Hvordan å bli forelsket igjen mennesket?
 Forholdet mellom kjærlig par aldri holdt på samme nivå. Perioden med første kjærlighet og lidenskap blir mer fredelig hjem livsfase der mange kvinner ser ut til å elske denne mannen var, og det er et ønske om å re-fremkalle følelsen. Folk blir vant til å leve sammen, lidenskaper avta, følelser er på tilbakegang. Denne situasjonen er gjentatt i millioner av familieenheter. Mer nylig beundret kjærlig hverandre, ler sammen og nyte lykke, men etter en tid de har dukket opp gjensidige fornærmelser, uenigheter og misforståelser.
Spesielt akutte problemet oppstår i familier. Dessverre er livet ikke bidrar til felles utvikling av positive relasjoner. Hvordan være en kvinne? Hvordan å bli forelsket igjen mennesker og ikke tillate unionen å bryte opp? Selvfølgelig, gjenvinne følelsen ekstremt viktig. La din mann fortsatt mener om separasjon. Selv om du bare føler at kommunikasjon ikke lenger bringe de unike følelser som en gang brakte deg til ekteskapet, for å handle. Minyaytesya, eller bygge en din atferd, prøver på et nytt bilde. Da mannen din holdning til du sikkert vil bli bedre.
 Vlyublyaem en mann igjen. Dine første skritt
Primært håndtere analyse av akkumulerte motsetninger i din familie. Hvis du står overfor oppgaven igjen føre til en mann lidenskapelige følelser sannsynligvis ha noen problemer. Du må fjerne alle hindringer negative faktorer. Hvis noe vil fortsette å erte din kjæreste igjen å erobre hjertet hans vil mislykkes. Så først opprette et stabilt og fredelig miljø i familien, å fjerne alle stimuli.
 1.  Endless snakker i telefonen. Ja, har du sannsynligvis allerede har trukket oppmerksomheten som favoritt vanlige misliker å se deg igjen med telefonen i hånden. Dessverre, kvinner elsker å snakke allerede legendarisk. Prøv å begrense samtalen og ta denne endeløse prosesskontroll. Mer tid kone og la den hvile. Også huske på at det kan mistenke at du har lenge ikke snakke med kjæresten sin og en annen mann. Vil diskutere med venner. Dette er ikke akkurat som ham.
   Mange innenlandske problemer. De fleste kvinner drømmer om den perfekte mann, som legemliggjøre en snekkere, rørleggere, vellykket forretningsmann og en omsorgsfull far. Men menneskelig kapasitet ubegrensede. Hvis din mann sa han tjener nok til at du er engasjert med og dratt VVS krenkelser er nødvendig. Prøv ikke å forstyrre mannen nok en gang ber om. Ellers det bare glemmer at han er ikke bare et middel, men målet ditt - en velkommen og elskede ektemann.
   Klager og kritikk. Ønsker en mann falle forelsket igjen, glemmer vane klager ofte om ham til ulike problemer og utfordringer. Og pass på å gi opp ønsket om å fikse din ektefelle, og hans re bli noe perfekt. Husk, det var begynnelsen av romanen. Enig i at entusiasme, lidenskap og romantikk er kompatible med nesten ingen felles krav og hyppige historier om de vanskelighetene som oppstår.
   Rolle uuttømmelig vesken. Vil redde mannen fra denne tvilsomme rolle. Enhver mann kan gå lei hele tiden for å gi deg penger, lytter til neste forespørsel. Prøv å planlegge dine utgifter på forhånd, og etterlater en liten mengde "reserve" og også å legge den i faste kostnader. Ideal - gjøre klart liste på et ark med alle nødvendige beregninger. Spør din mann lese stykket, at han er tilfreds med at alle rimelige kostnader. Kanskje han ønsker å komme med forslag.
   Uniform menyen. Selvfølgelig, ikke alle kvinner er imponert vanlig stående ved komfyren. Men se etter nye løsninger og veien ut. Din mann drømmer trolig av normal og variert kosthold. Selv om han er likegyldig til mat, ensformig meny skadelig effekt på helsen sin og brennevin. Alternative flere alternativer, kjøp tilberedt mat, ferdigmat, hvis forberedelsestid er bare ikke nok.
   Mangel på oppmerksomhet. Hyppige fravær, turer til venner også kan irritere menn. Husk at menn forelsker seg i en ripe, du trenger å gå oftere med ham, gi ham mer oppmerksomhet. Selv om det er opptatt, må du være "på hånden". Han plutselig løslatt, ønsker å diskutere noe med deg sammen for å slappe av, og du ikke?
  Bo i nærheten av dine kjære, må du ikke legge det opp på husarbeid og prøve å se det er ønskelig mann, og ikke mannen som har mye ansvar for deg.
   Skape en positiv og romantikk
  Fjerne irritanter, fortsett å lage en positiv og romantisk atmosfære.
  1.  Den positive bølgen. Positiv energi skal kjennes hele. Siden din stemme, tone, og endte på menyen, og fargen på kjolen din. La positive følelser som er nedfelt i dine handlinger, ord, gester. Så du innpode tillit til din mann, gjøre ham nyte livet. Han vil se på deg på en ny måte. Men for at han trenger å kvitte seg med last mindre problemer og negative følelser.
    Variety. Tilrettelegge for mannen din hviletid når han kan slappe av, gå til den nye klassen, teste positive følelser. Inviter ham til å sitte sammen på TV i en provisorisk "teater". Tilbud om å gå med naturen, slappe av i kafeen eller nattklubb. Organisere familiebegivenheter, bemerker positivt uansett, om enn svak.
    Komfort. Gjør hjemmet ditt komfortabelt, koselig og spennende. Det må være knyttet til deg, din omsorg og oppfinnsomhet årsaken ønske om å komme raskt tilbake til det. Romantisk atmosfære vil hjelpe deg å bli forelsket i en mann igjen.
    Utseendet ditt. Endre din stil, legge mer til bildet av femininitet, ømhet og skjørhet. Være annerledes, men unike, elegante og hjem samtidig. Fortsetter å kle seg elegant og bruke sofistikert makeup bør ikke - fordi du elsket kone, ikke en filmstjerne. Men ta vare på seg selv, alltid ser ryddig og feminin nødvendig.
    En følelse av proporsjoner. Sikte på å skape ideelle forhold for menn følger grad. Det er viktig ikke å kjede deg mann, ikke snakke for mye og ikke for å snu livet sitt inn i en rundkjøring. Mange gutter liker ikke oppstyr. Pålagt kan ikke være for sterkt insisterer på noe, også. Ellers vil din kjæreste ønsker et sted å flykte til hvile. Alltid bare mildt foreslår, hint, uttrykke sine synspunkter.
    Velg et passende tidspunkt. For eksempel, sliten etter å ha jobbet mannen bedre tilbud middag og sove enn å overtale ham til å se på TV sammen eller dykke inn i en romantisk stearinlys. Dine ideer bør være hensiktsmessig.
    Voksen. Dette området må også din oppmerksomhet. Og her du trenger å vite når du skal stoppe. Ikke være i ytterpunktene. Selvfølgelig nekter intimitet, siterer tretthet, ikke. Tross alt, du har å vise kjærlighet til din mann i alt. Men viser overdreven aktivitet - også et dårlig valg. Alt må være harmonisk, ellers vil du raskt lei av din ektefelle eller sette ham i en vanskelig posisjon.
   Selvfølgelig prøver å bli forelsket igjen mann, må du vise hengivenhet, ømhet og kjærlighet. Ikke la noe stå mellom deg, bli kvitt alle de stimuli og negative faktorer. Skape en varm atmosfære full av romantikk. Så ditt forhold til hennes mann vil gå til neste nivå.  
Hvordan man skal håndtere en mann å elske det?
 Satt mann og en god kontakt er ønskelig fra starten kortet. Men hvis først du ikke var i stand til å anslå sterkere sex verdsatt, kan du enkelt bygge din stil av kommunikasjon og begynne erobringen valgt. Det er viktig å oppføre seg med en mann, at han falt i kjærlighet. Prøv å være deg selv, men lite endret, bli nærmere favoritt. Raske ham, interesser, plenyayte skjønnhet, evne til å presentere deg selv. Demonstrere godhet og omsorg, positiv holdning. Finne en felles plattform med sin mann, felles interesser, må du huske å sjekke det. Skape en positiv emosjonell bakgrunn, være en kilde til inspirasjon og glede for den valgte. Han bør være god i samfunnet. Og husk detaljer synlig bilde av femininitet og vil sikkert hjelpe deg å holde spenning. Deretter din partner vil starte oftere du huske å drømme om nytt møte, og han vil ikke merke som du forelsker.
 Lag en feminin og minneverdig måte å forelske seg i en mann
Ønsker en mann falle i kjærlighet, starte med utseendet ditt. Om nødvendig, endre måten du henviser til spesialister. Være litt mer fargerik, original, godt preparerte og alltid mørt.
 1.  Attraktivitet. Du kan enkelt finne en rekke litteratur tusen lover attraktivitet. Det viktigste - å finne sin egen stil og unikt bilde. Dere bør være i harmoni, og noen detaljer, bør risen bli stresset. Ikke overbelaste bildet ikke beviser sin identitet til stjernene på den røde løperen. Vennligst merk at menn får stadiet du bør være mer synlig og lyse oppføre seg for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra andre menn og valgt.
   Å gå til en skjønnhetssalong. Hvis du føler at oppnå gode resultater betyr ikke at det er bedre å stylist, frisør, skjønnhetssalong. Dette betyr ikke at du har blitt en hyppig gjest der. Bare noen få testbilder og stiler, husker tips mestere, og følg dem. Du vil motta de beste alternativene for make-up, frisyre, ta hensyn til de funksjonene i utseende.
   Hans stil. Lag enkeltbilde, originalt og minneverdig. Ikke glem å gjøre det feminine, milde. Selv om partneren din mest pris på en kvinne forretningssans og pragmatisme, er han en mann og ønsker å se en kvinne ved siden av ham, myk og sexy.
   Utseende og oppførsel. Det er viktig å alltid oppføre seg, tar hensyn til ikke bare naturen av din kjære, men den valgte stilen. Selvfølgelig, blir mer delikat, og foretrakk luft kjoler og pastellfarger, ikke fortsette å røyke eller snakke for høyt og kraftig. Ditt bilde består av mange nyanser: fargen på leppestiften til å tone og klang. Ikke gjør ham ekstra kontraster, ellers blir det unaturlig.
   Zest. Som du står overfor oppgaven-mann falle i kjærlighet, er å eksperimentere med måter. Tenk på en interessant detalj, men husk din oppførsel og smak valgt. For eksempel kan du lære av hans gest, starte på seg lommetørklær og armbånd hans favoritt farge, for å få håndtaket av hans favoritt selskap, etc.
  Etter å ha bygget sin image ved å velge riktig stil og betale mer oppmerksomhet til utseende, være sikker på å gå til handling. Installere mann kontakt oppføre seg ordentlig og erobre valgt.
   Vlyublyaem mann. Noen tips
  Det er nødvendig å riktig oppføre seg med sin mann, at han ble forelsket. Lær din valgte nærmere, prøv å være ønskelig for en kvinne, en pålitelig venn og en behagelig følgesvenn. Så begynner han å søke du være glad i din kommune, og følelse av uunngåelig oppstår.
  1.  Være attraktive. Først av alt, bør folk legger merke til deg som en kvinne. Selv om du prater, men blant dere begynte et nært forhold, er det nødvendig å gjenvelge på ditt inntrykk av at han identifiserte det og husker deg.
    Være attraktive, men ikke fjollete. Utmerket hvis du liker deg ikke bare elskede, men også til andre menn. Ditt valg vil forstå at du bruker populært, og også interessert. Men overdreven løssluppenhet bør unngås, ellers vil du umiddelbart satt opp et forhold til bølgen normal overflate flørting. Da vil de være svært vanskelig å oversette til noe mer alvorlig.
    Hør. Bli en hyggelig person, men ikke lei favoritt lange historier og åpenbaringer. Det bør ikke føle seg som en student til lange forelesninger, lytte til dine tanker, monologer om hendelser og opplevelser. Det er mye bedre å gi ordet til din utkårede - han var glad for å snakke med deg og nyttig for å finne ut noe nytt.
    Hold deg mysterium. Prøv ikke å snakke om seg selv mye. Holde informasjonen bak kulissene og ta deg tid til å tegne et detaljert portrett. Plutselig mannen din som om det ikke alt? La ham vite at du gradvis, han viser interesse.
    Se etter deling. Lær din elsker, finne felles mellom deg og aksent på dette. Rådet er universelle og gjelder for alle deler og områder som spenner fra favorittfilmer og sanger, spisevaner, mål på jobb, og etterbehandling med stil sit, snu hodet. Noe skulle låne, noe som gjør sitt image og nye vaner.
    Bli en venn. Når du bestemmer deg for å bli forelsket i en mann bør være å starte for en nær og betrodd venn, følgesvenn, partner. Prøv beundre hans hobby sammen gå tur, besøke treningsstudioet kamp. Men husk at det er viktig ikke å la overgangs relasjoner i modellen av "to gutta". Hold feminine kjønn. Utmerket hvis din valgte og meninger trenger ikke å diskutere med deg tidligere lidenskaper.
    Gi ham ledelsen. La din kjære føles leder, sterk og flink mann. Ta kontakt med ham for å få råd, la hjelp, sørg for å fremheve oppmerksomhet for sine ferdigheter og evner. Har ikke spart på ros og takknemlighet.
    Være positiv. Det anbefales å følge den positive bølgen. Du må være forbundet i menn med positive følelser, glede, og ikke problemer. Unngå å diskutere ulike problemer, ikke klag til liv.
    Gjør overraskelser. Ikke glem å ta din valgte en å forelske seg i det i deg selv. Flott hvis du vil overraske sin hyggelig overraskelse, overraskelse gave.
    Demonstrere dine følelser, men ikke press. Det er viktig ikke å kjede hennes mann. Når han føler at hans "fange" det sannsynligvis ikke vil like det. Gi ham rollen som jeger. Men det diskret vise din interesse for ham hengivenhet, vise bekymring.
   Komponenter i den kompliserte prosessen med erobring mann veldig mye. Du må gå inn i sirkelen av hans venner til å ta kontakt med sin familie og venner, være i stand til å tilfredsstille alle. Overrask din favoritt godhet, intelligens, erobre deilig og stilig måte. Være på gang omsorg og oppmerksomhet, la oss nyttige råd til rett tid z'yavlyaytesya nærheten. Du trenger å vite din elskede, forstår vilkårene for hans karakter, for å finne sin tilnærming. Det viktigste - det være seg for en virkelig ønskelig følges at han var bedre enn uten deg.  




Яндекс.Метрика