Hvordan bli ønskelig igjen etter fødselen

 Gå ned i vekt etter graviditet - dette er normalt. Et annet spørsmål er hvordan man skal bli ønskelig igjen etter fødselen? Ikke bekymre deg for, fordi du ikke er fornøyd med vekten. Utseendet til ekstra pounds begynner under svangerskapet, når kroppen samler næringsstoffer for baby som spiste på den tiden med deg. Den beste måten å gjenvinne skjema - amming. Denne lille karen er "trekke" kroppen essensielle.
 Amming seg nyttig enhver blanding i krukker, siden melk er produsert individuelt for hvert barn.

 Forholdet til ektemannen


 Det er mulig at postpartum forhold til hennes mann vil være litt stramt, men ikke gjør alvorlige skritt, for eksempel skilsmisse. Situasjonen er midlertidig og avhenger av om du vet hvordan du blir ønskelig igjen etter levering, så du bør bare være tålmodig og bringe mennesker til en felles bekymring for barnet.
 Selvfølgelig, en kvinne hardt etter generativ prosess, så hjelpe hennes mann vil aldri nyttig. Snakk med en mann om framtidig ansvar lenge før fødselen, slik at han allerede visste hva du kan forvente og hvordan du kan hjelpe.
 Ikke glem at etter levering mann trenger også oppmerksomhet. Ikke alltid være i nærheten av et sovende barn. Legg deg ned, slappe av eller Stay mann alene. På en måte, sjalu menn begynner å nyfødte, så ikke helt bytte til et barn. Snakk med ham om problemene involvere spillet med babyen.

 En halv time for deg selv


 Tror ikke at en kvinne etter fødsel liker å holde seg hjemme i en badekåpe, kommer det fra fortvilelse. Barnet stadig forurenser klær etter fødselen kom ikke tilbake god form, ingen tid for seg selv. Advare mannen din at du trenger å gjøre dem, ikke en dag, 20-30 minutter ville være tilstrekkelig. Registrer deg for fitness eller kjører rundt i parken.
 Mannen er fortsatt ønske deg, så prøv å holde en følelse, noe som gjør dette ikke så mye. Gjør en innsats siden blitt ønskelig igjen etter fødsel er realistisk. Tenk nå om fremtidige relasjoner, fordi utseende er fortsatt viktig. Klagen forhold gir den samme gamle romantikk, men med en liten endring i form av familiebånd.
 Lær hvordan du blir ønskelig igjen etter fødselen fordi deres dynamiske forholdet og harmoni avhenger av deg.  
Hvordan å feire nyttår med sin mann

 Selv om mange av oss er vant til å feire nyttår med venner, men at dagen har alltid vært en familie feiring. Svært ofte unge med koner og erfaring opptatt med spørsmålet: hvordan å feire nyttår med sin mann til kveld ute interessant og minneverdig. Noen ideer som du kan lære av denne artikkelen.


 Møte fritidsbolig


 Dette er den mest tradisjonelle alternativet, men en feiring kan være en interessant, hvis en liten innsats og fantasi. Den enkleste måten å feire nyttår hjemme - en kjole juletreet, pynte huset, lage en spesiell middag og legge på bordet pent. Slå på TV-en god film, vente på kamp klokkespill og raspeyte et glass champagne. Du kan hamstre på forhånd og fyrverkeri etter midnatt for å komme seg ut på tunet for å starte fyrverkeri.
 I resten av kvelden kan du besøke sine venner eller slektninger. Hvis mulig, få kledd i Santa Claus, please noen små symbolske gaver og gå å besøke. Du kan også tilbringe en romantisk kveld alene sammen, dans til rolig musikk eller spiller du både interessant spill.
Hvordan å feire nyttår med sin mann

 Unge par kan liker den opprinnelige måten å feire nyttår på badet. Hvis ditt hus eller leilighet stort bad hvor du pomistytesya sammen med sin mann, kan du bruke denne muligheten. Pre dekorere rommet riktig dekke et lite bord med champagne og snacks, tenne lys overalt. Bringe til rommet laptop og finne online kringkasting TV-kanaler ikke å gå glipp av utbruddet høytidelig øyeblikk. Samu fylle badekaret med varmt vann, tilsett duftende skum. Slik at ferien er ikke bare unik, men også romantisk.
 Hvis denne dagen du ikke er heldig nok til å være med sin mann på forskjellige steder, kan du feire nyttår i en videokonferanse via skype. Selv så langt som fysisk forstand, du likevel si din kjære varme og ømme ord.
Hvordan å feire nyttår med sin mann


 Hvordan å feire nyttår hjemmefra


 Hvis du sitter i fire vegger - ikke ditt valg, kan du prøve å tilbringe ferien morsom og lidenskapelig, for eksempel, en karaoke klubb. Det viktigste at du ikke har ekstra systemer på sine musikalske evner. Tilstedeværelsen av perfekt pitch og vakker stemme er ikke nødvendig fordi i karaoke klubber tjener ikke profesjonelle sangere. Du trenger bare en god stemning, tillit og mot drop.
 Et alternativ kunne være en karaoke nattklubb. Svært ofte disse institusjonene tilbyr ferier til litt underholdning. Velg ett av følgende til din smak og forhånd leie et bord for kvelden. Hvis ressursene tillater det, kan du bestille en limousin for tiden. Balanse kan tilbringe natten, ridning gjennom byen i dette luksuriøse biler og raspivaya champagne.
Hvordan å feire nyttår med sin mann

 De som ikke liker støy og mas, kan fjerne et lite hus i noen skog pensjonat. Snowy tre utenfor vinduet, sprakende bål i peisen, deilig middag og fylt briller - det er akkurat som en romantisk kveld.


 Ideer for velstående par


 Hvis du ikke liker snø og kulde, og hvis du tillater penger for å feire nyttår med sin mann i varme sørlige land. Ofte utenlandsk eiendom på en slik part som har en fest. Og hvis du blir lei av oppstyret, bare ta et par tepper, drikke, snacks og tilbringe resten kveld på stranden, lytte til lyden av bølgene.
 Folk som elsker ekstremsport, kanskje ideen liker å feire nyttår under vann. Kontakt din dykkerklubb, om noen i byen din og be om å organisere arrangementet. Pre trening med instruktør dykk til store dyp. En annen romantisk alternativ - se det nye året i sjø eller elv cruise. Har selv en tjeneste og nyte en ferie blant bølger og skinnende stjerner.
Hvordan å feire nyttår med sin mann

 I denne artikkelen har vi valgt for deg noen tips om hvordan å feire det nye året sammen med sin mann. Etter å ha lest dem, kan du lære noe nyttig eller vise fantasien og komme opp med noe av sine egne. Vi håper våre anbefalinger nashtovhnut deg til interessante ideer.  
Gaver til mors fødselsdag? Unike gave ideer
 Min mor - er de dyreste menneskene i våre liv. Og en gave for henne å velge en spesiell, en som vil glede bursdagsbarnet. Dessuten er prisen ikke viktig. Selv om du ikke har penger, kan du fortsatt ta moren til stede. For å gjøre dette, trenger bare å gjøre det med hendene mine. Det kan være uvanlige postkort eller fotocollage eller klut - alt avhenger av hvilke materialer du har og hvilke ferdigheter du har.
 Gaver med hendene, og tradisjonelt vakker
 Når de blir spurt hva du skal gi min mors bursdag, ingen klare svar. Det er best du kjenner som elsker bursdag jente. Hvis du har noen kokkekunnskaper, kan du bake en kake til bursdagen hennes. Dette betyr ikke nødvendigvis ser komplisert og tidkrevende oppskrift. Det viktigste som kom ut deilig! Vanlig kake med rosiner, ingefær og kanel er en fantastisk gave, og det er lett og rask. Du kan lage mat og andre parabolen - for eksempel, elsker at mamma mest. Denne retten bør festlig dekorere. I cupcakes kan sette godteri eller tablett inskripsjonen "Happy Birthday! ". For andre måltider kan du velge pyntegjenstander laget av andre materialer. Så, med frukt og grønnsaker kan kuttes svært vakre blomster. De dekorere ethvert bord.
 Broderi og strikking
 Fantastisk gave fra min mors datter blir vakkert broderi. Selvfølgelig, mer sammensatt bilde gå tid, så det bør starte i god tid. Hvis det er klut, håndkle eller noen husstand bagatell, kan arbeidet være ferdig raskt.
 Elskere strikking kan knytte brosje i form av en blomst, en fin skjerf eller en liten ting for hjem innredning.
 Gaver med hendene: nye ideer
 Vanligvis, hvis du er interessert i, eller hva du skal gi min mor en bursdag laget med sine egne hender, bør du ta hensyn til de nye håndarbeid teknikker. For eksempel, det decoupage, som lar ethvert objekt for å slå inn et kunstverk. Du trenger dekupazhna kort eller tørk med et vakkert mønster, lim og lakk. For eksempel kan du lage et stearinlys i teknikken med decoupage - hold deg til overflaten pene bilder og zalakuvaty.
 Du kan gi nytt liv til gamle plastskuffer, som min mor liker å bruke. I dette tilfellet velger riktig størrelse kortet eller bildet for å feste den og lakkert. Skuffen kan forhånds malt igjen.
Gaver til mors fødselsdag? Unike gave ideer

 Dekorasjon gjennom scrapbooking
 Som en gave til min mor kunne rydde familie album. Og ikke bare forsiktig tegne bilder. Et album du kan stilfullt dekorere. Denne teknikken kalles scrapbooking. Den bruker en rekke frimerker, ferdig dekorative elementer laget av papir. Selv om du kan lage dem selv. For eksempel, kan med en tynn stripe av papir minimere elegant rose. Med farget papir - kutt silhouette sommerfugl eller høst blader, ved hjelp av forhåndsdefinerte maler fra Internett.
 Vakkert kort
 Du kan lage dine egne hender vakre kort. For er det mulig å bruke noen materialer - silkebånd, paljetter, blonder, kniplinger klut, fjær, perler og mer. I dag i butikker selv selge spesielle glitterlim for ferdigstilling. Videre, for slike kort kan også brukes knapper - for eksempel stikke dem i form av en blomst eller et hjerte. Det viktigste er å ønske at du skriver i dette pakningsvedlegget var sant.
 Alternativene for gaver laget med egne hender, kan du plukke opp mye. Det er viktig å investere i sin varme og positiv energi, som vanligvis har de menneskeskapte mesterverk. Tro meg, vil hver mor setter pris på dette arbeidet.
Яндекс.Метрика