Hvorfor høyt ved omtale av begrepet "metrosexual" i andre trakk tvetydig svar, og noen prøver hyhyknut noen uforstående blikk til siden, men noen kan ikke skimte noen merkelige harmonier bokstaver.
 Til tross for dette, antall såkalte metrosexuals hvert år vokser stadig i Europa og USA - et fenomen ganske lenge siden kjøpt en masse karakter, noe som betyr at snart den fast bosatte seg i vårt område.
Hvem er metrosexuals og hvordan å finne felles språk med dem?

 Hvem er metrosexuals? Til tross for den etablerte mening, er menn som anså seg til dette konseptet ikke er homofil, de og andre interesserte, og som kvinner, like utenfor sin egen oppførsel og litt forskjellig fra den vanlige utseendet på "menn".
 Under "andre" og "normal" menn mener vi de som er likegyldige til sine egne arter, med en sjampo og toalett vann, og spørsmål kjæresten hans "Hva kjole bedre? Dette eller hint? "Svar:" Jeg vet ikke du har på deg ".
 Faktisk begrepet "metrosexual", men det var bare i begynnelsen av 90-tallet med en lett hånd av den kjente amerikanske journalisten Mark Simpson, på Nenova. Allerede i det nittende århundre var det slike menn, de kan bare bli kalt "bukk" eller "dandy."
Hvem er metrosexuals og hvordan å finne felles språk med dem?

 Amerikansk journalist ga navn til menn som lever i store byområder, ledet et aktivt liv og bevandret i mote og skjønnhet oppdateringer forskjellig omfang. Siden da begrepet fanget på og aggressivt utvikle menn som vier en stor mengde oppmerksomhet sitt eget utseende, blir mer og i mote og skjønnhet, de forstår ikke verre vakre damer, og kanskje enda bedre.
 Faktisk, metrosexual - en stilig, elegant, velstelt mann som kledde den nyeste mote trender, bruker dyre og høy kvalitet kosmetikk, besøke spa-sentre og ser nøye på sitt utseende.

 Glossy magasiner, manikyr og pedikyr, kremen av aldersrelaterte endringer, endeløs vandre gjennom butikkene, stor oppmerksomhet til kroppen din, noe som betyr fotturer i treningssentre og skjønnhetssalonger - Nei, vi er ikke av det smukke kjønn snakk, men metrosexual. Hvorfor noen bestemte seg for at alle utelukkende mannlig privilegium?

 Hvordan gjenkjenne en metrosexual?


 Til tross for at begrepet det raskest voksende og utvikler seg, i gaten, fortsatt, ser sjelden en mann fordi han nesten alltid skiller seg ut fra mengden med sin elegante og utrolig stilig utseende. Hvordan vet du at kjæresten din metrosexual?
 Det er enkelt: gå inn på badet og se hvor mange krukker og sklyanochek tar sine kosmetikk på hyller. Hvis det er ingensteds eple falle, men det spiller ingen rolle hva du scoret alle sine fasiliteter, så nær deg ekte metrosexual.
Hvem er metrosexuals og hvordan å finne felles språk med dem?

 Dette, selvfølgelig, humoristisk eksempel på sannheten, men det er disse gutta egentlig brukes til å ta vare på seg selv, og for dette de trenger en mannlig kosmetikk, salg av som for øvrig, fly i lysets hastighet.
 Et interessant trekk ved disse mennene er det faktum at sammen med, som, kvinners vaner, de ikke mister den sanne mannlige vaner.
 For eksempel, kan lett gå fiske med venner, savner et glass øl i nær øl, er de interessert i ikke bare skjønnhet og mote, men også politikk, økonomi, er de overraskende interessante samtalepartnere, som mange vet mange ting, og mange mennesker er interessert i å lese.
 Hovedtyngden av medlemmene i denne bevegelsen er menn som jobber i show business, mote og skjønnhet, resten bor i big business og media. Generelt kan vi skille fem hovedtyper av menn metrosexuals.
 •  Forretningsmann og politiker. Kanskje den mest behagelige og attraktive type metrosexuals. Han tar alltid vare på hans utseende, betaler mye oppmerksomhet manikyr, skoene alltid polert, perfekt barbert skjegget og håret slo hår til hår. Men gjør det ikke uendelig kjærlighet til seg selv, men bare interessene til virksomheten. Til hans måte å forholde, som en del av det offentlige og næringslivet, ikke som en prosess narsissisme. Kvinner med slike tilfeller er lett og behagelig som de alltid ser stilig og godt vedlikeholdt, men ikke fiksert på deres utseende og nyheter i moteverdenen.

 •  Forbrukeren. Tim menn som er fanget i øret shopping prosessen, gjorde de ikke engang saken som kjøper, er det viktigste selve handlingen. Med denne fyren, selvfølgelig, er det fint å gå på shopping, men bor sammen vil ha en stor ulempe: de vedvarende problemer med økonomi. Selv det faktum at du kan utsette et viktig kjøp, kan det gå og dra i jeans fra den nyeste kolleksjonen.

 •  Narcissus. Nei, det handler ikke om pen blomst, men mannen som fostrer kjærlighet til seg selv og sitt eget utseende for deg selv, en kjær, på hyllene skal være bare kvaliteten og dyre kosmetikk, og skal henge i skapet bare fasjonable og merkede elementer. Kvinner bestemmer selv om det kan komme videre med kjekk som krever konstant glede.

 •  Estetiker. Dette er den type menn som bare liker alt fint. Før kroppen hans og satte den til den andre, som et kunstverk, og det skal ligne et mesterverk! Unektelig fordel av unge menn er deres originalitet, ikke-standard tenkning, jenta han elsket, vil han bli behandlet som en annen kunstverk, dusjing henne med komplimenter og lidenskapelige utsikt. Men, for å være sikker, består settet av fagre og tilhørende ulemper: temperament, merkelig oppførsel, ekspressivitet, og så videre.

 •  Oppsummere


   Som du vet, denne typen menn det kan ikke kalles dårlig eller bra, overalt har sine ekstreme. La oss starte med de dårlige: mulig problemer hos økonomiske plan, som ting kosmetikk, turer til skjønnhetssalonger og spa - en velkjent rytme i livet for menn.
  Hvem er metrosexuals og hvordan å finne felles språk med dem?

   Videre metrosexuals sjelden bli kalt økonomiske menn fordi de er mer interessert i eksempler på fasjonable hårklipp sesongen enn å måtte gjøre kran, som går for en uke.
   Men det er mye bra: slike menn elsker å shoppe, noe som betyr at han var glad for å gå på den nye bluse råd at det er bedre enn å sitte og lete. De vet hvordan de skal tilpasse seg kvinner kan velge bort fotballen for en generell kompromiss og har mye å snakke om mote, skjønnhet og variasjon av dietter, forresten, glad for å sitte med deg.  
   Du vil ikke bare ende opp i en situasjon der ikke finne noe å si, selv når svært ønskelig å opprettholde en samtale? Du otmalchyvaetes alltid sitter beskjedent i et hjørne, prøver ikke å uttrykke en mening eller holdning til en spesiell sak?
   Det er ingenting galt med det, dessverre, oratoriske evner ligge i hodene våre siden fødselen, eller, selvfølgelig, noen heldige, men dette er ganske sjelden, og det meste vokal apparat er nødvendig for å utvikle og tog.
   Du har sannsynligvis ikke nøl med å delta igjen i generell samtale, fordi det allerede er deres medsammensvorne og humorist som alltid spøk og plukke opp relevant og interessant historie å fortelle, og noen "poddevku" alltid finne en kreativ respons. Og som de kommer opp?
  Hvordan å holde samtalen med en jente eller en du er glad?

   Nei, selvfølgelig ikke naturlig som det ikke har vært, men vi kan ikke glemme: denne personen ikke vet hva en følelse av skam og selvtillit tvil, og dermed de positive resultatene.
   Selvfølgelig, det er sentrum for oppmerksomheten i store selskaper er ikke nødvendig, men noen ganger skyhet spiller en grusom spøk selv alene med en kjæreste eller venninne - for å uttrykke sine egne meninger på første forsøk mislykkes, og de rette ordene, som flaks ville oppløse i verdensrommet.
   Hva er allerede snakk om å møte nye mennesker, fordi det helt tapt, for å støtte kommunikasjon med en fremmed enda vanskeligere. Evne til å stille igjen - dette er sikkert god, men ikke når fra denne funksjonen har sin egen karakter for å miste muligheten til å møte interessante mennesker.

   Hvor skal jeg begynne?


   Hvordan kan du holde samtalen hvis du er full av komplekser og spenning på at du ikke vil lykkes? For å finne noen selvtillit, er nødvendig for å forberede og trene, så å si, for å etablere sin egen vokal apparat.
  Hvordan å holde samtalen med en jente eller en du er glad?

   Det er en god øvelse: ta noen bok og bestemme hver dag for ett avsnitt. Prochytыvayte det og prøve å uttrykke sunn fornuft lesing i en setning. Bør formulere mening høyt og tydelig, uten stamm uforståelige ord og parasitter.
   Å gjøre en enkel nok mosjon hver dag er nødvendig, du kan til og med flere ganger, til du kommer til positive resultater: et forslag dannet raskt og tydelig, uten stammende.
   Prøv å gjøre dannelsen av tanken varte ikke mer enn 3-4 sekunder til neste gang når samtalen kommer til tankene fornuftig idé, kan du artikulere det raskt og sette på offentlig visning. Hvis du ikke gjør det, så begynner du på nytt og forvirret bilyd nummerere alle som har samlet seg i hodet, å miste den generelle betydningen og faktiske tiden.
  Hvordan å holde samtalen med en jente eller en du er glad?

   Ikke rart de sier at en god skje for middag og heldig setning kan bare opprettholde en samtale på et tidspunkt. Også ikke glem at å lese bøker - en annen god kilde til ikke bare visdom, men en god tale, fylt og, viktigst av alt, mange interessante vendinger. Mens du leser nedskrivning setninger liker, ord og setninger som senere kan de brukes under en samtale.

   Sosiale nettverk og virtuell kommunikasjon


   Noen ganger, for å overvinne sjenanse, hjelper kommunikasjon i den virtuelle verden, dette er en god idé å hjelpe ulike sosiale nettverk, chat og forum på internett.
   Kommunisere det, la oss råd, gjerne stille spørsmål av interesse for deg, skrive anmeldelser og dele erfaringer med andre ressurs, men hengt opp på dette fortsatt er ikke verdt det, husk at det er bare treningen før utgivelsen av "big verden. "

   Utarbeide en liste over emner i forveien


   Hvis du har et viktig møte eller en avtale, og du er veldig bekymret for at du ikke kan opprettholde en interessant samtale, og være forberedt på forhånd eller bare skrive ned en liste over temaer og problemstillinger som du tror vil være av interesse for dere begge.
  Hvordan å holde samtalen med en jente eller en du er glad?

   Med litt hjelp, vil du ikke være redd for pinlige pauser i samtalen, fordi det alltid vil være, enn seg mette. Prøv å plukke et spørsmål som ikke vil kreve monosyllabic svar som "ja" eller "nei". For eksempel, ikke spør "gjør du musikk? "Men bedre å spørre" hva musikkstil du foretrekker? Hvorfor? ".
   Hvis du føler at folk avvisende, kan etter hvert korte forslag sette inn noe sånt som "Og? "" Hvorfor? "Og så videre at den andre var å utvikle et tema og fortsatt snakke inntruffet.
   Velge temaer å diskutere, er det nødvendig å starte fra din ledsager, for eksempel jenter mye mer interessant å snakke om reiser, mote nyheter, bøker og filmer, musikk, kjæledyr og familie.
   Men gutta bare slappe av, snakke på fiske, videospill, moderne gadgets, sport, eller igjen, musikk, filmer og så videre.

   God kilde - sin vekt i gull!


   Hvis du føler at du har dårlig hovedtema, kan det være fornuftig å opprettholde en samtale, bare ved å lytte oppmerksomt sin motstander. Men også må være i stand til å lytte til denne kilden skal se at du virkelig interessant samtale: bruke kraften av magi nikker hodet, bekrefter aksept og støtte de viktigste ideen om samtalen.
  Hvordan å holde samtalen med en jente eller en du er glad?

   Ikke glem å spørre relaterte spørsmål i tid, viser hans interesse i samtalen, følelsesmessig uttrykk for sine synspunkter og, selvfølgelig, ikke avbryte sin følgesvenn i midten av meninger. Nok til å vise fortelleren din oppriktige interesse i hans historie, som et resultat, ville han ta det som mer interessant samtalepartner han aldri har møtt!
   Ikke vær sjenert til å stille spørsmål eller å informere sin motspiller uvitenhet emner som ønsker å diskutere. Det er ikke noe nedverdigende eller urimelig, tvert imot, det er en ny samtaleemne der vil du være i stand til å fylle sine områder.
   Ikke prøv å kritisere en mann, spesielt hvis du er ukjent, dette er ikke den beste måten å holde samtalen. Det beste alternativet - en hyggelig prat om temaet som er et resultat av positive følelser og god, senere assosiert med den personen.
   I store grupper eventuelt kuk dans, er dette deres medsammensvorne nok til å lytte nøye og raskt satt inn sine bemerkninger angående temaet.
   Prøv å unngå lange og usammenhengende setninger, ord, et stort antall parasitter, husk at ditt viktigste våpen i å opprettholde en samtale - smil, forstå problemene og vilje til å kommunisere. Men temaet for samtalen som finnes overalt - fra områdene rundt, endte de siste hendelsene i verden.  
  Яндекс.Метрика