Hva er kjærlighet? Når vi innser at våre relasjoner har mistet sin lidenskap og ømhet, og plutselig ble alt rundt grå og tom. Vi ble veldig trist, og vi i stedet prøve å fikse det, faller inn i en dyp depresjon og bringe alt til en logisk og veldig smertefull slutt.

Hva er kjærlighet?


 Og i denne sinnstilstand som er når vi innså at vår kjærlighet var, begynner vi å lure på, hvorfor er det fortsatt skjer. Hvorfor mister vi vår følelse av hverandre? Hvorfor hjertet ikke lenger synger den snev av vår andre omgang? Der romantikk er tapt og beven? Hva er som gjør oss glemme at vi er mye liker hverandre? Hva er kjærlighet?

 Hva vi besluttet var at kjærlighet?


 Hvorfor tror vi at våre følelser er ikke de som var tidligere hvis de fortsatt gjøre?
 Faktisk, det er en følelse vi liksom spontan, uforutsigbar, og vi gjør noe med det kan du ikke. De vanligste årsakene til denne konklusjonen er endringer i våre følelser, vi merker at ikke så glad for å møte med din kjære at vi ikke har håndhilse når du berører huden sin andre halvparten er ikke holdt pusten mens kyssing, og kyssing og tar på seg selv er ikke så myk og øm, er sex ikke så lidenskapelig og uvanlig. Alt blir en daglig rutine og, til slutt, begynner vi å tiltrekke andre av det motsatte kjønn, begynner vi å vurdere som deres tillitsvalgte eller valgt.

 Årsakene til utryddelse av kjærlighet


 Svaret på spørsmålet "Hva skjer? "Vi klarerte ikke vet, men vi alle har våre egne forutsetninger, som kan føre til utryddelse av kjærlighet. Men i virkeligheten, det er ingen enkelt årsak til tap av skjelvende følelser, mange av dem, og de alle påvirker oss sammen, noe som fører til det uunngåelige resultatet.
 Hva er årsakene kan være oppriktig slutten når noe virkelig brenner og lidenskapelig kjærlighet?
Hva er kjærlighet?

 En av de vanligste årsakene er ofte fange en annen person, og ofte er det ikke bare beundring og oppriktig forelsket som mennesket ikke kan gjøre noe med det. I dette tilfellet, og det er ikke noe man kan gjøre. Making the stop loving noen og forelsker seg i en annen umulig, og fornærmet av dette sammentreff er ikke nødvendig, fordi det kunne skje med deg. I dette tilfellet, bør du bare være ærlig med partneren din, fordi han ikke er skyldig, at hjertet ditt er så organisert.
 Det burde fortelle deg alt er åpne for å tillate å snakke og en annen. La det være ikke bare ord, men en ekte grand skandale, men minst det ikke vil være et svik. Bare prøve å bli gjenkjent av alle til å si som det er, men kjøre en følelse av hvem trenger å høre det, fordi på sitt hjerte er det kjærlighet til deg. Og selv om i øyeblikket forstår du ikke, så etter en stund av dere ikke si at du er dårlig og forferdelig menneske, og hatet for det du gjorde.
 En annen grunn for utryddelse følelser er varig forhold, der folk er så vant til hverandre, å miste all interesse. Dette er ikke bare hva vi kjenner hverandre så godt at vi blir lei sammen, og vi finner felles interesser og hva vi ikke forstår at alle mennesker er i endring over tid og må hele tiden lære sitt nye egenskaper som tenkt på ting for dem en gang var viktig, men nå kan ha mistet sin relevans. Vi har en tendens til å kjøpe nye og gamle til å miste etter en tid, for å gi opp sine favoritt vaner og finne nye perspektiver på vanlige objekter i livet. På grunn av det faktum at vi ikke forstår disse enkle tingene, ble vi interessert med hverandre, faktisk kan være mer interessant enn før.
 Når vi er i et forhold i lang tid, mister vi ikke bare instinktiv interesse nysgjerrighet som får oss til å utforske de forbipasserende folk og åpne alle sine hemmeligheter, vi mister seksuell lidenskap for hverandre. Seksuelle relasjoner er så kjedelig at vi begynner å gjøre det bare for å sette "tick" i våre indre anliggender. Hvorfor? Og bare fordi vi tror at det er noe interessant i det vi gjør. Og det er virkelig ikke. For nærhetsrelasjoner og deres stabilitet kan tillate oss å avsløre alle sine ønsker av en annen person, uten frykt for at han vil forstå deg riktig, eller fordømme. Vi er redd for å åpne opp for hverandre og prøve noe nytt, så vi tror vi har prøvd alt. En tilfredsstillende seksuelt forhold, i sin tur, tape og enkel manifestasjon av ømhet og hengivenhet, oppmerksomhet til sin partner.
Hva er kjærlighet?

 Hva at kjærlighet ikke er passert?


 Med den første årsaken til utryddelse av kjærlighet når en mann blir forelsket i en annen, er det nesten umulig å kjempe, og hvis han virkelig føles ekte følelser, er det bedre å la gå, slik at å være lykkelig, uansett hvor vondt det var.
 Men den andre grunnen til at du kan håndtere. For å gjøre dette, må du bruke følgende tips:

 •  Prøv å alltid huske at betydelige andre er i endring hver dag, så du vil alltid være interessant, er du hvert øyeblikk for å lære noe nytt, hvis du virkelig er interessert. Hoved Still spørsmål og lytt nøye svare. Enkelt sagt, snakk med hverandre, vil det bidra til å bedre forholdene.

 •  Vidkryvaytesya partneren din. La ham vite at du har noe spesielt at han ennå ikke hadde kjent.

 •  Eksperiment i sengen hans. Aldri la dine intime relasjoner blir kjedelig. Lytte og prøve å oppfylle dine ønsker halvdeler rozkryvaytesya selv, og du dukke lidenskap og ømhet.

 •  Cook overraskelser og uventede møter, noe som gir å forstå at du aldri vil bli lei, se opp for hverandre. Hvis du bor sammen i 10 år, betyr det ikke at din kone - ikke en kvinne som du ønsker å se, og mannen din - ikke macho, ønsker du å være den mest frittalende lover.


 •  Fremfor alt, husk at din kjærlighet bor et sted inni deg, og du trenger bare å dra den ut.  
  Ekteskap «a la Italiano"


   Det viktigste i alles liv - å finne en sjelefrende med hvem hånd i hånd kan gå langt og lykkelig liv. Dessverre, dette hjelper du ikke kan ingen, fordi bare mannen selv, stole på hans styrke, kan realisere alle dine drømmer går i oppfyllelse. Og nå, etter å ha overvinne alle hindringer, problemer og frustrasjoner du støter på det samme, noe som var forventet levetid kommer en lykkelig dag, og mannen i drømmene dine du gjør et frieri til å høre den etterlengtede "ja". Dette etterfølges av innlevering av en søknad og dagene av overveielse. Og hva er det å tenke? Selvfølgelig, hvordan vil ditt bryllup! I hvilken stil er det innrammet, hvilke retter vil være på tabeller, drikke og ingenting annet.
   Jeg foreslår at du gjør bryllupet den mest levende og minneverdig hendelse i livet ditt! Stil Wedding "Italiano"! På bordene berømte italienske godbiter, lette salater, deilig pizza, lasagne smakfull, mør pasta og, selvfølgelig, italiensk desserter - Pandora, Colombo Panettone med utmerket italiensk vin - Asti, Prosecco, etc.
   De ansatte kledd i kostymer av helter kjente eventyr figurer: Piero Malvina Harlequin og andre. Nygifte og vitner - medlemmer av gjengen Don Karleone - elegante kjoler, skreddersydde klær
   Alt feiring representerer den berømte karnevalet i Venezia: musikk (Eros Ramazotti, Toto Cutugno, etc.), dans og moro. Hallen er dekorert med blomster og konfetti, inngangsdør møtt gjester "levende statuer".
   Under feiringen alltid høres den berømte italienske toast - "For ung! "Men etter alle gjestene på gaten venter tradisjonelle fargerike fyrverkeri. Denne lange bryllupet vil ikke bare minne, men også til minne om alle de som deltok i denne fantastiske ferie. Vær sikker på at mer enn én venninne og kjæresten egnet for deg å gjøre for dem det samme venetianske karnevalet. Ikke skimp, fordi for deg vil det ikke være bare venner bryllup, men den dagen når du husker hvordan ditt hjerte slått sammen til en stor kjærlig hjerte.
   Gi hverandre et smil! Være glad!  
   Det så ordnet moderne verden at folk ikke ønsker å leve livet ditt alene. Han ønsker å elske og ha omsorg for en kjær. Kjærlighet fører til en familie. Familien betyr mye for en mann, men i det finner han en trygg havn fra storm og dårlig vær, bare familie bygger tillit i fremtiden. Men en familie er ikke viktig, det viktigste å beholde den, lagre for mange, mange år, sammen oppdra barn, barnebarn og oldebarn vente.

  Hvordan spare sju th


   Familien er en festning der vi gjemme fra livets problemer og stormer, er det vår bekymring og overveldende lykke, strid og forsoning, vår kjærlighet og glede, og noen ganger tristhet dessverre.
   Familielivet kan ikke alltid kjøre jevnt og glatt i sin Selvfølgelig er det mange fallgruver. Men vi må forstå at familieforhold har en tendens til flere kriser. Imidlertid er ikke alle par et kompromiss ved utkjørselen fra denne krisen for løsningen av problemene, og det er når familien skipet, noe som gir en sprekk, sakte synker til bunns.

   Årsakene til familien sammenbrudd


   Alkoholisme og narkotikamisbruk, manglende evne til å kommunisere og manglende evne til å tilgi, mangel på tillit og respekt for seksuell likestilling og harmoni, er dette ikke en fullstendig liste over årsaker til familiens sammenbrudd.
   Familien, som er på randen av skilsmisse i de fleste tilfeller ektefellene ikke gjør noen forsøk på å redde ekteskapet. De ønsker ikke å diskutere med hver har mellom problemer som ikke ønsker eller kan ikke gi dem en rimelig forklaring. Paret hadde ikke engang prøve å huske og forstå hvorfor de velger å starte en familie, glemme at familieenheten krever at hver gjensidig følsomhet og visdom.
   Ofte familien er på randen av skilsmisse bare på grunn av det faktum at paret ikke ønsker å se sine egne mangler som altfor redd avhengig av andre omgang, eller er under innflytelse av sine egne illusjoner om livet sammen.
   Intervensjons slektninger og foreldre kan også ta med familien til randen av skilsmisse, som noen foreldre hardnakket ikke ønsker å se at deres barn er helt uavhengige og voksne, og derfor aktivt forstyrre deres familieliv.
  Hvordan spare sju th

   Ruhet kan også føre til oppløsningen av familien, så det er bare de vekster, som eroderer kjærlighet og fører til kollaps av familieforhold. Hver ektefelle vet om det, men mange koner komme overens med fremmede mye mer høflig enn med sin familie og venner.
   Hvordan å holde familien? Sorry generell oppskrift bevare familien ikke eksisterer. Du kan gi noen generelle retningslinjer som skal følges hvis de ønsker å redde ekteskapet.

   Måter å spare familien


   En måte å bevare familien trygt å ringe riktig kommunikasjon. Kommunikasjon er en av de mest solide og viktige byggesteiner som utgjør familieforhold. Hva betyr dette? Dette betyr at familien til hver ektefelle skal være et sted hvor alle familiemedlemmene vil finne respekt og kjærlighet, forståelse og gjensidig støtte, varme og komfort. Lære kunsten av kompromiss er nødvendig hvert par ikke å konvertere deres familieliv et mareritt og ikke få det til skilsmissen.
   En annen, like viktig måte å bevare familien er utvilsomt evnen til å tilgi. Par som ønsker å leve et langt livslang kjærlighet og harmoni, oppdra barn, barnebarn og oldebarn vente må mestre kunsten tilgivelse perfekt. Evnen til å tilgi hjelpe par løse mange av dagens problemer og til slutt fører til bevaring av familien.
   Holde familieenheten må ikke glemme at livet av ektefellene er bare begrenset liv, raskt slitsomt, som paret gradvis miste interessen for hverandre.
   Romantikk i relasjoner, felles søken etter nye løsninger, vellykket arbeid og kreativitet, styrke ektefeller trenger hverandre, ren levende sammen av plakk og rutine, alle hjelpe par opprettholde en atmosfære av varme og ømhet, omsorg og pålitelighet og, selvfølgelig, fører til bevaring av syv 'familier.
   Ektefeller som tenker kreativt, være i stand til å organisere sitt familieliv og i tid kan ta de nødvendige beslutninger i tilfelle vanskeligheter i familien. De forårsaker ikke hverandre følelsesmessige sår og prøver å finne en felles plattform og ikke tillate unødvendige krangler, gradvis flytte inn i en skarp konflikt, som fører til kollaps av familieforhold.
   Å bevare familien hvert par bør forstå for å oppnå det trenger å sette deg selv i en partner, i stand til å lytte og høre mer.
  Hvordan spare sju th

   Hvem har skylda?


   I ødeleggelsen av familien ofte skylden begge, som i de fleste tilfeller de ikke tenke på konsekvensene, sta gjenstridige i sine fiktive prinsipper. Vet ikke hvordan, og ofte ikke ønsker å prate og ikke vet hvordan å tilgi. Vanligvis konflikt hver ektefelle oppdager egoisme, som hører bare seg selv, gjør ingen forsøk på å forholde seg til andre.
   Husk at på grunn av krisen er nesten hver familie. Uenigheter og konflikter er alltid en del av konflikten, men det er ikke nødvendig at de vil føre til sprekker i familiens skip og familie sammenbrudd.

   Hvordan de skal overleve?


   Unngå konstant krangler og konflikter og skuffelser bilde, lære leseferdighet og kommunikasjon perfekt mestre kunsten tilgivelse.
   Husk at manglende evne til å tilgi fører til nedbryting av familiebånd. Bortgjemt inni meg selv bildene har evnen til å vokse som en snøball som kom ned fra fjellet, og til slutt hver av disse bildene kan føre til stor strid, ukontrollert konflikt og familie sammenbrudd. Derfor er det viktig ikke å overse sine klager, og å være i stand til å uttrykke dem riktig.
   Ønsker ikke å tvinge hverandre til å leve som oppfant ekteskapet, ikke kast usentimentalt annet enn sin egen, respekt og tillit til hverandre.
   Husk at livet og rutine eroderer familie som rust tærer jern, så romantikk i et forhold av ekteskap bør være for alle å leve sammen.
   Behandle hverandre med forsiktighet og ikke glem at grovheten kan føre til oppløsningen av familieforhold.
  Яндекс.Метрика