I løpet av behandlingen er viktig for å unngå å ikke bare sex, men også fysisk aktivitet, og hypotermi.
 Hvis du etter sex er det en murrende smerte under høyre eller venstre, er det mulig ovarialcyste. Ofte er slike formasjoner forsvinner av seg selv, ved slutten av syklusen. Men noen ganger trenger medisinsk intervensjon. Selvfølgelig kan diagnosen bare gynekolog og bare etter at ultralyd. På tidspunktet for behandlingen ikke nødvendigvis gi opp kjønn, men det er viktig å uavhengig styre dybden av gjennomtrengning av partneren. Også, for å lindre smerten, kan du ta smertestillende.
 Resultater skader
 Som et resultat, kan generisk hull og kirurgiske arr oppstå. De som er årsaken verkende smerter etter sex. Også disse følelsene føre til sammenvoksninger som indikerer betennelse. Tildele terapi i disse tilfellene kan bare gynekolog. Noen ganger kan bruke spesielle absorberbare stoffer, i noen tilfeller - kirurgisk korreksjon. Det avhenger av din situasjon, jo mer og traumer er forskjellige. For eksempel, jenter som nylig startet å ha sex, kunne bo hymen områder som er skadet hver akt. Når dette skjer når membranen er skadet på grunn av alvorlige belastninger (f.eks hos unge idrettsutøvere). Som et resultat av smerte og irritasjon. Dette problemet elimineres bare ved kirurgi.
 Grunner for ikke-medisinsk art
 Noen ganger smerter under sex forklart tidligere fått fysiske eller emosjonelle traumer. Det kan også være en manifestasjon av problemer i relasjoner par eller til og med depresjon. I hvert av disse tilfellene av kroppen er som regel greit, ingen infeksjoner der.
 Smerte kan oppstå på grunn av mangel på spenning. I dette tilfellet må du snakke med en partner for å fortsette opptakten. I tillegg kan tørt skjeden bli beseiret ved hjelp av smøremidler. Vi må imidlertid være oppmerksom på at mangel på smøring kan være forårsaket av hormonelle forstyrrelser, slik at for en start bør slettes.
 Dessuten kan forklares smerter under sex vaginisme, dvs. muskelspenninger i skjeden. De er vanligvis forbundet med psykologisk frykt for smerte, noen ganger med utdanning der innpodet fra barnsben av at sex - er noe skittent og ubehagelig. I dette tilfellet bør du starte med spesifikke øvelser for avslapning.
 Oral sex - er en seksuell handling der, som regel, spenning og moro partner perfekt oppnådd gjennom tidligere genital kjærtegn utelukkende via munnen, tungen. Nå litt mer om de fleste typer av oral sex.


Typer av oral sex


 Den første typen oral sex - det vil passere.

 Dette er et generisk navn på såkalt oral sex, men der en manns penis skal brytes kun gjennom munnen, tunge og hals og tann partner. Tidligere i slutten av forrige århundre var en svært vanlig form av ord mynetka, og senere ble kjent som ordet blowjob hele prosessen med "passiv opphisselse" i sin alminnelighet.

 Den andre typen oral sex - det autofellyatsyy.

 Det er en av de varianter av cocksucking, noen form for seksuell selvtilfredsstillelse på som kjærtegner penis tunge og lepper, men deres innsats, så å si, på egenhånd.

 Den tredje typen oral sex - det irumatsiyeyu.

 Dette er en av de identifiserte former for seksuell opphisselse medlem på som aktivt utførte translasjonsbevegelse frastøtende mann penis i munnen og halsen på en jente eller kvinne som partner.

 Den fjerde typen oral sex - en "Makan te-pose".

 I Russland, kalt "te-pose". Dette er en prosess som vanligvis setter folk (over) begge testiklene i munnen partner, og på ansiktet hennes, eller rundt ansiktet med repeterende bevegelser.

 Den femte typen oral sex - Cunnilingus.

 Tenk kjent stort publikum ikke bare menn, men også kvinner, henholdsvis. Dette er en form for oral sex, men heller en gradvis seksuell opphisselse utelukkende kvinnelig, gjennom effekter på vulva og klitoris hans lepper, tenner og tunge. Det kan uttrykkes som i kyssing og biting lungene klitoris partner, også ledsaget av handlinger translasjonsforskning fingre i skjeden jente.

 Den sjette type oral sex - en blowjob.

 Dette bestemte seksuell praksis som gir god stimulering zadneprohodnoy feltet partner gjennom lepper og tunge, som har som mål å levere motstander seksuell spenning og moro for hele prosessen.

 Det særegne ved denne type oral sex er som følger: Anilingus, eller snarere hva slags oral sex, kan med hell brukes ikke bare for mennesker, men også til kvinner i særdeleshet. Anal området, mange mennesker er svært følsom og, så å si, er den viktigste og den største erogene sone - et faktum.

 Å merke, penis hos menn vanligvis glade med myke kyss og slikking og suging eller biting av den milde partner. For raskere stimulering ved hjelp av stempelbevegelse av hendene på stammen av penis.

 I konklusjonen, vi oppmerksom på at disse hendelsene trenger bare å bruke en rekke av høy kvalitet mannlige kondomer og latex film kvinner til å beskytte seg mot de "dårlige" smittsomme sykdommer. Men statistisk sett er det klart at slike anbefalinger ikke er fulgt, sier: "gummi" smak reduserer følsomhet for prosessen.

Typer av oral sex
Яндекс.Метрика