Hvordan å diversifisere familielivet?
 Årene går, og med dem stadig skiftende forholdet mellom mann og kvinne. Forbli i fortiden og noen ganger helt glemt øyeblikk når utseendet eller berøring tvunget elskede hjerte slå fortere. I stedet for lidenskapelig kjærlighet kommer en rolig vennlig sameksistens, varmet av hengivenhet, omsorg for barn og oppriktig forhold til hverandre. Så vil det være, hvis en familie folk virkelig elsker hverandre.
Men det skjer ikke alltid. Noen ganger familier er basert på en enkelt faktor - ideell seksuell kompatibilitet når partnere føler at fantastiske intime relasjoner - dette er ekte kjærlighet.
Med tid og de både par overfor det faktum at relasjoner er svært enkel og forutsigbar. Mot denne bakgrunn, ofte misnøye brygging partner. Den mest krevende aspektet begynner å anklage sin halvdel av det er fordi livet hennes var kjedelig, kjedelig og dyster. Det var på dette tidspunktet, mange par føler en reell krise og på randen av skilsmisse. Men den nåværende problemet er løst ganske enkelt: å prøve å diversifisere familieliv. Det er den perfekte måten å returnere den gamle interesse for hverandre og gi opphav til nye levende innhold, like spennende og interessant enn i tider med ungdommelig kjærlighet.
 Hvordan å diversifisere familieliv
Det viktigste - du må forstå at ingenting i livet er ikke gitt en grunn. Lykke og kjærlighet få noen som er villig til å arbeide med sine egne hender og gjøre det for seg selv og sine familier. Sterk familie der elsker hverandre par oppdra sunne og glade barn - et resultat av alvorlig arbeid. Vanligvis, lykkelig familie der kvinnen er i stand til å bygge et rett forhold til sin mann.
Å se at kjærligheten begynner å skje, en kvinne vil aldri tillate komplett utryddelse og kjøling følelser til hverandre. I arsenal av kvinnen mange måter å gjøre livet hjemme interessant.
 Start med liten
Hvordan å diversifisere familielivet?
 Du bør begynne med små - off. Ta en god titt i speilet. Du ser så vel som i tider med stormende romantisk forhold med din fremtidige ektemann? Hvis ikke, ta umiddelbare skritt for å sikre at så nær hva du så mannen din når du elsket. Slitasje fine boliger bare lette klær - fargerike korte kjoler dags, korte shorts med topper. Men de lange frakker og vide bukser i et hjem klær skal være forlatt. Hold orden på håret ditt og gjøre rettidig manikyr og pedikyr - bør du alt være perfekt. Når du introdusere deg selv for, så din mann vil være ubehagelig for din øl mage og han vil huske at i tillegg til maskinen og se på fotballkamper er fortsatt løping, sykling og sport.
Har du endret? Deilig godteri må være pakket i en fin innpakning. Endre miljøet rundt dem - gjør omorganisering av møbler i leiligheten, kaste de gamle stygge ting hvis du vil - endre bakgrunnsbilde. La ditt hjem være fylt med ny energi. Tenk om dine tidligere følelser du følte på den tiden av kjærlighet. Kanskje så du massevis av latter og smilende, alltid i godt humør, glede seg hvert møte med sin elskede. Slå den i sitt liv.
Hvis du raskt anmeldelse av din garderobe og gi perfekt orden i huset du trenger ikke mer enn en uke. Det er bedre hvis du klarer å håndtere uten sin mann. Men hvis han er villig til å hjelpe i omorganisering av møbler og tapetsering, takknemlig imot hans hjelp.
 Pauser stereotypier og vidkryvayemosya nytt
Det neste skritt bør være avvisningen av mange fastlåste vaner som er skadelig for forholdet. Først av alt - en TV og datamaskin. Løfte og se på TV-serier til et minimum. Ikke sitte ved datamaskinen hvert våkne øyeblikk - vi dedikere en samtale med min mann og spill med barn.
Det faktum at livet er kjedelig og uinteressant, skylde bare oss selv. Hva hindrer oss fra å gjøre det lyst og rik? Bare vår latskap! Så erklærer krig mot latskap. Maksimal bevegelse og positiv. Det er hensiktsmessig å alt, hva du bestemmer deg - fra en enkel tur i parken til ekstremsport.
Regelen hver dag, eller hver uke, for å etablere lange turer i parken, i skogen, på bredden av den nærmeste kroppen av vann. Hvis du bor i en storby, kan du ha det gøy på utstillinger og museer. Foretrekker de utstillingene som er spesielt interessant mannen din. Gå med ham utstillingslokaler, hvis bilisten; elektronikk utstilling, hvis han geek, etc. Veldig nyttig å få barn. Vanlige lange turer og besøke utstillinger styrke relasjoner generasjoner, noe som gjør dem mer tillitsfull og bidra til å bedre forstå hverandre. En trek gjennom utstillinger av barn 9-16 år i betydelig grad kan påvirke valg av framtidig yrke.
Korte turer kan erstattes utflukter med grilling, fotball og volleyball. Hvis du er vanskelig, kan du bruke pensjonater og rekreasjon avdelinger, som nå er overalt. To - tre-dagers dagers opphold med familien på dette grunnlaget vil bringe et hav av positive og nye opplevelser. Ikke glem å ta med deg kamera eller videokamera, så å hente en familie tidsfordriv.
 Stopper ikke på laurbærene
Hvordan å diversifisere familielivet?
 Jo mer interessant liv rundt deg, jo mer interessant med deg til din kjære. Hvis fantasien ikke vysnazhylasya vet hva annet å tilby, spør min mann og barn, og hva de ville. Diskutere alle tilbud, velge det mest interessante, men definitivt de som kan implementeres i nær fremtid og diskutere detaljene. Sørg for at alle dine planer går i oppfyllelse. Blant annet er dette et perfekt eksempel for dine barn, hvordan planlegge og gjennomføre dem.
Hvis din ektefelle eller noen med tenåringsbarn fans av ekstremsport og rekreasjon, skille dem med sine hobbyer. Dette betyr ikke nødvendigvis skydive med 3 km høyde eller stå i bokseringen. Men godt å vite din kjære applaus du må - det vil være interessant å prate med deg på et viktig tema for dem.
Når du planlegger en felles ferie, velge tid, sted og måte å hvile nøye. Hvis du har gjentatte ganger vært til sjøs, der alt ble redusert til bading, soling og sjeldne turer, prøve å slappe helt annerledes. Fottur i fjellet som en del av en liten gruppe av turister, som bor i telt; mystiske huler, grotter, smale stier frimodige og husket lenge av alle familiemedlemmer. Turer til steder av makt hjelp til å se dypt inn i deg selv og bedre forstå hverandre. Det er mange måter sommermoro som vil få deg nærmere.
Dess, men på denne måte er ikke alle par. De fleste tror at hvis forholdet avkjølt, den beste måten å løse problemet - skilsmisse. Men gjør de ikke tror at det nye forholdet til slutt kommer til denne finalen, og det kan ta en lang stund etter krevende med hensyn til partner, men ønsker ikke å forandre meg selv, vil man være alene.  
Hvor kjærlig kalles kjæresten sin?
 Det er kjent at kvinner og jenter "som ører" i motsetning til menn som bare ett utseende. Å uttrykke alle følelsene som overskygger deg, all den kjærlighet og ømhet for kjær person og gjøre med bare ett ord - ikke en lett oppgave. Spesielt hvis du seriøst tilnærming til dette problemet og ønsker å komme opp med noe uendelig behagelig, er best samsvarer med din elskede. Så mange unge mennesker i disse dager spekulerer som kjærlig kalles kjæresten - og til ingen nytte. Å bidra til å løse dette problemet, er vi klare til å kaste noen ideer og varsle om store feil.
 Bunnies og Sonia
og med dem, sel og fisk. Det er den minst vellykkede hengiven kallenavn for den elskede og unike. Disse standard-ansiktsløs navn har ikke alltid vært så utslitt. Men i dag, føre de jentene er ikke de tanker som ønsker deres obozhatelyam. I beste fall vil det vurdere noen ekko et tidligere forhold. Men mest bortskjemte katt-solar rykte Lovelace, som brukte universell ømhet, for å unngå forvirring i navnene på hans mange lidenskaper. Ja, og den besto av anekdoter og andre historier. Og de sier, "brent faget." Så, navngi din favoritt fisk, vil du ikke bare ikke vente tilbud vurdert på grunnlag av svar, men det er sannsynlig umiddelbart finne deg selv under mistanke.
 Game of Association
En mulighet kjærlig kalles en kjæreste - en "grab" bildet som ligger på overflaten. Hvis din kjære - høy brunette med ganske selvstendig karakter - det være seg panterkoy (enig - det blir ikke helt tett) du entusiastisk om stabler hår - name it Leuven (nesten alle dyr av familiens katt bør være i orden), rødhåret babes rett og slett nødt til å bli en rev (alternativet - Foksyk). Ikke skimp på den bittelille suffikser-kjærtegn, det er bare mimimi - det er magisk.
Men det finnes foreninger som er bedre holdt for deg selv. Selv om du er fornøyd med den deilige former hans jente, ringe henne eller bolle baller ville være ekstremt utslett.
 Navn
Anbud kallenavn jenta kan godt være avledet fra navnet. Så Olga kan bli forvandlet til Deer Lena - Lena, Allen - The Scarlet Flower, Angelina - på engler (selv engel jente kan kalles et navn). Og hvis du gjør en slik transformasjon betyr ikke kan du bare kalle henne ved navn - Tanya, Ksenia, Irishka, Annie, etc. Det er også veldig forsiktig.
 Bare vakker!
Prøv å velge hengiven skjellsord for kjæresten hans fra en liste som vi har forberedt. Hva noe av dette sikkert like deg og henne.
Queen, Queen, Princess - og alle andre kongelige, selvfølgelig, være nedtonet i lys av hennes skjønnhet. Imidlertid vil en slik behandling elsker det.
Minst produsere et inntrykk av "magiske" navn og fantastiske tegn: Fairy Goddess, Enchantress, Fairy, Mermaid, The Witch (det viktigste - ikke få båret bort, Witch - dette er en annen av opera).
Ikke verre ville være: Beauty, Fin, Temptress, kjære, Star, Zolotko, anbud, - hver av disse ordene kan (! Og bør) Legg til "min".
Og hvis du ønsker å ringe kjærlig favoritt jente, bare fortelle henne "favoritt" eller "en". Det er akkurat det hun ønsker å høre.  
Яндекс.Метрика