Hvordan å bekjempe jentaDette er en svært viktig sak. Tenk på følgende scenario. Tenk deg at du har en jente, men sjansene er at du vil ta bort sin høye. Hovedregelen - ikke har den minste effekt på sin motstander. Handling så selv om du har mye mer av det. Faktum er at hvis du otvadysh det kan være en og ikke det faktum at du kan takle det.
Prøv en nøktern titt på situasjonen. Sammenligne deg selv og ham, og prøve å forstå hva kvaliteter bedre enn motstanderen. Det er mulig at han kan se attraktivt for deg.
Selvfølgelig er kjæresten din rett til alt det beste i livet, og det spiller ingen rolle fra hvem hun mottar. Hvis du du møte henne i lang tid, hun var i stand til å se både positive og negative trekk ved din personlighet. Men motstanderen din vet det bare på den positive siden så morsom og god mann, fordi ellers trolig ikke ville ha vært i hans sjanser.
Å redde en jente, du har å forføre henne igjen. Dette betyr at det skal igjen vil du oppfører deg helt perfekt. Gjør dette svært nøye, ellers vil den forstå at det er noe som ikke helt ren og nastorozhytsya. Selvfølgelig, i dette tilfellet, vil du være i en gunstigere posisjon i forhold til motstanderen, som med den jenta du tilbringe mer tid enn han.
Ikke glem at noen av dine handlinger kan bare gjøre ting verre, og kan også hjelpe konkurrenten din. Det viktigste - ikke til Davie jente og ikke vise at du er sjalu på det. Hun innser raskt hva dette faktisk er koblet din oppførsel, men du bør ikke si noe til henne.
For å starte, kan du prøve å holde den sammen så mye som mulig. Bringer den på kino, teater eller bare gå. Du kan bare sitte hjemme, se noen filmer eller lytte til musikk. Så snart det vil være merkbare endringer i din holdning, mener at det første skrittet for å lykkes overvinne. Nå kan du prøve å vekke henne mistanker om at du kan gå til en annen jente. Hun mener det er veldig fort.
Det er viktigere å holde deg, du starter et nytt forhold med en ukjent mann. Alle tanker i hodet fra nå av vil bli okkupert av bare du, men motstanderne rett og slett ikke plass til venstre.
Din jente vil se hvor mye bedre det, og du sikkert vil gi deg. Hun kan begynne å holde deg i nærheten av ham, selv glemme at for en uke siden hun likte noen andre. Du skjønner, holde jenta er ikke så vanskelig.
Mye vanskeligere å gjenerobre det fra en annen fyr. Vurdere situasjonen.
Så du møtte en jente som du likte, og bestemte seg for at uansett hva det koster å få det til. Men hun har en kjæreste. Det første du må gjøre i dette tilfellet - å interessere henne. Du er faktisk i stand til å ta jenta til den andre bare hvis du har gjort et inntrykk vil være mye sterkere. Hvis du skal gjøre alt riktig, er det mulig at eksistensen av en annen fyr du bare ikke lære.
Hvis hun fortalte deg at hun har en kjæreste, så man kan si noe originalt. Prøv å søke elektroniske versjoner uvanlige svar. Husk en ting - en setning må si veldig trygt at hun ikke litt avhørt hardheten av dine intensjoner og sannheten av dine ord.
Prøv å motivere henne mer og mer for å tiltrekke oppmerksomhet. Hun bør forstå at så godt som med deg, vil det ikke lenger noen. Handling i samme ånd inntil situasjonen er helt under din kontroll bryteren.
Ikke utelukkes et slikt scenario, fyren jentene begynner å true deg. I utgangspunktet, ikke bekymre deg. Hun ser at han redneck og det vil være i din favør.  
Hvorfor folk lyver gjør?En annen løgn fra munningen av en kjær ... Jeg vet at å lyve. Men jeg kan ikke bevise. Insisterer på sine falske ord. Jeg vil gråte fra bildene av hvorfor folk lyver? Etter disse ubehagelige "showdown" Jeg ønsker å slippe alt og gå. Fra språket klar til å bryte krenkende ord ... Stopp! Det er ikke gjort dumme ting du trenger for å håndtere alt.
Mann ligger alltid: det er grunnen
Alle menn alltid ligge. Og, dessverre, kan dette faktisk ikke bli hjulpet, så utgjorde sterk halvparten av menneskeheten. Hvis du forstå årsakene og prøve å se på noen ting gjennom øynene til en kjær, vil alt falle på plass, ikke fornærmelser og sinte ord og tårer samles kofferter. Så hvorfor folk lyver gjør?
Den første grunnen for hans og din trygghet.
Kjenne den siste turbulente forholdet til ektemannens medarbeidere, må ikke spørre og spørre om detaljer. Hva er du? Det var flaks. Hvis det virker som bare de intime detaljer om hennes elskede såret forbi posten rett, og er det en dyp feil. Uutholdelig sjalusi og bevisstløs sammenligning vil jage deg.
Og hvis de fortsatt snakker? Vel, det skjedde. Eller er det etter pause måtte skifte jobb? I dag er han med deg, han elsker bare deg. Så hva er forskjellen, som han en gang hadde et forhold?
Trenger du mer tillit i sin andre halvdel. En konstant problemet vil bare føre til en mann å ligge og holde tilbake. I tillegg har du selv fokuserer på en annen kvinne.
Den andre grunnen: på grunn av manglende vilje til å ta ansvar.
Du spør ham om noe, og han glemmer. Og den mest latterlige måte rettferdiggjort: han husket, men på grunn av viktige saker var det ingen tid. Igjen, en løgn ... Dette barnets atferd felles for mange menn. Men oppmuntre sine kvinner selv. Jeg glemte å ta oppvasken - ztsipyvshy tenner av bilder, gjør det selv.
Jeg glemte å kjøpe brød og melk - svelge tårer og knapt dra føttene, shoppe alene. Hva for? Gjorde jobben for ham alene, og selv obrazhayeshsya. Ikke nødvendigvis all kontroll. Gi ham føler ansvar.
Grunn tre: vidchepylysya til ham.
Vel, ikke din mann liker ikke å handle og velge kjole og veske. Ønsker ikke å gå for å besøke din barndomsvenn. Det finnes. Og ingenting kan gjøres. Det trenger ikke provosere ham til å lyve. La ham ta et valg selv. Ikke gjør ham gjøre hva han vil.
Grunnen Fire: fra frykt for å innrømme sin feil.
Ved mottak av det viktigste i livet ditt du ikke gå for det, folk bare ikke kom hjem i tide. Barnet savnet å lytte til musikk på skolen, fordi min far ikke tok ham til avtalt tid. Dette uoppmerksomhet og glemsomhet.
Men frykten for en annen skandale med tåreflod gjør en mann tenker på den utrolige historien pomeshavshuyu ham. Han bare beskyttet. Det er vanskelig å anerkjenne deres nepunktualnist og uoppmerksomhet. I tillegg viktigheten av en hendelse han er ikke klar. Så han lyver.
Grunnen Five: han forsvarer sin personlige plass.
Ikke prøv å ta ham hele livet. En mann kan ha egne interesser som av deg ikke overlapper. Hvis plaging hans avhør, kan et menneske være indignert. Og lyve. Bare ved å stole på ham og stille akseptere hans fangst, kan du ringe hennes elsker for en åpen samtale.
Sjette grunn: å behage deg.
Dette fryktelig concoction folk prise hans elskerinne, er helt klart ikke hensiktsmessig å kjole halsbånd eller ikke kombineres med en bag sko. Men snarere er det ikke en løgn, og smiger. Igjen, klandre oss selv. Ikke vis det til sin utkårede, tenkte vi det er viktig. Uansett hva det kan være.
Grunnen sju: gjennom Mytoman vaner.
Det er noen tilfeller i menns medium (og kvinner også). De pleide å ligge i barndommen, dekorere mange arrangementer. Din oppgave - å forklare at å fortelle sannheten er ikke så ille. Gjør det klart at du elsker ham som han er. Det er ikke nødvendig å oppfinne noe.
Hvordan vet du at jeg elsker lyver? Kvinne føles intuitivt lyve. Spesielt når folk lyver: de mangler triks for å ligge dyktig og mesterlig. Men det var bra.
Hva om folk lyver?
Løgn av de utvalgte kan unngås. Hvordan? Etablere sine relasjoner i familien:
stole på min mann (det kan ikke være konstant sjekke for å fange de små tingene utilsiktet talte ord, hvis folk velger å endre, vil mistanken av partiet ikke stoppe ham, i tillegg, hvis det ikke er tillit, hvorfor skulle en familie);
ikke sette det forutsatt (det bør ikke endre sine vaner for deg, må man være selvforsynt personlige plass);
la ham være ansvarlig for deg og familien (ikke vær redd, ikke kollapser, lytte til den oppfatning av menn, viser at det er viktig for deg, bedre å vise at uten den alt faller fra hverandre i huset).
Godta hennes mann prise ham, kjærlighet - og vil ligge mindre i familien din.  
Mannen kastet under svangerskapet

 Ruptur av familieforhold - nesten alltid en tragedie. Og kvinnen kastet mannen under svangerskapet, spesielt.
 Som i de fleste tilfeller vi vurdere situasjonen? Selvfølgelig, vi sier det - en skurk, slyngel liker. Fordi mannen i denne situasjonen enklere. Ensomhet kan lett behandles, særlig hos menn. Og kvinnen? Om det vil være lett å oppdra et barn en?

 På kvinnenes fora, for det meste sint uttrykk. Kvinne fordømmer mannen som kastet henne graviditet.
 Men hvis du prøver å forstå problemet, se inn i sin essens, kan røttene av problemet ligge svært dypt. Og hun synes ikke uskyldige, fattige, forlatte sau. En mann ser ikke ut til kjeltring og skurk.
 Her er to små historier om kvinner som mannen kastet under svangerskapet:
 1. Ønsker mer oppmerksomhet, kjæreste, kone begynner å "klippe" mannen som ikke snill mot henne tilbake sent fra jobb og så videre. Av denne grunn en mann ruller skandalene glad hysteri. Dermed betyr det seg ikke om hans tretthet, problemer på jobben. Fordi hvis du tenker på, ingen ønsket oppmerksomhet fra mannen - ikke det verste problemet i familielivet. Men skandalene og hysteri familie bryte veldig enkelt. Han var sliten, han gikk til et trygt sted og over tid ble venner med en annen kvinne som ikke krever ham mer enn han kan gi.
 2. Jenta møtte en gift mann, som har en sønn. Da jeg innså at hun er gravid, krevde at skilt seg fra sin kone og giftet seg med henne. Mannen nektet og returnert til familien. Etter en stund min kone fremdeles skilt og giftet seg med sin gravide kone. Men snart, plutselig innså at er ikke klar til å bli far til hennes andre barn og returnerte til sin første kone og sønn. Derfor, vår heltinne folk også kastet i svangerskapet. Og skylden i denne situasjonen heller. Og en kvinne - er mer: det visste hva var. I andres ulykke ikke bygge sin lykke. Dette - ordtak.
 Dessverre er det andre situasjoner. Alvorlig kvinne fortjener medfølelse at folk kastet i svangerskapet uten grunn. Bare fordi han ikke vil ha problemer forbundet med å oppdra et barn ikke ønsker problemer som uunngåelig oppstår i hver familie. En kvinne i denne situasjonen vil ta mye av motet: en for å oppdra et barn - veldig enkelt. Men lykke av morskap kan ikke sammenlignes med noe annet.  
Яндекс.Метрика