Hvordan å beskytte sin kjæreste (kone) og meg selv fra angrepet på gaten?
 I livet skjer det at du går med kjæresten sin, i noen merkelige verftet, nesten ensom park i.t.d og plutselig gå 3-5 personer og vil fjerne din gull smykker med jenter (og Gud forby voldtekt), og du bare slå og plukke opp alle verdifull kontaktannonser - Penger, hundre, etc. Hvordan du kan beskytte deg selv hvis du er i denne situasjonen? Men bedre ikke å komme inn i en slik situasjon? Dette vil vi drøfte i denne artikkelen!
 Mange tap mange klager, mange ulemper kan du opprette en slik ubehagelig situasjon, du og din jente (kvinne) sterkt ohorchytes, løsninger på problemet:

 1. Du har generelt unngå slike situasjoner, fremfor alt, alt kommer fra det ubevisste, og at situasjonen ikke ville ta plass i livet ditt, så det er nødvendig i livet ditt, det er bedre bare gå grupper, finne to eller tre normale venner med jenter og gå sammen - vil være mer moro, er sannsynligheten for angrep under slike omstendigheter for liten, og selv om noe starter, har du de samme fire, kan du kjempe tilbake folkens.
 2. Best hvis du gjør det, eller enda bedre, hvis vennene dine er med deg involvert i kampsport - det kan være så boksing, og enda bedre kampsport, Aikido etc. Og selv om du er alene med kjæresten sin på gata, kan du godt utgjøres slag tilfredsstille enhver idiot på gaten, se etter klarhet denne videoen:


 og lese denne artikkelen "Hvordan lære å slåss"
 Men hvis angripere med kniverBoksing og kampsport du vil ikke alltid fungerer godt her Aikido, Men jeg vil gjøre alt litt, har hver kampsport sine plusser og minuser, gjør du ikke bare natrenuyete din kraft og automasjon innsats, men selv din ånd blir gradvis omgjort til uovervinnelig våpen.
 3. Hvis du ikke har tid til å besøke ulike deler, men ønsker å beskytte deg selv, bruk en transe.
 Det er, i øyeblikket, når du kommer drittsekker på gaten, roping inn i tomrommet bak dem, slik at de så tilbake til eksempelet: "Maaaaakkkssss !!!, Sergey !!! "I en tid da de blir distrahert, jobbe kanten av hånden hans, gjennomføre streiker i halsen, klikker du på øyet, og kan også vise frem tosk, blåser til skrittet fullt mulig, alltid redd for gal gal så og jenta vil være stolt av deg, og du være stolte av seg selv i krig alle midler er god, se videoen "Skolen Kadochnikova" seminar "Arbeide med objekter" - fører Vadim Eldste og du vil lære å bruke materialer på hånden for å forsvare og angripe som utvilsom vil fordel i enhver situasjon .
 4. Og best av alt forstå Neste, da Carlos Castaneda spurte et spørsmål: "Så du sier at du har full kontroll over virkeligheten, hva gjør du hvis du omgir snikskyttere? "Hva Castaneda sa:" Det er helt umulig, min virkelighet er helt annet plan av virkeligheten snikskyttere, og jeg aldri komme inn i denne situasjonen! »
 Lykke til!  
 Til tross for de mange og varierte former for kommunikasjon som gir oss sivilisasjonen for mange jenter hittil forblir utsiktene til ensomhet. Og det er ikke en banal mangel på venner - dette er ingen overraskelse, og frykt forbli singel for livet, uten den velkjente andre omgang og familielykke.

Hvordan finne en god ektemann


 De fleste kommunene er redusert til å bo ydmyk og stolt, fortvil ikke, og ikke utføre hensynsløse handlinger. Liker, lykke vil finne deg godt, hvis du oppfører deg med verdighet. Dette tradisjonelle russiske ideologi historien om Askepott og den kjekke prinsen.
 Men realiteten er at passivitet er ofte ingen resultater eller dårlig bringer frukt, og det er helt legitimt, det er ikke mulig å få ønsket sitte inaktiv. Men oftest, en kvinne bare så oppslukt i tanker om prinsen, som ikke kan se det i den vennlige unge mannen, for eksempel på jobb, som lenge har vært å gi det favoriserer.

 Ta en titt rundt


 Før du hevder at rundt deg er det ingen skikkelig mann, prøver å liksom rettferdiggjøre dette synet. Først av alt du vet om dem? Sannsynligvis ikke så mye basert på eksterne inntrykk og samtaler venner og kolleger. Imidlertid kan disse kildene ikke være pålitelig.
 Hvis en mann er ikke veldig vanskelig, men punktlig prøver å tiltrekke oppmerksomhet - prøve å finne ut så mye som mulig før du gjør en dom. For dette formålet er det ikke nødvendig å ringe venner og interessert i deres mening - ingenting gir en mann mer informasjon enn personlig samtale.
 For dette formålet, godt egnet vennlig lunsj eller en tur etter jobb - prøve å finne ut så mye som mulig i samtalen. Foruten de klassiske spørsmål om hobbyer ikke vær redd for å røre et alvorlig tema. Ikke ille vil lære, for eksempel, hvordan er det at han er fortsatt gratis fra familiebånd - er det altfor kresen om den utvalgte, og kanskje til og slem. Ikke bekymre deg, dette alternativet er lite sannsynlig, sannsynlig, det har bare nylig begynt å tenke på sin kone og familie.
Hvordan finne en god ektemann

 Hvis han var gift - det er bedre ikke å sette fokus på dette, men ikke glem at i enhver konflikt alltid skylde to - og negative erfaringer i denne vene kan være en budbringer av fremtidige problemer.
 Mest sannsynlig, din samtale med en vennlig utveksling av høflig jevnt pereteche tillitsfull og leken samtale, der du kan bli kjent med hverandre. Så du ta det første skrittet for å finne din perfekte mann.

 Fjerne rose-farget glass


 Ofte viser det seg at kvinner avvise god nok for sin mann, og deretter raskt angre på beslutningen. For å unngå slike feil, vil ikke flytte bildet av prinsen ikke idealisere ham, eller til og med den mest verdige av guttene vil gi det til den ene eller den andre parametere. Resultatet - vil du være en igjen.
 Bli overbevist realistkoyu - dette vil bidra til å unngå mange skuffelser i livet og, som nevnt ovenfor, ikke gå glipp av din skjebne. Ingen ba deg om å flytte umiddelbart nært forhold til noen mann viste sympati til deg. Men kategorisk avvise kort eller invitasjon til en date kun basert på en overfladisk inntrykk - ikke verdt det.
 Gi kjæresten din en sjanse ikke kreve ham til utrolige høyder, fordi dere jord kvinne, så hvorfor ikke velge en strålende earth fyr? Generelt, for store krav medføre alvorlig skuffelse, ikke glem det.

 Søk - søk


 Hvis du er resolutt foretok søk ​​- behovet for å utvide kretsen av venner, møte nye mennesker, husker hobby. Dette vil bidra til å møte nye interessante mennesker, blant disse kan bli din trolovet.
 Møt praktisert som en partner på Internett på innhold - og i det virkelige liv. I vårt tilfelle bedre reelle møter uten absentia kortet. Vurder å besøke klubber og barnegrupper eller gammeldags trening er ikke nødvendig - ofte de kommer utdannede og intelligente mennesker lidenskapelig om en bestemt type arbeid. Dette lyse og interessant personlighet - sannsynligvis det du vil lære mye og bli kjent med mange nye mennesker.
 Ingenting bringer som et tidsfordriv hobbyer, diskutere presserende problemer og dele erfaringer, finne nye venner og støttespillere hanner. Nå som du har samme interesser - i seg selv en viktig og positiv faktor.
Hvordan finne en god ektemann

 I klubber kan bruke underholdning - kafeer, nattklubber, film - men er det vanligvis kjører selskaper, og møte nye mennesker sjelden føder. Imidlertid er dette alternativet ikke utelukket, og hvis du liker denne type tid - hvorfor ikke prøve lykken der.

 Live-


 Finne en anstendig mann - det er absolutt spennende opplevelse, men ikke glem om hans mål - et lykkelig familieliv. Derfor gir all makt til å lede søket, ikke glem om ditt eget liv, venner og venner, selv, familie.
 Etter for å være en anstendig par anstendig mann - han må svare. Og det betyr noe å representere seg selv.
 Følg utseende - det sier seg selv, fordi det første inntrykket - det viktigste, og du bør være klar til å møte når som helst. Dette betyr ikke nødvendigvis ut til å fungere i kveld kjole med lyse makeup. Det er nok å observere grunnleggende reglene for ryddighet og smak.
 Velvalgte klær, velstelte negler og hår rent og ryddig sko. Ikke nødvendigvis, og alltid gjøre en fullstendig makeover - bare lage en vekt på øyne eller lepper, litt justere tonn person hvis det er nødvendig. Så du er alltid klar til å møte sin skjebne, selv lære om det mye senere.  
Erotisk massasje mann


 Forutanelse av erotisk massasje
 En oppriktig kjærlighet til din ektefelle vil tillate deg å få mest mulig ut av hva som er i din makt for å bruke det på en fin, god, uvirkelig spennende ting - erotisk massasje. Men det er verdt å merke seg at det er en forskjell mellom enkel og erotisk massasje, hvor sistnevnte er fortsettelsen av massasje med påfølgende hit nødvendigvis hendene i hoftene og lysken.
 Erotisk massasje er svært yntymen, krever energi og litt tålmodighet.
 Du kan sikkert gi erotisk massasje som en gave, en hyggelig overraskelse, overraskelse. Men jo mer verdifullt det ville være hvis du finner en anledning hvor erotisk massasje mannen vil belønne, prise hardt arbeid og innsats.
 Advare hennes elsker at svært Vecherkom ønsker å gjøre ham til en fantastisk massasje, fordi han jobber hardt og blir lei på jobb. Vises til dere alle i forventning og forventning han å oppleve alt som du trakk det i morgen i fantasien.
 Målet med erotisk massasje
 Definere mål, som du ønsker å oppnå med massasje vil hjelpe deg å bestemme selv kvaliteten på utførelsen. Vi må svette, spesielt hvis du ikke gjør fysisk arbeid.
 Naturligvis, setter vi et mål om å få mest mulig avslappet mann, han aldri avslappet. Hvis du lykkes, får du utrolig myk sex, og da som du liker, hva du foretrekker.
 Og, selvfølgelig, i tillegg får du fra mannen din tilbedelse og respekt. Han vil respektere deg, hvor mye krefter brukt til å gjøre ham lykkelig, og dette er bare ett massasje. Respekt og beundring for du det bør være målet ditt.
Erotisk massasje mann

 Apparater og anbefalinger for erotisk massasje
 For en dose av estetisk nytelse trenger vi massasje olje, tilsett olje etter behov fet hud din følgesvenn. Elsket å ligge på sengen eller på gulvet pidstelyvshy noe mykt under ham.
 Sitte slik at du kan komme nær partner med forskjellige sider: venstre, høyre, hode, føtter.
 Din viktigste verktøy i dette erotisk massasje hendene.
 Hodet skal være slått på sin side, og du bør sitte på hans baken. Forvarm hud ham på ryggen og beina, selvfølgelig, med massasje olje, ikke la din elskede fryse. Og begynner å massere hennes rygg, armer, hender, fingre og rumpe may kalver i bena.
 Tapping er den grunnleggende bevegelse av massasjer. Trykke hardt, trygg og treg. Du skal føle kroppen hans. Nå kan folk ikke kontrollere seg selv - han er forsvarsløs og sjenert i hendene de helt kontrollere deg - nyt.
 Gjøre massasje er svært bred, dekker bevegelser på sin brede rygg, rumpe.
 Må massere med høytrykk - med dette, som ønsker å takke dere for massasjen.
 Atmosfæren i massasje til noe med mindre sterk avslappende massasje.
 Erotisk massasje Front
 Spør din mann til å snu ansiktet mot deg og sørg for å be ham om å ta av alt til slutt, før du massert ham rumpe gjennom truser senket - så erotisk.
 Massere brystet og magen spesiell erotisk nytelse ikke ta med din kjære kan fryse bare litt, så fortsette å massere alt være i underlivet.
 Erotisk undertøy eller nei?
 På forhånd kan du tenke på undertøy som du kan bære: erotisk massasje - sex klasser og derfor klærne bør være passende interessant. Hvis undertøy du ikke er det, kan du gå ut uten belyat fantastisk.
 Oljer i massasje
 På forhånd forberede massasjeolje som vil smøre sin mann. Du spør om kremer, eller du kan bruke dem - så bedre å ikke bruke kremer generelt, de er ikke effekten er forventet.
 Nærmer lukten av valg - velge hva du liker og bare komme å smake din mann. Massasje olje for erotisk massasje kan ha nøyaktig samme formål, bedre velge det. Men vær forsiktig massasje olje du velger å ikke forårsake noen allergisk reaksjon på kroppen av mannen din. Massasje olje er bedre å kjøpe i apotek.
Erotisk massasje mann

 Ikke rør - opphisse
 Advance partneren din om det faktum at han hadde rørt eller strøk deg. Kan din mann binde hendene til sengen, om du vil, og han ble enige om - vil være svært interessant, spesielt når du løser det, og hvis det går galt med kretsen du ønsker å takke deg for ditt arbeid.
 Han mener massere bedre enn sex
 Suksessen til erotisk massasje er til, først av alt, du selv har mottatt fra ham fysisk og estetisk nytelse. Under erotisk massasje, bør du helt glemmer at du gjør.
 Du må ha rett mental innstilling. Selv folk som er lik en vurderer ikke nødvendig og ikke hyggelig dypt enig med deg etter erotisk massasje og kosttilskudd vil spørre neste gang. La ham vite at er behagelig til tross for fysisk nytelse av sex, og selv utenkelig bezuprechney om massasje og sex sammen.
 Din intuisjon - Generelt
 Erotisk massasje - er en intim ting, fordi det er ingen klart etablerte regler som fører deg både til høyder av nytelse.
 I ulike litterære tidsskrifter kan finne noen massasjeteknikker, men studiet av disse teknikkene ta deg for lang, til det viktigste gjøre erotisk massasje med en sjel og et stort ønske. Som vil være erotisk massasje avhenger av egenskapene til den valgte, men ikke spise sine evner til å drepe kreativitet. Bare god følelse kropp og sjel av sin partner, kan du forstå og deretter bestemme hvor og hvordan du går videre - dette sump gjensidig nytelse. Hvis du elsker din mann, deretter raskt mestre erotisk massasje - for de første 10 - 20 minutter.
 Dine sanser vil fortelle deg hvordan du lager din uforglemmelig erotisk massasje.
Яндекс.Метрика