Stilig begrepet "nedgiring" har vestlige røtter, fordi det han ble stadig satt ut i praksis, gradvis beveger seg i provinsen vår.
 For de som ikke vet, Nedgiring - et bestemt fenomen som innebærer frivillig avkall på ledende stillinger og arbeid for selvutvikling og selvrealisering, liv for seg og sine barn.

 Kanskje i ditt liv møtt slike daunshifterov at absolutt plutselig løslatt fra hans "oppvarmet" jobber, flytte fra multi-million dollar byen i en avsidesliggende landsby eller provinsen der med stor glede begynner å avle sau og korssting.
Hva Nedgiring - filosofi eller frykt?

 Tidligere styremedlemmer i store selskaper er leverandører i butikkene orientalsk krydder, kjendis og showbiz folk begynner å avle bier, toppledere nekter å jobbe på kontoret og sin kapital i favør av "svart" operasjon.
 Hvis du oversette begrepet «nedgiring» engelsk, den har en bestemt mening - å redusere bilens hastighet. Denne karakteristikken er lett anslått og overføres til det virkelige liv folk som "hindrer" frenetisk tempo av livet, avvise enkelte fordeler, revurderer de kulturelle og familieverdier.
 Det antas at den første indiske prins daunshiftery er Buddha, som i en alder av 29 forlatt alle fordelene med deres situasjon og utallige rikdom, deretter gikk på jakt etter opplysning og selvutvikling.

 Slik levende eksempler historien har mer enn et dusin tilfeller i den moderne verden, er folk stadig kommer inn under bølgen av denne ny vurdering, tilfeller av avvisning av sine posisjoner i favør av en helt annen sak i vårt område.
 Imidlertid gjenstår fortsatt et mysterium for de fleste hva Nedgiring, mange gjør det spørsmålet hele filosofien av dette kurset, forutsatt at det er heller frykten for å ha vanskeligheter som er i livet til hver person.
 Og hvis du tenker over det, egentlig, er ikke alltid forstår mannen som førte til et enormt arbeid i sitt yrke, mange mennesker ofret for å oppnå karriere høyder, og nå er han og nekter oppnådd for lav innlegg og en liten inntekt? Hvorfor presser folk inn i slike risikable og til en viss grad, merkelig oppførsel?

 Hva motiverer folk til å gå til Nedgiring?


 Det er ganske mange forskjellige syn på årsakene som motiverer folk til å slutte å arbeide på den tiden, flytte til en avsidesliggende landsby, eller, for eksempel, et sted i utlandet og starte et helt nytt liv.
Hva Nedgiring - filosofi eller frykt?

 Noen mener at i et øyeblikk, det kommer en tid "siste dråpe" mann perenasychuyetsya konstant trafikkork, arbeidstid 8-18 jobbe overtid og konstant stress, krangler med sine overordnede, som er en integrert del av noen alvorlige innlegg.
 Man er så lei av rutine, av mangel på ledig tid og primitive muligheter nyte disse fordelene som han selv hadde tjent. Noen klør seg konstant nervøs spenning, svikt og arbeid, som, som det viser seg, ikke gjør en tilstrekkelig reaksjon.
 Vanligvis kommer en slik realisering i en alder av 30-35 år, når en person har nok tid til å jobbe hardt for å oppnå noen karriere suksess, oppdra en familie og barn. Mannen i hodet hardt ruller alt han hadde oppnådd, og at det han trengte.
 Det skjer ofte at opptjente penger eller moro, spesielt når du arbeider 12 timer i døgnet på den forhatte arbeidet, er det ikke på tide å gå til primitive favoritt restaurant eller skjemme bort din familie minst en liten reise.
 Favorittbøker fortsette å være på hyller av filmer og musikk nybegynnere lære bare fra kolleger og en favoritt hobby som i løpet av sin ungdom zabavlyalo deg veldig mye, lenge glemt og tapt. Gitaren har lenge ligget rundt i låven, staffelier støvete og flyttet til landet, og sykkel og joggesko helt mistet sin egentlige formål.
Hva Nedgiring - filosofi eller frykt?

 Sannsynligvis, på mange måter, noe som er grunnen til at folk blir løst radikalt forandre livene deres, fordi rikdom og status i samfunnet - dette er de viktigste og grunnleggende verdier i livet. Når foreldre bestemmer for deg og sendt til dans, selv om du alltid ønsket å spille gitar, og da var det tid for å ta høyere utdanning, har de bestemt seg for at du være en musiker fungerer ikke, du går ka juridiske fakultet - og den prestisjetunge og lønnsom.
 Så det viser seg: endte, gikk han å arbeide så vel som det viser seg, men det gir deg glede? Først trenger du ikke tenke på det, prøver å bygge en karriere og tjene penger for å forsørge seg selv og sin nye familie, men etter et år eller to eller ti, og alle hjertelig lei verre.
 Praksis viser at ofte folk velger delvis Nedgiring, det vil si for eksempel flytter fra laveste til høyeste stillinger for å holde en balanse mellom de moralske og åndelige verdier.

 Forresten, nyter stor popularitet begynner freelance yrke, som av en person som er engasjert i fjernarbeid, ofte uten å forlate ditt eget hjem. Ofte er det et verk av datamaskinen på Internett, slik at folk mister sine nærmeste overordnede, er det en viss selvstendighet og evne til å administrere sin tid som det er veldig praktisk for den ansatte.
 Vær imidlertid oppmerksom på at de fleste kontorarbeidere klarer å tilpasse seg et slikt yrke, helt miste sin effektivitet.

 Positive sider nedgiring


 Som enhver bevegelse, har Nedgiring sine fordeler og ulemper, basert på hvilke, kan du lage en klar mening.
 •  Vei til deg. Forlate konstant og hardt arbeid, folk ofte finne en stor mengde tid den klarer å vie seg selv og sin utvikling, lære å leve i harmoni med miljøet og med hverandre. Som et resultat, helsefremmende arbeid på grunn av mangel på stress, nervøse sammenbrudd og depresjon stater.

 •  Selvrealisering. Bli daunshiftery - det betyr ikke helt forlate arbeid eller annen form for aktivitet. Den viktigste oppgave - denne bryteren, finne det du virkelig å like det interessant, ofte angitt riktig felt, lukkast mann og oppnår større høyder enn tidligere arbeid.

 •  Evnen til å vie mer tid til familien sin, for å komme dypere inn i foreldrerollen, prøver alltid å reise, og kanskje ganske dramatisk endre bosted.

 •  Ulemper:


 •  Ansvarsfraskrivelse embetsmenn - er sannsynligvis en betydelig reduksjon i finansielle stilling og, ganske muligens tap av en viss status i samfunnet.

 •  Ikke alle kan forstå daunshifterov tett, og spesielt familiemedlemmer. Ikke alle kvinner kan nekte ervervet og prøve å begynne å leve fra bunnen av, foruten, ingen vet hvordan det kan påvirke fremtiden for dine barn. Nedgiring - er alltid en risiko.


 •  Sannsynligvis mye som barn var hans personlige dagbøker. Deretter var det interessant, morsomt og morsomt. Dette heftet var en stor hemmelighet at varmet sjelen og gjorde at hjertet slår fortere. Men jentene vokste opp og glemte denne tradisjonen. Og med god grunn, fordi dagbok kan være svært nyttig øvelse.
  Gjør din egen blogg?

   Hvorfor gjøre det?


   Hva er en personlig dagbok? Hold det noen ganger anbefalt av erfarne psykologer, vel vitende om at det er veldig, veldig nyttig. Her er noen viktige punkter:
 •  Noen ganger hender det at sjelen har samlet så mye at bare trenger å kaste alt. Hva gjør du når venner er klar til å høre en kryssild av negativitet, nei? Eller de er, men ikke så pålitelig. Komme til unnsetning en dagbok. Papir tåle alt, under noen omstendigheter, ikke klandre.

 •  Noen kan være vanskelig å holde på hemmeligheter. Så, hvis hemmeligheten lå ut på papir, kan det hjelpe i fremtiden til å tie og ikke gi ut hemmeligheter.

 •  Dagbok kan hjelpe kaste ut og kontrollere sine følelser. Zihnavshy alle raseri på papir, kan du nøkternt vurdere situasjonen og holde seg i ro. Noen ganger må du vurdere noe fra utsiden og i ro, for å forstå hva som ble gjort galt.

 •  Dagbok kan hjelpe bli kvitt frykten. I psykologi, det er en veldig god metode. Hvis du beskrive hva du er redd for å snakke i detalj om det, kan resultatet virke enkelt og ubetydelig. Skammer seg over sin frykt? Skriv dem på papir, kan du selv legge til et bilde. Du vil se hvordan en dag vil du se med et smil på denne siden.

 •  Har du noen viktig oppgave eller mål? I bloggen kan du ta opp dine handlinger og evaluere sin styrke og situasjon. Dette vil sikkert bidra til å lykkes.

 •  Records å analysere deres oppførsel i visse situasjoner, og juster om nødvendig. Beskrive situasjonen at du bryr deg, fortelle oss om sine handlinger. Rangere dette problemet, bør du vurdere hvordan du fremgang i fremtiden.

 •  Bruker elementer du kan identifisere sine styrker og svakheter, og lære hvordan å slå dem med den beste stillingen for deg. Noen ganger i livet er det svært nødvendig.

 •  Holde personlig dagbok - det er også en fin trening minne. For eksempel, hvis du gjør oppføringer gang i uken, vil du huske det viktigste er hva som skjedde i løpet av de sju dagene. Snart vil du legge merke til at huske noe er mulig.

 •  Du kan lære å være organisert og ansvarlig for at mange, forresten, er uvanlig.

 •  Til slutt, en dagbok - et uvurderlig minne. Det vil stupe inn i den fantastiske minner og litt ponostalgirovat. Noen ganger er det så fint!

 •  Hvordan?


   Hvordan å gjøre en personlig blogg og hvordan du gjør det nyttig for deg? Faktisk ingenting komplisert om det.
   Hva skrive det? Noe. Først, ta ut papir alt du bryr deg om, bekymret, sint, bekymret eller forårsake noen annen forstand. Du kan bare beskrive deres liv. Kort gjenfortelle hvordan var dagen din eller bare skrive om interessante poeng. Skriv en blogg om folk som du veier, så vel som de som forårsaker fiendtlighet (dette vil undertrykke følelsen, eller i det minste ikke viser).
   Beskrive de tankene som kommer til deg i hodet og plutselig du holder i hodet mitt hele tiden. Du kan også ta opp alt du har hørt om dem alt du liker, setninger, dikt, sangtekster, ordtak og så videre.
   Skriv om dine drømmer og mål, og husk at meninger materiale.

   Generelt, registrere all moroa og viktigst for deg. Men de tomme unødvendige beskrivelser ikke trenger, dette gir ikke mening.
  Gjør din egen blogg?

   Når du lager poster? Hvis du er "angrep" inspirasjon, bruke dem i orden. Sett deg ned og skrive hva som kommer til tankene. Mange vil sikkert finne et par minutter å skrive ned noe viktig eller smertefull. Hvis du har ingen slik mulighet, så kan du gjøre notater etter jobb.
   Vennligst ta noen minutter zakryytesya rom, helle en kopp deilig te, ta en penn og yzleyte alt som akkumulert i løpet av dagen. Hvis dette alternativet ikke er egnet, kan vi skille 1-3 dager i uken. For et par timer 7 dager der hver, uansett hvor travelt det var.
   Hvordan ta notater? Her alle de mer enkle. Bare sitte ned og skrive. Men hvis du er vant til å ha alt organisert og tydelig, velg noen seksjoner, for eksempel "ideer", "utsikt", "drømmer og ønsker", "mål og målsettinger", "følelser" eller noe. Således kan det være enda mer interessant.

   Hvordan å blogge?


   Dekke dagbok - dette er hva du ofte ser, så gjør det slik at det var en nytelse å se på. Design og dekorasjon avhenge av deg. Vant til den korte? Kjøpe vanlig blogg eller tykk notisbok og begynner å kjøre.
  Gjør din egen blogg?

   Hvis du vil ha noe lyst og uvanlig? Lære så hvordan å lage en blogg for jenter og begynne å lage. For eksempel kan du finne blader og kuttet ut av dem slående og uvanlige bilder, deretter limt inn på sidene til heftet. Cover kan også dekorere. Du kan for eksempel lim over tett vev. Så perler, paljetter, bånd og andre dekorative elementer og rozkleyte dem på stoff.
   Forresten, kan du utstyre dagbok lås. Passer for liten og normal. Disse tiltakene bidrar til å beskytte slike personlige og viktige ting fra nysgjerrige øyne og hender.

   Opprinnelig utseende og bånd. Og hvis fantasien er ikke i stand til slike ting, kan du bare kjøpe en klar til å lagre personlig dagbok. Men å lage noe slikt med hendene, setter du henne sjel og skape en spesiell energi.

   Nyttige tips


   Hvis du bestemmer deg for å ta notater, så noen tips du kan ikke skade:
 •  Bare bestemme seg for et sted å legge bloggen din. Hvis du gjør dårlig holdt, så er det sannsynlig at det blir i gale hender. Hvis en blogg skrevet mange hemmelige og fortrolige, så alt vil bli avslørt. Det er best å sette faget i noen skuff og lukker nøkkelen.

 •  Husk at papiret ikke vil høre deg bebreidelse eller irettesettelse, så skriv det som det egentlig er. Du trenger ikke å overdrive eller forvrenge virkeligheten. Hvis du er uærlig med en personlig dagbok, hva du skal snakke om de rundt deg? Og analysere noe usannsynlig, hvis situasjonen er ikke sant.

 •  Utseende dagbok må like deg. Så får du ta det og ta notater med glede. Hvis denne tingen vil gjøre deg positive følelser, for å være hyggelig og enkel.

 •  Ikke behandle en dagbok, som noen ansvarsområder. Hvis du ikke vil eller humør, så ta notater i denne tilstanden er meningsløst, ingenting godt vil komme ut av det. Håndtere saken bare i nærvær av begjær.

 •  Ikke helt en zanuryuytesya dagbok bort fra det virkelige liv. Det er bare deg, ikke din venn. Så det virkelige liv bør ikke havne i bakgrunnen.

 •  La dagbok vil hjelpe deg å forstå de komplekse situasjoner og forstå deg selv!
  Яндекс.Метрика