Interessant, spørsmålet om hva de vil og hva menn frykter, er det stadig Titler av publikasjoner, samt kjente filmlerret. Dette er ikke lett, fordi for sin mann - en slags puslespill som ikke er så lett å forstå, og så vi ønsker.
 Plus, er menn lært fra barndommen for å være den mest "kraftig" og "modig", som er grunnen til at de ikke er dob'yeshsya svar på disse spørsmålene så ærlig og snakke om sine svakheter, ikke passer med heltemot og mot .
Hva menn frykter

 Men velkjent faktum at menn så vel som den kvinnelige halvparten av vårt samfunn har en tendens til frykt og fobier, og ikke mye mindre. Frykt for edderkopper, slanger, mus og høyde er også populært blant menn og gutter, men de gjør sitt beste for å skjule dette faktum, undertrykke det, noen ganger kaster uforutsigbare handlinger for å beseire din egen.
 Så, hva er redd for menn? Virkelig virkelig er frykt som gjør menn våkner opp i et kaldt gulv?
 Selvfølgelig, alle grunnleggende frykt som vi liste, det er en eller flere av en bestemt person, på grunn av innholdet av, og viktigst, barnas utdanning i stor grad avhenger av hva slags frykt og fobi bor i menneskets sinn.

 Den vanligste frykt menn og gutter


 •  Bli berørt. Menn hovedsak jegere og fangstmenn, fordi en av de vanligste frykt er frykten for å miste ikke vinne. Det spiller ingen rolle hva det er - en konkurranse svømming eller spille kort, eller kanskje "litt mer fisk nalovyt" eller "hvem rødere tomater i landet? ". Mannen viktig faktum, og akseptere nederlag kan ikke alle. Dette er sikkert bra når den søker å være best, men noen ganger denne vanen er ikke den beste, men heller med dødelig.


 •  Forresten, skal den kvinnelige halvdel ta hensyn til dette når du er ti ganger obыhrыvaete det på spillkonsollen, og la mannen din føler meg som en vinner.

 •  Få avslag. Ja, det er en merkelig ting går hvis en mann ser en lys og vakker jente, mest sannsynlig, det vil ikke jobbe for det, og det vil ikke være oppfylt. Det spiller absolutt gjelder ikke for selvsikker og svært mennene holdt, men er ofte ikke det beste alternativet for jenter, er det noen fallgruver. En enkel gutta på grunn av sine komplekser og frykt, mener at en slik vakker og trygg jente er ikke interessert i vanlig fyr. Menn ofte ikke forstår hentydninger og kan ikke alltid forstå at et smil eller kyss er et signal om at hun forventer fortrolighet. Men, selvfølgelig, alltid har sine hyggelige unntak.

 •  Virke latterlig. Menn som brann, redd for å opptre som en klovn. Unge gutter og eldre menn kan lett gjøre narr av sine mangler og gjøre narr av andre, men hvis noe skjer, slik at lo av ham, ikke noe bra er ikke over. Svært negativt om menn som kvinner som tør å håne eller frigi kaustisk spøk mot ham. Hvis bare folk som ikke er i kjærlighet pladask, er det usannsynlig å gå glipp av et øyeblikk av deg selv. Forresten, er det ikke hver mann kan ta en kvinne som var på et intellektuelt nivå over det, som det lett kan vise sin overlegenhet, og å oppdage svakheter i sin mann.

 •  Frykt for å bli avhengige. Frykt for menn og gutter om sine økonomiske manglende evne fullt berettiget. Tross alt, kan denne kvinnen falle til en sterk arm, spør omsorg og støtte, og spesielt ikke mannen å slå til noen. Hold opp til merket familie, oppdra barn og bygge et hus - er, merkelig nok, målet for mange menn på grunn av svikt i deres karriere veldig frustrerende. Nei, mann, selvfølgelig, er forskjellige, det er de som viet sitt liv ute etter at "en" som han vil være som en steinmur, gjennom sin monetære status og posisjon i livet. Men med mindre de kan kalles menn?

 •  Alle disse frykt og komplekser heller generell og, selvfølgelig, er hver mannlige delen av selskapet sin rekke problemer. Men dette er ikke alle de tingene som du bør vite om menns frykt. Hvorfor frykter menn i sex? Tross alt, elsker livet - det er veldig viktig, og i noen enda den viktigste komponenten i et lykkelig liv.
  Hva menn frykter

   Hva finnes under dyna?


 •  En av de vanligste frykt for at menn ikke bryr seg nesten enhver mann er frykt fysisk funksjonshemming. Disse forferdelige tanker slip i hodet mitt hver mann, og plutselig skje slik at ikke vil fungere i det hele tatt? Selv om svikt kunne møte alle, og det er ingen grunn til panikk, men likevel, hvis skjedde det at en mann "ikke kunne" minst et par ganger, da, vel, du trenger å se en lege. Selv om man er redd for brann, for å gjenkjenne et slikt problem, men likevel bør du vite at i de tidlige stadier behandles ganske enkel. Men i de senere stadier av erektil dysfunksjon er ganske vanskelig, kan nå opp til kirurgi. Derfor, som det kan høres, disse problemene må hacke røtter.

 •  "Size Matters". Disse stereotypene og komplekser strekke siden de eldste tider, når lederen av flokken kan være bare én mann, som hadde enorm styrke og aggressivitet som er tydelig målt i mannlige kjønnsorganer. Det bakmenn og "sterk" battered soldatene selv er vakre og attraktive damer. Men nå lever vi i en verden hvor lenge blitt bevist at menn seksuelt evner ikke avhenger direkte proporsjonal med deres mannlige verdighet.

 •  Hvordan du kan hjelpe


   Frykter menn ofte negativt påvirke forholdet hemme deres normale utvikling, samt ødelegge disse familiebånd som ble bygget mer enn et år. Selvfølgelig, er det umulig å løse alle problemer og frykt for sin mann, men noen av dem er svært reell, spesielt sexy.

   For å løse problemet, må vi vite hvorfor det skjer, og generelt, ville være fint å i det minste vite om sin eksistens, som menn, som vi har sagt, skjule sin frykt.

   Prøv å snakke og snakke, ikke pålegge, men ikke vinke mannen din kan ikke gå første gang å ta kontakt. Og her ligger en annen frykt - for å vise fram foran en dame svakt hjerte. Menn er redd for brann, så unngå disse samtalene.
  Hva menn frykter

   Men hvis du likevel greid å finne en kontakt, så ikke kast bort tid. Den vanligste feilen er svar på anerkjennelse av et problem mann, overrasket og sier at alt dette ting og sånt, vel, hva gjør zamorachyvaeshsya.
   For ham betyr det ikke tøyse ting, fordi det virkelig plaget ham. Trenger du å finne de riktige ordene, og kan gi råd om måter å løse problemer. Likevel, menn, selv om de er sterke og modige, også trenger støtte og omsorg.
   Gjenstand ulik ekteskap skjer ganske ofte, ikke folk blir lei å diskutere og fordømme slike relasjoner. Relasjoner hvor eldre mennesker, kvinner er ansett som helt akseptabelt, selv om forskjellen er 1015 eller til og med 20 år. Det antas at hun har funnet en lønnsom parti, et menneske vil være i stand til å tilveiebringe en familie og bli en pålitelig støtte og en fast vegg om nødvendig.
   Men forholdet der kvinnen er eldre anses unøyaktig og sterkt fordømt porytsayutsya. Av denne grunn, mange voksne kvinner møtte en ung mann redd for å svare på hans tilnærmelser, prøver å gardere seg mot dette ved å unngå sladder og menneske 'skrå syn.
  Kone eldre enn sin mann: mulig sammenheng

   Og hvis en kvinne fortsatt tillater seg å ha forbindelser med den fyren, ofte begynner det å gjøre dårlige feil som dreper de samme forhold. De begynner å mase om legalisering forhold, prøver å ha en baby på sin utvalgte og falle i ytterpunktene: ordne raserianfall på deres alder, har en manisk iver at grensen på galskapen begynner.
   Dette skyldes det faktum at i et forhold der kona er mye eldre enn sin mann, selvfølgelig, i en bedre posisjon er mennesker. Vi snakker ikke om par som har en forskjell på 3-5 år, det er ingenting, fordi folk brakt opp på vanlige feil i samfunnet, motetrender og historiske hendelser.
   Problemene starter i par, hvor forskjellen fra 10 til 20 eller enda flere år. Kvinnen innser at er fading scenen og det er mulig at dette er hennes siste ekte kjærlighet, og problemet med reproduktiv alder fordi det ender tidligere enn menn. Og hennes partner - en ung og ambisiøs, er han foran, selvfølgelig, er følelsesmessig utmattende.

   Grunner forhold der kvinne over


   Ofte når par er dannet, er det sagt at hun allerede har funnet sted, er det sannsynlig, økonomisk trygghet og har en god jobb, så det trenger ikke økonomisk støtte for sin unge partner.
  Kone eldre enn sin mann: mulig sammenheng

   Ofte i slike relasjoner kvinne å opptre som lærer, og hennes mann - som student. Ofte slike relasjoner blir realisert skjulte eller ubevisste ønske partnere, ett som bly og en annen - lytt. Hvis begge parter temperament virkelig slik, kan disse relasjonene godt ha god suksess.
   En annen grunn er vanligvis seksuell i naturen. Kvinner, spesielt ivrige temperament, trenger oppmerksomhet og aktivt sexliv.
   Dessverre kan ikke alle peer gi det til nivået av seksuelle relasjoner der det er behov for, fordi kvinner over tretti år blomstrer topp seksuell aktivitet, mens hos menn begynner det å gå inn i nedgang.

   Derfor er bevisstløs kvinne begynner å søke ung partner som kan tilfredsstille henne fullt ut.

   Og den tredje grunnen - forstørret mors instinkt. Dette gjelder kvinner som ikke kan realiseres i morsrollen. De er vokst og uavhengig, og ingen til å ta vare på, så denne rollen begynner å handle ung mann.

   De viktigste problemene og feil ulik alder av ekteskap


   Den største feilen av ulike relasjoner er at kvinnen begynner å falle inn i to ytterpunktene - bygge fra en "mor" som alltid tar seg av sin elsker, og dermed hindre det passere, eller prøver å være en "jente".
   Ingen av disse landene er ikke riktig, fordi du har ingen enn en annen, og du likte min utvalgte, slik at du er. Hver alder i sin egen vakre, og hvis det er også ledsaget av adoring øyne glitrende kvinner, er det verdt det. Ikke snakk til ham som en liten, ikke eksplisitt understreke din aldersforskjellen. Når du har partnere, må du være lik, på alle aspekter av livet.
  Kone eldre enn sin mann: mulig sammenheng

   Neste problem - hva folk sier? Vårt samfunn er altfor tolerante, mange tyr til onde tunger og sladder som opprettholder styrken ikke alle kvinnelige natur. Hvis du bestemmer deg for å legalisere forholdet deres, mest av alt, unge familier må gå gjennom en masse "skew" visninger og ubehagelige situasjoner. Bestemme selv hva er mer viktig for deg - personlig lykke og langt liv sammen eller meninger fra fremmede. Selvfølgelig, du bestemmer deg.

   Veier til lykkelig liv sammen


   Ønsker alltid å tro at de relasjonene som binder deg nå - det er bra at kjærlighet går ut, og du vil leve et langt liv sammen. Oppriktig, statistikk tyder flere lik ekteskap skilsmisse og hva kan vi si om de der en kvinne eller en mann over. Men det finnes unntak, som er fullt mulig å få, trenger bare å oppføre seg og lagt ned mye innsats.
   Først en gang for alle må innse at din ektefelle yngre enn deg og du leve med det. Flere ganger tenke før du kjører til registraren, etter skilsmisse i slike situasjoner virkelig hyppig, og du kan ikke være et unntak.

   Den stempel i passet - det er ikke det viktigste - og følelsen er gjensidig omsorg, og alt annet vil følge.

   Hvis det er nødvendig, kan du logge deg inn når som helst. Men det er sikkert for deg.
   Det andre punktet er relatert til barn. Somehow, blant modne kvinner presentere ideen om at å føde et barn fra hans unge partner, kan hun holde det. Nei, det kan jeg ikke. Hvis han bestemmer seg for å forlate, og dette kan godt være, vil det være på tross av barnet og felles eiendom.
  Kone eldre enn sin mann: mulig sammenheng

   Og så er du ikke i den unge alderen til barnet i armene, som vil vokse og økonomisk sikre. Selvfølgelig en annen sak om en baby - vil det være din totalløsning.
   Den tredje element - en ungdom. Hvordan lagre et forhold hvor kona er eldre enn sin mann? Dette spørsmålet er spurt meg selv mange ganger kvinner som er i en slik sammenheng. De har komplisert, fordi skjønnhet og ungdom - ingen anelse om noensinne, men de kan fortsette å ta vare på seg selv. Ofte disse relasjonene lider av sjalusi til unge jenter, moden kvinne sa at hun ikke var så attraktiv.

   Følg med og gjøre riktig livsstil - to ting som vil bidra til å holde skjeve forholdet.

   Det fjerde alternativet - et partnerskap. Nyt din kjærlighet, ikke prøv å sette deg over din valgte som materiale og moralsk situasjon. Mest velstående kvinner prøver å fortsette sitt forhold gjennom penger som hvis du betaler for seksuelle relasjoner zadaryvaya sine gaver og evner.
   Men kommer en dag når han er sliten og han fortsatt vil. Ikke rart de sier at kjærlighet - det eneste som ikke kan kjøpes.
   Nå som du vet om farene ved slike relasjoner. Risikere eller ikke, bestemme selv.




  Яндекс.Метрика