Hvordan bestå forholdet mellom mann og kvinne

 Kvinners rolle i familien. Hva er hemmelighetene til ekteskapelig lykke?
 I nyere tid, de lykkelige par blir mindre. Hvis bryllupet alt var fint, så etter - er mye galt, og mer og verre Og er at selv før bryllupet, og ikke alt bra, selv på et tidligere stadium såkalt "eyeing at vennskap." Altfor mange spørsmål og gjensidige krav. I dette tilfellet, bør du seriøst tenker, og om å gifte seg; gifte seg? Dette kvinner tror at menn er borte nå er ikke det samme som menn, som vanlig, alle anklaget kvinner.
 Kanskje er det å redusere det generelle nivået av åndelighet, og dermed tap av en så viktig egenskap av et lykkelig ekteskap som forholdet dusj? Kjernen problemet med forholdet mellom kvinner og menn er fortsatt den samme som for hundre år siden - folk bare ikke forstår hvordan å bygge relasjoner, hva de skal baseres. Viktigst, skjønner at hvis du bygger relasjoner basert på pragmatiske og materialistiske verdier, spesielt verdslig, lykkelig familieliv du ikke får. Med dette behovet i ditt hjerte til å akseptere først. Som en indisk guru: "Hvis en kvinne senker blikket i bakken, så er det hun og hennes ektemann Bury. Hvis en kvinne hever blikket mot himmelen, vil hun presentere sin mann til himmelen ". Når målet er å forfølge ideen om "en familie og har en baby" eller "kjøpe en leilighet, et hus, en bil", men er fortsatt kontroversielt valg av partene i første og andre, vil de forene ikke på hva. Fordi det er ingen felles mål om åndelige natur. Og på de nakne matematikk ikke skaper en sterk familie. 
 Ofte menn og kvinner som søker å finne sin "sjelefrende" bare fordi de mangler noe i livet, og de kan ikke forklare hva, det sier på jakt etter din sjelefrende Og hvordan kan disse to skape et lykkelig og varig sju ' S hvis hver av dem "noe" mangler? Og ofte ett og annet mangler den samme "noe". Da kan de gi meg?

 Hva er basert familielykke? Lykke i ekteskapet


 Så hvorfor, da, for å være basert familieSom kan kalles lykkelig? Uansett hvor ubetydelig det kan høres, kan vellykket plattform bare være én - en harmonisk kombinasjon av alt materiell og åndelig. Og hvis materialet er mer eller mindre klar - formelen "med en søt paradis og i telt" i dag fungerer ikke - så hva åndelig komponent i en vellykket ekteskap? Utvilsomt, avslører den åndelige livet mye bredere horisonter forhold enn rent materielle, men skaper et bånd av slektskap sjeler fortsatt sterkere enn i fellesskap opptjent sedler. Hvis ekteskap er virkelig gjort i himmelen, til forholdet mellom mann og kvinne være den vakreste i høyde, er "high" følelse. Og deretter stjernene, som hadde ført dem sammen, og de vil lyse opp veien til et lykkelig, glad fremtid der vil det være rom Sorry!
 Etter min mening, den viktigste enkelt - en tillit, full, ubegrenset. Når stress er ikke nødvendig å tenke og hva du skal si når den ikke er redd Bare si hva du bryr deg om. Og du medfølende lytte, forstå og fortell oss hva du feil eller gjør du ikke. Et godt ekteskap - når du rolig forteller hvordan er du på jobb, og folk gjør det samme. Du vet, selv in absentia, av alle hans kolleger og han sier. Har du lyst til natt bare for å snakke med en gratis tema eller lese en av bøkene mine, uten å føle seg ensom.
 Etter min mening, tilhører hovedrollen gift kvinne. Hun keeper av åren i sin makt for å gjøre huset komfortabel og attraktiv for folk her ønsket å komme tilbake etter jobb. Smart kvinne forstår raskt at du kan kreve av en mann, og det - forgjeves. I menn, nesten alle har en karakteristikk. Hvis du ønsker å gjøre noe han gjorde eller tok noen beslutninger kaste til rett tid, da han avslappet ettermiddag eller legges i noen hyggelige tanker, ønsket visning. Hans første reaksjon vil være negativ. Reagerer ikke, vent et par dager, og deretter igjen ved en tilfeldighet, gjenta det du vil ha er ikke kommenterer. Du vil se, vil det fortsatt være noen få dager, og mannen din vil gi din idé som sin egen, og vыnoshennuyu oppnådd gjennom lidelse, og mer også, at du er å tenke på det og kunne ikke. Kone, kanskje, en spesiell logikk, men menn "programmert" alle det samme.  
Hvordan du løser familietvister uten krangler?

 Hvordan lære å leve uten krangel og konflikter? Hvordan løse familiekonflikter? Dette er hva vi vil fortelle deg
 Paret kan være svært forskjellige perspektiver på hvordan en mann skal behandle sin kone som familien budsjettets utgifter, oppdra barn, for å tilbringe fritiden. Når møtt interessene til to personer kan ikke unnslippe kontrovers. Det viktigste å argumentere intelligent, uten å bringe situasjonen til å krangle!
 Den grunnleggende regelen: Du kan argumentere og noen ganger til og med nødvendig, men dette bør være slik, så ikke bli til skamme.

 Vi leter etter årsaken til krangler


 Først prøve å forstå årsakene stille oppløsning. Ofte det er kilden til vår latent misnøye. Det virker som mannen din irriterende passivitet, uforsiktighet eller manglende kompetanse i et rent mannlige tilfeller, og faktisk alle de skjulte bakgrunn eller seksuell sjalusi.
 Kanskje grunnen er økonomiske problemer? Det samme er tilfelle med hensyn til menn. Hyppige krangler kan skyldes hans kronisk tretthet fangst alkohol, seksuell monotonien eller misnøye med sitt arbeid.
 Konflikt er noen ganger også - det faktum at han bare trodde ellers, andre drømmer og mål og det er viktig akkurat som menn til å føle seg (selv strid med sunn fornuft!).

 Hvordan å argumentere for ikke å fornærme? Tvisten på reglene


 Å imponere stolthet, langt mindre å fornærme "fienden" viktig å oppdage diplomati.
 • De riktige ordene. Ikke la slagmarken, bevisst slamming døren og ikke kommer tilbake tilbake til kilden, ikke svinge armene, vil disse handlingene bare rozlyutyat det krangel og langvarig. Edru, følgende setning: «La zaspokoyimosya", "Vil du snakke om det fra hverandre", ". Ikke hastverk, jeg lytter nøye"
 • Forbudt metode. Ingenting vondt en mann som sterke evaluerende uttrykk på hans sinn, foreldre og spesielt hans seksuelle egenskaper. Så prøv å gå inn i kategorien av forbudte uttrykk som: "Hvordan kan du si? I andre normale gutter, men jeg fikk fanget. Det samme som din far (mor). Du blir så frekk, dum, kjedelig i senga Du gjør noe spesielt ingenting kan "Ikke overbevis, ikke klandre eller bagatelliserer sin mann avstå fra kategoriske uttalelser og i alle fall ikke snakke" tone lærer "- lærerik - otchytыvayuschym.
 • Hold en stemme. Det er rent fysiologiske grunner til at menn ikke tåler skarp stemme ved høye frekvenser. Når hun kommuniserer via notater vyzhlyvыh, av gutter eller irritert, eller deaktivert i påvente konserten. " Belyse forholdet, prøver å snakke rolig, trygg stemme, ikke øke den.

 Hvordan å slutte fred med din kjære? La pomyrymosya


 Oppriktig snakke med en mann som er til hinder for normale forbindelser. Og aller viktigst, ikke være så vedvarende som bevis på hans uskyld til hverandre (kalt - "ikke upyraytesya horn i veggen"). Ta det første skrittet. Vise ham hvor lei du disse krangler. Kvinne fleksible menn. Noen ganger er det mye billigere å gjøre innrømmelser for å vinne hjemme.
 Du vil bli overrasket over hvor annerledes du forstår årsaken til krangelen, hvor feil du og din ektefelle forstå enkelte ord.
 Dessverre, de fleste par etter en krangel i en tilstand av "kald krig", en lukket mister kontakten med hverandre. Men, ser du, hvis en person er stille, lett å forstå, han går gjennom
 Å krangle var konstruktiv, sørg for å fortelle sin mann om de følelsene som du mener om dine krangler, å huske at du er veldig opprørt, og du ville ikke like å se en lignende situasjon igjen. Spør din kompis å hjelpe sortere ut dine følelser. Feil tror han vil forstå uten ord.
 Hvis folk ikke er i humør til å snakke med deg i øyeblikket, ikke insistere. La avkjøles. Men i alle fall ikke begynne å spille stillheten! Leve hverdagen, snakke om hva som skjedde med deg en dag, instruerer mannen å shoppe, ta barnet fra barnehage eller sjekk leksjoner og så videre. N. Noen dager spør en mann å møte deg i undergrunnen og bidra til å bringe tunge poser eller uttrykk for noen annet ufarlig forespørsel. Ved første, er det ikke nødvendig å slå til gjenstand for strid og diskutere eventuelle andre problemer. Snakk med en mann om noe nøytralt, konsolidere positive følelser høflig (røre hendene, klapp på håret, etc.).
 Hvis mannen selv begynner å snakke, støtte den. Vennlige diskusjons krangler - en utmerket mulighet til å lære om en kjær noe nytt, bedre forstå det.
 Se nøye din leksikonet. Ekskluder ord fra ham, "du må", "bør være så", "jeg vet", "alltid" og "aldri". Det traff punkter sykeste menn. En mann som er villig til å gjøre mye for hans elskede kone, men han hater plikter!
 Og ikke vær redd for krangler, de kommer i det hele tatt. Det viktigste - hva leksjon du fjerner en

 Når det er umulig å tilgi


 Selvfølgelig kan elskede mann tilgi mye, og deretter hver kvinne eier "plate", men fortsatt noen ganger nødvendig å ta en nærmere titt på mannen for ikke å gå glipp av de røde flaggene til fare. Det er ting som du ikke kan snu det blinde øyet.
 Ikke tilgi ektemannen grusomhet mot dyr, eldre og barn; demonstrasjon utroskap, batte, stygt språk i sin tale. Du trenger ikke å sette opp med alkoholisme og avhengighet til gambling.  
Яндекс.Метрика