Oral sex - dette er den type sex at mennesket er i stand til å levere den mest. Du kan fortelle at fra vanlig sex og nyter det. Så blir, men det trenger ikke sammenligne med hva han kan få fra oral sex.


Hemmeligheter og spissfindigheter i oral sex


 Du noen gang sett sin mann stonuscheho, zakatыvayuscheho øynene når hans tilstand ikke kan beskrives? Denne situasjonen, og mannen selv ikke kan forklare. Med oral sex kan oppnås.

 Så, hva skal du gjøre?

 •  Start med den generelle spenningen. Start med våte kyss på leppene, halsen, øreflippene. Dine kysser bør være mulig å bryte det fordi disse forekomstene seg i kyss. Prøv å overgi ham gjennom disse kyss. Start med myke polyzыvanyya lepper. Deretter alternative kyss og skånsom biting. Separat menn liker ikke å bite, så se på reaksjonen hans.

 •  Hender. Hendene skal ikke miste tid. Styrke sin overtredelse. Når de kysser forsiktig kjærtegn starte sin kuk. Spuskaysya nedenfor, kysset ham. Ikke la på kroppen hans eventuelle områder som du ikke oblaskala ikke kysset. Ikke vær sjenert, ski, bet ham.

 •  Og nå er du endelig kom ned nedenfor. Ta hans kuk i hånden. Gjøre noen bevegelser med hendene og hans kuk hodet obdaruye noen kyss. La det være lys overfladiske kyss. Har de spissen av tungen. Derfor er eksitasjon menn på topp.

 •  Begynn forsiktig suge hans kuk. Vær spesielt oppmerksom på hodet, er det mest sensitive. Ikke glem å hender kjærtegn kuk. Så det så dypt som mulig i munnen hennes. Husk, det du har satt dybde, frekvens, hastighet. Du er den viktigste - det hele avhenger av deg. Begynne å gjøre alt sakte. La det nyter i utålmodighet. Sakte begynne å øke hastigheten. Igjen, gjør alt sakte.

 •  Noen få minutter senere, streke hans kuk med hendene, begynner å kysse kroppen hans. Kysse ham på munnen. Hvis en fyr liker deg, vil han ikke flau - og han vil svare deg i retur.

 •  Igjen Kom ned nedenfor. Denne gangen bruddet må være på topp. Begynner å kysse testiklene hans, Lick dem. Penis kjærtegnet hånden. Starte på nytt for å suge hans kuk. Denne gangen tar hans kuk i hennes munn så dypt som mulig. Gjør raskest bevegelser. Stoppe, slikke den fra begynnelse til tupp.

 •  Når du føler at fyren er klar til å cum - gjøre motion munnen så ofte som mulig. Klem hans penis så mye som mulige lepper. Og i alle fall ikke stopper.

 •  Hvis du ikke er klar til å ha det ferdig du i munnen, i grevens tid og ta hans kuk i hånden. Du kan be om å få det ferdig du på bryst og mage. Dette hjelper ham med hendene. Jeg kysser ham. Hvis du er klar for hva han Kinchesh du i munnen - det er flott! Dette øker ikke å møte menn flere ganger. Bare fortsette å gjøre det du gjør. Når den er ferdig, kan du gjøre noen flere munnbevegelser - på den tiden penishodet og åpen følelse økende. Lick det flere ganger.


 •  Da kan du se hennes mann slik du aldri har sett det. Ikke bli overrasket om han ikke kan fortelle deg ingen ord - han må vike.

  Hemmeligheter og spissfindigheter i oral sex
   Kjærlighet ved første blikk det? Fortellingen om romaner er det virkelig kan skje hvem som helst. Det er flere teorier om hvordan det er denne kjærligheten selv. Noen mener at skylden feromoner som gjør at hjernen til å produsere en puls av en kjærlighet til en annen person.


  Kjærlighet ved første blikk


   Den andre er at for lenge siden, alle mennesker var i andre omgang, men da de splittet og nå folk gå mot lyset og se etter hverandre, og når den blir funnet, så er det kjærlighet ved første blikk. Bare de nevner at her med denne mannen var en enkelt enhet, og det er en følelse av at du kjente ham hele sitt liv, var han en innfødt og unik. Til slutt, folk tror at alt avhenger av den interne tilstanden, hvis man ønsker å falle i kjærlighet, lever stadig venter på noe vakkert, så før eller senere vil møte enkelt ordre som vil være den beste og favoritt.
   Som du vet, tenkte materialet, og hvis noe virkelig vil, må du få det.
   Snakker om årsakene til denne type kjærlighet kan være uendelig. Det antas at dette er en sterk og levende følelse, men samtidig kan det være så flyktig, for eksempel bare en periode med permisjon og gå gjennom hele livet.
   Noen vil si at det er alle eventyr, nachytayutsya romaner og drømmer om ikke-eksisterende kjærlighet. Vær oppmerksom på at denne følelsen av besøk og kvinner og mange menn elsker å lese bøker? Jeg tror ikke det.
   Så jeg bestemte meg for å snakke om sin kjærlighet ved første blikk. Jeg må si var en tid da jeg bare lese grådig kvinners romaner, og uansett hvem forfatteren, viktigst av alt, den følelsen var hyggelig. Nei, jeg tror ikke jeg er ikke Ugly Betty ugift og ikke bare enig, mange skje er når du blir lei av den ensformige hverdagen, og ønsker å se alle iskrylosya, sand og plyasalo. Sjelen ønsker noe magisk, generelt, som i boken. Jeg har vært unge mennesker som møtte de som har varige relasjoner, men liksom ikke at det er følelsen av å fly.
   Og nok en gang jeg måtte forlate husene i byen, transportere det går dårlig, er det comer å gå med en ung mann. Han har sin egen bil, praktisk. Venter på ham til fastsatt tid på rett sted, rir, og alt går i sjelen noe jeg snudde, og hans hjerte falt ned. Hva jeg følte mens vanskelig å beskrive med ord, jeg liker opovylo noe varmt og vektløs, det var så bra. Moral svevde over skyene, det var eufori, real, følelse av oppdraget.
   I slike stunder, var jeg så meningsløs og vytrischalasya på ham, mitt sinn fløy tusen spørsmål. Hvor har jeg vært hele denne tiden? Hvor var han? Hvordan kunne jeg leve hvis det ikke var ved siden av meg? Og endeløs lykke fra hva jeg nå gå med ham i en bil, og det vil vare i fire timer. Hva vil skje da jeg ikke ønsker å tro at jeg var god på det tidspunktet og det var nok.
   Tiden fløy ubemerket, vi kjørte til huset mitt, og jeg innså at hvis jeg gjør noe jeg ikke vil, vil jeg angre på dette livet. Og jeg sa kalle ham, gjorde han ikke noe imot.
   Lykke, det er hvordan det var min tilstand i disse dager å ringe. Så møtte vi gå sammen, men da den første følelsen av oppdraget har alltid vært med meg. Det viser seg at han utviklet lignende følelser for meg, og det glade. Hva om han ikke svare meg? Mange ulykker skjer på grunn av gjengjeldt kjærlighet, eller partner ikke gjengjeldt, eller elsker redd for å fortelle om sine følelser.
   I mitt tilfelle, kjærlighet ved første blikk endte lykkelig, vi giftet oss, vi har en fantastisk datter ble født, men følelsen av å fly og lykke vi er år senere.
   Tror på mirakler skje, og noen ganger de ikke trenger å tenke på at kjærlighet er vakker bare i bøker.  
   Det kan være ingen lykke uten kjærlighet, men kjærlighet kan være vakker uten sensuelle side. Aromatiske essenser - gamle elixir åpner utrolige verden av kjærlighet. Den riktige smaken er i stand til å vekke erotiske assosiasjoner og stimulere seksuell lyst.


  Erotisk olje


   Her for å hjelpe aromatiske essensielle oljer - aphrodisiacs som øker libido, øke styrken, frigjørende, har en lidenskap følelser.
   Oljer, erotisk utvalg, gunstige for huden, forfriskende det, glatting og foryngende. Alle erotiske oljer eliminere depresjon zakompleksovanist, selvtillit, lidenskap og forbedre seksuell opphisselse, normalisere hormonelle systemet.
   Aroma hotellet, fysiologi, skjønnhet, magi - det gjør aromaэssentsyyu magi.
   Eteriske oljer kan anvendes alene eller i kombinasjon med hverandre. Gjennom tilkoblinger, egenskaper og fysiologiske energi, forbedret olje hver.
   Erotiske oljer brukes til massasje og for avslappende bad. Å skape en romantisk miljø, bruker Aromalamps, kapnuvshy noen dråper olje. Det er en nær sammenheng mellom seksualitet og luktesans.
   For spennende effekt egnet olje:
 •  Orange - en atmosfære av letthet og tillit.

 •  Bergamot - slapper av og pirrer fantasien.

 •  Geranium - egnede modne kvinner, returnerer friskhet, lysstyrke, inspirerer. Introduserer et element av sentimentalitet i relasjoner.

 •  Jasmine - kvinne føler seg attraktiv, føles gleden av nærhet. Denne duften er brukt i mange århundrer i India.

 •  Ylang Ylang - kan du gjette den mest hemmelige lyster partner, øke styrken. Ylang-ylang er en del av berømte parfyme "Shanel№5."

 •  Kanel - legger energi og fantasi bringer til forholdet.

 •  Cypress - gi en følelse av trygghet, forbedrer utholdenhet.

 •  Virak - bringe kulminasjonen av en maksimal grad av nytelse.

 •  Muscat - forbedre ønske, hjelpe hverandre følelse.

 •  Mandarin - spiller du den eventyrlystne fantasi.

 •  Myrra - olje for kvinner. Legger femininitet, skape harmoni i forholdet.

 •  Neroli - styrke lidenskap, sensualitet, nytelse orgasme. Skape en positiv atmosfære av følelser.

 •  Patchouli - øker følsomheten av erogene soner. Dypp inn atmosfæren av erotisk sjenerøsitet.

 •  Fir - kvinne føler trygghet i hendene på menn, og folk føler autentisk.

 •  Rosentre - aroma hengivenhet og ømhet tar glede i landet. Denne oljen for den første natten, husket hun i en mannsalder.

 •  Sandeltre - øker potens og gjør en kvinne ønskelig.

 •  Tsytronella - øker seksuell utholdenhet.

 •  Alle oljer har kraftAwakeNings ønsker. Første tone at du kan føle deg - en duft. Berusende og sjarmerende, med fancy akkorder. Det andre notatet - evnen av alle, uten unntak, oljer, gir et utbrudd av energi, et utbrudd av energi, vekker lidenskap for kjærlighet.
   Med et stort utvalg av erotiske oljer, velge de som opphisse deg lidenskap, begjær, erotiske fantasier. Bruk dufter å skape en romantisk stemning, legger grunnlaget for en kveld som vil bli husket i mange år framover.  
  Яндекс.Метрика