Hva trillebår imponere en jente?
 Tilstedeværelsen av en personlig bil fremdeles ikke garantere en stor suksess med jenter, men i betydelig grad kan øke din sjanse.
 Etter en undersøkelse av forskjellige jenter, konkluderte med at de fleste utenlandske produsenter foretrekker biler vi. Blant dem ble ofte kalt bilmerke Toyota, Mazda, Nissan, Audi og VW. Du kan understreke at valg av merke biler jenter valgte disse bilene er ikke de tekniske egenskapene, bare måten bilen ser ut i utseende. Store maskiner som Jeeper og SUVer som ca 30% av respondentene gir. Ifølge dem, de ser veldig kul og respekt. 20% hater Hammer og alle tunge kjøretøy er for aggressiv. 40% av kvinnene rapporterte at deres "vinden" absolutt alle sportsbil modell. Disse maskinene er ganske sjelden her, og så er uvanlig tiltrekker oss. Og 10% av deltakerne svarte ganske positivt om russiske biler. Men med noen reservasjoner (heldigvis eller dessverre, en av favoritt biler for en eller annen grunn ikke får "Oka", "Cents" eller "Zaporozhets"). 
 Hva skal man si, biler har nå å se veldig ofte og mye. På grunn av dette, skiller seg ut fra den generelle strømning er vanskelig. Respondentene damene (okolo35%) er helt enig i at hver bil var unik. Dette kan uttrykkes i et enkelt bilde på kroppen (f.eks tiger som kommer ut av skyggene y.pr.) eller i airbrushing. Det vil se veldig imponerende, og vil definitivt snakker om sterk karakter av eieren av bilen skal. 10% av jentene sa at de ikke ønsker å se bilen forårsaket noen unødvendige bilder. Akkurat denne delen av kvinner sammenlignet med menn "små gutter som spilte nok i barndommen i biler og prøve å fortsette i voksen alder, farging bilene sine."

 På fargen av bilen ta hensyn 80% av kvinnene. Mest som solide farger som hvit, svart og rød. Andre foretrekker fargen er mindre merkbar på veien som sølv, gull og pastellfarger. Og 10% av bilens farge ikke spiller noen rolle. Ifølge dem, det viktigste som var en god mann.
 Nesten alle respondentene innrømme at de er likegyldige til tuning. God og fin bil dette ikke er nødvendig. Halvparten av alle jenter ser irriterende auto deler som koster mer enn verdien av bilen. Det er bare latterlig!
 Er det ikke bedre å kjøpe noen brukt / i utenlandsk bil enn å kjøpe en "seven" og sette den sploer, neon og en haug med andre "bjeller og fløyter"? Til irriterende faktorer hadde også overdrevet høy musikk, skrikende hjul, noe som gir bilen for å se pathos driver.
 Spørsmålet om tonet glass tydelig sette alt i forvirring. På den ene siden er det vanligvis ganske fin, men den andre "hvordan å se føreren av bilen eller gjøre ut som meg hvis jeg er i en slik maskin? "- Sier kvinnen. Totalt bør være i moderasjon. Som for interiør, så det er veldig viktig god, behagelig lukt og mangel på søppel. Det vil være helt fint, hvis klimaanlegg og komfortable seter.
 Men de fleste jenter feiret alt for at bilen skal være ren både innvendig og utvendig. For en ren, vil skinnende bil være vanskelig å gå glipp av på våre støvete gatene. Selv om dette er en vanlig "ni". Glitrende ren, vil det definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet. For ikke å nevne de utenlandske biler som bare må være ren. Tross alt, med en slik bil når det er ganske naturlig idé: Hvis en mann ser på bilen hans, så han klokker og andre.  
Dikt mann på bryllupsdagen

 Bryllupsdag - veldig festlig og viktig hendelse i livet til familien. Mark ønsker hans festlig. Selvfølgelig, alt avhengig av din smak og ønsker. Noen ønsker å være alene og tilbringe en romantisk kveld sammen, mens andre ordne det gøy med venner.
 Uansett ikke var en ferie, men det er forberedt både mann og kone. På denne dagen, jeg vil si varme og omtenksomme ord en mann som nær deg. Ideelt sett, selvfølgelig, en følelse av poesi sier, så gratulerer mann kan gjøre i vers. Dikt mann på en bryllupsdag - en flott gave.

 Skrive dikt selv


 Det er best hvis du skriver dikt selv. Men som en mann for å skrive dikt bryllupsdag, hvis noen gang de ikke skrive? La det ikke være et mesterverk av poesi, men det er oppriktig og fra hjertet. Prøv deg og føler. Mann setter pris på din innsats.
 Noen eksempler på slike poesi kan nashtovhnut du å tenke på hva du ønsker å se tekstene til sin mann.
 Rådet at når en mann
 Du ble min kjære!
 Fordi ikke nødvendig
 Jeg, tro meg, ingen andre.
 Prins på en hvit Mercedes
 La stall rundt hjørnet!
 Vel meg hvor vi er,
 Hvor vi er sammen med deg!
 Elskede! Uten deg postыlo:
 Måne og stjerner, midnatt og daggry
 Selv sola skinner meg trist
 Når du ved siden av meg der.
 Så la følger deg bare lykke,
 Flaks vil overskygge deg vinge
 Og la min kjærlighet, håp og deltakelse
 Vakt og holde vårt hjem!

 Vi leser klassikere


 Du kan plukke opp dikt av kjente diktere. Det er så mange flotte lyriske dikt om kjærlighet. Se, lese. Kanskje vil du finne dikt i tune med humøret. Dikt for bryllupsdag mann kan ikke bare din, men kjente poeter. Kanskje mannen din har en favoritt poet, se på det verset tilsvarende retning.  
Hvordan fortelle en jente på månen?
 I livet til hver jente som vokser opp kommer en tid preget den første menstruasjon. Selvfølgelig, mødre bekymret for hvordan å fortelle jenta om månen? Det er nødvendig å vurdere på forhånd når og i hvilken form det forklare hvem som skal gjøre det. Diskutere dette med alle familiemedlemmer til forvirring oppsto da mamma sier en pappa - andre, og bestemor - den tredje. Forsiktighet må være en "sannhet".
 Når du trenger å snakke
Så tidlig som 11 år i jenter kan starte månedlig, så den optimale alder for å forklare hva det er - 9-10 år. Men det er en risiko for ikke å ha tid på å forklare, som dagens barn er alle kilder for informasjon, og historien oppleves som inkompetent kjæresten horror. Så begynne å utforske mulig i 7-8 år, selvfølgelig, ikke er for hulene i emnet. Et par år det kan gjentas, og legger til nye fakta. Slik at barnet vil være på tide å revurdere informasjon.
 Hvordan kan du fortelle
 1.  Du kan se en film sammen eller tegnefilm forteller om menstruasjon i en tilgjengelig form for barn.
  Du kan gi barnet ditt en spesiell lese leksikon for jenter eller gjøre det sammen, samtidig bekrefte opplysningene fra boken og svare på alle spørsmål.
  Det beste alternativet - bare sitte ned med barnet og snakke. Som er. Ikke gå inn i temaet sex. Kan forvirre barnet av en slik intim samtale om temaet og behovet for å møte. Derfor kan det gjøres mens du går eller ligger i sengen om natten.
   Hvem vil fortelle
  Fortelleren kan være hvem som helst. Det er bedre at det var min mor, men kanskje min far og bestemor, og søster. Det bør være noen som barnet har tillit til og som kan kompetent ikke bare gi informasjon, men også for å svare på eventuelle spørsmål (og de må være).
  Noen ganger barnet først lærer av måneden på skolen av sykepleie. I et miljø hvor alle jentene i klassen samling psykologisk lettere å absorbere informasjonen.
   Hva bør stemningen
  1.  Jenta bør snakke om hvor flott det er å være en voksen. Endre form, proporsjoner, begynner å vokse opp, mine herrer. Fortell at du starter denne alderen, kan det teoretisk føder barnet. Helst den ikke gå i dybden av temaet forebygging.
   Det bør være mulig å snakke om tretthet og irritabilitet før utbruddet av menstruasjon. Og noen ubehagelige symptomer bedre fortelle min mor.
   Fortell noen i hennes liv nå vil ha en annen lege, bare for kvinner - gynekolog.
   Men smerten ved menstruasjon bedre å være stille: ingen grunn til å skremme barnet på forhånd, dessuten ikke alle er så menstruasjon.
   Og, selvfølgelig, trenger å snakke om pads. Mange barn har hørt om dem eller sett reklame så min mor. Du kan også spille med pads, helle flytende farge, klipp og se hva som er inni. Dette vil slappe av barnet, foruten det er bare interessant. Samtidig kan du innpode en forkjærlighet for kjemi: hvordan væske svinger inn i en gel?
   Den viktigste funksjonen til innvielsen av barnet i vanskelighetene med voksen kvinnelig liv - avslappet tilstand fortelleren. Hvis en jente vil vite at dette temaet er ubehagelig voksen han eller flau, blir hun selv så godta.  
Blomster på første date
 Hva kvinnen ikke elsker blomster? Spørsmålet virker enkelt og klart svar. Men alt er ikke så lett som det virker. Spesielt når det kommer til den første datoen, når folk ikke er godt nok kjent med jenta og få elegant gest som.
 Den sikreste måten - spør på forhånd om holdningen til kvinner til blomster: som elsker hvor mye? Men så er det atmosfære av overraskelse og uventet romantikk er tapt.
 Bare alt avhenger av situasjonen. Bør jeg gi blomster når du planlegger å gå rundt i byen med en jente? Vel jenta vil gå med en blomsterbukett i hendene hele veien? Vel, hvis buketten! Ofte er det et mønster når en blomst.
 Generelt skape pinlige situasjoner alltid usikker menn. Spørsmålet er, hvis du ikke stå å vente deftly jente med blomster (som alltid preget av ansiktsuttrykk), hvorfor gå til den beryktede "man må like alt"?
 Noen mennesker liker ikke det når de presenteres blomster på første date. Siden man ikke kan vite fordelene av jenter. Og komme i trøbbel veldig enkelt. Men de fleste menn gi roser alternativer.
 For folk som er følsomme for dette problemet huske at det er også viktig å huske på at blomstene har sitt eget språk:
 - Rosa blomster er kjærlighet;
 - Rød - lidenskap;
 - Gul - separasjon, svik;
 - Purple - kalde;
 - Blå, blå - ømhet, refleksjon, tristhet;
 - Hvit - noen uskyld.
 Det bør ikke bare være i stand til å plukke blomster til en bestemt sak, men også være i stand til å ta dem, virkelig nyte, nyte dem, og med ord av takknemlighet.
 Aldri, under noen omstendigheter, ikke sette blomster til siden og dessuten verst av alt, ikke glem om dem (menn veldig fine når du husker sin oppmerksomhet til deg).
 Til slutt vil jeg si at livet mitt hadde mange farger og første datoer.
 Jeg liker ikke når presentert en rose. En ekte mann ikke gjør det. Viktig som det gjør, med verdighet, enkelt og med et smil, respekt, vennlighet i øynene dine. Alltid hyggelig når en mann kommer med en vakker blomsterbukett. Det betyr at han kan se, prøver å behage, behage og heve ditt humør.
 For meg, til den mest underholdende måte stige blomster på første date når fyren etter datoen gir blomster, som i takknemlighet for tilbrakte kvelden. Det er alltid en overraskelse da plutselig baksetet av bilen vises bukett forberedt for deg, eller han på mystisk kaller i et minutt "Kong" og kom tilbake med en blomsterbukett.  
Яндекс.Метрика