Hvordan bli forelsket i den fyren i drømmene dine?

 Nyttige tips og triks for jenter.
 Du har lenge lagt merke til det, og bestemte seg for: at han er perfekt! Mannen du så, noen var ventet på i hele mitt liv! Men det virker ikke engang vet hva i all verden er det en vakker, søt og sjarmerende jente. Ikke rart han er eldre enn deg
 Hvordan å tiltrekke oppmerksomhet og for å glede ham? Før du starter avgjørende tiltak for å vinne Man drømmer, tenker: er du sikker på at ble forelsket i den, ikke en fiktiv ideal? Og du trenger det? Kanskje du bare ønsker å igjen lider av vakker og trist gjengjeldt kjærlighet?
 Hvis du er virkelig forelsket i ham,
 - Vet du hva slags musikk han liker, hvis han kjæledyr og vitser han liker;
 - Husk at det russiske språket han ikke liker, men i vitenskapen forstår bedre enn noen programmerer;
 - Vet du hva retter du elsker meg, og som ikke vil prøve.
 "Dream Boy" betyr at du ikke trenger hvis
 - Etterfulgt av tørre alle dine venninner;
 - Du husker ham fra den kule jakke med pigger, og hvis det ikke er der, er det lite sannsynlig at du lærer å møte;
 - Har du drømt om å komme inn i mengden, hvor han tilbringer tid. Det er de kuleste hangouts hele skolen!
 I det andre tilfellet er du ikke forelsket i mannen, og hans status. Så ikke moroch hodet. Til slutt, rundt deg mange forskjellige gutter, kanskje et sted i nærheten av din skjebne?
 Men hvis du er virkelig forelsket i denne gutten, da
 Det er på tide å handle! Sittende i selskap med TV og se alle de flotte heltinner av favoritt tv-serien - ikke et alternativ. Tenker og vyznachsya hvilke av følgende metoder innsending passer deg!

 METODER erobring Guys


 Metode 1


 For det første vil se om Man drømmer lærevansker. Det? Deretter finne ut hvilket objekt. Kanskje han videre engasjert med læreren å gå på universitetet?
 Etter å ha etablert dette, ingensteds for bøker. Du er nødt til å jobbe hardt, fordi det er nødvendig å studere all tilgjengelig litteratur om emnet! Men vil muligheten til å være med ham. For eksempel, i biblioteket, hvor alle elever spredt til sine hjem, og det vil forberede seg på de øktene. Eller han vil vente til læreren - fordi du også kan vente for læreren å stille et par spørsmål om obskure avsnitt lærebok. Samtidig vil du få anledning til å snakke. Være sikker, du skal slå ham med hans intelligens, hvis det viser seg at studier på samme måte som det er! I tillegg vil du ha historie. Og du selv vet hvor vanskelig det er å finne hva jeg skal si!

 Metode 2


 Nesten alle gutta som er involvert i idrett. Når prohulyuyut jenter gymnastikk, gutter, men glad for å spille utendørs spill og leie forskrifter.
 Finn ut hvem som er engasjert i idrett fyren i drømmene dine. Hvis en bestemt sport, action! Kom til ham etter skolen og dristig uttalelse at du sa at han hadde den kuleste syklist (roller, skater eller noen andre). Og deretter be om å gi deg et par leksjoner. Men husk: ikke engang tør å flørte nå! Sannsynligvis er det ofte hensiktsmessig å møte jenter. At han ikke aksepterer deg for en av hans kvinnelige fans, viser at faktisk er interessert hans entusiasme. Men når du skal være hans "elev", så du og kortene i hånden!

 Metode 3


 Du ble forelsket i den utrolig populære fyr. Dessverre er han vel klar over sin popularitet! Dessverre er det eneste du - et sukk til side Og her og der!
 Du kan enkelt ta det trivielt teknikk "du jeg er ikke interessert." For eksempel, mens ved siden av ham, potsikavsya mellom ganger med en venn: "Og jentene er i denne merkelige fyren? »
 Ikke bare vil du zayntryhuesh det - det vil for all del prøve å finne ut hvorfor du kaller det kjempebra. Og på toppen av det, vil han huske deg fordi du er den eneste som ikke ga sin eterisk sjarm!

 Metode 4


 Nå må du ta del i noe offentlig arrangement. Sammen med ham, selvfølgelig. Og uansett, vil det være på arrangementet - hjelpe dyr ly, samle herbarium organisasjon eller skolen parter. Hvis du vil ha lik status, da aldersforskjellen vil forsvinne av seg selv. En vanlig årsak nær. Selv om du er ute etter alt stresset og bekymringer blir romantisk par, Få venner er ett hundre prosent!

 Metode 5


 For noen grunn, de fleste tror at det å være deg selv er ikke moteriktig. Men etterligne noen er så rett! For eksempel, all din Coterie fanatikere filmen "Twilight". Og du også lese nøye alle bøker og se filmer, selv om jeg tror at alt dette tullet snørret, og generelt du lei av de første sting!
 Hvorfor gjør du blind etterligning? Så, trenger du ikke vet hvordan å ri en skateboard slik som medlemmer av dine parter. Men du vyazhesh uvirkelig vakre ting og ikke skamme seg for å vise dem! Det gjør deg unik og øker din status. Tror du folk vil le hvis du åpenlyst om at vыshyvaesh korset? Ikke i det hele tatt! Sjansen er at du vil se på den broderte mønster og vil være fornøyd med utholdenhet og nøyaktighet!
 Hvis du viser kunnskap og talent i andre områder av det ukjente, vil populariteten bare øker! De jentene som "liker alle" er på ski, er usannsynlig å bli tildelt fra mengden, og hvordan du skal gjøre, hvis man interesse i det hele tatt! Men jenta som strikker så utrolig, som ingen sputayut. Da kan du møte med hvem du vil - din oppmerksomhet vil flatere selv!  
SMS fyr

 Hvordan skrive SMS lover boy


 CMC og telefonsamtaler har lenge vært en integrert del av vår kommunikasjon.
 CMC (SMS - Short Message Service) - en av de vanligste måtene å fjernkommunikasjon. Dette er flott - fordi du alltid kan sende korte meldinger fra mobiltelefonen. Navnet Short Message Service (bokstavelig oversettelse - "Short Message Service") sier at CMC - er begrenset med antall tegn i meldingen. Derfor en hel systema.skorochen ja, bli normen mangel på tegnsetting når du skriver meldinger og noen latinske bokstaver erstattet tall (Part - ch - 4; sh - sh - 6).
 I CMC metoden som brukes bevisst feil stavemåte. Dette er for å overføre emosjonelle tilstand. Slik at du enkelt kan bestemme stemningen i den personen du kommuniserer.
 I dag kan ingen av oss gjøre uten CMC.
? Forresten, visste du at den britiske kringkasteren The Dating Channel undersøkelsen ble gjennomført, der ble det klart at mange innbyggere i Albion heller gi opp sjokolade enn på telefonen med evnen til å kommunisere via tekstmeldinger.
 Flertallet av mobiltelefon eiere pokoketuvaty elsker å bruke CMC. Andre føler mye mer trygg når de skriver, ikke sladre på telefonen. Interessant statistikk:
 - 50% skrive om hva du ikke kan si;
 - 30% er invitert til å besøke med hjelp av CMC;
 - 85% CMC sendes minst en gang om dagen;
 - 13% skilt, varsle den andre halvparten gjennom CMC.
 CMC - en mulighet til å vise folk nær deg at du er oppmerksom på ham, og at han vil bry seg. Og for gutta er en glede!
 Mange kvinner opptatt med spørsmålet: hva kan og bør skrive i CMC fyr og hva ikke?
 Som sådan, et klart sett av lover og regler her. Alt kommer helt an på hva slags forhold har gjort i par.
 Hvis du nettopp har møtt, ikke rush å kaste en fyr CMC, spesielt meldinger som "Jeg elsker deg." Unge mennesker kan tro at du ikke er helt tilstrekkelig eller bare fleiper, og til gjengjeld kan skrive det - noe støtende. Eller, vil følgende melding banke ham forvirret og skremme, og han vil ikke komme til deg og til å sparke.
 Husk at ikke alle gutter liker å CMC. Mange foretrekker å foreta telefonsamtaler. Dette er fordi for dem telefonsamtaler - en måte å få informasjon (. Hvor du er når du møter og så videre F.). Jentene kan tilbringe flere timer å snakke i telefonen og kaste en haug med kjærester CMC. Så først lære kjæresten din. Forstå, han liker å kommunisere CMC eller ikke enkelt - du får se det med en gang. Måten han kommuniserer med venner, forteller du alt, eller han kaller alle på rad, eller kakker fingrene inn i telefontastaturet. Funnene gjøre alene!
 For de som lenge har funnet en fyr restriksjoner i CMC mye mindre. Selv om fyren - ikke en fan av kort zapisochek, kan du alltid plukke det sanser via melding. Alle menn elsker komplimenter, enda mer enn jenter. Derfor, i hvert fall noen ganger formane hans kamerat at han er den beste, sterkeste og generelt mest mest. Bare ikke gjør bruk av maler, og slik at du kan skrive den vakreste og romantisk melding og formel CMC vanligvis sendt til "otmazatsya" og ikke oppfinne noe selv.
 Forresten, et viktig poeng: når du skriver CMC, ikke glem om grunnleggende lese!
 Selvfølgelig, kommunisere med CMC, som i "ICQ", gir frihet skriftlig. For eksempel ordet "tror" for skyld for å spare plass uten å skrive noen myk tegn. Men hvis kjæresten din kjærlighetsbrev leser noe sånt som "daragoy Jeg bor nymahu tybya sal", kan dette føre til et angrep av latter, ikke et utbrudd av romantiske følelser.
 Og reduksjon. Redusere ord, selvfølgelig, vel - passe mer tekst, men noen ganger noen så beundret at leselig umulig. Derfor, i hvert fall av og til verifisere at du skriver!
 Men hva absolutt ikke kan skrive til CMC, er forslaget til del eller andre viktige ting. Tro meg, de er ikke på telefonen for å si, og absolutt ikke til CMC. Her leve uten samtale er nødvendig. Å lære hvordan du bedre snakke siste "farvel" gutt, vil du vite senere.
 Tekster av kjærlighet sms Du vil finne her.  
Hva er ulykkelig kjærlighet og hvordan å bekjempe den

 Hvordan overleve en pause relasjoner? Hvordan ikke å bli skuffet i en fyr, hvis du kaster din eneste?
 Her er noen tips for å hjelpe deg å takle depresjon og overleve denne vanskelige perioden i livet.
 - Ikke være harde eller kynisk! Uansett hvor vanskelig det er å kommunisere med dem som kastet deg onde ord kan påføre alvorlig emosjonell fyr såret. Dessverre, livet sjelden skjer at to mennesker møtes og leve lykkelig hele livet. Derfor oppstår slik atskillelse i alles liv. Ikke å opuskaysya bilde!
 Ordene "Jeg elsker deg ikke" såret veldig vondt. Men husk alltid: fyren - ikke din eiendom! Han kan ikke tilhører deg. Hvis du følte deg før, tilgi ham! Hvorfor du et slikt forhold? Du bare budete.muchyty hverandre. Du er nå en rekke måter, så ikke hold det. Du er fortsatt minnet om din kjærlighet, så minnes den lykkelige forholdet. Ja, det vil gjøre vondt og trist, men disse punktene og består av våre liv.
 Du kan ikke tvinge noen til å elske mot sin vilje. Men slutte å elske ordrene kan ikke gjøres! Så ikke prøv å fravriste kjærlighet fra hjertet, slik at du kan få et alvorlig sår som ikke leges med tiden. Tillit av tid - det gror. Kjærlighet vil finne sted, og vil bare søte minner. Setter pris på alt som var mellom deg og din ex-kjæresten begjære lykke i fremtiden.
 - Nei yzvody deg selv spørsmålet: "Hvorfor? ". Du er ikke å klandre for at du stoppet kjærlig. Det skjer noen ganger - en liten, på grunn av det som kan kjøle følelse. Tross alt, du er ikke sannsynlig å endre seg dramatisk å elske umiddelbart endret kulde. Kanskje kjæresten din har endret seg. Men det er ikke min feil at hans følelser var! Og på din alder følelser oppstår og avta raskt - det er ingenting du ikke kan gjøre
 - Tears noen ganger behandlet. Led, har synd, men er ikke Zahoplyuysya! Gi følelser å bryte ut, men da zberysya og leve lenger!
 - Godt å komme seg unna, for ikke å tenke på hva du kaster. Smerten vil falle, så lenge du ønsker, og det har gjort minst et minstemål av innsats. De fleste zustrichaysya med venner, kommer på besøk. Ikke bli en av sine depressive tanker!
 - Hvis du er blant de som har å kontrollere sine følelser. Ikke gi etter for fortvilelse! Til slutt den dagen kommer når du blir overrasket over å se at tanken om det for en time!
 Da skal du huske det en dag, uke, måned og når tenker på det, at ingenting så mye lidelse og sorg, fordi livet er en lærepenge mer interessant enn felle tårer i min pute!
 - Selv om du uutholdelig smertefull, ikke prynyzhuysya før ham. Ikke be om medlidenhet eller nedlatenhet. Du kan ikke tigge kjærlighet, som om det ikke gjorde det. Enten elsker det eller er det ikke. Tredje kan ikke være.  
Яндекс.Метрика