Hvordan å bekjempe en fyr en jente? Ulike måter praktiske råd
 Innrømme det, du liker en fyr som møter en annen jente? Hvis ja, så denne artikkelen er for deg. Her viser vi deg hvordan du kan bekjempe en fyr i en annen jente. Selvfølgelig, er alternativet ikke den beste, fordi det kan ha negative konsekvenser, men prøv ikke å torturere. Vær oppmerksom på at vi ikke snakker om otbyvanyy mann til kone, nei, nei, andre mennesker vil ikke bryte familien!
 Hvordan å bekjempe en fyr en jente
 Hva du trenger å gjøre som magisk gjelder gjenstand for lidenskap trakk deg til å ikke bare deres vennlig oppmerksomhet? Les vår detaljerte instruksjoner:
 • Lær hvordan glad fyr. Hvis du snakker med ham du berører den interessante emner, og også manifest lærdom minst interesse i hans øyne sikret. Føl deg fri til å stille spørsmål og aktivt følge en samtale, lytte nøye til hva han sier - kort sagt, å se ham i munnen, fordi gutter liker jenter ikke mindre oppmerksomhet til hans person.
 • Godt å vite smak av knuse. Hvis du trenger noen eksperimenter med utseendet, ikke vær redd for å gjøre dem, fordi målet - å gjenerobre den fyren - og for å oppnå dette edle målet i seg selv er ikke alt bra. Du må gjøre det klart for den unge mannen, du bedre hans nåværende lidenskap, men nå uten risiko for intriger og ikke kan gjøre.
 • Alle har lenge visst at fienden må vite i person. Hva gjør vi? Likevel foruten den gamle, men god måte er at du må ikke bare lære så mye om din rival, men også bli venner med henne. Prøv å søke ut hva det beundrer og det interesserte den unge mannen. Enig, er ikke alt i et forhold glatt og det er sikkert ting som er irriterende fyr i hans jente. Så også svært ønskelig å finne ut hva som er i det han liker og ikke liker, og bruke denne informasjonen i visse formål. Du må være en bedre konkurrent, eller den forstand at han går til deg?
 • For å tiltrekke seg oppmerksomheten til en fyr, ber ham om hjelp. Dette kan være en forespørsel om en liten tjeneste, men den unge mannen vil innse at du kan se det på mannen, klar til å hjelpe når som helst. Ikke glem å takke og prise ham etter en slik "heltemot", fordi menn som kvinner liker også ører.
 • Overrask ham med sine kulinariske ferdigheter. For eksempel, inviterer deg til te og kake behandle velsmakende hjemmelaget. Tro meg, en ferdighet ingen mann vil imponere, ikke rart de sier at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans.
 • Dersom, på grunn av de ovennevnte metoder, klarte du å få oppmerksomhet og interesse av fyren som du bryr deg om, så bør du gå videre til flørting og flørting. Men! Det bør ikke pålegge seg selv. Hold deg selv, og samtidig være mystisk, menn liker å løse komplekse problemer og jakten på forbuden frukt. Ikke zayhraytes viser kulde eller manglende evne til videre fortsettelse av forholdet til det faktum at fyren ikke - fordi du allerede har begitt seg ut på denne veien, så du må gå gjennom og prøver ikke å skremme kjæresten kulde eller overdreven utilgjengelighet.
 Generelt er omtrentlig brukeren klar. Som for den moralske siden av ting, det er bare du bestemme om du vil det eller ikke. Hva en måte å nå hans kjærlighet, føre til mange ubehagelige øyeblikk par - et faktum. Stoppe den, eller du? Faktisk fra dette perspektivet ødelegge andres relasjoner er ikke så bra, men hvis dine følelser er så sterke at du er villig til å gå mot de moralske grunnlaget for samfunnet og dets prinsipper (hvis noen), deretter flagge hendene og lykke til i denne vanskelige saken, som kjærlighet !  
Hvordan lære å stole på sin mann

 Trust - grunnlaget for ethvert forhold. Uten det umulig å bygge et lykkelig fredelig liv. Kvinner tror at kjærlighet er omsorg og kjærlighet for menn - er tillit. Hver mann må være en kvinne som tror på ham, så han er i stand til mye. Historien viser at alle genier og kjente mennesker er kvinner. Men til tyranner ingen trodde kanskje det gjorde dem så.
 Hvordan lære å stole på mannen til å tro på det, se nedenfor. For å begynne å endre noe, vi må akseptere det som er. Tror på bedre og han må komme. Dette betyr ikke at du er fornøyd med den levestandard eller velstand, men du erkjenner at enig.

 Hvordan lære å stole på sin mann
 Overføre din mann ansvaret han kan ta. Vi må lære ikke bare gi en bestemt oppgave, men stoppe og overvåke fremdriften. Det bør prise, oppmuntre og takke mannen.
 Det er viktig å vurdere sin mann godt, dyrt. En kvinne kan være hennes ektemann, men det bør gi for å forstå at det tar tid og krefter. Tross alt, hvis han vil ta alt for gitt, og du vil bli svært vanskelig å unngå det, kanskje han vil finne en annen.
 En mann må føle at han er klarert og tro, så han vil være klar til å lage og fjell fold.
 Nå vet du hvordan du skal lære å stole på sin mann.  
Hvordan bli kvitt sin manns elskerinne? Tips fagfolk
 Situasjonen er kjent for mange kvinner, begynte folk retur sent fra jobb, hyppige reiser (og tidligere ikke eksisterte), begynte å betale mindre oppmerksomhet til deg eller, tvert imot, var spesielt oppmerksomme og hensynsfulle. I dette tilfellet, krype visse mistanker: fortsatt, disse dramatiske endringer i oppførselen til noen tvunget til å tenke. Betyr dette at mannen var noen?
 Hvordan vet jeg at mannen var en elskerinne?
 Hvis du mistenker at hennes mann for utroskap, så å begynne er å finne ut om du har en motstander eller etter en endring i sin atferd relatert til andre faktorer.
 Å sørge for at folk "gå til venstre" et presserende behov for å ta avgjørende handling. Hvis du ønsker å beholde og verne om ekteskapet forholdet, ikke bare rulle hysteri og problemer. Observere ham litt tid og prøve å finne ut hvem som er din rival. Dette kan gjøres, så gjennom telefonboken (kanskje der vil du finne nummeret du fremmede kvinner). Selvfølgelig er alt dette gjort som en siste utvei, fordi telefonen - noe personlig, og korrespondanse og kontakter som er i den er kun ment for eieren av telefonen.
 Men som de sier, i krig som i krig, bestemte seg for å kjempe - bruker noen (helst fortsatt sparsom) metoder. Du kan merke en av de rivaliserende bedrifts eller gjenkjenne lukten av parfymen hennes, som nylig har blitt en "smell" mannen din.
 Hvordan bli kvitt sin manns elskerinne?
 Stage ett
 Tenk deg at du har beregnet en potensiell rival, hva blir det neste? Vurdere dette titt og sammenligne det med sitt eget. Hvis elskerinne (tror du) ser mye bedre og mer attraktiv, bør tenke kanskje du startet og stoppet for å gi seg selv tid en favoritt, skifte ut slik omsorg kokk og vaske konstant? Ikke glem at mannen elsker øynene hans, en kvinne - ører. Så spektakulære og sexy look ny lidenskap må være din egen insentiv til å forbedre. Registrer deg for skjønnheten, gi meg selv opp. Du kan selv ta en sjanse og endre hårfarge og frisyre. Ikke glem om figuren hvis nylig fått ekstra pounds, prøve å bli kvitt dem (for eksempel melde seg til bassenget eller gym).
 Trinn to
 Etter å ha oppnådd ønsket effekt, går du videre til neste trinn. Du må kanskje ikke liker, men dette krever taktikk og krigsstrategi. Dette innebærer fortrolighet med den rivaliserende. Det ideelle alternativet ville være hvis du får det fra venner eller i det minste bli en god venn av - det er lettere å kontrollere. I tillegg må man kjenne fienden ansikt.
 Stage tre
 Hvis du finner ut at en elskerinne - dine gamle venner, ofte invitere henne til huset ditt og prøve å diskreditere i øynene av menn. Bare ikke overdriv det, og gjør det ved en tilfeldighet at verken han eller hun ikke er løst dine planer eller innse at du er klar over sin roman.
 Neste trinn
 Alternativt kan du ordne et hus fest og invitere tilbake lover mann og en eller flere venner ungkarer. Kanskje en av dem vil møte jenta gå på en date. Så kan du på den store hemmeligheten til å fortelle sin kone om det - han sannsynligvis tviler troskap ny lidenskap, og dette er stor fremgang i kampen mot rivalene dine.
 Det er en annen måte: legg henne skjema med et telefonnummer på en datingside. Anrop fra utenlandske menn er usannsynlig å styrke forholdet mellom den og din ektefelle, og kanskje de vil gjøre en betydelig andel av mistillit og misnøye.
 Legger bensin på bålet uttrykk for din kjærlighet og omsorg for mannen foran henne rival. Tro meg, det begynner å bli sjalu, nervøs, hysterisk ordne det. Og du holde ro og fatning. Mann setter pris på det, og snart innser at med deg er det mye mer behagelig, fordi det bare vil vite at du elsker ham.
Hvordan sjarm en fyr på første dateFirst Date - en flott måte å interessere en fyr å legge et solid fundament for din fremtidige forhold eller omvendt, endelig og ugjenkallelig ødelegge. Hvis planene inkluderer ikke kvitt obsessive kjæreste, bør gjøre alle mulige anstrengelser å sjarmere sin utvalgte årsak og hans ønske om å møte deg igjen og igjen. Hvordan oppnå dette?
For å starte, ikke prøv for hardt. Selvfølgelig, du har å se bra ut, lukter godt og være på topp på noen måte, men som på ingen måte være synlig. Ingenting skremmer en mann som overdreven trang til å nyte det. Så følg den gyldne middelvei, så langt som kosmetikk, parfyme - bare å lett duft mark, elegante og sexy klær, men er.
Et viktig poeng om klærne - bare ikke prøve å vise alt som du skjenket naturen. Den dype utringning, veldig kort skjørt og åpne tilbake - dette er selvfølgelig veldig hyggelig, men pass kle denne måten på første date. En mann kan utilsiktet tror du alltid gå bra eller for tilgjengelig. Tro meg, hvis du har vakre ben og svingete figurer, før eller senere, fortsatt ser han ingen haste hendelser.
Med sminke må også være forsiktig. Ironisk nok, ifølge undersøkelser sterk halvparten av menneskeheten er ikke spesielt tiltrukket mye sminke på en kvinnes ansikt. Kiss kinnet zakomenevshuyu på mange lag med pudder og foundation, vil ikke alle være fornøyd, og utsiktene til å bli smurt med blodrøde leppestift mange menn er nesten sløvhet. Selvfølgelig, selv uten sminke kommer altfor umulig, men prøver å bruke det dyktig, slik at den effektivt streket all verdighet, men ikke påfallende.
En viktig del av enhver vellykket date - lytte følgesvenn. Hvis du behandler kvinner som elsker å snakke om seg selv og begynner å knitre ustanselig ved første anledning, prøv å holde deg selv bedre. Spør en ung mann fortelle om deg selv i mer detalj og ikke avbryte ham, selv om tiden er ikke så veldig interessant. Lære å lytte, kan du ordne å snakke med henne og finne ut mye.
Den første avtale bør ikke ta veldig lang. Noen ganger, selvfølgelig, slik at folk ikke vil ha, bare ikke være raske til å forlate, men i de fleste tilfeller på første date letthet og brukervennlighet ender omtrent en og en halv time. Ikke vent til du både bli ganske lei og brukt opp alle samtaleemner, er det bedre å si farvel litt tidligere, men beholde den kvelden av de mest behagelige og lyse minner.  
Яндекс.Метрика